Dodaj do ulubionych

WBA odrzucił kolejną ofertę Manchesteru w spraw...

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.08.06, 01:00
dawniej był wykop "na aferę" teraz jest strzał "na Kuszczaka" Bramkarze
angielscy już powinni zacząć ćwiczyć - jesli nasz "Orzeł" przejdzie do MU to
moznaby zdobyć dzieki takiemu strzałowi ważne punkty ....
Obserwuj wątek
    • Gość: bvc Re: WBA odrzucił kolejną ofertę Manchesteru w spr IP: *.e-wro.net.pl 04.08.06, 01:39
      wiesz, chamstwo rzadko bywa śmieszne.
    • Gość: aldona Co nagle to po diable ! IP: *.3web.com / *.3web.com 04.08.06, 02:09
      tomaszku , nie napalaj się tak bardzo na ten MU , wyluzuj , udaj , że się tym
      nie jarasz , a wtedy MU da za ciebie to co będą chcieli z WBA i przeprowadzisz
      się w końcu do tego upragnionego manchesteru. ja obawiam sie tylko jednego :
      żebyś ciągle nie siedział na ławie nie mówiąc już o trybunach , tak jak to się
      przydarzyło naszemu orełkowi dudusiowi w mieście beatelsów. teraz benek lew
      daje ostatnią szansę przygnębionemu george dudkowi i może tak się stanie , że
      będzie to jego ostatnie powołanie. tomuś , jesteś młodszy 10 lat od dudeczka
      więc się nie podniecaj narazie tylko solidnie trenuj i czekaj na swoją szansę.
      • pjuk Aldonko, czy jestes blondynka ? 04.08.06, 05:07
    • Gość: zzz Głupiś archie, IP: *.nat.student.pw.edu.pl 04.08.06, 05:51
      oj nie wiesz jak bardzo...
    • mickey.mouse Dla Kuszczaka to tez dobrze. 04.08.06, 06:27
      Przejdzie do MU, czy nie - tak czy inaczej jego wartosc po tej aferze wzrosnie.
      • pjuk a "Kuzza" siedzi i zawija w sreberka 04.08.06, 14:33
        dokladnie tak, mickey.mouse - trafiles w 10tke !!!

lepszej reklamy Tomek nie mogl sobie wymarzyc, od ponad 2 m-scy jest w
        naglowkach sportowej prasy brytyjskiej, nie przypominam sobie aby kiedyklolwiek
        Manu tak dlugo i tak otwarcie zabiegal o transfer jakiegokolwiek bramkarza.
    • perforowany Re: WBA odrzucił kolejną ofertę Manchesteru w spr 04.08.06, 07:03

ale z ciebie kretyn i dzieciak archi

p.s.
      archi to skrót od Archimedesa?? tego od teorii wyporu cieczy ??...bo to
      tłumaczyłoby że takie g...jak ty chce na forum wypłynąć
      • pjuk archi 04.08.06, 14:27
        perforowany, "archi" to ksywa Boruca, tak wolaja na niego wielbicielki ze
        strony arturboruc.com
        • perforowany Re: archi 04.08.06, 14:43
          pjuk dziękuję za wyjaśnienie:) rozumiem ,że forumowy archi to taki sam płaczuś
          jak Arturek McB(or)uc. Tyle ma co sobie popłacze, bo bramkarz z niego
          przeciętny.

Pozdrawiam

• Gość: loc Re: WBA odrzucił kolejną ofertę Manchesteru w spr IP: 83.15.228.* 04.08.06, 12:22
      skoro już coś napisałeś to teraz idź do mamy i powiedz jej żeby odłączyła tobie sieć, bo jeszcze do tego nie dorosłeś.
    • Gość: Dominika Re: WBA odrzucił kolejną ofertę Manchesteru w spr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 21:35
      To bardzo dobrze ze WBA odrzucilo oferte.):):)bo ja nie wyobrazam sobie polaka
      w Manczester United tam najbardziej pasuje C.Ronaldo,L.Figo i reszta tez moze
      byc...ja jak czasami ogladam jakis mecz w ktorym gra Portugalia to mi sie smiac
      chce jak oni graja (oproócz: C.Ronaldo i L,Figo)...mozna pasc...
      • demonii Re: WBA odrzucił kolejną ofertę Manchesteru w spr 10.08.06, 21:53
        Ło matko, a mi się chce płakać jak czytam posty takich Dominik :-P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka