Gość: KIBOL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.03, 04:38 PRAKTYCZNIE PRUCZ JURKA DUDKA NIE BYŁO WYRÓŻNIAJĄCEGO SIE ZAWODNIKA W POLSKIEJ REPREZENTACJI.ZDECYDOWANIE NAJGORSZY MECZ POLAKÓW ZA KADENCJI JANASA.MOIM ZDANIEM POWINIEN PODAĆ SIĘ DO DYMISJI. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Irek Przemęczenie.... IP: *.hispeed.ch 12.06.03, 06:06 Nasi piłkarze najwyraźniej są przemęczeni sezonem..... Grali raptem od połowy marca i bardzo się zmęczyli. W Anglii, gdzie gra większość Szwedów grają co 3 dni i to było widać na boisku, że to nieprzeszkodza. A nasz mądry PZPN jeszcze zmniejsza ligę do 14 klubów, by nasi kopacze zagrali 13 meczy ligowych na jesień. To jest paranoja, a my coddziennie pracujący co mamy powiedzieć ???. Liga powinna być albo liczna 18 klubów, albo 10-klubowa i 4 rundy (po 2 na jesień i wiosnę). Który z kopaczy nie da sobie rady i będzie przemęczony, to przecież nie musi grać w piłkę. Jest przecież tyle innych zawodów, które też mogą dać satysfakcję zawodową.... Racja nie każdy organizm wytrzymuje takie co 3-dniowe granie, ale przecież są inne sporty. Tylko częste granie podnosi poziom, inaczej będziemy dreptać w miejscu i nie pomoże zmiana trenera. Ciągle nie rozumiem dlaczego zwolniono Engela. Chyba dlatego, że media rządały zdobycia mistrzostwa świata.....w Korei i Japonii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robo Re: Przemęczenie.... IP: *.proxyplus.cz / 192.168.0.* 12.06.03, 13:04 nasi nie mogli byc zmeczeni. po prostu sa ciency i tyle. Jka by chcieli to by zagrakli ladny meczyk, ale po prostu nie dostaja za to kasy!!! Jak by im placili to by lepiej grali!!!!!!! Ale wielka szkoda ze nie wygrali bo mieli duza szanse. trzeba tylko chciec, a im sie nie chcialo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robo Re: POLSKA 0:3 SZWECJA IP: *.proxyplus.cz / 192.168.0.* 12.06.03, 13:06 Janas tu niema nic do powiedzenia po prostu jego ludzie zawiedli!!! I nie ma co jego obwiniac bo on nie gral na boisku!!! Nasi sa po prostu ciency i my na to nic nie poradzimy!!! Niestety bo ja bym zagral lepiej od nich. Sam gram i wiem ze mozna bylo lepiej sie wczoraj pokazac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wichura Re: POLSKA 0:3 SZWECJA 16.06.03, 12:08 A ja nie doszukiwałbym się winy Janasa. Przegraliśmy, bo byliśmy dużo słabsi i choćby nie wiem kogo powołał, doskonale ustawił na boisku i zmotywował, to i tak dostalibyśmy baty. Po prostu: nie ma w Polsce piłkarzy, którzy byliby w stanie wygrać z silnie zmotywowanymi Szwedami. Spójrzmy na San Marino: dostali 6:0 i to u siebie i nie płaczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAJAC .<a href=http://www.pajacyk.pl> KLIKNIJ TU!!! </a> IP: *.riv-eres.charterpipeline.net 17.06.03, 07:49 Odpowiedz Link Zgłoś