Dodaj do ulubionych

Szczęsny dla Sport.pl: Świetny mecz Boruca

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.07, 00:37
Zgoda. Tutaj zgoda.
Nie wiem co Bąk robi w tej drużynie; i to nie od dziś. Lewandowski też dość
chaotycznie-albo tracił piłkę albo leżał. Kosowski - bezruch. Łobodziński
zmęczony na wstępie.
Gdyby nie Smolarek, Krzynówek, moooże Błaszczykowski i Boruc, byłby niezły wstyd.
Przewiduję zmianę warty.
Obserwuj wątek
    • Gość: john Szczęsny dla Sport.pl: Świetny mecz Boruca IP: *.toya.net.pl 18.11.07, 00:58
      Czas płynie. Bąkowi i Żurawskiemu mimo wielkich zasług trzeba
      podziękować.
    • Gość: ooo Szczęsny dla Sport.pl: Świetny mecz Boruca IP: *.ci.uw.edu.pl 18.11.07, 01:31
      Maciek ma rację. Żur w tej kadrze to nieporozumienie,
      przereklamowany manekin...
      • warkacity Re: Szczęsny dla Sport.pl: Świetny mecz Boruca 18.11.07, 13:47
        Żurawski pełni w zespole teraz inną rolę. Uspokaja grę, wie co zrobić z piłką
        gdy nie ma nikogo w ataku, poza tym ma wspanałą technikę. Ja bym Żurka tak
        szybko w kąt nie odstawiał.
    • klonpvv Szczęsny + 18.11.07, 05:09
      Zawsze lubiłem komentarze Szczęsnego. Sprawia wrażenie kogoś o wyważonej opinii
      jednocześnie nie bojącego się powiedzieć twardo co myśli.
      Co do jego opinii, pewnie są prorocze a jednak, powstrzymuje się on od wydawania
      wyroków ostatecznych, bo takich nie ma. Internauci za to lubią takie wydawać....
      W tym meczy Żurawski faktycznie niewidoczny, Bąk miał swój udział przy drugiej
      bramce, a jest obrońcą, takim co z pola karnego wychodzi tylko jak trzeba iść do
      główki w polu karnym przeciwnika.

Jest prawie pewne, żre Żuraw będzie powoli odchodził w cień bez gier w jakimś
      zespole, jednak pożyjemy i zobaczymy czy nie przejdzie gdzieś zimą.... i wtedy
      może znów przyniesie drużynie spokój pomiędzy linią pomocy i ataku.
    • Gość: Cr7 Szczęsny dla Sport.pl: Świetny mecz Boruca IP: *.chello.pl 18.11.07, 09:14
      Brawo Artur!!Ogólnie gość ze spokojem :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka