Gość: marcio amoroso IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 14:54 Może i jest dobry...oby .............. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krakers Re: Czeska prasa: Radolsky w Groclinie IP: *.antik.sk 18.06.03, 15:07 Gość portalu: marcio amoroso napisał(a): > Może i jest dobry...oby ..............Przykro mi Cie poinformowač že niestety niejest super.Jak ma najleprzych tak wygrywa ale zdobrymi nic nie pokazal zobacz Slowan na Slowackie pomiery najwiecej kasy a nawet w UEFA niezagra dlatego go tam niechca. Jestem fanem Legii ale szkoda Groclinu bo pokazal z kaczmarkiem žemožna . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Czeska prasa: Radolsky w Groclinie IP: *.sgh.waw.pl 18.06.03, 15:50 A wlasnie, czemu tak w ogole nie przedluzyli umowy z Kaczmarkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EmrE Re: Czeska prasa: Radolsky w Groclinie IP: *.one.pl / 192.168.1.* 18.06.03, 17:20 Niechce się wypowiadać na temat tego nowego trenera bo go poprostu nie znam,ale w trakcie sezonu w tym klubie nikt broń boże nie chciał zdobyć mistrza no to mają wicemistrzostwo czyli max ich pragnienień wieć Kaczmarek spełnił oczekiwania, jaki w tym razie jest sens zmiany trenera, niestety moża tu tylko zacytować choć trudno uznawać go za jakiegoś wielkiego piłkarskiego fachowca czyli Mateusza Borka: ,,po prostu prezes Drzymała ma świadomość ile punktów zdobył sam a ile trener Kaczmarek`` to jest chyba niestety gorzska prawda bo trudno to w inny sposob tłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Glupi jestes emre IP: *.client.attbi.com 18.06.03, 18:05 Powtarzasz te glopoty za Borkiem i przez to sam stajesz sie taki glupi. Nie wyobrazam sobie ze Groclin kupil mesz z Wisla, Legia, Dospelem, Odra bo to poprosu nie mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EmrE Re: Glupi jestes emre IP: *.one.pl / 192.168.1.* 18.06.03, 19:13 Gość portalu: Stefan napisał(a): > Powtarzasz te glopoty za Borkiem i przez to sam stajesz sie > taki glupi. Nie wyobrazam sobie ze Groclin kupil mesz z Wisla, > Legia, Dospelem, Odra bo to poprosu nie mozliwe. Może i jestem głupi, ale w chyba w tej kwesti jednak nie, Wisły to i może by nie podkupili ale biedna Legia, Odre i GKS to przytym kapitale jakim dysponują to chyba by dali rade, a poza tym w lidze gra się jeszcze z wieloma innymi klubami. Wiem że pewnie uważasz mnie za jakiegoś maniaka i wyznawace klutu wieczenego ustawiania meczy, ale w cale tak nie jest że w karzdej porażce faowryta czy wygranej kopiuszka widze podstęp.A Borka razem z jego przyjacielem Kołtoniem oglądam w celach rozrywkowych, chociaż moim ulubieńcem z cyklu Piłkarski Salon jest nie jaki redaktor Super Expresu nie jestem w stanie podać nazwiska, ten to dopiero ma pogląd na piłke jeszcze nie słyszałem jak kogoś chwali, a pozatym jakbys nie zauważył podanie wypowiedzi Borka jako odkrywcy prawdy było celwoe po prostu chciałem pokazac że nawet tacy laicy piłkarcy wiedzą co się dzieje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meficzek Re: Czeska prasa: Radolsky w Groclinie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.03, 17:58 Nie !!!!!!!!!!!! Ja chce Boba, on byl spoko....!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdfsdf Poledica w Sparcie Praha a nie w Legii Engela IP: 159.231.71.* 18.06.03, 18:59 Odpowiedz Link Zgłoś