Dodaj do ulubionych

Zmiana w Wiśle, zmiana w Górniku

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 21:14
Zwonienie Kasperczaka-błąd
zatrudnienie Liczki-duży bład.
Obserwuj wątek
    • Gość: ppp Zmiana w Wiśle, zmiana w Górniku IP: *.tvk3.pl / *.tvk3.pl 13.12.04, 21:23
      no to górnik ma prze.je.bane, świetny trener z warsztatem ale bez wynikow :)z
      młoda drużyna spadnie z ligi, w gks-ie zacierają ręce ze szcześcia, oni na
      Edku sie juz poznali
    • Gość: Rafał Poważny błąd w tekście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 21:40
      Redaktor Piotr Płatek napisał: W czerwcu 1994 roku to on prowadził zabrzan w
      osławionym meczu w Warszawie, gdy po serii pomyłek sędziego, Legia pokonała
      Górnika, co oznaczało stratę szans na mistrzostwo kraju.

To naprawdę poważny błąd. W tym słynnym, rozpamiętywanym do dziś meczu padł
      remis 1:1. Poza tym pisanie: seria pomyłek jest jednak zbyt dalekim
      uproszczeniem. Była jedna poważna pomyłka - uznanie bramki dla Górnika, gdzie
      Szemoński wyraźnie wyjechał z piłką poza linię boczną boiska, co świetnie
      uwidoczniła kamera. Poza tym wszystkie czerwone kartki (3) były słuszne, to
      później ich liczba i to, że wszystkie były dla Górnika, wzbudziło kontrowersje.
      Ale Górnik rzeczywiście zdecydowanie za ostro sobie wtedy poczynał :), co nie
      zmienia faktu, że w tamtym meczu grał b.dobrze, i gdyby nie ich zapalczywość i
      furia, spokojnie ograliby wtedy Legię, która miała spętane presją nogi
      • Gość: pas w pełni popieram... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.12.04, 22:33
      • Gość: pamiętam ten mecz tak, a lekarze potwierdzają ta wersję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 22:48
        z ordynatorem Sławomirem R. na czele.

Ładnie to napisałeś. Brzmi jednak niczym oświadczenie dr Kulczyka /w moim
        naiwnym anielskim świecie/
    • Gość: John Re: Zmiana w Wiśle, zmiana w Górniku IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 14.12.04, 08:47
      Edek Lorens-to nic dobrego nie wróży
    • Gość: Jeżu Seria pomyłek pana Płatka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 09:13
      Panie Płatek, niech Pan nie wypisuje bzdur. Mecz Legii z Górnikiem na pewno był
      osławiony, ale ja tam żadnych pomyłek nie widziałem. Trzech hanysów wyleciało z
      boiska całkowicie zasłużenie, grali bardzo brutalnie od samego początku.
      No tak, jedna pomyłka mi sie przypomniała - piłka z której Szemoński strzelił
      gola wyszła wcześniej na aut. Ale to jeszcze nie seria.

Pozdrawiam Jeżu

PS. Szkoda mi troche Górnika i nie rozumiem Koźmińskiego. Lorens???
    • Gość: virton Re: Zmiana w Wiśle, zmiana w Górniku IP: *.compnet.com.pl 14.12.04, 09:53
      Zatrudnienie Lorensa-wielbłąd.
      • Gość: mil LORENS??? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 14.12.04, 15:53
        Myśłałem, że Górnik to poważna firma. Taki sredniak polskiej ligi o
        przejrzystych zasadach działania, który dobrze zarzadza finansami i w
        przyszłości może się liczyć w walce o mistrzostwo ligi. A tu co, Pan Koźmiński
        zatrudnia Lorensa- tą kuurew i sprzedawczyka no to gratuluję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka