Dodaj do ulubionych

Bundesliga. 3. kolejka. Niesamowity gol Zdebela!

IP: *.du.simnet.is 28.08.04, 18:06
do kadry go, bic rogi:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Pinky Deyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 18:21
      zdaje sie, ze Deyna strzelal takie bramy, chyba nawet z lawki rezerwowych, tzn
      kiedys chyba byl taki regulamin, zedo rzutow roznych mogl podejsc zawodnik,
      ktory siedzial na lawie?
      pozdr
      • Gość: aaron82 Ja też!!! IP: *.local.pl / 80.51.90.* 28.08.04, 18:47
        Jak z ziomkami wczoraj kopaliśmy to też tak strzeliłem i nikt nie dotknął!!! A
        dziadek mi kiedyś opowiadał, że też mu się kiedyś udało, ale w gazecie nie
        napisali...
      • Gość: TadeuszLuzny Re: Deyna IP: 67.70.228.* 30.08.04, 16:01
        Tak Deyna strzelil bramke bezposrednio z rzutu roznego w towarzyskim meczu z
        Argentyna chyba w Chorzowie. Przynajmniej tylko te bramke pamietam, Polska
        chyba wtedy wygrala 1:0 albo 2:1.
        • Gość: trejo Re: Deyna IP: *.rzeszow.mm.pl 03.09.04, 19:20
          Deyna strzelil w swojej karierze tylko jedna bramke z rogu.Bylo to podczas
          rewanzowego meczu Polska-Portugalia przed argentynskim mundialem.Ta bramka z
          kornera o ktorej tu piszesz padla po strzale Kazimierza Kmiecika.Tez ja
          pamietam.
          • Gość: trejo Re: Deyna IP: *.rzeszow.mm.pl 03.09.04, 19:22
            Aha.Polska wtedy przegrala 1:2,mimo poczatkowego prowadzenia.Obie bramki dla
            Argentyny strzelil ,jesli mnie pamiec nie myli niejaki Scotta.
    • Gość: jachu a dlaczego kadrowicz kosowski nie gra? IP: *.sg.fr.studentenwohnheim-bw.de 28.08.04, 18:59
      • Gość: m Re: a dlaczego kadrowicz kosowski nie gra? IP: 217.153.174.* 28.08.04, 19:03
        Kosowski gra... u Pawla Fajansa:)
    • Gość: sportfan Re: Bundesliga. 3. kolejka. Niesamowity gol Zdebe IP: *.icpnet.pl 28.08.04, 20:03
      Do wszystkich dyspozycyjnych służalczych dziennikarzy TVP:
      Skundliliście się do reszty drodzy „towarzysze” dziennikarze (szczególnie
      sportowi). Zgodnie z dyrektywami kierownictwa telewizji i KRRiTV nie
      pokazujecie triumfu Kubańczyków i Rosjan w boksie natomiast natomiast tym
      czasie pokazujecie powtórki finałów z poprzednich dni olimpiady lub
      przedstawianie sylwetek zawodników- przecież to są finały. Każda walka to złoty
      medal. To jest bardzo widoczne dla średnio nawet rozgarniętych telewidzów. I to
      ma być wasza rzetelność dziennikarska i uczciwość. Wstyd i poruta po prostu!
      Sprzedaliście się kompletnie. I ja mam płacić abonament, aby takie „dno”
      zarabiało miesięcznie po 80 tys. zł. Wasze niedoczekanie. Niech wam płaci
      polski episkopat i wasi amerykańscy mocodawcy, którzy wam dają dyrektywy.
    • Gość: witek Re: Bundesliga. 3. kolejka. Niesamowity gol Zdebe IP: *.dip.t-dialin.net 28.08.04, 20:24
      Nie Nuremberg tylko Nuernberg i nie Hanover tylko Hannover Panowie Pismacy!
      • Gość: fff Re: Bundesliga. 3. kolejka. Niesamowity gol Zdebe IP: *.ramtel.com.pl 28.08.04, 21:19
        Nie zapominaj że to przecież Gazeta Wybiórcza :P A panowie pismacy jak zwykle
        się popisali - przecież to oni są najmądrzejsi i zawsze mają rację :P Dramat i
        czarna rozpacz :(
    • Gość: A krzynowek bez asysty????? IP: 213.42.2.* 28.08.04, 20:36
      a ja czytalem an www.soccernet.com ze Krzynowek jednak zaliczyl asyste.
    • Gość: A Krzynowek bez astty??? Powinno byc tu IP: 213.42.2.* 28.08.04, 20:43
      www.soccernet.com pisze tak "On 56 minutes it was again Franca who scored, this
      time after reaching a pass from Jacek Krzynowek." Wedlug tego Krzynowek jednak
      zaliczyl asyste przy trzecim golu. Biorac pod uwage jakosc artykulow GAZETY
      zaufam soccernt.
      • Gość: z NRW Re: Krzynowek bez astty??? Powinno byc tu IP: *.UNI-MUENSTER.DE 29.08.04, 22:30
        Krzynówek nie miał asysty. przy trzecim goul asyste miał placente. widziałem
        wczoraj w telewizji, oprócz tego pisze też to tutaj>
        www.kicker.de/content/spielplan/spielbericht.asp?folder=3200&object=677693&liga=1&saison=2004/05&spieltag=3&spielpaarung=677693&turnier=&bvc_atab=4
    • Gość: Vieri Kosowski w świetnym klubie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 23:27
      Mam nadzieję, że tym roku w końcu spadnie z ligi.
      • Gość: z NRW Re: Kosowski w świetnym klubie! IP: *.UNI-MUENSTER.DE 30.08.04, 01:47
        hehe, i do tego jeszcze na ławce siedzi. :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka