Dodaj do ulubionych

Barsinghausen: kibice wyjechali

• Gość: Salem Re: Barsinghausen: kibice wyjechali IP: *.sinus.one.pl 10.06.06, 20:41
      DLA WAS PIENIĄDZE, DZIWKI, SŁAWA, DLA NAS TYLKO HAŃBA, HAŃBA, HAŃBA!!!
    • Gość: kib Juz za 4 lata, juz za 4 lata... IP: *.autocom.pl 10.06.06, 20:46
      pOLSKA bedzie mistrzem Swiata... w zbieraniu burakow
    • raciak Re: Barsinghausen: kibice wyjechali 10.06.06, 20:57
      kibice zostańcie janas wyjeżdza do puszczy
    • Gość: Polak mały Gratka dl kibiców IP: *.stegny.2a.pl 10.06.06, 21:06
      www.allegro.pl/item109229943__szalik_koszulka_polska_najtaniej_od_ss.html
      www.allegro.pl/item109333043__polska_koszulka_miniaturka_najtaniej_od_ss.html
      • Gość: realista ludzie ale czego wy oczekujecie?? IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.06, 22:27
        poptrzcie na kluby w których grają reprezentanci Polski jaki poziom moga oni
        reprezentowac skoro podstawowy obronca gra Fk Moskwa drugi jest już emerytem
        obroncy boczni tez nie sa wybitni , pomoc to juz porazka szymkowiak ? za Engela
        sie nie sprawdzał teraz sie sprawdza?? Swierczewski prezentował 2 razy wyższy
        poziom ale on grał w renomowanych klubach , jedynie Zurawki gra w miare dobrymn
        klubie ale pokazcie mi reprezentacj , ktora ma gorszych piłkarzy bo sie
        zastanawiam nawet Trynidad i T potrafi grac w piłke tylko nie my!!
        • Gość: ef Re: ludzie ale czego wy oczekujecie?? IP: 213.134.138.* 12.06.06, 16:50
          Najbardziej mnie zdenerwowało, że na trybunach było 35 tys. kibiców z
          Polski.Tych ludzi na to stać żeby kupić bilety, przyjechać do Niemiec i tam
          przebywać.A ja jestem bezrobotnym któremu odcięto prąd za niepłacenie i
          musiałem ogladać mecz w sklepie z telewizorami.I ci wszyscy ludzie którzy mają
          pieniądze mieliby jeszcze mieć przyjemność ze zwycięstwa ? Nie zgadzam się z
          tym.
    • Gość: NIKE Gratka dla kibiców IP: *.stegny.2a.pl 12.06.06, 16:53

www.allegro.pl/item108467092__le_coq_sportif_koszulka_sportowa_l_.html

www.allegro.pl/item108953706__umbro_koszulka_146cm_nowa_od_ss.html

www.allegro.pl/item108995355__nike_oryginalna_koszulka_168cm_od_ss.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka