Dodaj do ulubionych

Gol Jelenia

IP: *.acn.waw.pl 23.11.06, 20:27
jest po pierwszej polowie, procz tego ze strzlil brame to wkreca szkotow w
ziemie swoimi rajdami, jest wszedzie: kiwa,podaje,rozgrywa,strzla wraca sie
do obrony..... dwa jego piekbe strzaly wybronil bramkarz..zeby mu tylko
zdrowia i sil wystarczylo na ten mecz i cala dobrze zapowiadajacą sie kariere.
Obserwuj wątek
    • Gość: Brt Re: Gol Jelenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 21:03
      No Jelen jest w genialnej dyspozycji po kontuzji, przed chwila wrzutka do Nicualae i 2:1, wczesniej kilka strzalow i mnostwo wygranych pojedynkow 1 na 3 nawet, po takim wygranym pojedynku minimalnie niecelnie uderzyl:]
      • mariuszekc Re: Gol Jelenia 23.11.06, 21:05
        Brawo Jeleń. Oby forme utrzymał do wiosny :)
    • Gość: ;) Re: Gol Jelenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 21:05
      e... starczy, starczy...
      • Gość: dr miodek Re: Gol Jelenia IP: *.cable.ubr03.sand.blueyonder.co.uk 23.11.06, 21:10
        starczy to jest uwiad
    • Gość: Chris "jest wszedzie"? IP: *.hsd1.nj.comcast.net 23.11.06, 21:06
      Tylko nie w Polskiej reprezentacji. Mecz z Niemcami (na MS)nie wystarczy.
      Polska moze go potrzebowac na Portugalie i Serbie.
    • Gość: vst Re: Gol Jelenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 21:09
      gol i asysta irka 83 minuta :)
      • Gość: marcy Kiaaaarwa!!! IP: 193.192.62.* 23.11.06, 21:24
        To po to Jelonek zasuwa 80' minut zeby remis koledzy ugrali?!

Irek, olej tych łachmytów, tylko Lyon na ciebie zasługuje!
    • Gość: Cold Szkoda ze jemu kaska wazniejsza od reprezentacji.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 21:58
      • Gość: marcy Nie sądź innych podług siebie... IP: 193.192.62.* 23.11.06, 22:07
        Czemu niby kaska ważniejsza? Bo raz czy dwa na repre nie przyjechał?
        Nie każdy postrzega świat tak jak ty, troche dobrej woli.
        • Gość: Cold Re: Nie sądź innych podług siebie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 23:06
          Troche nadinterpretujesz moje slowa. A moze poprostu lubisz komus wkladac w usta
          slowa ktorych nie powiedzial i jeszcze z tym polemizujesz. Wiec nie wiem po co
          te aluzje do mojej skromnej osoby, moze leczysz kompleksy?
          Dla mnie sprawa jest prosta: na mecz kadry nie przyjechal, potem w ciagu jednego
          tygodnia zagral w dwoch meczach...
          • Gość: marcy Re: Nie sądź innych podług siebie... IP: 193.192.62.* 23.11.06, 23:57
            Gość portalu: Cold napisał(a):

> Troche nadinterpretujesz moje slowa.

Nie, wiem po prostu więcej o tobie niż ty sam.
            Lub może więcej, niż chciałbyś aby inni wiedzieli.
            To co mówisz świadczy o tobie - prawda którą znali starożytni, end of story.

> Wiec nie wiem po co
            > te aluzje do mojej skromnej osoby, moze leczysz kompleksy?

O! Znakomity przykład.
            Dlaczego przyszło ci do głowy że to sposób na kompleksy?

Ad rem: jak Irek był w pełni zdrowy, to śmigał na reprze aż miło.
            Znasz go żeby zarzucac mu taki prymitywny materializm? Jakieś przesłanki widzisz oprócz tych wypływających z twojej smutnej natury?
        • Gość: r Re: Nie sądź innych podług siebie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 23:10
          nie przyjechał bo był kontuzjowany jełopy. Jeleń złapał kontuzje na początku
          października, nie grał ponad 1,5 miesiąca
          • Gość: Cold Re: Nie sądź innych podług siebie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 23:26
            Jełop to Cie zrobil synku...
            • Gość: bueh Re: Nie sądź innych podług siebie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 23:33
              ireneuszjelen.fasthost.pl/ sprawdź sobie kiedy kontuzje złapał Jeleń,
              kiedy grał a potem się wymądrzaj

co do osobistych wycieczek to sie zdecyduj bo odnosząc się "jełop to cie zrobił"
              a potem "synku" wychodzi na to że przyznajesz się ze jesteś jełopem HEHEHE
            • Gość: cz Re: Nie sądź innych podług siebie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 08:13
              Irek to bardzo w porządku człowiek ,kochający żonę i synka poza tym bardzo dobry
              piłkarz .co do kontuzji i nieobecności w reprezentacji to nie grał ponad miesiąc
              więc wara burki od niego, kiedy grał w Płocku spotkałem go w kawiarni jak jadł
              lody z rodziną rozmawiałem z nim ponad godzinę zero gwiazdorstwa normalny
              skromny chłopak i trochę zawstydzony swoją wadą wymowy .co do wczorajszego meczu
              ja się cieszę gol asysta dobra gra mam nadzieję że swoją dobrą grą zwróci na
              siebie uwagę lepszych klubów ,i jeszcze jedno to chłopak z charakterem wyszedł
              ze skromnej rodziny więc jemu się w głowie nie poprzewracało. dajcie mu spokój i
              cieszmy się zm małych nawet sukcesów naszych chłopców .Irek Wisła bez Ciebie
              tonie....trzymaj się my w Płocku zawsze z Tobą
        • Gość: Jan Re: Nie sądź innych podług siebie... IP: *.ed.shawcable.net 24.11.06, 01:01
          Marcy-like every village each board has its idiot.now,youhad your say.be a good
          boy,pick up your marbles and crawl back into your cave.Don't bother to
          reply.Iam not playing in the French league but should I evercome down toyour
          mental level.My apologies to the rest of the board.
    • Gość: ja Gol Jelenia IP: *.salford.ac.uk 23.11.06, 22:56
      Nacho Novo.....
    • Gość: kris Brawo Irek! IP: *.media4.pl 23.11.06, 23:09
      Wraca do formy. Oby urazy już go omijały. Na wiosnę Leo będzie miał kłopot
      bogactwa:)

Karykatury piłkarzy:

www.bestnews.pl/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=74&catid=2
    • Gość: bele Prawie jak Crespo IP: 87.246.199.* 23.11.06, 23:22
    • Gość: road_runner Macho Novo - buhahaha IP: 212.160.156.* 24.11.06, 08:42
      Macho Novo buuhehehehahahahaahaheheehehehehhe
      pięknie gościu się chyba chciałby nazywać, szkoda, że naprawdę ma na imię
      Nacho :):):):):)
      kompetencje dziennikarzy są przeogromniaste
      buhahahaha Macho - Nacho :):):)
      Nacho Novo dziennikarzyku, NACHO!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się