a.adas 26.04.05, 22:10 chylicie? aż tak ciężka ta teczka z forsą? Więcej ruchu, panowie działacze, wiecej ruchu... sportowa rywalizacja dobrze robi na mięśnie, jak z pewnoscią wiecie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Kujawiak popiera sędziego Rutkowskiego IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 26.04.05, 22:11 l l l l l l l l l l l l l l o o o o o o o o o o o o o o o l l l l l l l l l l l Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROTFL Re: Kujawiak popiera korupcję ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:14 ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azazel Kujawiak popiera sędziego Rutkowskiego IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 26.04.05, 22:20 Po prostu niech puszczą mecz w telewizji publicznej i niech cała Polska zobaczy jak naprawdę było!!!!!! Od soboty tylko suche informacje prasowe w gazetach i telewizji, ale skrótów nie pokazali! Od soboty nagonka od Warszawy na Włocławek!! Skandal!! Nawet na Awil jadą, ale tutach chociaż cała Polska widziała mecze że Anwil najlepszy w Polsce jest-ich ławka w tej chwili jest najlepsza!! Każdy zawodnik jest pełnowartościowy i dzięki Polsatowi wszyscy to widzieli:) Precz z telewizją publiczną, która (chyba świadomie) bojkotuje POLSKIE LIGI!! WSZYSTKIE! Piłka Nożna, Koszykówka, Siatkówka....itd... NIC nie ma!! Puszczjcie ludzie mecze, to korupcja się skończy-przecież to takie proste... Każdy kibic jak ogląda mecz, to dokładnie wie co się dzieje na boisku. A Polski kibic w większości zna mecze tylko z gazet, internetu..itd. A TELEWIZJA PUBLICZNA z je%**$$nym abonamentem, s%*&@a na POLSKI SPORT!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalamany Re: Kujawiak popiera sędziego Rutkowskiego IP: 217.153.156.* 26.04.05, 22:37 jak sie komus placi to trzeba go poprzec. brawa dla dzialaczy kujawiaka za ambitna postawe w walce o awans. wida ze nic nie moze im w tym zagrozic. PZPN z kujawiakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyRutkowski Kupuj-awiak Chytro-budowa IP: *.lodz.dialog.net.pl 26.04.05, 22:48 Trudno żeby Kupujawiak nie popierał sędziego Srutkowskiego skoro go tak ładnie kupił. Może kluby powinny zatrudniać sędziów? Wtedy by nie było mowy o korupcji. Precz z Kupujawiakiem i PZPN! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rYS. Re: Kupuj-awiak Chytro-budowa IP: 192.160.110.* 26.04.05, 22:53 Nikt, kto ten mecz widział i jest rozsądnym człowiekiem, nie zakwestionuje decyzji sędziego Rutkowskiego. Brawa za odwagę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fulko de Lorsz żółto-niebieskie IP: 195.69.80.* 27.04.05, 09:50 Poprostu ubrać sędziów w klubowe żółto-niebieskie koszulki! Jak zagra Kupuj-awiak z Arkom to będą derby sędziowskie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rYS. Re: Kupuj-awiak Chytro-budowa IP: 192.160.110.* 26.04.05, 22:53 Nikt, kto ten mecz widział i jest rozsądnym człowiekiem, nie zakwestionuje decyzji sędziego Rutkowskiego. Brawa za odwagę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Zagłębia Re: Kujawiak popiera sędziego Rutkowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:49 ŁKS gra bardzo trwardo, co było widoczne w nie tak dawnym meczu w Sosnowcu, natomiast drużyna Kujawiaka do siłaczy nie należy, wię przy miękim sędziowaniu kartki mogły być czerwone, co do przerwanie przedwczesnego meczu sędzia zrobił błąd - nie powinien się przestraszyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Kujawiak popiera sędziego Rutkowskiego IP: *.acn.waw.pl 26.04.05, 22:52 Kujawiaka nikt nie chce w pierwszej lidze ale oni zrobia wszystko a nawet więcej aby sie tam znaleźć już sa tego pierwsze oznaki.Precz ze sprzedawczykami i kupczykami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nemo Wydali kasę na łapówę, a teraz mają stracha, że IP: 62.21.204.* 26.04.05, 22:55 PZPN każe powtórzyć spotkanie i ŁKS spóści im stosowne lanie. Stronniczosć sędziego w tym spotkaniu dla nikogo poza Kujawiakiem i jego fanami nie podlega dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ORTOGRAF Re: Wydali kasę na łapówę, a teraz mają stracha, IP: *.library.utoronto.ca 27.04.05, 03:57 Jesli mecz zostanie powtorzony to ciekawe na jakiej zasadzie! Ale Ty kolego mozesz za to powtorzyc ortografie. Boze "sposc" mu slownik ortograficzny! Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Wydali kasę na łapówę, a teraz mają stracha, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 07:22 A może byś pacanie obejrzał kasetę z meczu? Odpowiedz Link Zgłoś
7uop Co wy pieprzycie - zespół z czuba tabeli miałby 26.04.05, 22:58 kupić mecz z "ogonem" grając na własnym boisku ??? Sami w to nie wierzycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celsus Re: Co wy pieprzycie - zespół z czuba tabeli miał IP: *.toya.net.pl 26.04.05, 23:33 Kupujawiak poprzedni mecz u siebie tez nie gral z zespolem z czolowki i przegral 0:2. Dzialacze przestraszyli sie, ze tym razem bedzie podobnie i dolozyli staran by z ŁKS-em wygrać. Ale te starania niestety nie mialy nic wspolnego ze sportem. Zwyczajne dziadostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Dwór Re: Co wy pieprzycie - zespół z czuba tabeli miał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 23:45 Pozycja Kujawiaka nie oddaje rzeczywistego, raczej marnego poziomu prezentowanego przez ten klubik, a przebieg meczu z ŁKS-em to potwierdził, ale jak ma się pieniądze na łapówki to jest się wysoko w tabeli. Mam nadzieję, że te pieniądze nie wystarczą do awansu do I ligi. W II lidze gra wiele klubów z ogromnymi tradycjami, z licznymi kibicami i mam nadzieje, że któryś z nich pokrzyżuje plany Kujawiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as - kibic Re: Co wy pieprzycie - zespół z czuba tabeli miał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 00:01 zwłaszcza Nowy Dwór to ma tradycje... podzielam zdanie jednego z przedmówców, nie oceniajmy decyzji związanych z kartkami skoro tego nie widzielismy, ale sędzia patafian i tyle bo przepisów nie znał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max ŁKS NIE PODDAWAĆ SIE W WALCE Z PRZEKRĘTAMI! IP: *.bydgoska.krakow.pl 27.04.05, 01:37 Wałek jakich mało a Ujawiak mówi że czarne jest białe - wracajcie Hydrobudowiaki do V ligi bo tam wasze miejsce. ŁKS walczcie do konca o sprawiedliwość a prasa niech nie odpuszcza bo inaczej kolejna jawna afera umrze śmiercią naturalną, Rywin jednak siedzi a wydawalo się że nic nie można zrobić więc walka do konca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Husain Sędzia z Poznania. To wszystko wyjaśnia... IP: *.aster.pl 27.04.05, 01:40 Nie wiem czy go kupili czy nie. W zasadzie jest mi to obojętne... Wiem jedno-sędzia z Poznania,to kawał ku.. i drania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ing Re: Sędzia z Poznania. To wszystko wyjaśnia... IP: 194.75.238.* 27.04.05, 10:48 Czlowieku Twoja inteligencja jest porazajaca jezeli oceniasz ludzi ze wzgledu na ich miejsce zamieszkania.Jak skonczysz jeszcze pare klas wiecej to dopiero wypowiadaj sie na forum!Twoja wypowiez jest prostacka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viki Re: Kujawiak popiera sędziego Rutkowskiego IP: *.so.pkpik.pl / 81.219.116.* 27.04.05, 02:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal wszyscy najeżdżacie na Kujawiaka i sędziego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 03:08 ale ilu z was widziało ten mecz? Chętnie obejrzałbym ten mecz w tv i dopiero potem wyrobił sobie opinię, a nie pisał byle co na podstawie wróżenia z fusów. W sumie żaden dziennikarz nie napisał o kontrowersyjnych kartkach. Nawet ŁKS nie protestował przeciwko kartkom jako takim że się nie należały, tylko że "sędzia za podobne przewinienia nie dawał kartek Kujawiakowi". ŁKS protestuje, i nic dziwnego, to samo bym robił na ich miejscu pewnie... Ale z drugiej strony, choć to sytuacja dosyć nieprawdopodobna, może ŁKSiacy naprawdę zasłużyli na kartki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bojas Re: wszyscy najeżdżacie na Kujawiaka i sędziego IP: *.apex / 213.17.216.* 27.04.05, 07:54 Jedna z nielicznych, rozsądna opinia. Ja widziałem ten mecz na żywo, chętnie bym zobaczył jeszcze raz w TV bo wtedy można dokładniej przeanalizować. W/g mnie wszystkie kartki były uzasadnione, niemniej może sędzia mógł trochę inaczej postąpić żeby wcześniej uspokoić piłkarzy. Ale jak? Z trybun nie wszystko się widzi a nic się nie słyszy, tak więc ocena jest trudna. Jestem bardzo doświadczonym kibicem, niekoniecznie Kujawiaka, sam grałem kiedyś w piłkę (ligi regionalne), staram się obiektywnie patrzeć na to co dzieje się na boisku i akurat na tym meczu nic nie wskazywało na stroniczość sędziego. Samo zakończenie meczu, może zbyt pochopne, może po krótkiej przerwie na uspokojenie, należało dokończyć ten mecz. ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronald Re: wszyscy najeżdżacie na Kujawiaka i sędziego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 11:33 rozumiem bojas że ogladałeś mecz i kartki należały sie tylko piłkarzą Łks? no sory kolo ale ta sytułacja na 2minuty przed strata bramki kiedy bramkarz Kujawiaka wręcz taranuje piłkarza łksu i sędzia puszcza gre dalej to jakias parodia .Mozna wymienic parenaście sytuacji kontrowersyjnych co do kartek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: wszyscy najeżdżacie na Kujawiaka i sędziego IP: *.spedpol.com.pl / *.spedpol.com.pl 27.04.05, 09:29 ja ten mecz widziałem i nie potwierdzam Twojego punktu widzenia. Ja już więcej na Kujawiaka nie zamierzam już iść. Bo sobie uświadomiłem że te wszystkie karne w trzeciej lidze to też się jakby wpisują w korupcje w tym klubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meesh Re: Kujawiak popiera sędziego Rutkowskiego IP: *.billbird.pl 27.04.05, 08:27 Taaaak, odważna postawa, tyle, że połowa kartek była nie za faule a za dyskusje i symulowanie fauli... A Kujawiak jest w porzo - nie odwracają sie plecami od wspólnika, idą w zaparte... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: Kujawiak popiera sędziego Rutkowskiego IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 27.04.05, 09:01 To ciekawa interpretacja zdarzeń.ŁKS brutale a miejscowi co baranki skazane na rzeż.Sierant po tym meczu ma złamane żebro ,widać sam sobie złamał.To co działo się we Włocławku JEST JAWNYM DRUKOWANIEM MECZU.Powinno się rozsadzic tak jak w Niemczech .Winny- zdyskwalifikować.To wprost NIEMOZLIWE by dać 4 czerwone kartki ,poprzedzone zółtymi a następnie zakonczyć mecz a ozniej poł godziny szukac uzasadnieniai WYMYSLEĆ ze zagrozone było zdrowie sędziego.ABSURD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakk A sedzia Rutkowski popiera Kujawiaka!!! IP: *.media / *.media-saturn.com 27.04.05, 09:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fulko de Lorsz Media IP: 195.69.80.* 27.04.05, 10:40 dziś gdy media gonią za śledztwami i sensacjami powinny zrobić zakup kontrolowany sędziego i opublikować to.... czemu tego niema? czyżby sędziowie byli uczciwi? nie! - to poprostu zamknięte środowisko i nikt z zewnątrz nie ma szans kupić! dojście z kasą ma właśnie areczka, lechia, kujawiak..... Odpowiedz Link Zgłoś