GoĹÄ: Hubert IP: 195.47.201.* 10.09.07, 16:25 Można podawac swoje typy a najlepiej kupony które tworzycie. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: gemciu83 Re: Typy na El.ME2008-ŚRODA IP: *.piotrkow.pilicka.pl 10.09.07, 16:55 Portugalia - Serbia: 1 1,45 Anglia - Rosja: 1 1,50 Czechy - Irlandia: 1 1,60 Francja - Szkocja: 1 1,30 Norwegia - Grecja: 1 2,10 Albania - Holandia: 2 1,25 Kurs 11,88 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Hubert Re: Typy na El.ME2008-ŚRODA IP: 195.47.201.* 10.09.07, 17:10 Jestes pewien ze Norwegia da rade Grekom? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gemciu83 Re: Typy na El.ME2008-ŚRODA IP: *.piotrkow.pilicka.pl 10.09.07, 18:55 akurat to może być najmniej pewny mecz z tych co podałem bo ze statystyk wynika że Grecja jest lepsza w bezpośrednich meczach ale niech inni się wypowiedzą na temat tego meczu ja jeszcze nad nim się zastanawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: piter Re: Typy na El.ME2008-ŚRODA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 19:30 bardzo ryzykowne moze skonczyc sie remisem, chociaz norwegia solidnie gra, ale zauwazmy ze grecy-gorace klimaty jada do norwegii gdzie jest zimno w tych warunkach norwedzy sa w lepszej sytuacji:) dziwi mnie dosc wysoki kurs na czechy...musze zerknac do tabeli moze oni juz maja zapewniony awans dlatego taki kurs? zastanawia mnie ta portugalia...niby powinni wygrac ale ostatnio wazne mecze im nie ida, moze byc niespodzianka tak jak z Polska, w tym meczu tez niby museli wygrac a im sie nie udalo Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: piter Re: Typy na El.ME2008-ŚRODA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 19:45 mysle ze warto zagrac : Turcja - Wegry 1 jesli turcja nie wygra to ich sytuacja stanie sie trudna wiec powinni wygrac czechy - irlandia 1 niby irlandia niezle sobie radzi ale czesi graja u siebie i maja szanse odskozyc o irlandii i scigac niemcow nie podaje juz nawet meczow takich jak hiszpania - lotwa itp bo to jest oczywiste a kursy tak male ze nie warto sobie zawracac glowy:) zastanawia mnie mecz anglia - rosja... niby anglia na fali ale ta rosja nieobliczalna... trzeba zauwazyc ze rosja stracila tylko jedna bramke!tuu czuje mala nieszpodzianke:) moze warto postawic ze rosja nie przegra??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gemciu83 Re: Typy na El.ME2008-ŚRODA IP: *.piotrkow.pilicka.pl 10.09.07, 19:52 Piter co do Portugalii można według mnie postawić to co pokazali w meczu z Polską było świetne zwłaszcza skrzydła portugalskie C.Ronaldo i R.Quaresma jeśli będą grać z Serbią to rozbiją ich. Zresztą Serbia też zawodzi w meczach i jest to ich ostatnia szansa jednak biorąc pod uwagę że jest to mecz na szczycie drużyn walczących o awans zapewne z drugiego miejsca ale jednak mecz o awans tak więc jestem za Portugalią że wygra ten mecz wysoko co najmniej 2-0 lub 3-1. Serbia może nie awansować i nic się nie stanie takiego dla nich natomiast portugalczycy mogą przeżyć szok jeśli nie awansują. Grają oni więc pod presją i zrobią wszystko by mecz u siebie wygrać stosując sztuczki nie dozwolone;) typu wymuszanie fauli co jest w ich przypadku pewne, gdy przy braku szans na strzał gola z gry będą szukać stałych fragmentów. Portugalia u siebie wygrała 3 mecze i 1 zremisowała, a Serbia na wyjeździe 1 wygrała 1 zremisowała i 2 przegrała. W bezpośrednich pojedynkach był tylko 1 remis 28.03.2007 Portugalia grała na wyjeździe i pierwsza strzeliła bramkę. Piter reszta należy do Ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
nirvana25 Re: Typy na El.ME2008-ŚRODA 10.09.07, 19:59 Anglia wygra mecz z Rosją .Nie liczyłbym nawet na remis.Chociaz Angli nie lubie jestem przekonany ze ten mecz wygraja nie opieram sie na statystykach po prostu takie mam przeczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gemciu83 Re: Typy na El.ME2008-ŚRODA IP: *.piotrkow.pilicka.pl 10.09.07, 20:35 do Pitera i Huberta może wymienimy się nr GG moglibyśmy wtedy sobie pogadać o typach spotkań albo na jakiś czat sobie wejść i pogadać, co o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Hubert Re: Typy na El.ME2008-ŚRODA IP: 195.47.201.* 12.09.07, 14:40 Czesc co powiecie na taki kupon- tak zagrałem czechy-irlandia 1 anglia-rosja x ukraina-wlochy x kazachstan-belgia x norwegia-grecja x Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gemciu83 Re: Typy na El.ME2008-ŚRODA IP: *.piotrkow.pilicka.pl 12.09.07, 14:57 Hubert myślę że ten kupon ma szanse wejść w 25% ale kto wie:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pabi typowanie dla satysfakcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 14:43 jesli ktos mialby ochote dolaczyc do zabawy w typowanie to zapraszam na laolagame.com. Nowa liga - powinna byc ok: www.laolagame.com Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Hubert Re: typowanie dla satysfakcji IP: 195.47.201.* 12.09.07, 19:17 kazachstan-belgia juz weszlo na remis;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gemciu83 Re: typowanie dla satysfakcji IP: *.piotrkow.pilicka.pl 12.09.07, 19:35 Hubert oby tak dalej trzymam kciuki Słuchaj już wcześniej pytałem się czy nie chcesz wymienić się nr GG wtedy moglibyśmy sobie pogawędzić jeszcze żeby piter zechciał było by spoko albo na jakiś czat się przenieść Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: piter Re: typowanie dla satysfakcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 20:22 ja niezyt czesto jestem na gadu wiec mysle ze nie ma sensu. a tu zle jest?mozna sie przeciez dogadac:) Hubert a jaki kursCi wyszedl na tym kuponie?chyba ogromny:) trzymam kciuki jakbys trafil to musialbym przyznac ze jestes wielkim szczesciarzem i niezle zarobisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gemciu83 Re: typowanie dla satysfakcji IP: *.piotrkow.pilicka.pl 12.09.07, 20:27 nie no piter nie jest źle tak rzuciłem tylko jeśli hubert wejdzie z tym kuponem to ja na jego miejscu troszke bym wlał w siebie:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: piter Re: typowanie dla satysfakcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 20:44 jak narazie wchodzi mu tez norwegia- grecja (85 min i 2:2) niezle niezle... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gemciu83 Re: Typy na El.ME2008-ŚRODA IP: *.piotrkow.pilicka.pl 12.09.07, 22:43 jest 84 minuta meczu francja - szkocja jeśli tak się skończy to będę sobie pluł w brodę że nie miałem "jaj" by postawić na szkocje a tak mnie korciło ale widać tchórzem jestem a kurs był 9,5 na szkocje :( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: piter Re: Typy na El.ME2008-ŚRODA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.07, 05:45 no czasem warto zaryzykowac wbrew wszystkiemu:) francja slabiutko gra, a kazdy sugeruje sie marka jaka sobie wypracowala:)mi na szczescie weszly typy turcja wygrala i czechy tez. mieliscie racje co do Anglii ale znowu ja mialem racje co do portugalii ze sobie nie da rady:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Hubert Re: Typy na El.ME2008-ŚRODA IP: 195.47.201.* 13.09.07, 12:23 Witam byłem blisko tylko Rosja i Ukraina nie dała rady . Szkoda ale pomyslimy i zagramy cos na week.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś