jarek.gurtowski 08.02.07, 00:34 Gwiazdorzy. Młodzi górą. Ambicję mają przynajmniej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
staszniew Beenhakker: Polska potrafi grać lepiej 08.02.07, 00:38 czemu nasza drużyna zawsze gra jak drużyna deniojebów? Musimy dostać 2 razy, żeby próbować powalczyć? (MŚ 2002, 2006 chociażby).. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zasłyszane z 1lini Artur Boruc "K...a ch..e jak gracie, zapier...ć bo IP: *.icm.edu.pl 08.02.07, 11:36 wam nogi z d... powyrywam. Sk...ny, no biegać, ja pier..., do boju ch..e, k..., k... k... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to to Beenhakker: Polska potrafi grać lepiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 01:34 Kościół św. Michała Archanioła w Kończycach Wielkich Kończyce Wielkie Polska Drewniany kościół pochodzi z 1777 roku. Wybudowano go w tym samym miejscu, w którym stał jego mniejszy, również drewniany poprzednik. Jak pisze ks. Józef Londzin w swojej pracy “Kościoły drewniane na Śląsku Cieszyńskim”, przez pewien czas, dopóki nie ukończono budowy nowego kościoła, stara świątynia zawierała się w nowej jak w futerale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Beenhakker: Polska potrafi grać lepiej IP: *.chello.pl 08.02.07, 01:36 Z "bembenem hakerem" to przynajmniej widac ze to sparingowy sklad i maksowo-testowe ustawienia. Z "nasza rodzima mysla szkoleniowa" to bylby koniec naszej maxowej reprezentacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red.adam.michnik Rossi, dobrze zagrałeś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 01:42 faktycznie nikt ci nie wystawiał więc nie można mieć pretensji że nie strzeliłeś. A myślałem, że już jesteś skończony po meczu z Anglią;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł nie rozumię IP: *.ip.netia.com.pl 08.02.07, 13:14 nie bardzo rozumię co było takiego dobrego w grze Drewniaka? zagrał na swoi normalnym - słabym poziomie. jedynie raz spełnił swoje zadania - wywalczył karnego. Poza tym stracił każda piłkę którą dostał w środku pola, a ten uśmieszek słowackich obrońców rozgrywających miedzy sobą piłkę kiedy Rasiak ich "aattaakoooowwwaaałł"(oddaje tempo tego ataku) mówił wszystko. Rasiak pomimo wielu z pewnością posiadanych zalet, nie jest moim zdaniem kandydatem na napastnika reprezentacji. Nawet w parze z Matysiakim (pomijając egoizm tego ostatniego) nie otrafił mu się na tyle dobrze pokazać, żeby umożliwić dogranie do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodolej Wyspom Owczym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 01:52 Proponuję podłożyć się Wyspom Owczym, co najmniej raz na pół roku. Dzięki temu nie będziecie chodzić z głowami w chmurach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: Wyspom Owczym IP: *.chello.pl 08.02.07, 02:29 to tylko sparing byl, spoko spoko. jak nie zdobedziemy 6pkt w 2 meczach najblizszych to tez nie bedzie tragedii choc sytuacja bedzie trudna. jak pozniej przeramy z jakas serbia to dopiero bedzie "hotfordomen". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egoista Matusiak Matusiak nie podal 3 razy gdy Rasiak byl na czysto IP: *.bredband.comhem.se 08.02.07, 02:44 moglismy z powodzeniem strzelic 3 bramki Rasiadlinhio byl prawie na czysto z 5 razy...niestety Matu-osiol musial sie popisywac... SZKODA ZE PRZEZ NIEDORAJDE BRAMKARZA ZDOBYL GOLA, BO TERAZ JUZ ZAWSZE BEDZIE STRZELAL ZE 130 STOPNIOWEGO KONTA... mATUSIAK CIOLKU! ZROZUM ZE ASYSTA TEZ SIE LICZY! I DOBRO ZESPOLU... RASIAK POTRAFI TAKIE SYTUACJE WYKORZYSTYWAC W 99 PROCENTACH ,GDY MU SIE DOGRA PILKE NA 5-8 METR,KIWA OBRONCE I STRZELA GOLA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: Matusiak nie podal 3 razy gdy Rasiak byl na c IP: *.lns3-c10.dsl.pol.co.uk 08.02.07, 03:04 no, kiwa, zawsze kur*a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miglantz Re: Matusiak nie podal 3 razy gdy Rasiak byl na c IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 07:43 Ludzie! Oczy wy piszecie?! Jeleń - kompletnie bez formy, R. Grzelak - nieporozumienie, Kaźmierczak z 5 m nie trafia w bramkę. Dudka po niezłym meczu z Estonią robi błędy jak junior, że o Lewandowskim nie wspomnę (oprócz strzału z wolnego. Matusiak przynajmniej sie stara. Rasiak też nieźle (choć nigdy za nim, nie przepadałem. Pozytywnie boczni obrońcy, Żewłakow i Radomski (chyba najlepszy ze środkowych we wczorajszym meczu). Nie wiem czy Bąkowi dalej dobrze robi ta Azja bo moim zdaniem wczoraj zagrał słabo (często był spóźniony). Życzę chłopakom więcej samokrytyki i dużo lepszych występów w eliminacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
luridus Dlaczego nikt nigdy nie psioczy na Bąka? 08.02.07, 11:46 Ja doliczyłem się dwóch poważnych błedów, po jednym padła bramka, a po drugim tylko lapectwu Słowaków zawdzięcdzamy, że nie było gola. Tak jest prawie w kazdym meczu. Swieta krowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Bąk musi mieć poparcie Michnika! IP: *.ip.netia.com.pl 08.02.07, 12:59 bo inaczej dawno temu byłby wypieprzony z tej drużyny! Przecież ten przerośnięty patafon miał wpółudział przy wszystkich straconych przez Polaków bramkach, pany "redaktry" i "eksperty" w TV tylko jego "doświadczenie" podkreślają chociaż facet nawet przyzwoicie piłki kopnąć nie potrafi, a wczoraj bodajże aż 2 podania Bąka doszły do pomocników. Uważam go za głównego kreatora niefutbolu w polskiej drużynie. a wychwalana przez wszystkich gra głąwą Bąka dała wczoraj efekt.....drugi gol dla Słowacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulisse Beenhakker: Polska potrafi grać lepiej IP: *.pool8288.interbusiness.it 08.02.07, 12:05 to piep. machanie szabelka- przed meczami. Wygrajcie i machajcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byk Boruc pyta -czy jestem nr 1 -odp. nie ,nie IP: 62.89.80.* 08.02.07, 12:27 Poraz kolejny puscil bramke niby to nie szmate ale jednak z 8 m.wpadla mu miedzy nogami.Już niedlugo bedzie wiadomo kto jest nr1 w naszej bramce .Bedzie to kuszczak .Boruc nr 1 bedzie tylko w glowisi Błonskiego i Przekrętu Sportowego. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszekc Re: Boruc pyta -czy jestem nr 1 -odp. nie ,nie 08.02.07, 13:17 Tez jestem zdania ze KUSZCZAK bedzie nr1 w naszej bramce gdy tylko wywalczy stałe miejsce miedzy slupkami na Old Trafford. Trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł "katastrofa" bez Żurawia IP: *.ip.netia.com.pl 08.02.07, 12:53 No i tak właśne wygląda gra Polskiej repry pod presingiem bez Żurawskiego. To dlatego właśnie Maciek nie strzela już tylu goli, ponieważ odpowiada za organizację gry w środku. dopiero w drugiej połowie Matusiak zaczął robić jego robotę to mecz zaczął zupełnie inaczej wyglądać. Od pięciu/sześciu lat powtarzam: Maciek jest jednym z najlepszych rozgrywających na świecie! Bramki strzela "przy okazji" ale rozegranie w jego wykonaniu, gdy ma z kim pograć wygląda tak jak mecz Polska - Portugalia. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszekc Re: "katastrofa" bez Żurawia 08.02.07, 13:18 HAHAHA Powoli trzeba szukac nastepcy dla tego Zurawia gdyz On nie mlodnieje..a wrecz przeciwnie. I wlasnie temu to sluza takie mecze jak ten z Estonia i ten ze Slowacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Beenhakker: Polska potrafi grać lepiej IP: 64.150.0.* 09.02.07, 20:10 no niby artykul jest wporzadku ale ten brak profesjonalizmu.Rospisujecie sie na temat gry a gdzie jest wynik????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeeM Nie rozumiem. Proszę mi to wytłumaczyć!! IP: *.ip.netia.com.pl 09.02.07, 20:19 Czy czyta to jakiś sportowiec??? Prosze mi wytłumaczyć jak można "przespać pierwszą połowę"? Być "nieskoncentrowanym" część meczu. CZY TO JEST TAKIE TRUDNE 90 min skoncetrować sie na graniu w piłkę??? Przeież to jest ich zawód chyba prawda??? Nudzą sie na boisku czy co? Czy piłkarze to kompletni debile? którzy wychodząc na boisku myślą o tym żeby ładnie w TV wypaść, a nie o swoim przeciwniku i o tym co mają robić na boisku? Szlak mnie trafia jak czytam te wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś