Dodaj do ulubionych

Świerczewski ponownie w Lechu Poznań?

IP: *.promax.media.pl / *.promax.media.pl 30.09.04, 23:10
kur... Piotrek, do kadry? tak i tak są same debile, i ty jeszcze też chcesz?
chyba kur.. se w snooookera popykaj misiaczq a nie w piłe, do domu
szmaciarze, wszyscy, i Wisła i Legia. wielkie mi kluby, cholera jasna, szkoda
mi tylko Cupiała że tyle kasy wypierdzielił i TVN że wszedł w Legionne gówno..
Obserwuj wątek
    • Gość: def Świerczewski ponownie w Lechu Poznań? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 30.09.04, 23:10
      "I grać w środku pomocy razem z Szymkowiakiem"
      Oj chyba się Piotruś strasznie zintegrował z Szymciem na żużlu :)
    • Gość: Michniewicz Świerczewski na emeryturę do Japonii !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 23:17
      Świerczewski ty nic nie pokazujesz!! Nie dziwie się że Cie w Cracovii nie
      chcieli a teraz szuka następnych naiwniaków. Szkoda pieniędzy na tego emeryta!!
      • Gość: cis Re: Świerczewski na emeryturę do Japonii !!! IP: *.tele2.pl 30.09.04, 23:49
        oczywiście Piotrek będzie wzmocnieniem.Do końca rundy jesiennej będzie łapał formę a na wiosnę kiedy pół ligi będzie ustawiało mecze to Swir pokaże klasę. A Kolejorz zacznie wygrywać arcyważne mecze o miejsca 5-12
        • maxell07 Piotrus!!!!!! 01.10.04, 00:15
          Piotrus, stuknij sie w pusty dekiel!!
          Jestes parodia pilkarza, wykopali Cie z Lecha, wypieprza i z Cracovii...
          Qrwa, jaki Ty glupi jestes, do kadry to Ty nadajesz sie zeby pilki z
          dzieciakami podawac na meczach, postukaj sobie lepiej w pilke nozna halowa bo
          do normalnej sie nie nadajesz...
          Piortus idolem calej pilkarskiej Polski!!!!!
          • Gość: Jacek-t Świerszczu rozumuje logicznie... IP: *.chello.pl 01.10.04, 02:17
            ...skoro w kadrze mogą grać takie drewniaki jak Kukiełka, Lewandowski czy
            Rasiak to znaczy, że mogę i ja.
            • Gość: zgrzyt PZPN niszczy polską piłkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 15:56
              PZPN niszczy polską piłkę

ludzie trzeba ją ratować !!!!!
          • Gość: ja Re: Piotrus!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 04:14
            Ja wam mówię, że p. Świerczewski to dobry zawodnik, szczególnie na tle tej
            miernoty, która teraz nam dorasta i tych działaczy, którzy się starzeja...
            więc szacuneczek! Panie Piotrze
    • Gość: cyg@nek To bez znaczenia kto gra w kadrze. IP: *.enformatic.pl 01.10.04, 01:05
      Może i Świerczewski. Różnicy nie będzie widać.
      • Gość: wielkopolanin Re: To bez znaczenia kto gra w kadrze. IP: *.icpnet.pl 01.10.04, 08:27
        Tym bardziej, że chce tam grać z Szymkowiakiem
    • Gość: dzum Re: Świerczewski ponownie w Lechu Poznań? IP: *.ipt.aol.com 01.10.04, 02:27
      Zgadzam sie absolutnie- co z tym gosciem jest ze on ciagle jest w news- czytam
      ze ma rzadzic w anglii, potem w Lechu, potem nie lapie sie do 16 w beniaminku
      Cracovii- ale ciagle na pietrwszych stronach- Piotrus, zajmij sie lepiej czyms
      innym i daj od siebie odpoczac. Prochu juz nie wymyslij, byles taki ambitny
      kopacz to wszystko.
    • Gość: meehow Tylko nie w snookera!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 05:41
      Bardzo kiepska rada z tym snookerem - to jest gra, w ktorej trzeba myslec!
    • Gość: walec Re: Świerczewski ponownie w Lechu Poznań? IP: *.69.83.156.novustelecom.net 01.10.04, 07:28
      Wez juz chlopie skoncz kariere, bo tylko blokujesz miejsce mlodszym,
      zdolniejszym. Podziekuj Bogu, ze i tak Ci sie w zyciu udalo i profesjonalnie
      grales w pilke, a raczej powinnienes w kopalni pracowac...
    • Gość: no.5 PIOTREK WROC OLEJ LODZ!! tylko LECH IP: *.imgw.pl 01.10.04, 07:36
      KOeljorz
      • Gość: koneser swierczewski???????kto to?????? co osiagnal??? IP: *.his.uni.torun.pl 01.10.04, 14:22

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka