Gość: ANTYPTAK IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.05.05, 21:09 MIMO WYGRANEJ PANU PANIKOWI STANOWCZO MOWIE NIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gicho 21. kolejka Idea Ekstraklasy. Wygrana Legii 07.05.05, 21:10 Lechu pokażesz Legii w pucharze gdzie raki zimują. Głowa do góry!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Piłkarze Lecha - wstyd !!! IP: *.gostyn.net / *.gostyn.net 07.05.05, 22:15 Tak słabo Lech jeszcze w Warszawie nie zagrał!!!! Po za Świerczewskim , momentami Sasinem , reszta totalne dno!!! Reiss - jak co mecz , przewraca się jak baba , dawno powinien wylecieć z pierwszego składu , dalej: Jak Czesiu może wystawić Favano !!! To nie jest zawodnik na I ligę !!! - Obrona , SZOK - Wójcik , Mowlik , Lasocki - ludzie żal było patrzeć! Wszystkie piłki na oślep - byle dalej , zero zaangażowania , Sagan i Kiełbowicz robili z nimi co chcieli. - druga linia - dobrze ........... że Scherfen wraca ! - o ataku nie można nic napisać bo ........... Lech go nie miał !!! Jestem kibicem Lecha od 25lat !!! i nadal będe !!! ale krew mnie zalewa po tym co zobaczyłem dzisiaj !! można przegrać mecz , ale po walce - do upadłego , dziś tego nie widziałem - piłkarze Lecha olali nas kibiców dla których grają ! W przeszłości były mecze - nawet na Bułgarskiej , gdzie Lech przegrywał a kibice żegnali piłkarzy oklaskami - bo starali się , walczyli o każdą piłkę a , że się nie udało wygrać , cóż to jest tylko sport , kibice jednak potrafili to docenić, widzieli , że dali z siebie wszystko aby wygrać dany mecz. A dziś ciągłe kłótnie o kasę. Obecni piłkarze Lecha (poza kilkoma wyj.) powinni się cieszyć i dopłacić za to , iż grają w Lechu , BO LECH JEST UZNANĄ MARKĄ OD LAT A ONI PLAMIĄ SWĄ GRĄ NAJLEPSZY KLUB WIELKOPOLSKI !!!!!! Podrawiam Wszystkich kibiców Lecha - LECH TO MY !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 >> BUKMACHERSTWO PRZEZ INTERNET - WWW.98.89.PL << IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 03:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komar Jacy kibice - tacy piłkarze IP: *.net.autocom.pl 08.05.05, 08:14 patrz pobicie dziennikarzy Wisły K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: Jacy kibice - tacy piłkarze IP: *.gostyn.net / *.gostyn.net 08.05.05, 10:30 po pierwsze: to chyba zdarzyło się we Wronkach a nie w Poznaniu !!! po drugie : żal patrzeć jak dwa tygodnie wcześniej kibice w Krakowie się przykładnie modlili a tydzień później ..... sam wiesz co było Wierzę jednak , że i Poznaniu i w Krakowie są prawdziwi kibice , którzy muszą się jenak wstydzić za kilkunastu debili , psującyh ich wizerunek w Polsce. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciu z Kanady 21. kolejka Idea Ekstraklasy. Wygrana Legii IP: *.sympatico.ca 07.05.05, 21:17 W relacji Zaglebie-Polonia stronniczy komentator z W-wy tak sie martwil z ze straty pierwszego gola przez warszawska druzyneze ze nie podkreslil uroku gola strzelonego z 18 m. Cale szczescie ze Lubinianie nastepnymi golami wybili mu z glowy jej resztki. Naucz sie cwoku bezstronnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to PRAWDA TO PRAWDA IP: *.com.pl / 83.16.2.* 08.05.05, 15:07 KOMYNTATORZY Z WARSZAWKI to dno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żur Re: 21. kolejka Idea Ekstraklasy. Wygrana Legii IP: *.askl.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 22:32 koniec farta górnika i pseudotrenera wleciała w zabrzu zostaną wkrótce tylko kościoły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WZL Wielkie Zagłębie Lubin IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 07.05.05, 22:48 złapało wiatr w żagle Gratulacje !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Jezierski ma na imię Remigiusz, nie Ireneusz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 23:51 ...ignorancja.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ch.j ci na imie [...] IP: *.aster.pl 08.05.05, 00:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAGAN-ADONIS [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 08:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sado Re: LEGIA MOJA UKOCHANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 09:27 Od Poznania zaczyna się Twoja głupota... niestety na Poznaniu się ona kończy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antywlkp Re: LEGIA MOJA UKOCHANA IP: *.inter / *.inter-c.pl 08.05.05, 11:35 Sorry, ale ty chyba jesteś ąkły, bo twoja (celowo z małej litery) wypowiedź świadczy o tym, że pdstawówkę zaocznie albo eksternistycznie robłeś ćwoku z Poznania. Legia rulezzzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misza Re: 21. kolejka Idea Ekstraklasy. Wygrana Legii IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 08.05.05, 11:24 A kto to jest IRENEUSZ Jezierski? Hmmm? Ignoranci z gw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyzio Re: 21. kolejka Idea Ekstraklasy. Wygrana Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 11:45 Najwyższy czas rozliczyć Zarząd Lecha. Michniewicz musi odejść. Legii gratuluję zwycięstwa. Sądzę jednak, że zwycięstwo nie jest wynikiem nagłej zwyżki formy, lecz beznadziejnej gry Lecha. Mecz z Groclinem zweryfikuje moją opinię. Stary, zdesperowany kibic Lecha (z pokolenia kibiców którzy kochali swój klub, ale zawsze szanowali przeciwników) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychusa Re: 21. kolejka Idea Ekstraklasy. Wygrana Legii IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 08.05.05, 16:23 Hmmmm...kto to jest Mikolajczak????Facet walnal brame w drugiej lidze niemieckiej i to juz w 3 minucie i nie wiem o kogo chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roko Do panów redaktorow GW IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 18:33 Czytam sobie tytul w internecie "21. kolejka Idea Ekstraklasy. Wygrana Legii" i zastanwiam sie czy wy jestescie gazeta ogolnopolska czy moze mutacja - Naszej Legii - ludzie zastanowcie sie co wy robicie? Albo sie lepiej kryjcie z sympatiami, albo spieprzajcie na "krytą" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stan(L)ey Re: Do panów redaktorow GW IP: *.acn.waw.pl 08.05.05, 19:07 w tytule jest zamieszczona informacja o wygranej Legii ze względu na słabą forme ostatnio. gdyby jakakolwiek inna drużyna, szczególnie z góry tabeli, jakoś zaskoczyła - zwyżką albo spadkiem formy, na pewno też byś zobaczył coś na ten temat w samym tytule. z resztą Legia - Lech to był w zasadzie hit kolejki, wiadomo z jakich względów, więc redaktor miał prawo zamieścić taki a nie inny tytuł. Odpowiedz Link Zgłoś