Dodaj do ulubionych

Legia walczy o LM z amatorami

IP: *.ericsson.net 26.07.06, 16:22
Tja, o Ekwadorze tez pisali, ze gorsza tylko Kostaryka...
Obserwuj wątek
    • Gość: supergość Szmaciarze z Legii nie powinni zarabiać 2000 zł. IP: *.icpnet.pl 26.07.06, 16:36
      Nie tylko z Legii, ale z Lecha, Wisły i innych. Grajkowie podwórkowi.
      • Gość: Das alte Arschloch Re: Szmaciarze z Legii nie powinni zarabiać 2000 IP: 213.76.139.* 26.07.06, 17:00
        czy jakiś czenel TeFałPe, tudzież syfra- lub polszat bendom transmitowały to
        widowisko na żywo?
        • Gość: mirek Re: Szmaciarze z Legii nie powinni zarabiać 2000 IP: *.autocom.pl 26.07.06, 17:03
          tefałpe łan o 20.15
          • Gość: Das alte Arschloch Re: Szmaciarze z Legii nie powinni zarabiać 2000 IP: 213.76.139.* 26.07.06, 17:16
            Senks Mirek!
            • Gość: galba brawo Panie Marcinkiewicz! IP: *.eranet.pl 26.07.06, 22:56
              widać już pierwsze efekty! z Panem liga mistrzów jest na wyciągnięcie ręki!

galba.blox.pl/html
      • Gość: rere czekam na porazke legii IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 26.07.06, 19:42
        • radiradi1 to czekaj 27.07.06, 00:28
    • Gość: gm Re: Legia walczy o LM z amatorami IP: *.dyn.optonline.net 26.07.06, 16:58
      Niesamowite jak my zawsze lubimy komentowac,porownywac i osmieszac wszystkich
      teoretycznie slabszych rywali. Na podstawie tego co zaprezentowala polska
      reprezentacja i co od dlugiego juz czasu reprezentuja polskie kluby nie widze
      jak ktokolwiek ma prawo na te kometarze. Na tle pilkarskiego swiata to my
      jestesmy i pozostaniemy amatorami niezaleznie ile nasze gwiazdy zarabiaja.

Nie mysle ze gdyby nasze mundialowe gwiazdy pracowaly do wieczora na budowie, a
      spotykali sie tylko na mecz zagrali by gorzej. Moze lepiej bo nabrali by troche
      pokory i mogli by docenic ze w porownaniu zarabiaja niesamowite pieniadze, za
      cos co wiekszosc z nas zrobila by za darmo.
      Pokory troche
    • Gość: Filip Re: Legia walczy o LM z amatorami IP: 57.66.197.* 26.07.06, 17:10
      Nie wiecie, czy gdzieś na internecie jest transmisja z tego meczu? Dzięki za
      info.
      • Gość: Krzysiaczek Re: Legia walczy o LM z amatorami IP: *.cable.wanadoo.nl 26.07.06, 17:29
        Zycze Islandczykom zwyciestwa!
        • Gość: henrykblajet Re: Legia walczy o LM z amatorami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 21:46
          Jest 60 min. gry.Kopacze z W-wa jeszcze nttTKICic nie wypracowali ,tragedia ,wszys
        • Gość: henrykblajet Re: Legia walczy o LM z amatorami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 22:00
          Jest 62 min. gry.Kopacze z W-wa jeszcze niemieli 100 procentowej wypracowanej
          sytuacji.Straszne cieniasy.To co oni prezentują woła o pomste do nieba.Zyczę tym
          ogórkom wygranej.Z takim poziomem to Oni mogą grać na peryferiach Europy.Tam
          jest ich miejsce.W Francji to grali z rezerwamiR i dlatego mieli
          SUKCESY.DZIADY-WARSZAWSKIE..........WSTYD WSTYD,WSTYD.
          • Gość: henrykblajet Re: Legia walczy o LM z amatorami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 22:20
            Jest 80 min gry.Właśnie trafiliśmy do braęęmki.To było cudowne,gratuluje sam
            mecz to nizapomniane wrażenia,jedna akcja na mecz zprzypadku.Kopacze-wygrali.I
            CO DALEJ PALANTY WARSZAWSKIE, baty-baty-baty.Niech ich Ziobro rozliczy z
            Wasermanem iMaciarewiczem na czele.Kamieniołomy,tylko kto będzie nam rozweselał
            jeśień.
            • Gość: mati.pl Re: Legia walczy o LM z amatorami IP: *.chello.pl 26.07.06, 22:33
              jebnij sie w dekiel polmozgu .... :/
              • Gość: jaco Re: Legia walczy o LM z amatorami IP: *.chello.pl 26.07.06, 22:51
                Obawiam się, że on może nie wiedziec, co to jest dekiel...
    • Gość: Amrik Legia to tez amatorzy tylko biora kase jak zawodow IP: 167.127.24.* 26.07.06, 17:43
      cy, ale mam mimo wszystko nadzieje ze sie nie zblamuja
    • Gość: asd Re: Legia walczy o LM z amatorami IP: *.amsnet.pl / *.amsnet.pl 26.07.06, 18:12
      jest gdzies transmisja?
      • Gość: erfghj na zywo na BBC ;), i podobno w japonskiej tv IP: *.demon.nl 26.07.06, 18:22
      • Gość: dere brazylijska tv chciala kupic prawa do transmisji IP: *.demon.nl 26.07.06, 18:23
      • Gość: Alex _Czytajcie_Posty_ !!! 3-ci raz pojawia sie pytanie IP: *.globalconnect.pl 26.07.06, 18:35
        o transmisje a odpowiedz juz byla prawie na samym poczatku. Rozumiem lenistwo
        upalowe ale bez przesady ;]
    • Gość: Trylobit P. Re: Legia walczy o LM z amatorami IP: *.chello.pl 26.07.06, 18:34
      No co, z Kostaryką przecież wygraliśmy nie?
    • Gość: tege z najwiekszym zazenowaniem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 18:45
      slucham naszych wspanialych dzialaczy, tudziez trenerow, ktorzy wytykaja bledy
      takim druzynom jak Brazylia, Anglia, Niemcy. Tacy madrzy sa wszyscy w tym studiu
      :D...
    • Gość:   Niech zagrają w szachy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 18:48
      Bo czym jak czym, ale współczynnikiem inteligencji i wykształceniem biją legionistów w przedbiegach...
      • Gość: loc Re: Niech zagrają w szachy! IP: *.brda.net 26.07.06, 20:13
        hehehe faktycznie! szczególnie pomoc islandczyków może zaszkodzić legii.
    • Gość: G'Reggie Re: Legia walczy o LM z amatorami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 19:27
      Gudmundur Saevarsson
      Ten to raczej jakiś wojskowy...
    • Gość: wigwam Więcej pokory GW... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 19:31
    • Gość: Pawel GW amatorzy IP: *.axelspringer.pl / *.axelspringer.pl 26.07.06, 19:32
      Sz.p. Redaktorzy GW!otóż bramkarz Dadi Larusson jest dyrektorem marketingu firmy
      Adidas, wiec jesli dla was to znaczy to samo co "pracownik biurowy" (bo tak
      piszecie) to generalnie zycze powodzenia w dalszej pracy. Jak nazwiecie wobec
      tego dziennikarza? Operatorem komputera stacjonarnego?
      • Gość: zizu Re: GW amatorzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 20:05
        Operatorem edytora typu WYSIWYG. Bo całego komputera to za dużo.
        • Gość: kivi nie przesadzaj IP: *.jgsullivan.com 26.07.06, 21:59
          polowa ludzi nie wie co to WYSIWYG:)
          • Gość: zizu :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 22:04
          • Gość: han solo Re: nie przesadzaj IP: *.asta-net.com.pl 27.07.06, 00:22
            Teraz już wiedzą:

pl.wikipedia.org/wiki/WYSIWYG
    • Gość: Lol Przynajmnie sa wyksztalceni :) IP: *.toya.net.pl 26.07.06, 19:34
      Prezentuja ten sam poziom wyszolenia, a i tak pilkarze z Islandii goruja nad
      naszymi. Beda grac z glowa i wygraja, a nasze "dzieci ulicy" bez wyksztalcenia
      i klasy znow zapija sie na umor. Ach ta Polska!! :)
    • Gość: LECH HOOL'S FK Hafnarfjordur - Wielkopolska Jest z Wami IP: *.chello.pl 26.07.06, 20:41
      • Gość: emeryt Re: FK Hafnarfjordur - Wielkopolska Jest z Wami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 01:30
        "FK Hafnarfjordur - Wielkopolska Jest z Wami"

Warszawa jest za to z Terekiem Grozny i drużyną z Tiraspola, o ile mnie pamięć
        nie myli.
    • Gość: ul. Wiślna Re: Legia walczy o LM z amatorami IP: *.agh.edu.pl 26.07.06, 21:00
      o Boże jaka ta Legia jest cienka. Cienszy jest chyba tylko red. Szpakowski
      • Gość: kkk Re: Legia walczy o LM z amatorami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 21:02
        kal narazie to legia wyglada jak amatorska druzyma chłechłechłe
      • Gość: ar_de_r Re: Legia walczy o LM z amatorami IP: *.sysnet.pl 26.07.06, 21:07
        co on tak caly czas pieprzy o tych pieciu sytuacjach? (szpaku oczywiscie).
        ja tam widzialem dwie, choc moze dlatego,ze legia gra tak zalosnie, ze
        przysypiam.
        • Gość: kkk Re: Legia walczy o LM z amatorami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 21:09
          gdzie ten mistrz
    • mazurek111 Re: Legia walczy o LM z amatorami 26.07.06, 21:02
      Szanowny Pan Redaktor raczyl byl napisac:

"Legia była przed tym spotkaniem zdecydowanym faworytem i widać było po
      składzie, że Dariusz Wdowczyk myślał wyłącznie po zwycięstwo."

Myślał wyłącznie po zwycięstwo?! To jakas nowatorska skladnia.
      • Gość: S.N.W. Nudaaaa!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 26.07.06, 21:12
        • Gość: we Re: Nudaaaa!!!!!!!!?? dziadostwo! IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 26.07.06, 21:15
        • profes79 Re: Nudaaaa!!!!!!!! 26.07.06, 21:16
          Sledze tylko na livescore, ale 0:0 do przerwy to lekka przesada... I oni chca
          grac w LM? Nie daj boze na Arsenal albo Barce trafia...
    • Gość: naśmiewca patrze ( połowa) i oczom nie wierze !!!!!!!!! IP: *.pro.lama.net.pl 26.07.06, 21:16
      moja legła znowu gra jak za dawnych dobrych lat ! jak za ostatnich sezonów gdy w
      pięknym stylu ostatniego patałacha odpadała z europejskich pucharów robiąc z
      siebie jedno wielkie pośmiewisko ! ehhh ... jakiż ja jestem z mej legły dumny !
      przepełnjia mnie radość ! LEGŁO ! oby tak dalej mój ty "mistrzuniu" ! buchacha....
      • Gość: rex Pajacu z IP: *.pro.lama.net.pl, ile masz lat? IP: *.chello.pl 26.07.06, 21:22
        bo albo z góra osiem, albo to jakiś mega kompleks Legii czy też może całej
        Warszawy. Wpisujesz te swoje chore wypociny (z masą błędów ort.) pod każdym
        artykułem dotyczącym Legii, często "ukrywając" się pod kilkoma nickami. Jeśli
        rzeczywiście masz więcej niż 8 lat czas odwiedzić lekarza, biedaku!
        • Gość: naśmiewca hahaha.... IP: *.pro.lama.net.pl 26.07.06, 21:29
          ależ mi miło , że Cie to drażni ...hahaha.... miód na me serce ...hahaha....
          legła żądzi ..buchacha... :D
          • Gość: rex Re: hahaha.... IP: *.chello.pl 26.07.06, 21:40
            mnie to nie drażni, przyzwyczajony jestem do chamstwa i prymitywów w tym kraju,
            zalecam ci po prostu wizytę u lekarza- może nie jest jeszcze za późno,
            zakompleksiony wieśniaczku
            • Gość: ul. Wiślna chamstwo i prymitywi w tym kraju? IP: *.agh.edu.pl 26.07.06, 21:45
              a może byś te teksty o Polsce ograniczył do waszych zebrań w PiSie?
              • Gość: rex Re: chamstwo i prymitywi w tym kraju? IP: *.chello.pl 26.07.06, 21:51
                na pisiorów to głosowały właśnie takie zakompleksione chamki jak powyżej. jak
                wychylisz kiedyś nos dalej niż ze swojej wioski i akademika to zrozumiesz o
                czym piszę. no ale pewnie wg ciebie taka opinia o Polakach zagranicą też jest
                winną jakiegoś układu i lumpenliberałów.
                • Gość: Prokocim Pro Lama Net Pl IP: *.pro.lama.net.pl 26.07.06, 23:09
                  Na Bieżanowie to się mądrego nic nie ma prawa urodzić.
      • Gość: naśmiewca 73 minuta a moja legła gra mecz życia !!! IP: *.pro.lama.net.pl 26.07.06, 22:00
        cudowna obrona Częstochowy ! gdyby nie ten fart to byś moja droga legło
        przegrywała już z 3 do 0 ! no i ta piękna "technika" naszych grajków ! Ależ ja
        jestem z Ciebie dumny moja legło .... do boju ległunia ! hahaha :D
        • Gość: rex Re: 73 minuta a moja legła gra mecz życia !!! IP: *.chello.pl 26.07.06, 22:35
          już się spuściłeś? czy dalej trzepiesz?
          • Gość: jaco Re: 73 minuta a moja legła gra mecz życia !!! IP: *.chello.pl 26.07.06, 22:55
            Przestań. On już jest tak wytrzepany, że nie ma co spuszczać.
            • Gość: naśmiewca hahaha ległe śmiecie co wy wiecie ! hahaha IP: *.pro.lama.net.pl 26.07.06, 23:28
      • Gość: naśmiewca co za pech :( legła wygrała :( IP: *.pro.lama.net.pl 26.07.06, 22:35
        • Gość: L hehe nie przyzwyczaiłeś się jeszcze? IP: *.nat.student.pw.edu.pl 26.07.06, 23:30
          grali słabo i wygrali, pomyśl co będzie jak się przyłożą do gry :> przyzwyczaj
          się bo w lidze będzie taki sam dojazd ;}
          • Gość: lalala Re: hehe nie przyzwyczaiłeś się jeszcze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 23:38
            jezu z taką grą to oni nie bedą bronili tytułu mistrzowskiego ale bedą sie
            bronic przed spadkiem. o LM czy PUEFA naturalnie możemy również zapomnieć. żeby
            z amatorami islandskimi tak się męczyć? rozumiem że islandczycy murowali
            bramkę, ale 1. legia miała mnóstwo strat w środku pola, nie wynikajacych z
            umiejętnosci przeciwnika tylko z braku umiejętności u siebie 2. tak samo na
            skrzydlach. 3. napastnicy to do wymiany, nie rozumiem czemu niby L'pool czy
            Koguty się Janczykiem interesują.
            • Gość: han solo Re: hehe nie przyzwyczaiłeś się jeszcze? IP: *.asta-net.com.pl 27.07.06, 00:26
              Jakim spadkiem? Taki jest poziom polskiej piłki właśnie.
          • Gość: logik Re: hehe nie przyzwyczaiłeś się jeszcze? IP: *.acn.waw.pl 30.07.06, 12:48
            kurcze, nie lubie legii, ale w rozgrywkach miedzynarodowych zycze wszystkim
            klubom jak najlepiej. I przemawia za tym prosta logika - im lepiej im pojdzie,
            tym wiecej polskich klubow ma szanse na gre w pucharach.
    • Gość: kibic Legia gra w biało-czarnych? IP: *.Astral.Lodz.PL 26.07.06, 21:20
      Stworzyli niezłe sytuacje.
    • Gość: mason Re: Legia walczy o LM z amatorami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 21:21
      to jest zenijace jeszcze ci eksperci w studiu zalosne amatorska druzyna jest
      ROWNORZADNA druzyna dla mistrza polski buahahahahahaha brak zzangazaowania i
      walki kompletnie
    • Gość: S Legia walczy o LM z amatorami IP: *.magma-net.pl 26.07.06, 21:29
      Ale ta Legia cieniutka. Choto i Vukovic grają jak ich przeciwnicy bankierzy i
      kelnerzy.
    • Gość: s Czy na tym bożym świecie jest ktoś gorszy od nas? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 21:32
      Czy na tym bożym świecie jest ktoś gorszy od nas?
      • Gość: yooras Jest - Orzel Stare Juchy (klasa A). Dzieci z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 21:35
        podstawowki i kilku podstarzalych pijaczkow. Ale moze by jakas brameczke wcisneli :)
    • Gość: ul. Wiślna Re: Legia walczy o LM z amatorami IP: *.agh.edu.pl 26.07.06, 21:32
      red. Szpakowski już pewnie podsłuchał że Martin Ingvarsson czytają Martin
      Ingvarszon i będzie nas pouczał. Ty chłopie mosz o futbolu godoć a nie popisywać
      się jakimi językami zaś szprechać!!!!
    • Gość: rafik Legia mnie nie rozczarowała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 21:32
      Poprostu grają dwie równorzędne drużyny z lig o podobnym poziomie i dlatego jedynym plusem nadmuchanych na maksa rozgrywek LM jest fakt, że zarówno jedni jak i drudzy szmaciarze nie splamią takiej pieknej dyscypliny jak futbol swoja obecnością w rozgrywkach grupowych.
    • Gość: Elusive Re: Legia walczy o LM z amatorami IP: *.office.activehotels.net / *.activehotels.net 26.07.06, 21:34
      a gdzie jest Z CZUBA?????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • kazzol Re: Legia walczy o LM z amatorami 26.07.06, 21:39
        kto to do ku.. nędzy jest JANCZAK??? by Daro Szpakowski
    • johnny_p Może tam jest za zimno? 26.07.06, 21:39

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka