Dodaj do ulubionych

Typy na El.ME2008-ŚRODA

IP: 195.47.201.* 10.09.07, 16:25
Można podawac swoje typy a najlepiej kupony które tworzycie.
Powodzenia
Obserwuj wątek
    • Gość: gemciu83 Re: Typy na El.ME2008-ŚRODA IP: *.piotrkow.pilicka.pl 10.09.07, 16:55
      Portugalia - Serbia: 1 1,45
      Anglia - Rosja: 1 1,50
      Czechy - Irlandia: 1 1,60
      Francja - Szkocja: 1 1,30
      Norwegia - Grecja: 1 2,10
      Albania - Holandia: 2 1,25
      Kurs 11,88
      • Gość: Hubert Re: Typy na El.ME2008-ŚRODA IP: 195.47.201.* 10.09.07, 17:10
        Jestes pewien ze Norwegia da rade Grekom?
        • Gość: gemciu83 Re: Typy na El.ME2008-ŚRODA IP: *.piotrkow.pilicka.pl 10.09.07, 18:55
          akurat to może być najmniej pewny mecz z tych co podałem bo ze statystyk wynika
          że Grecja jest lepsza w bezpośrednich meczach ale niech inni się wypowiedzą na
          temat tego meczu ja jeszcze nad nim się zastanawiam
          • Gość: piter Re: Typy na El.ME2008-ŚRODA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 19:30
            bardzo ryzykowne moze skonczyc sie remisem, chociaz norwegia solidnie gra, ale
            zauwazmy ze grecy-gorace klimaty jada do norwegii gdzie jest zimno w tych
            warunkach norwedzy sa w lepszej sytuacji:) dziwi mnie dosc wysoki kurs na
            czechy...musze zerknac do tabeli moze oni juz maja zapewniony awans dlatego taki
            kurs? zastanawia mnie ta portugalia...niby powinni wygrac ale ostatnio wazne
            mecze im nie ida, moze byc niespodzianka tak jak z Polska, w tym meczu tez niby
            museli wygrac a im sie nie udalo
            • Gość: piter Re: Typy na El.ME2008-ŚRODA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 19:45
              mysle ze warto zagrac :

Turcja - Wegry 1 jesli turcja nie wygra to ich sytuacja stanie sie trudna wiec
              powinni wygrac

czechy - irlandia 1 niby irlandia niezle sobie radzi ale czesi graja u siebie i
              maja szanse odskozyc o irlandii i scigac niemcow

nie podaje juz nawet meczow takich jak hiszpania - lotwa itp bo to jest
              oczywiste a kursy tak male ze nie warto sobie zawracac glowy:)

zastanawia mnie mecz anglia - rosja... niby anglia na fali ale ta rosja
              nieobliczalna... trzeba zauwazyc ze rosja stracila tylko jedna bramke!tuu czuje
              mala nieszpodzianke:) moze warto postawic ze rosja nie przegra??:))
            • Gość: gemciu83 Re: Typy na El.ME2008-ŚRODA IP: *.piotrkow.pilicka.pl 10.09.07, 19:52
              Piter co do Portugalii można według mnie postawić to co pokazali w meczu z
              Polską było świetne zwłaszcza skrzydła portugalskie C.Ronaldo i R.Quaresma jeśli
              będą grać z Serbią to rozbiją ich. Zresztą Serbia też zawodzi w meczach i jest
              to ich ostatnia szansa jednak biorąc pod uwagę że jest to mecz na szczycie
              drużyn walczących o awans zapewne z drugiego miejsca ale jednak mecz o awans tak
              więc jestem za Portugalią że wygra ten mecz wysoko co najmniej 2-0 lub 3-1.
              Serbia może nie awansować i nic się nie stanie takiego dla nich natomiast
              portugalczycy mogą przeżyć szok jeśli nie awansują. Grają oni więc pod presją i
              zrobią wszystko by mecz u siebie wygrać stosując sztuczki nie dozwolone;) typu
              wymuszanie fauli co jest w ich przypadku pewne, gdy przy braku szans na strzał
              gola z gry będą szukać stałych fragmentów.
              Portugalia u siebie wygrała 3 mecze i 1 zremisowała, a Serbia na wyjeździe 1
              wygrała 1 zremisowała i 2 przegrała.
              W bezpośrednich pojedynkach był tylko 1 remis 28.03.2007 Portugalia grała na
              wyjeździe i pierwsza strzeliła bramkę.

Piter reszta należy do Ciebie:)
              • nirvana25 Re: Typy na El.ME2008-ŚRODA 10.09.07, 19:59
                Anglia wygra mecz z Rosją .Nie liczyłbym nawet na remis.Chociaz
                Angli nie lubie jestem przekonany ze ten mecz wygraja nie opieram
                sie na statystykach po prostu takie mam przeczucie.
    • Gość: gemciu83 Re: Typy na El.ME2008-ŚRODA IP: *.piotrkow.pilicka.pl 10.09.07, 20:35
      do Pitera i Huberta może wymienimy się nr GG moglibyśmy wtedy sobie pogadać o
      typach spotkań albo na jakiś czat sobie wejść i pogadać, co o tym sądzicie?
      • Gość: Hubert Re: Typy na El.ME2008-ŚRODA IP: 195.47.201.* 12.09.07, 14:40
        Czesc co powiecie na taki kupon- tak zagrałem
        czechy-irlandia 1
        anglia-rosja x
        ukraina-wlochy x
        kazachstan-belgia x
        norwegia-grecja x
        • Gość: gemciu83 Re: Typy na El.ME2008-ŚRODA IP: *.piotrkow.pilicka.pl 12.09.07, 14:57
          Hubert myślę że ten kupon ma szanse wejść w 25% ale kto wie:)
    • Gość: Pabi typowanie dla satysfakcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 14:43
      jesli ktos mialby ochote dolaczyc do zabawy w typowanie to zapraszam na
      laolagame.com. Nowa liga - powinna byc ok:
      www.laolagame.com
      • Gość: Hubert Re: typowanie dla satysfakcji IP: 195.47.201.* 12.09.07, 19:17
        kazachstan-belgia juz weszlo na remis;)
        • Gość: gemciu83 Re: typowanie dla satysfakcji IP: *.piotrkow.pilicka.pl 12.09.07, 19:35
          Hubert oby tak dalej trzymam kciuki

Słuchaj już wcześniej pytałem się czy nie chcesz wymienić się nr GG wtedy
          moglibyśmy sobie pogawędzić jeszcze żeby piter zechciał było by spoko albo na
          jakiś czat się przenieść
          • Gość: piter Re: typowanie dla satysfakcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 20:22
            ja niezyt czesto jestem na gadu wiec mysle ze nie ma sensu. a tu zle jest?mozna
            sie przeciez dogadac:)

Hubert a jaki kursCi wyszedl na tym kuponie?chyba ogromny:) trzymam kciuki
            jakbys trafil to musialbym przyznac ze jestes wielkim szczesciarzem i niezle
            zarobisz:)
            • Gość: gemciu83 Re: typowanie dla satysfakcji IP: *.piotrkow.pilicka.pl 12.09.07, 20:27
              nie no piter nie jest źle tak rzuciłem tylko

jeśli hubert wejdzie z tym kuponem to ja na jego miejscu troszke bym wlał w
              siebie:):):)
              • Gość: piter Re: typowanie dla satysfakcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 20:44
                jak narazie wchodzi mu tez norwegia- grecja (85 min i 2:2) niezle niezle...
    • Gość: gemciu83 Re: Typy na El.ME2008-ŚRODA IP: *.piotrkow.pilicka.pl 12.09.07, 22:43
      jest 84 minuta meczu francja - szkocja jeśli tak się skończy to będę sobie pluł
      w brodę że nie miałem "jaj" by postawić na szkocje a tak mnie korciło ale widać
      tchórzem jestem a kurs był 9,5 na szkocje :(
      • Gość: piter Re: Typy na El.ME2008-ŚRODA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.07, 05:45
        no czasem warto zaryzykowac wbrew wszystkiemu:) francja slabiutko gra, a kazdy
        sugeruje sie marka jaka sobie wypracowala:)mi na szczescie weszly typy turcja
        wygrala i czechy tez. mieliscie racje co do Anglii ale znowu ja mialem racje co
        do portugalii ze sobie nie da rady:)
        • Gość: Hubert Re: Typy na El.ME2008-ŚRODA IP: 195.47.201.* 13.09.07, 12:23
          Witam byłem blisko tylko Rosja i Ukraina nie dała rady . Szkoda ale
          pomyslimy i zagramy cos na week.pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka