Dodaj do ulubionych

Piłka nożna 06.04

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 10:40
Dziś zagrałbym:
Top Oss - RBC Roosendaal X2 (1,26)
Go Ahead Eagles- De Graafschap 2 (2,10)
Amiens - SC Montpellier 1 (1,70)

Jak na to patrzycie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Pyciu Re: Piłka nożna 06.04 IP: *.20.energis.pl 06.04.07, 12:12
      Dorzucam do Twoich propozycji jeszcze:

Serie B: Crotone - Lecce 1 (2.20)

Dla Crotone każdy mecz jest "o życie" - walczą o utrzymanie - a Lecce? Lecce
      nie ma już szans na awans do Serie A. Lecce 38 pkt z czego tylko 8 pkt zdobyło
      na wyjeździe!! 10 z 14 meczów na wyjeździe przegrali więc postawienie na
      Crotone jest jak najbardziej zasadne.
      • rudestus0700 Re: Piłka nożna 06.04 06.04.07, 13:18
        To i ja swoje dołożę:

Tampa Bay-Florida 1
        Everton-Fulham 1
        Washington-Cleveland 2
        New Orleans-Phoenix 2

O tym czemu wygra Tampa pisze powyżej Booker, nic dodać nic ująć. Everton walczy
        o Puchary.U siebie grają dobrze(np. ostatnio pokonali Arsenal), zwraca też uwagę
        korzystny bilans H2H z Fulham (5-1-0). Warto więc na nich postawić. Washington
        bez Arenasa i Butlera powinna paść łatwym łupem Cavaliers. Koniec sezonu końcem
        sezonu, ale Phoenix powinno też wygrać z Hornets. Powodzenia w typowaniu.
        • Gość: talk80 Re: Piłka nożna 06.04 IP: *.citronex.pl 06.04.07, 13:28
          witam , równiez jestem za typami z koszykówki jakie podał rudestus0700 dołoże
          sobie do tego juventus i menchester city i mecz radom - olsztyn w siatkę z
          typem na olsztyn , taki światezny light.
          Ponieważ niedługo kończe robotę i zamierzam odpocząć od neta przez święta to
          ZYCZĘ WSZYSTKIM WESOŁYCH, SPOKOJNYCH I RODZINNYCH ŚWIĄT
        • Gość: talk80 Re: Piłka nożna 06.04 IP: *.citronex.pl 06.04.07, 13:36
          acha i , nie wiem czemu, strasznie mnie kusi remis w meczu denwer - dallas
          • rudestus0700 Re: Piłka nożna 06.04 06.04.07, 13:55
            Dawno nie obstawiałem remisu w NBA i też mam chęć, ale nie wiem czy akurat na
            ten mecz... Wezmę to pod uwagę.
            • Gość: piter Re: Piłka nożna 06.04 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 14:18
              ja gram czasami na remisy w NBA juz kilka razy trafilem:) spora placa:) w ciagu
              ostatniego tygodnoa trafilem 2 razy
              • jovi78 Re: Piłka nożna 06.04 06.04.07, 14:22
                Jak mogę spytać o remisy w NBA to napisz mi proszę czy stawiasz na jedno
                spotkanie w dany dniu czy na wsyztskie spotkania. No i jaką stawkę stawiasz :)
                • Gość: piter Re: Piłka nożna 06.04 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 14:51
                  nie gram kazdego dnia. jak mnie najdzie:) czasami gram na wszystkie mecze a
                  czasami na wybrane.staram sie unikac mega pewniakow, bo wtedy trudno o remis.
                  roznie tez gram , czasem za 2 zl czasem za 5 a i czasem za 10.raz trafilem gdy
                  zagralem za 10.wklad wyniosl 30 zl ( bo 3 mecze po 10 zl) a wygrana 126 zl.
                  jakby grac kazdego dnia na wszystkie mecze to raczej wyszlo by sie na minus
                  dlatego trzeba grac uwaznie:) w remisach w NBA jestem na plusie.czasem sie
                  zdarzaja 2 , 3 remisy w ciagu jednego dnia a teraz jak beda play off to wiecej
                  remisow bedzie niz standardowo:) poprobuj sobie na sucho, i obserwuj czy typ
                  trafiony i licz sobie wklad i wygrane i czy wyjdziesz na plus:) wczoraj byl
                  remis a ja nie zagralem:/ dzis na 100 % bedzie przynajmniej jeden ale jest sporo
                  spotkan:)
                  • Gość: talk80 Re: Piłka nożna 06.04 IP: *.citronex.pl 06.04.07, 14:58
                    wczoraj fakt byl remis ale stawka za niego wynosiła 1,3 w toto-mix, (o ile
                    dobrze pamiętam)w każdym bądź razie była niewielka
                    • Gość: piter Re: Piłka nożna 06.04 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 17:08
                      yyy to cos Ci sie pomylilo bo stawka za remis w NBA nie schodzi ponizej 12, wiec
                      skad wytrzasnales 1,3 ?:/ a jesli chodzi o przegrana lecce, to moze i mial sens
                      ten typ ale kto by przewidzial ze bedzie czerwona kartka
                    • rudestus0700 Re: Piłka nożna 06.04 06.04.07, 17:11
                      Coś chyba nie masz racji, bo stawki na remisy w NBA to się zaczynają od 12
                      złotych...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka