Gość: kibic IP: *.icm.edu.pl 21.12.07, 11:21 Kopernik też była kobietą... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tppiotr Re: Sędzia Żyro: Opatrzność miała mnie w opiece 21.12.07, 12:04 "Byłem tym wtedy zdziwiony i myślałem, że jest właścicielem jakiejś sieci telefonicznej." - zajefajne tłumaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tjaa Re: Sędzia Żyro: Opatrzność miała mnie w opiece IP: *.toya.net.pl 21.12.07, 14:24 Zwłaszcza, że później sam mówi o tym, iż fryzjer jak z nim rozmawiał zawsze mówił o futbolu, i sugerował ustawienie wyniku(wymieniał obsadę obserwatora), i w ogóle 200 kilka razy rozmawiał z nim o futbolu i myślał, że jest (Fryzjer) właściecielem sieci telefonicznej... tjaaa ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były sędzia Re: Sędzia Żyro: Opatrzność miała mnie w opiece IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.07, 21:09 jeśli Żyro twierdzi, ze jego to nie dotyczy to jest zwykłyk KŁAMCĄ.. dotyczy kazdego na tym szczeblu - tylko nie wszystkim mozna udowodnić... Żyro to dziecko "Nowaka" i paru innych z Bydgoszczy i tez musiał być zamieszany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labn Sędzia Żyro: Opatrzność miała mnie w opiece IP: *.akademiki.uni.torun.pl 21.12.07, 13:03 Czyzby juz nikt nie pamietal jak Zyro pokazal 4 czerwone kartki zawonikom Jezioraka tylko po to by 4 ligowiec nie spral 1-ligowca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vasco Re: Sędzia Żyro: Opatrzność miała mnie w opiece IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.07, 18:26 No to moze konkretnie: ktora karta byla niezasluzona? Rozumiem, ze Twoim zdaniem jak zawodnij wjezdza w nogi drugiemu na chama, to nalezy go poglaskac. Jak rzuca w glowe drugiego pilka, to takze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomski Baraże Radomiak-Odra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.07, 13:06 i czerwona kartka dla zawodnika goniacego wynik Radomiaka za... opóźnianie gry (wyrzutu z autu) + multum innych "kontrowersji". Pętla się zaciska panie Żyro. Ryżka capnęli, to i drugiego "Syna" złapią.... 204, 204! Odpowiedz Link Zgłoś
nova-1-4 o kurde! rudy to cegiełka! 21.12.07, 13:18 i cegielka swięty i listek swiety i Jaroslaw Ż... wszyscy swięci- razem wzięci!;-). Tylko ten fryzjer be... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pik Wszystkie Ryśki to porządne chłopy. IP: *.zetosa.com.pl 21.12.07, 14:02 Tak mawiał pewien Rysiek z filmu ,,Miś''. Przykłady ? Np. Rysiek z Gdyni to dobry płatnik. Rysiek F. to życzliwy działacz-gaduła który rozbawiał sędziów. Odpowiedz Link Zgłoś
trocqi Sędzia Żyro: Opatrzność miała mnie w opiece 21.12.07, 15:00 oni sa naprawde smieszni, jeden placze przed sądem bo chce na swieta wyjsc z aresztu do domu, drugi gra głupa ze az oczy pieka gdy czytam jego wyjasnienia. cholera jasna pozamykac tych je*anych lesnych dziadkow i rozpedzic pzpn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maca Sędzia Żyro: Opatrzność miała mnie w opiece IP: 217.98.12.* 21.12.07, 15:23 Tak tak Jeziorak pamieta ciebie naiwniaku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stach goś portalu Sędzia Żyro: Opatrzność miała mnie w opiece IP: 212.122.214.* 21.12.07, 19:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośc: KIBIC Sędzia Żyro: Opatrzność miała mnie w opiece IP: 212.122.214.* 21.12.07, 19:59 Żyro wpuszcza redaktora w kanał. "Cegiełka" to nie Boniek, Boniek to był "Rudy"."Cegiełka", moim zdaniem, to p.Kostrzewski, były sędzia piłkarski, a obecnie obserwator PZPN. Był "sędziowskim" nauczycielem Żyry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Sędzia Żyro: Opatrzność miała mnie w opiece IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.07, 13:13 Dokładnie tak. A Kostrzewski to największa szuja i oszust jakich znam wśród sędziów. Perfidnie przewiózł Stilon Gorzów w meczu z Widzewem o I ligę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: Sędzia Żyro: Opatrzność miała mnie w opiece IP: 82.146.225.* 22.12.07, 19:20 A może przypadkiem, "Cegiełka" to kolejna sędziowsko-obserwatorska spółka, niezależna od "Fryzjera". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Żyro - Cracovia pamięta IP: *.devs.futuro.pl 31.12.07, 17:57 I nie zapomni nigdy Odpowiedz Link Zgłoś