Gość: BzB Re: Ostatni Sprawdzian Beenhakkera - z czuba i na IP: *.chello.pl 22.08.07, 18:15 1:0 dla Armenii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twik Re: Ostatni Sprawdzian Beenhakkera - z czuba i na IP: *.chello.pl 22.08.07, 18:18 a ja Wam powiem że armenia prowadzi 1-0 z potugalią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pundu Ostatni Sprawdzian Beenhakkera - z czuba i na żyw IP: *.chello.pl 22.08.07, 18:20 armenia prowadzi z portugaleiros Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twik Ostatni Sprawdzian Beenhakkera - z czuba i na żyw IP: *.chello.pl 22.08.07, 18:24 finlandia remisuje 1-1 z kazachstanem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gggg po co ten czlowiek cos pisze ???? IP: *.dip.t-dialin.net 22.08.07, 18:25 szanowny pseudo redaktorze , moze wresczcie Pan zacznie relacjonowac ten mecz a skonczy te swoje wypociny ?? nikogo nie interesuja Pana glupkowate wywody ktore maja byc chyba zabawne .... to naprawde nie takie trudne pisac co sie dzieje na boisku ... zenada Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Re: po co ten czlowiek cos pisze ???? 22.08.07, 18:28 Mów za siebie, a od relacjonowania samego meczu masz relację klasyczną na onecie. Czy ja dobrze widzę, że Dudka biega z opaską kapitana? Toć to niemoralne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja coś mi nie gra: IP: *.chello.pl 22.08.07, 18:32 "62. min. Gdyby Syczew po minięciu pięciu Polaków nie zdecydował się na minięcie kolejnych pięciu, znalazłby się sam na sam" Heh? Gdyby się nie zdecydował, to chyba by mu zostało jeszcze 5 do minięcia? Wiec jakim cudem zostałby wtedy sam na sam? No chyba ze Polacy zostali na własnej połowie, ale wtedy Syczew nie miałby kogo mijać :)i byłby sam na sam po prostu, bez gdybania o mijaniu. Nie to ze się czepiam, ale mi sie nudzi :) pozdro, Anja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja coś mi nie gra: IP: *.chello.pl 22.08.07, 18:32 "62. min. Gdyby Syczew po minięciu pięciu Polaków nie zdecydował się na minięcie kolejnych pięciu, znalazłby się sam na sam" Heh? Gdyby się nie zdecydował, to chyba by mu zostało jeszcze 5 do minięcia? Wiec jakim cudem zostałby wtedy sam na sam? No chyba ze Polacy zostali na własnej połowie, ale wtedy Syczew nie miałby kogo mijać :)i byłby sam na sam po prostu, bez gdybania o mijaniu. Nie to ze się czepiam, ale mi sie nudzi :) pozdro, Anja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twik Ostatni Sprawdzian Beenhakkera - z czuba i na żyw IP: *.chello.pl 22.08.07, 18:29 armenia strzeliła gola z główki. ciekawe jak oni to zrobili :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom W sprawie transkrypcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 18:32 Szanowne zczubaki, Rosjanie mają transkrypcję angielską, bo to jest przekaz międzynarodowy, a nie robiony specjalnie i wyłącznie pod Polaków. Więc to jest ŻADEN argument. Nie zmienia to kompletnie nic w tym, że pisanie zgodnie z transkrypcją angielską w polskim języku rosyjskich nazwisk jest jednym z największych idiotyzmów językowych, jaki znam, jednym z najbardziej prymitywnych przykładów tępego, bezrefleksyjnego zangielszczania polszczyzny, a także przykładem kompletnego braku logiki językowej. Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Ostatni Sprawdzian Beenhakkera - z czuba i na żyw 22.08.07, 18:40 I 2:2, ale Ruskich wkurzyło, powtórkę wyłączyli :P Jak tam gaz, jeszcze jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grojek Finlandia-Kazachstan 1:1!!!!!!! IP: *.76.classcom.pl 22.08.07, 18:43 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Polska w każdej dziedzinie jest zerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 18:46 pewnie ci szczena opadla w 76 min Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: braat1 Re: Ostatni Sprawdzian Beenhakkera - z czuba i na IP: *.chello.pl 22.08.07, 18:47 Na boga zrobcie aby linki sie otwieraly w nowym oknie!!!! No po prostu czlowieka szlag moze trafic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taichung Ostatni Sprawdzian Beenhakkera - z czuba i na żyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 18:55 co mowilem na samym poczatku, no co? kto jest mistrzem typowania, no kto? Odpowiedz Link Zgłoś
deana Re: Ostatni Sprawdzian Beenhakkera - z czuba i na 22.08.07, 19:00 Hej czubaki kochane, a będziecie wieczorkiem jeszcze coś komentować?(England:Germany anyone?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq hej ziomale macie tutaj armenia porto : IP: 83.2.103.* 22.08.07, 19:03 i dawac tu nawijke :) www.livefooty.doctor-serv.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.feelgood Ostatni Sprawdzian Beenhakkera - z czuba i na żyw IP: *.ols.vectranet.pl 22.08.07, 19:04 przegapilem bramke ale znalazlem cos fajnego youtube.com/watch?v=t_pTAh1w3Xk swietny doping greckich fanow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huha Tak sie dyma ruska dzivke!!! IP: *.2a.pl 22.08.07, 19:05 Na poczatek lagodnie a potem w du... ja jedziesz. Kazda rosjanka i rusek to lubi. Narod smieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Ostatni Sprawdzian Beenhakkera - z czuba i na żyw IP: *.nat.student.pw.edu.pl 22.08.07, 19:25 Oglądam na żywo mecz portugali i musze przyznać, że armienia niczym nie odstaje od zespolu Scoralegie. Mecz jest wyrównay !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Ostatni Sprawdzian Beenhakkera - z czuba i na IP: *.nat.student.pw.edu.pl 22.08.07, 19:32 oczywiście Scoraliego, ach te emocje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Live Portugalia - Armenia jest na zywo w RTP Internatio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 19:31 Koledzy Odpowiedz Link Zgłoś
bulkazbananem tak mialo byc 22.08.07, 19:40 ale przeciez dzisiaj zczuba zakladalo, ze partugalia zgubi 2 punkty na kaukazie...i ze najlepiej dzisiaj...jak dojada z tym 1:1 to nalezy wam sie browarek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smitt Re: Portugalia - Armenia jest na zywo w RTP Inter IP: *.nat.student.pw.edu.pl 22.08.07, 19:43 1:1 i nie to zeby portugalia cisne 86min Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronavino Ostatni Sprawdzian Beenhakkera - z czuba i na żyw IP: *.dyn.optonline.net 22.08.07, 19:40 Nie wiem czy wy uzywacie sopcast, ale ja tak i wlasnie obejzalem caly mecz polakow w necie, a teraz ogladam mecz armenia-portugalia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czolem Re: Ostatni Sprawdzian Beenhakkera - z czuba i na IP: *.quarto.pl 22.08.07, 19:43 siemka, na jakim kanale? Moglbys podac namiary? Dziekuje z gory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronavino Re: Ostatni Sprawdzian Beenhakkera - z czuba i na IP: *.dyn.optonline.net 22.08.07, 19:46 Channel - 6106 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czolem Re: Ostatni Sprawdzian Beenhakkera - z czuba i na IP: *.quarto.pl 22.08.07, 20:18 dzieki, stary. Szkoda, ze nie zdazylem, bo juz nic. Nie wiesz, gdzie znajde Belgie-Serbie? Jest w ogole jakas metodologia wyszukiwan? Odpowiedz Link Zgłoś
sznerchu uefa.com tu jet dobra relacja.. 22.08.07, 19:42 NA STRONIE UEFY DOBRA RELACJA LIVE JEST Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronavino Re: uefa.com tu jet dobra relacja.. IP: *.dyn.optonline.net 22.08.07, 19:47 no tak ale to TYLKO relacja tekstowa niestety to nie to samo co wizja Odpowiedz Link Zgłoś
sznerchu 1:1 22.08.07, 19:51 no i koniec 1:1 tak jak obstawialem.. 'kuponik' siadł :) Arzumanyan na prezydenta V RP. Dal polakom tyle radości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smitt Re: przeciez na zywo jest na uefa.com... IP: *.nat.student.pw.edu.pl 22.08.07, 19:46 1:1 88min i potezna bomba ormianina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smitt Re: przeciez na zywo jest na uefa.com... IP: *.nat.student.pw.edu.pl 22.08.07, 19:48 90min i nic sie nie dzieje 1:1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smitt Re: przeciez na zywo jest na uefa.com... IP: *.nat.student.pw.edu.pl 22.08.07, 19:51 uhhh bylo blisko nadal 1:1 94min Odpowiedz Link Zgłoś
darekkr1 Ostatni Sprawdzian Beenhakkera - z czuba i na żyw 22.08.07, 19:51 Już po wynik koncowy 1:1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolof Armenia - Portugalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 19:57 www.uefa.com/competitions/euro/standings/round=2241/group=2630.html poza tym relacja była na UEFA.COM calkiem dobra i bez potrzeby wciskania F5. gdzies tak o 19:50 waszego czasu juz wyswietlilo koniec meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korek Re:To jest NEWS!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 22.08.07, 20:05 Norwegia Argentyna 1:0...LOL!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ws60 Re:To jest NEWS!!!!!!!!!!! 22.08.07, 20:16 Gość portalu: korek napisał(a): > Norwegia Argentyna 1:0...LOL!!!!!!!!!!!! Norwegia Argentyna 2:0...ROTFL!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korek Re:To jest NEWS!!!!!!!!!!!WIEM i ciekawa jestem IP: *.aster.pl 22.08.07, 20:37 jakby nasze Orły w tym przypadku..grały z Argretiną??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wziuu Ostatni Sprawdzian Beenhakkera - z czuba i na żyw IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.07, 20:16 pierwsza połowa to była katastrofa w obronie, dobrze że w drugiej poszły odpowiednie zmiany i padły bramki. Odpowiedz Link Zgłoś