Dodaj do ulubionych

Zagłębie zagra o milion

IP: *.aster.pl 16.06.05, 16:36
Wisla!!!co??? 5:1 3:1 buhahahahahah
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic Re: Zagłębie zagra o milion IP: *.net / 80.51.194.* 16.06.05, 17:06
      Czy debilom z gazety nie można wbic do głowy, ze nie ma czegos takiego jak
      Kombinat Górniczo Hutniczy Miedzi ?? Kurna, jest KGHM Polska Miedx SA. Debile
      nauczcie się wreszcie, to jest nazwa własna !!!!
      • Gość: wiem, co piszę Wisła=Prostytutki Krakowskiej Ulicy!SPRZEDALI MECZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 17:54
        KGHMowi... żałosne
      • Gość: k Re: Zagłębie zagra o milion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 18:48
        wlasnie - nazwa wlasna, wiec sie sam naucz pisac zanim kogos wyzwiesz debilu
    • Gość: kasiarz TO NIECH PILKARZE SAMI SOBIE KUPIA TEN PUCHAR IP: *.dscomm.com 16.06.05, 17:09
      za ten milion pln, 400 tys.(na przyklad) do podzialu dla wyjsciowej 11 z
      grodziska i zagraja w Pucharze UEFA. A moze jeszcze KGHM cos dorzuci? Drzymala
      tez lubi kase. pytanie tylko po co sie tam pchaja?
    • Gość: mmm Re: Zagłębie zagra o milion IP: *.ericsson.net 16.06.05, 17:59
      czyli z moich podatkow :(
      • Gość: kobi Re: Zagłębie zagra o milion IP: *.61.139.148.host.de.colt.net 16.06.05, 18:46
        Fredzelek mac a nie z Twoich podatkow!!! To KGHM placi do budzetu naszego
        ukochanego panstwa grube pieniadze!
      • Gość: Cuthbert Zagłebie Lublin ? IP: *.warynski.net / *.warynski.net 16.06.05, 19:43
        nie interesuje sie polska pilką ale z tego co mi wiadomo to Klub Zagłebie
        miesci sie w Lublinie a nie lubinie .A z lublina napewno jest blizej do
        warszawy niz do grodziska ;/.Byc moze sie myle bo byl teraz jakis klub z Lubina
        ale tak mi sie wydaje
    • Gość: k Re: Zagłębie zagra o milion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 18:45
      wszystko pieknie, ale spocony jasiu i tak sie wam dobierze do dupska za
      zeszloroczny udany sezon w II lidze
    • Gość: aaa Re: Zagłębie zagra o milion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 19:40
      A co na to akcjonariusze giełdowi KGHM? Mi się nie podoba, gdy spolka tak
      marnotrawi kasę.
    • Gość: lechu Re: Zagłębie zagra o milion IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 16.06.05, 20:14
      Łobodziński do kadry!!!!!!!Byłem na meczu chłopak, ma zadatki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka