Gość: bialorusin Re: Wisła w III rundzie Pucharu UEFA! IP: 212.87.17.* 15.11.02, 00:40 Brawo, Wisla! Zrobiliscie coś niemożliwego! Gratulacje wszystkim kibicam tego wspanialego zespólu. Życze waszej drużynie powodzenia w następnych rundach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szkielet Wisła Kraków - duma Polaków! IP: *.pl 15.11.02, 00:58 Wisła Kraków - duma Polaków! I tyle Szkielet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Wisła w III rundzie Pucharu UEFA! IP: *.sgh.waw.pl 15.11.02, 01:05 Czytam i czytam i wydaje mi sie, ze nadeszla WISLOMANIA!!! Gratulacje dla Wiselki!!! Jestescie wspaniali!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d-feNce Re: Wisła w III rundzie Pucharu UEFA! IP: *.kabaty.2a.pl 15.11.02, 01:11 Czy Wisla to aby na pewno klub z Krakowa, a nie z Czestochowy? Kiedys cud z Realem S., dzis z Parma... Tu musi byc jakis haczyk :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pav MIASTO I STADION IP: *.net.autocom.pl 15.11.02, 01:13 Mecz oglądałem w telewizji, ale nie mogłem wytrzymać i zaraz p meczu wyszedłem na spcer, a że mieszkam niedaleko stadiou Wisły, więc zaraz się tam skierowałem. Było dwadzieścia po jedenastej. Wokół spokojne nocą miasto, ale stadion świecił i huczał. Powoli huk zaczął się mieszać z pierwszymi klaksonami samochodów i w powietrzu dosłownie czuło się jak tłum kibiców wychodzi ze stadionu i przesuwa rozchodzi się po mieście. Czuło się święto; takie, jakie widywałem w miastach wielkich klubów europejskich. Żałuję, że nie byłem na stadionie, ale ważniejsza jest nadzieja, że takich świąt może w Krakowie być więcej i nie trzeba będzie jechać do Liverpoolu, czy gdzie tam człowieka nosi, żeby przeżyć wielkie wydarzenie, wielki mecz, a dookoła mieć kilkadziesiąt tysięcy ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hcel Re: Wisła w III rundzie Pucharu UEFA! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 15.11.02, 01:15 Gratulacje... to był fantastyczny mecz!!! trzymam kciuki... ps ciekawe co powiedza CI z Warszawy jak usprawiedliwia Legie!!! Hi hi ale ekstra Wy gracie LEGIA NIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Wymarzony przeciwnik w III rundzie IP: *.toya.net.pl 15.11.02, 01:29 Życzę Wiśle wylosowania jutro tureckiej dużyny Denizlispor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeski DZIĘKUJE! IP: *.ar.wroc.pl 15.11.02, 01:37 za ambicje i gre z głową . Oby tak dalej WISŁO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legionista Re: Wisła w III rundzie Pucharu UEFA! IP: *.pl 15.11.02, 02:01 Jestem zagożałym kibicem warszawskiej Legii i z racji tego raczej na co dzień nie kibicuje Wiśle. Mimo to uważam że w spotkaniu z Parmą Wisła pokazała niespotykaną w polskiej lidze skutecznosć i wspaniały styl gry. Oby nie byli w takiej formie na wiosnę na meczu z Legią.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diavollo i kogo sie mamy bac????????? IP: *.ksk.net.pl / 192.168.2.* 15.11.02, 02:26 Jestem fanem ukochanej Wisełki ciesze sie ze zwycienstwa ,fantastyczny mecz !!!!!!!!! teraz chłopaki uwierza ze są naprawde mocni* Nierozumiem tylko niekturych kibiców -wiadomo legia nasz wróg ale poco ich jeszcze obrazac? zagrali słabo i tyle jedyny stanew ratował od porazki * Ludzie cieszcie sie ze zwycienstwa gdziekolwiek jestescie i zkąd pochodzicie - krajowe podwórko to inna bajka * Anarazie pozdrawiam kibiców ŚLĄSKA WROCŁAW - LECHI GDANSK - i JAGIELLONI no i oczywiscie wszystkich fanów WISEŁKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Subyello Re: Wisła w III rundzie Pucharu UEFA! IP: 203.57.192.* 15.11.02, 02:47 Moze ktos mi ten mecz nagrac i wyslac do Australii.... zaplace za to... Nie mam szans tutaj takiego meczu odebrac, a bardzo by chcial..... Jak ktos nagral i moze zrobic mi kipe to wyslijcie mi e-mail na dszewczak@optushome.com.au ..... Dzieki z gory... Jestem kibicem Wisly Plock, (ale po cichu zawsze Krakow mial mieke miesce) ale moje gratulacje dla Krakowa... mam nadzieje ze teraz chlopaki beda w siebie wierzyli i wygraja kolejna runde....!!!! Liverpool... ???? Do Wisly, trzymajcie sie talentow, jak dostaniecie duze $$$$ to wtedy sprzedajce.... Pilkarze so potrzebni do sukcessu a nie tylko na gielde... Sukcess przyniesie wiecej kasy niz sprzedaz zawodnikow... Oddwiedcie moja strone... www.wislaplock.cjb.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nascar Re: Wisła w III rundzie Pucharu UEFA! IP: *.riviera.pw.edu.pl / 10.4.138.* 15.11.02, 03:21 Wisla jest zajebista, bylo super swietnie, gratulujemy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noiki Re: Wisła w III rundzie Pucharu UEFA! IP: *.proxy.aol.com 15.11.02, 03:33 PO PROSTU BRAWO!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwartet pijanych? DLACZEGO WPIS.... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.11.02, 04:45 dlaczego nasz wpis zostal usuniety z forum?? nie zawieral w swej tresci nic co bylo wulgarne, obrazliwe.. wiec chceodpowiedzi dlaczego zostalo usuniete? nie wolno juz sie wypowiedziec w swoj wlasny sposobo?? rozumiem ze slowa typu, kurwa, zajebioza, sa na forum tolerowane, a tekst w stylu naszego nie sa??? wiec co to za forum??? gdzie chamstwo i wulgaryzm bierze gore nad poczuciem humoru??? ten wpis zapewne tez zostanie usuniety.. i nikt go nie przeczyta poza adminem forum.. niech zyje wolnosc wypowiedzi !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden z kwartetu pijanych tak to jest... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.11.02, 04:50 tak to jest jak sie zle czyta :) ktos pomyli fora :) tak sie nie robi.. prosze o usuniecie gornego wpisu do tego forum... przepraszam rowniez admina forum, na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Wisła w III rundzie Pucharu UEFA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 192.168.255.* 15.11.02, 05:13 Jeżeli pamięć mnie nie myli to nożem w głowę dostał Baggio ale nie Roberto tylko Dino... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Wisła w III rundzie Pucharu UEFA! IP: *.bc.hsia.telus.net 15.11.02, 06:39 Kochamy Wisle nawet na drugim koncu swiata .Dumni i szczesliwi kibice z Vancouver w Kanadzie.BRAWOOOOOOOOO. Odpowiedz Link Zgłoś
censur Błąd w relacji z meczu!!!!!!!!! 15.11.02, 07:21 Witam!!! Gratuluję piłkarzą Wisły, to sukces polskiej piłki!!!! A w waszym relacji z meczu jest błąd. Nożem w głowę nie dostał Roberto Baggio, tylko DINO BAggio. To dośc duży błąd!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Wisła w III rundzie Pucharu UEFA! IP: 195.205.195.* 15.11.02, 07:45 Był to piękny mecz.Wisła pokazała swoją wolę walki,ułańską fantazję i charakter- cechy, których nie posiada żadna polska drużyna, łącznie z reprezentacją.To nie ważne ,że sporo zagrywek nie wyszło, ale widać było ducha walki.Recenzja w GW jest nieobiektywna, napisana przez typowego malkontenta, fanatyka Legii, w dodatku człowieka bezinteresownie złośliwego.Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Wisła w III rundzie Pucharu UEFA! IP: *.nik.gov.pl / 212.160.156.* 15.11.02, 07:46 Gratuluje Awansu. Ciesze sie ze Wisla awansowala. Mam nadzieje ..... ze w przerwie zimowej nie nastapi masowa wyprzedaz graczy. Szkoda ze Legia nie powalczyla odwazniej z Schalke. Jeszcze raz gratuluje Wisle. Kibic Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slowik Re: Wisła w III rundzie Pucharu UEFA! IP: 212.185.43.* 15.11.02, 07:56 Gratulacje dla WISŁY. Takiego meczu w wykonaniu Polskiego zespołu dawno nie widziałem. Miło było patrzeć. Pozdrowienia z Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piopan brawo Wisła!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.11.02, 08:02 Piękny mecz, wspaniała postawa i wiara w zwycięstwo. Jestem mile zaskoczony ambicją krakowskich piłkarzy. Oby tak dalej. Zdobądźcie ten puchar! Gratulacje z Wrocka. Odpowiedz Link Zgłoś
matlab A jak rozkupią WISEŁKE to za rok Parma Wygra 15.11.02, 08:13 Kupią Żurawia, Głowackiego czy Kose,posadzą na Ławce i za rok takie np. Vfl Bochum wygra z nami 5-0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOANNA LEGIO BIERZ PRZYKŁAD Z WISŁY!!! IP: *.crowley.pl 15.11.02, 08:14 WIĘCEJ WIARY I PEWNOŚCI DLA LEGII OCZYWIŚCIE, JUŻ PO WEJŚCIU NA BOISKO BYŁO WIDAĆ, ŻE LEGIA NIE POKONA SZALKE A MOŻNA BYŁO. ALE SKORO NAWET TRENER OKUKA WĄTPIŁ W SUKCES.....A PRZECIEŻ WIARA CZYNI CUDA.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Wisła w III rundzie Pucharu UEFA! IP: hpcache:* / 192.168.164.* 15.11.02, 08:14 Czapki z glow. Wielkie brawa dla WISLY KRAKOW za wczorajsza gre. Kibic WISLY PLOCK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Wisła w III rundzie Pucharu UEFA! IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 15.11.02, 08:18 Niech się Legia uczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Ten mecz to taśma szkoleniowa dla Legi IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 15.11.02, 08:26 Wreszcie zobaczyłem Polski klub który ma ambicje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Roberto? IP: 217.153.6.* 15.11.02, 08:28 kochana Gazeto, ten przykry incydent sprzed 4 lat był udziałem Dino Baggio, a nie "Boskiego" Roberto pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legionista Gratuluje Panowie! IP: *.crowley.pl 15.11.02, 08:45 Gratuluje szczesliwym kibicom Wisly. Nie da sie ukryc, ze gra w pilke nozna nie jest Wam obca. Jeszcze raz gratuluje. Odpowiedz Link Zgłoś