Gość: ZIDANE KING!!!!!!! IP: *.chello.pl 02.07.06, 19:31 to prawdziwy bóg futbolu!!!!! Francja do boju!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Don Zizou IP: *.server.ntli.net 02.07.06, 21:49 Jescze tylko dwa takie mecze, proszę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zafascynowan Zidane jest wielki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 22:27 Nie ma sensu mowic wiecej, bo ciezko jest opisac geniusz. W jakiejolwiek dziedzinie. www.youtube.com/watch?v=vT5BZsyYKAE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyuyt Re: Zidane jest najlepszy IP: *.babilon.ds.polsl.pl 02.07.06, 23:05 zidane jest namaszczony przez samego boga to najlepszy gracz w historii pilki noznej, bez dwoch zdan mam nadzieje ze jak juz zdobedzie drugi tytul mistrza swiata to zostanie zeby za dwa lata zdobyc mistrzostwo europy! i wtedy moze juz odejsc:)) Odpowiedz Link Zgłoś
monnot Re: Pele, Maradona , Platini ?! 03.07.06, 18:21 dlaczego zapomina sie o tych fantastycznych ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaa El Diego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 23:48 to nie widzieliście jak Maradona grał ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dP Zidane vs Figo - szkoda, że w półfinale... IP: *.pronet.lublin.pl 02.07.06, 23:54 dwóch piłkarzy ze wspaniałą historią dwóch piłkarzy śniących dziś sen o ostatnim tryumfie w karierze dwóch piłkarzy, którzy mimo swego wieku i zmęczenia fantastycznie przygotowali się do swej ostatniej (???) wielkiej imprezy dwóch piłkarzy, którzy powinni spotkać się w wielkim finale gorzka uwaga - jeśli pierwszym finalistą zostaną Niemcy (czy ktoś wątpi przy takim sędziowaniu ?) - ani Zidane ani Figo nie zagrają w wielkim finale. dostaną w półfinale po żółtej kartce - dla obydwu drugiej w fazie pucharowej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zubr Zobaczyć Zizou i umrzeć IP: *.toya.net.pl 03.07.06, 02:32 Zizou i Figo. Ja chcę ich obu, nie Niemców, Włochów... Kto to jest Totti??? Dlaczego w finale nie będzie ich dwóch? Kto bardziej zasłużył na sukces? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corner Re: Dariusz Wołowski: Zobaczyć Zizou i umrzeć IP: *.bchsia.telus.net 03.07.06, 03:44 Myslalem ze Zidane to juz tylko wspomnienia z dawnych lat.To co pokazal w meczu z Brazilia powalilo z nog jego najwiekszych przeciwnikow i oponetow w tym mnie osobiscie.Przepraszam Zizou ale to ty jednak jestes najwiekszym z najwiekszych i mimo ze juz odchodzisz od wielkiej pilki udowodniles ze ten Mundial nalezy do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
eto9 Re: Dariusz Wołowski: Zobaczyć Zizou i umrzeć 03.07.06, 10:18 Bez przesady nie róbmy boga z piłkarza który zagrał dobre 2 czy 3 mecze, a przez ostatnie 2 lata grał piach, był wielki i tego mu nikt nie odbierze, ale twierdzenie, że jest w tym momencie najlepszy jest dalekie od rzeczywistości... Nawet w samej drużynie Francji można znaleźć piłkarzy którzy bardziej przyczynili się do awansu Francji np. Vieira czy Ribery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realny Re: Dariusz Wołowski: Zobaczyć Zizou i umrzeć IP: *.pekao.com.pl 03.07.06, 10:58 No właśnie - co za brednie nt. "geniuszu" Zidnane'a. Wielu, niestety, nie umie patrzeć i myślec samodzielnie, tylko odbija jak pusty bęben te gazetowe formułki. Brazylia była słaba, gwiazdy zmęczone i bez formy (to nie pierwszy taki przypadek na MŚ - może trzeba ligę i puchary zawieszać w sezonie MŚ) ale Francja nie wygrałaby zapewne, nawet z "geniuszem" Zi, gdyby nie gol po SPALONYM !! Henry nie był spalony ale DWÓCH jego kumpli skaczący do centry bezpośrednio przed bramkarzem brazylijskim. Z resztą, praktyka ostatnich kilku turniejów MŚ w PN pokazuje, że sportu tam jest coraz mniej a coraz więcej OSZUSTWA. Wyczyny sędziów sięgają juz kosmosu - wczesniej Korea, teraz Niemcy (w meczu z Arg. ręka i faul = nie podyktowane dwa karne dla Arg.). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zleb Re: Dariusz Wołowski: Zobaczyć Zizou i umrzeć IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 03.07.06, 12:20 to nie ma znaczenia, że dwóch kumpli było na spalonym. Ważne jest to, gdzie był ten, kto ostatni dotknął piłki (Henry). i nie rób bogów ze sędziów - oni są tylko ludźmi i mogą się pomylić. wielokrotnie. na rzecz każdej drużyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: Dariusz Wołowski: Zobaczyć Zizou i umrzeć IP: *.dip.t-dialin.net 03.07.06, 10:58 Gdzie ten "genialny" zizou byl w puerwszych dwoch meczach grupowych? Odpowiedz Link Zgłoś
maslo12 zona a zizou 03.07.06, 11:14 Moja zona ktora nie interesowala sie pilka,przez sen krzyczy zizou i chce zmienic imie syna naszego na Zinedine. Czy mam jej zakazac ogladac polfinal? Chcialem dodac,ze tez dobrze gram w pilke i dotad ja bylem jej idealem w tej dziedzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bloody_rabbit Re: zona a zizou IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 12:15 Jak zacznie przez sen krzyczeć "zizou", to przez sen walnij ją ze dwa razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: zona a zizou IP: *.dip.t-dialin.net 03.07.06, 12:19 Udawaj araba i kaz jej na leb chuste zalozyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: je_t'adore zizou_le_manifique!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.net85-168-106.noos.fr 03.07.06, 11:19 licze na ciebie i na "niebieskich" 9 lipca!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! INSZALLAH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ps. a po drodze pokaz prosze gdzie miejsce portugalow, bo tak paskudnego futbolu to nawet wlosi nie graja ( karaja ) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.yez Obiektywnie i subiektywnie 03.07.06, 11:23 1. Obiektywnie patrząc - po odejściu Zidane'a futbol straci, bo to nieprzeciętny piłkarz 2. Subiektywnie patrząc - futbol zyska, bo wreszcie Francja przestanie wygrywać na następne pół wieku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: je_t'adore tylko subiektywnie IP: *.net85-168-106.noos.fr 03.07.06, 11:33 taaa, futbol zyska bo francja przestanie wygrywac, i co moze polska zacznie wygrywac ??? tys kibic czy kibol ? (pytanie retoryczne, nie wymaga odpowiedzi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Dariusz Wołowski: Zobaczyć Zizou i umrzeć IP: *.c151.petrotel.pl 03.07.06, 12:43 FRANCJA na Mistrza! ___________ KIBICE - serwis informatyczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubies Dziekuje IP: 209.130.141.* 03.07.06, 18:09 A ja chcialem tylko podziekowac. Ten jego mecz byl po prostu piekny. Nie znam innego slowa, aby opisac to jak poruszal sie po boisku, jak panowal nad pilka i jakie podejmowal decyzje. Nie musial biec, aby byc szybszy. Nie musial sie spieszyc, aby uprzedzic interwencje obroncow. Znajdywal na boisku pozycje, gdzie nie bylo przeciwnikow a byla pilka. Calkowicie poswiecil sie druzynie - jak zwykle zreszta. Po kazdym zwodzie odnajdywal partnera. Nigdy nie czekal bezsensownie na kolejnego przeciwnika, aby pokazac publicznosci kolejne sztuczki. Gral od poczatku do konca dla druzyny i to, w polaczeniu z technika, bylo piekne. Ogladam bardzo duzo pilki, ale wiem, ze to byl jeden z najpiekniejszych wystepow indywidualnych w tym zespolowym sporcie. Mysle, ze kazdy kto probuje samemu kopac pilke musial byc pod wrazeniem jego wystepu. To bylo niepodrabialne. Gral ten mecz, jakby mial mozliwosc wlaczania innym slow motion. Dzieki, Zizou! Nigdy nie bylem Twoim wielkim fanem, ale to byl jeden z tych wystepow, ktore sie dlugo pamieta. To bylo piekne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NB Re: Dariusz Wołowski: Zobaczyć Zizou i umrzeć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:00 Ces gens l`a ne savent que se battre! Odpowiedz Link Zgłoś
br311 smieszne - zawsze musi byc jakis obiekt zachwytu 03.07.06, 13:52 polscy dziennkarze sa jak z Rejsu - lubia tylko piosenki ktore znaja Cala Francja zachwyca sie Ribery ktory jest objawieniem turnieju a tu pieja nad Zidanem ktory gra niezle ale wcale nie jest najlepszym zawodnikiem swojej druzyny. Jezeli ktos zna sie na pilce to widzial ze Vieira jest w wielkiej formie. Sagnol jest znakomity (od kidy on umie tak grac???). Makelele dzieli i rzadzi w pomocy. Obrona poza kuriozalna bramka Korei nie popelnila bledu. Henry sie przelamal i zaczal strzelac. Ale zawsze trzeba wykreowac w mediach jakiegos boga - Brazylia odpadla to teraz z Zidane beda robic geniusza. Odpowiedz Link Zgłoś
br311 PS - rzygac sie chce 03.07.06, 14:00 Francja ma swietna kompletna druzyne z najlepsza defensywa na swiecie ( ktorej glowna sila sa pilkarze tacy jak Vieira i Makelele ktorzy neutralizuja wszystkie ataki rywali) a u nas Zidane Zidane Zidane Zidane pokonal Canarinhos Zidane jednak genialny Zidane najlepszy... tfu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zykfryd Re: Dariusz Wołowski: Zobaczyć Zizou i umrzeć IP: *.gda.computerland.pl 03.07.06, 14:21 Francja mistrzem www.harem-world.com/?des=2&ref=1667 Odpowiedz Link Zgłoś
alicze89 Re: Dariusz Wołowski: Zobaczyć Zizou i umrzeć 03.07.06, 14:30 Ja zawsze w niego wierzyłam! dlatego nie podoba mi się ta część artykułu "Świat podzielił się na tych, którzy uważali, że powinien odejść natychmiast, bo osłabia drużynę Domenecha, i tych, którzy ze względu na wielką przeszłość przyznawali mu prawo do pożegnania się na mundialu. Ani jednym, ani drugim nie przyszło jednak do głowy, że Zizou może odegrać w Niemczech jakąś rolę. Chyba że starej, zgranej karty." Nawet przez myśl mi to nie przeszło! Poprostu wiedziałam, że po 2 - 3 meczach się rozkręci i pokaże całemu światu na co go stać. Pokaże nam wszystkim czym tak na prawdę jest football. a to, ze Francja będzie mistrzem świata to kwestia tylko 2 meczy : ) Je suis satisfaite. viva la France! l'euphorie. Ce n`est pas fini!! Odpowiedz Link Zgłoś
pawka55 Re: Dariusz Wołowski: Zobaczyć Zizou i umrzeć 03.07.06, 14:36 Gość portalu: ZIDANE KING!!!!!!! napisał(a): > to prawdziwy bóg futbolu!!!!! > Francja do boju!!!!!!!1 Czapki z glow, panowie! Mamy szczescie ogladac ostatnie mecze jednego z najlepszych pilkarzy w historii. Akto wie, moze i najlepszego? Polak z US Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: many9 Re: Dariusz Wołowski: Zobaczyć Zizou i umrzeć IP: *.resetnet.pl 03.07.06, 16:25 Zizou jest dla futbolu Tym czym byl Michael Jordan dla koszykówki , - "darem dla nas od Boga" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateo Re: Dariusz Wołowski: Zobaczyć Zizou i umrzeć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 16:36 Kocham gościa. Nr 1 w historii futbolu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sobol Podnieta ze dziadek zagral 2 dobre mecze IP: *.toya.net.pl 03.07.06, 16:55 od ponad 3 lat... No smiech na sali! Niech Jordan znow wroci do NBA i rzuci w jakims meczu 30 pkt. to wszyscy tez powiecie ze Jordan znow jest najlepszym koszykarzem na swiecie???? Ludzie opanujcie sie! Zidane byl najlepszy ale na pewno nie jest teraz - caly sezon pierdzi w kijek wiec na mundial jako na ostatni impreze w karierze mial czas sie przygotowac. A i tak nie jest dla Francji tak wazny jak Makelele, Vieira, Thuram czy Gallas. Pozdro dla normalnych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staszek Re: Dariusz Wołowski: Zobaczyć Zizou i umrzeć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 17:44 Zizu jest wielki. W meczu z Brazylią był bezkonkurencyjny. Życzę Francuzom wygranej w mundialu, bo Zidane'owi po prostu się należy ten puchar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loop Ronaldinho sie do niego nie umywa!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 19:58 Zizou faktycznie mozna stawiac w jednym szeregu z pele czy maradonną,ale ronaldinho???Mam nadzieje ze te mistrzostwa ochlodza nieco emocje zwiazane z tym brazylijczykiem...Poza cyrkowymi sztuczkami niewiele pokazal w gruncie rzeczy.Ronaldo byl w swoim czasie o niebo lepszy od ronaldinho..A w tej chwili bezapelacyjnie najlepszy na swiecie jest Henry(ale nie w reprezentacji) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Dariusz Wołowski: Zobaczyć Zizou i umrzeć IP: *.aster.pl 03.07.06, 20:39 widzialem na Stade de France! Odpowiedz Link Zgłoś
nolwen58 Re: Dariusz Wołowski: Zobaczyć Zizou i umrzeć 03.07.06, 21:25 zizou na emeryture - dosc zarabiasz na reklamach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artpiut Re: Dariusz Wołowski: Zobaczyć Zizou i umrzeć IP: *.cable.ubr06.dals.blueyonder.co.uk 03.07.06, 21:55 OK zagrał świetny mecz, ale to wszystko.Czy widzieliście Ribery? a Sagnol? a Makelele? Bez obrazy, ale jak sie pół sezonu przesiedziało to na 1-2 mecze można coś z siebie wykrzesać. A że akurat na te najważniejsze to jest sie z czego cieszyć, ale nie popadajmy w obłęd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Pele grał na długo przed moim urodzeniem, Marodonę IP: *.chello.pl 03.07.06, 23:01 pamietam jak prze mgłę.Jedyny wielki piłkarz którego grę mogłem obserować to Zidane.On nie musi strzelac goli( choc tego strzelonego w finale LM z woleja pamiętam do dziś - chyba najpiekniejszy jaki widziałem),po prostu jak chce to piłka w jego wykonaniu to balet, czyste piekno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vanity Re: Dariusz Wołowski: Zobaczyć Zizou i umrzeć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 02:35 znowu bład się pojawia o Zizou'owych głosach które w nocy kazały mu wrócić na boisko. przecież to było już wyjaśniane przez Zidane'a - to nie żadne głosy, tylko z bratem rozmawiał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Zidane daje sobie w ZYLY IP: *.elisa-laajakaista.fi 04.07.06, 23:39 w szwajcarskiej klinice...tez mi napompowany gwiazdor :o((( I to maja byc profesjonalisci...co pisza artykuly? Przymykamy oczka na wybryki mistrzostw 2006...? FIFA odwolala antydopingowe testy!!!SKANDAL Odpowiedz Link Zgłoś