audir Re: USA - Polska. Rasiak za Żurawskiego Wszystekie 02.03.06, 07:39 Biale koszulki Ameryknów zlewały nam się z padajacym śniegiem , nie mieliśmy pojęcia kogo atakujemy, w takiej sytuacji trudno się dziwić, że Artur Boruc zamiast piłki złapał za tyłek jankeskiego gracza - powiedział nam nieoficjalnie jeden z polskich graczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: styren Re: USA - Polska. Rasiak za Żurawskiego IP: *.itma.pwr.wroc.pl 02.03.06, 08:09 I co z tego ze Boruc puscil. Myslac o dobrym wyniku na MS pownnismy strzelic ze 3 bramy. A tu co - nie mamy napastnikow do strzelania goli. I niech w koncu trener powie, ale tak szczerze czemu wystawia Rasiaka to jest dla mnie jakies irracjonalne. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: har Re: USA - Polska. Rasiak za Żurawskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 08:36 "W środę Dudek miał jeden groźny strzał z wolnego w 44. min, ale piłka minęła słupek." - wiem, że to z roztargnienia ale porwacie to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyRasista Panie Trenerze dlaczego ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 09:08 Panie Trenerze dlaczego ??? Dlaczego Rasiak musi grac? Anglicy sie juz przekonali, Polscy kibice sie juz przekonali, a Pan Panie Trenerze jeszcze nie? Jest przeciez taki urodzaj zdolnych napastnikow.... nie mam sily Panie Trenerze. Odpowiedz Link Zgłoś
gruby.czarny.kot ktoś jest w błędzie 02.03.06, 09:43 Dziś rano o siódmej idąc do pracy widziałem całe pokłady mgły. Gdzieś w oddali na niteczkach majaczyły powiązane supełki – to gawrony na trakcji wysokiego napięcia. Siedziały tam na etatach Polskiego Związku Piłki Nożnej i pilnowały, żeby mgła się rozkładała po terenie Polski równomiernie. Żeby wszędzie dzisiejszego ranka było równo mgliście. Tam, gdzie nie jest dość mgliście, jakieś słabe ludziki mogą się obudzić i przejrzeć wyraźnie na oczy i uświadomić sobie, jak wczoraj Polska zagrała z USA – wtedy rozlega się przeciągły narastający wrzask i potem słychać tylko mokry odgłos pękającego ludzika. I cisza. Gawrony z takiego miejsca odlatują, bo tam już jest po PZPN-owskiej premii. Bo nasze kartoflane dziadki biegające w poszukiwaniu motyki po boisku wczoraj znów jej nie znalazły. Co nas wszystkich boli, bo wówczas poszłyby dziadki kopać na pole, a nie w piłkę w strojach reprezentacji Polski. Trzeba by ich uświadomić, że Unia ich zdotuje, byleby znaleźli motykę, sens życia, powołanie zmiany obywatelstwa, nowy zawód, lek na ptasią grypę – cokolwiek, co ich działania uczyniłoby pożytecznymi. Niby piłka jest okrągła a bramki są dwie, ale mimo swej doskonałej okrągłości (powinna toczyć się w obie strony) piłka zawsze wturla się do tej naszej bramki. Czy piłka nie jest okrągła, a bramka jest jedna? gruby.czarny.kot@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: USA - Polska. Rasiak za Żurawskiego IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.06, 10:23 około miesiąca temu jakiś inteligientny inaczej dziennikarzyna z gazety napisał artykuł zatytuowany "boruc nr 1". oglądam na bieżąco co tygodniwe wyczyny boruca w bramce celtiku. po tym artykule napisałem że boruc zachowuje się jak małpa i pajac w bramce. mam nadzieję że ten cymbał przejżał na oczy i przestanie się spu... nad arturkiem. arturek jes w podstawówce piłkarskiej natomiast dudek jest to klasa światowa. jurek nie musisz nic nikomu udawadniać pokazałeś w ubiegłym roku swoją klasę. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuck Re: USA - Polska. Rasiak za Żurawskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 11:45 autor artykułu nie widzi różnicy albo nie rozróżnia albo huzar i husarz to dla niego jedno i to samo. Kompromitacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Husarz HUZARA?? Jakiego huzara, baranie?? IP: *.chello.pl 02.03.06, 12:18 A moze jednak husarza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robkoz kohcanek janasa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.03.06, 12:21 janas ty slepy palancie.rasiak mosi ci dobrze obciagac ze dajesz go na atak zamiast smolarka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: a co to takiego Polska? IP: *.cable.mindspring.com 02.03.06, 17:19 USA już po raz kolejny udowadnia, że jest lepsze od Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś... BRAWO!!! Wszystkiemu winna jest murawa... IP: *.chello.pl 02.03.06, 12:49 ...zawinili Niemcy przy bramce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb Re: USA - Polska. Rasiak za Żurawskiego IP: *.man.polbox.pl 02.03.06, 13:03 Wejdzcie sobie do "pozostałych wiadomości" gazety wyborcej. Temat - mecz Kolumbia : wenezuela 1;1. Dziennikarz napisal dwa zdania,w tym że oba zespoły "zakawlifikowały się do mundialu w niemczech". Chyba wszyscy wiedzą że Kolumbii a zwłaszcza Wenezueli słabiutkiej nie bedzie na mundialu. Po wyczynach na Olimpiadzie zimowej polskich pismaków szoł trwa nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: USA - Polska. Boruc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 13:38 ja bym Boruca nie wsadzał na druga połowe meczu tylko na pierwsza. na druga bym wsadził dudka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: USA - Polska. Boruc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 14:07 jak myślicie co trzeba zrobic z borucem po ty jak puścił brame? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi2104 Re: USA - Polska. Boruc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 14:09 To ciota a nie bramkarz powinien siedzieć na ławce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: USA - Polska. Boruc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 14:11 dobrze piszesz jemu dziecko z zerówki szczeliło by gola. dudek jest od niego sto razy lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati USA - Polska. Boruc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 14:15 jak myślicie co trzeba zrobic z borucem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: USA - Polska. Rasiak za Żurawskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 13:50 janas zle zrobił wystawiajac boruca w drugiej połowie. na druga połowe powinien wysłać dudka, a na pierwsza boruca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stach Re: USA - Polska. Rasiak za Żurawskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 13:57 masz 100% raci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: USA - Polska. Rasiak za Żurawskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 14:00 Janas nie wie co robić i to dlatego polska przegrała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi2104 USA - Polska. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 14:06 myślę że ten mecz był całkiem do kitu ciekawe jak czy wogóle wyjdą z ze swojej grupy jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi2104 Re: USA - Polska. Rasiak za Żurawskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 14:00 Polska druzyna jest do kitu nawet USA ich pokonało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: USA - Polska. Rasiak za Żurawskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 14:02 dobrze że tylko ze stanami przegraliśmy na mundialu to jeszcze z ekwadorem przegramy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stach Re: USA - Polska. Rasiak za Żurawskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 14:10 dobrz że nie przegrali wiencej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi2104 USA - Polska. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 14:11 wicej już by nie dali rady bo i tak ich ten gol zdołowal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: USA - Polska. Rasiak za Żurawskiego IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 02.03.06, 15:01 Bramkarz, którego trzeba było sprawdzić mógł pójść na piwo. Prawie koncertowo zagrała w tym czasie obrona. Bramkarz kandydujący na pierwsze miejsce dał tylnej częsci ciała jedyny raz kiedy poważniej interweniował. Napastnikom i ofensywnym pomocnikom niestety zabrakło skuteczności przy wykańczaniu akcji. Potem zastrajkowała nawet pogoda i obie drużyny patrzyły z litością kiedy Pierwszy po Bogu przerwie usiłowanie rozgrywania meczu, bo wszyscy biegali z myślą jak nie dostać kontuzji a nie jak skutecznie grać w piłkę. Mecz nic nie wyjaśnił trenerom obu drużyn. Nasz trener ma ciężki orzech do zgryzienia. Pewnie nikt nie chciał by być na jego. No ale, berze istotną ilość pieniędzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.j. Jezeli Janas ma ciezki orzech do zgryzienia.... IP: *.83.220.203.acc06-dryb-mel.comindico.com.au 02.03.06, 15:17 to zanim go zgryzie, to najpierw szczena opadnie mu do kolan, a orzech z jego japy wyleci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.j. Wydaje mi sie, ze Janas ma twardy orzech do.... IP: *.83.220.203.acc06-dryb-mel.comindico.com.au 02.03.06, 15:32 zgryzienia,ALE NIE WIEM jaki jest stan jego uzebienia,jezeli go zle pogryzie , to bedzie mial zaburzenia zoladkowe i wszysko moze sie skonczyc janasowa biegunka. Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: Wydaje mi sie, ze Janas ma twardy orzech do.. 02.03.06, 15:53 Juz wiem jaka bedzie na MS piosenka najczescie spiewana przez polskich kibiców..."Nic sie nie stało Polacy nic sie nie stało..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHLOPAKI JANASA Re: USA - Polska. Rasiak za Żurawskiego IP: *.range81-158.btcentralplus.com 02.03.06, 16:17 panie janas dalej stawiaj na zawodnikow ktorzy opuscili polskie kluby nie zamieniajac je bynajmniej na Real Madryt czy Juventus , tylko sa to zalosne odpady zalamane psychicznie po ktorych psychice pojechali im juz w ich cienkich klubach Angielskich , bo Totenham to tez w Europie liczyl sie za czasow u nas GORNIKA ZABRZE , A GROKLIN IM POKAZAL GDZIE SWOJE BIEGANIE MOZE MANCHESTER CITY PRAKTYKOWAC NA WYSPIE POSROD NADETYCH PUSTYCH SNOBOW , KTOZY NIE MAJA UCZUCIA ZA GROSZ . PIECHNA DO REPREZETACJI TEN CHLOPAK MA WIARE I AMBICIE DO ANGLI GRAC NIE POSZEDL JAK KIEDYS MAREK CITKO Z BIALEGOSTOKU CHOCIAZ OFEROWANO ZA NIEGO 11 MIL EURO !!! Odpowiedz Link Zgłoś