Gość: kszyhu IP: *.gprs.plus.pl 05.03.08, 20:49 Wierzę, że Romę stać na to, aby wyeliminować Real - co prawda, nie podejrzewam, żeby zdominowali grę tak, jak wczoraj Arsenal, ale trzymam za nich kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wojtek Re: Czy Żewłakow powstrzyma Chelsea? Trwają mecze IP: 85.219.190.* 05.03.08, 21:16 tez za rome trzymam kciuki a z tego co widze pan szpakowski troszku stronniczy (real) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: Czy Żewłakow powstrzyma Chelsea? Trwają mecze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 21:30 eee niech mi ktoś powie jak Totti sfaulował skaczącego na niego zawodnika?! Szpakowski jak zwykle stronniczy... Żadna nowina. Odpowiedz Link Zgłoś
motylanoga71 Re: Czy Żewłakow powstrzyma Chelsea? Trwają mecze 05.03.08, 21:39 widac zes kolego nie gral w pilke :P klasyczny "stoleczek" mu zrobil ot co, podsuniecie sie pod pilkarza w wyskoku to faul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Czy Żewłakow powstrzyma Chelsea? Trwają mecze L.. IP: *.limes.com.pl 05.03.08, 22:17 jaki cujowy mecz :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez Re: Czy Żewłakow powstrzyma Chelsea? Trwają mecze IP: *.limes.com.pl 05.03.08, 22:23 curwa DUDKA wpuscie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Czy Żewłakow powstrzyma Chelsea? Trwają mecze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 22:40 No to widać teraz jak bardzo Real jest przereklamowany. Galacticos? Pierdzielicos :). Brakuje del Bosque oj brakuje :). Capello też był bdb, ale co nie pasowało? Grali nudno? Boże, ale chociaż wyniki były ;]. Viva Roma! Viva Totti! Viva Italia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Czy Żewłakow powstrzyma Chelsea? Trwają mecze L.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.03.08, 22:42 Odpadł Milan, Sevilla, Real a to znaczy że na EURO największe gwiazdy wypoczną i zobaczymy wspaniały spektakl:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Dariusz "Tedej" Szpakowski IP: *.chello.pl 05.03.08, 22:42 czy ten debil nauczy się w końcu prawidłowo wymawiać nazwiska zawodników? mam wrażenie, że on tam sobie mocno daje w baniak, im dalsza część meczu, tym więcej bełkotliwego języka i irytujących pomyłek. szpakowski, spieprzaj dziadu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Dariusz "Tedej" Szpakowski IP: *.aster.pl 05.03.08, 22:46 wymawianie nazwisk to debilna platforma krytyki komentatora który ma na sumieniu a/nierozumienie gry b/mylenie kto jest przy piłce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Dariusz "Tedej" Szpakowski IP: *.aster.pl 05.03.08, 22:48 nikt jeszcz za granicą nie wymowił w transmisji poprawnie nazwisk polskich piłkarzy ale tam wszyscy mają to w d... a tacy jak ty zakompleksieńcy potrafią napisać post na forum TYLKO temu poświęcony no bo jak to żeby Polak niepoprawnie wymawiał zagramaniczne nazwiska panie koniec świata......... Amerykanie, Francuzi mają w d...prawidłową wymowę nawet Walezy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredek Nie porównuj gwiazd piłki z polskimi miernotami IP: *.chello.pl 05.03.08, 23:47 To że zagraniczni komentatorzy mają problem z wymówieniem nazwisk polskich d-klasowych graczy to nic dziwnego. Problem z tym, że debil szpakowski ma trudności z wymówieniem nazwisk prawdziwych gwiazd piłki, ile to już wersji roneya, czy vieiry mieliśmy... co najśmieszniejsze, ten debil przekręca nawet nazwiska reprezentantów Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nara Re: Dariusz "Tedej" Szpakowski IP: 91.67.99.* 06.03.08, 02:52 Ha i tu Cie mam!!!Wojcicki, Wojtowicz, Buncol,Lesniak, Waldoch lub np. Hajto? ... a slyszalem komentarze innych komentatorow ktorzy kur..a kurewnie dobrze po POLSKU nazwiska polskie wymawiaja !!!!!!!!!!!!! .....Zeby "POLAK " takie kompleksy mial??? ...?...Walezy...? Chodzi Ci o wladce Polski, krola Walezego ???? A....A moj"kochany", Amerykanie czy Francuzi nie tylko Ciebie (mnie tez prawde powiedziawszy!!!)ale wszystkich maja w dupie,i to w takiej DUPIE jakiejs jeszcze Ty my friend, mon ami, mein freund, akadash, itd. Dupy takiej nie widziales!!! Bo oni Polske pie.. tak jak nasz "Tatko Rydzyk"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Najpierw..."NIE DLA EUROPY" ale z tego "Padolu, piekla(!), stolicy Szatana, ze zbroknej bezbozna pseudoreligia pieniadza i seksualnej, pedofilskiej,homokultury BRUKSELI"...Tadzio ojciec Dayrektorek bierze ile wlezie!!!Co najmneiej chcial brac! Zamiast na stadiony ida pieniadze z uefa na modlitewne osrodki kultury!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt emocje na Santiago B. zaczęły się w 70min IP: *.aster.pl 05.03.08, 22:44 niedługo beda pisać "już w 70 minucie" tak jak obecnie pisza juz "strzelili gola już w 15 min":) no ja osobiście olałem te nudy po 35 minutach - po co mi takie ... zobaczę skrót i cześć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MYŚLEĆ Re: Czy Żewłakow powstrzyma Chelsea? Trwają mecze IP: *.icpnet.pl 06.03.08, 00:08 "Schalke eliminuje Porto" - proponuję to poprawić, bo takie stwierdzenie jest co najwyżej jak lokata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Czy Żewłakow powstrzyma Chelsea? Trwają mecze L.. IP: *.chello.pl 06.03.08, 12:20 Ostatnio dla magazynu futbol robonho powiedzial ,ze Real musi grac na najwyzszym pozioomie prpblem w tym ze oni zaczeli przentowac poziom cieniasow od jakiegos czasu a robinho gra jak amator a w meczu z AS romą grali tragicznie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja - leclerc Real odpadł :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 16:55 TESCO walczy dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy iejj Czy Żewłakow powstrzyma Chelsea? Trwają mecze L.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 17:44 ale lipa że real odpad a lige mistrzów wygra inter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Czy Żewłakow powstrzyma Chelsea? Trwają mecze IP: *.chello.pl 07.03.08, 12:42 Stało sie trudno a robinho w magazynie futbol tak chwalił Real- widac na wyrost . AntyKrólewscy odpadli...i bardzo dobrze sie stało..Chelsea pokonała Olympiakos 3:0 a Żewłakow juz grac nie potrafi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pierog Re: Czy Żewłakow powstrzyma Chelsea? Trwają mecze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 18:20 ahahahha Na jakiej podstawie uważasz , że Żewłakow nie potrafi grać ?? Prosze Cię nie ośmieszaj się , to bardzo dobry zawodnik - jakby tak nie było nie grał by w pierwszym składzie olimpiakosu .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diva Re: Czy Żewłakow powstrzyma Chelsea? Trwają mecze IP: *.chello.pl 12.03.08, 12:24 powrócmy do wywiadu udzielonego Magazynowi Futbol przez robinho...uważam ,że Robinho ma teraz bardzo dobry sezon..zobaczymy jak dalej będzie..opowiada też o reprezentacji Brazylii- polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: montox Re: Czy Żewłakow powstrzyma Chelsea? Trwają mecze IP: *.gprs.plus.pl 12.03.08, 19:15 Temat jest zupełnie inny wiec nie wiem o czym piszesz diva??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Czy Żewłakow powstrzyma Chelsea? Trwają mecze IP: *.gprs.plus.pl 13.03.08, 10:36 Poziom Żewłakowa jest bardzo niski, nie zdołał pokonac w meczu napastników Chelsea to na Euro tez sobie nie poradzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pierog Re: Czy Żewłakow powstrzyma Chelsea? Trwają mecze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.08, 18:38 Chelse'a nie ma byle jakich napastników , to jest światowa czołówka można rzec . Żewłakow dobrze zagrał w tym meczu , a tak na marginesie gra w reprezentacji różni się zupełnie od gry w klubie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Czy Żewłakow powstrzyma Chelsea? Trwają mecze IP: *.gprs.plus.pl 14.03.08, 09:56 I po co ona teraz dostał powołanie do kadry? rozumiem Bąk ..ale Żewłakow?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pierozek Re: Czy Żewłakow powstrzyma Chelsea? Trwają mecze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 19:54 Dostał ponieważ doskonale rozumie się z Bąkiem i całą resztą , a w drużynie naprawde atmosfera jest bardzo ważna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Czy Żewłakow powstrzyma Chelsea? Trwają mecze IP: *.chello.pl 16.03.08, 18:10 Guzik prawda co piszecie o Żewłakowa, tak sie składa ,że jest to jeden z najbardziej skutecznych zawodników w naszej reprezentacji wa w Grecji jest prawdziwą gwiaazdą reprezentującą wysoki poziom. Słusznie dostał powołanie i zasłużył na to ciężkimi występami. Każdy popełnia błędy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tola Re: Czy Żewłakow powstrzyma Chelsea? Trwają mecze IP: *.gprs.plus.pl 17.03.08, 10:11 A ja się ciesze ,że Żewłakow pojedzie na euro bo jest nam bardzo potrzebny tak jak Krzynówek czy Bąk to są weterani naszej kadry i chcę by nimi byli jak najdłużej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aida Re: Czy Żewłakow powstrzyma Chelsea? Trwają mecze IP: *.chello.pl 17.03.08, 12:49 Ja też się dołączam do koleżanki wyżej...a tak na marginesie to magazyn futbol mógłby dać plakat Żewłakowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pierog Re: Czy Żewłakow powstrzyma Chelsea? Trwają mecze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.08, 18:57 No i to mi się podoba , polskie dziewczyny wspierające meską piłkę nożną :D Starzy wyjadacze w reprezentacji są nie zastąpieni i na pewno pojadą bo Leo ceni takich zawodników ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Czy Żewłakow powstrzyma Chelsea? Trwają mecze IP: *.chello.pl 18.03.08, 12:04 Leo ceni młodych zwinnych i szybkich , zobacz Jeleń doświadczony a nie dostał powołania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pierog Re: Czy Żewłakow powstrzyma Chelsea? Trwają mecze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 20:39 Jeleń doświadczony ?? O jakim ty doświadczeniu mówisz przepraszam ? O doświadczeniu zdobytym na polskim boisku przeciwko mizernym graczom z polskiej ligi ? ;) Takie doświadczenie to nie doświadczenie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Czy Żewłakow powstrzyma Chelsea? Trwają mecze IP: *.gprs.plus.pl 21.03.08, 21:06 a jaki jest wg ciebie doświadczony zawodnik? Lepiej żeby nie grzał ławy i lepiej jak gra niż jak nic nie robi. z każdym meczem zdobywasz coraz większe doświadczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pierozek Re: Czy Żewłakow powstrzyma Chelsea? Trwają mecze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.08, 21:49 Prawidziwie doswiadczony to tak naprawdę gracz , który jest ograny i który grał przeciwko dobrym piłkarzom . W polskiej lidze nie ma dobrych piłkarzy , hmm może są wyjątki ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Czy Żewłakow powstrzyma Chelsea? Trwają mecze IP: *.gprs.plus.pl 22.03.08, 20:43 Krzynówek , Grzelak, Hajto, Saganowski??Kokoszka Janczyk????może nie są dobrzy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pierog Re: Czy Żewłakow powstrzyma Chelsea? Trwają mecze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 22:52 Jedynie to pierwsze i trzecie nazwisko do mnie przemawia . Reszta może i jest dobra , ale mało doświadczona , a na wielkie imprezy potrzebni są doświadczeni gracze , ale czasami młody talent też się przydaje ;) Weźmy takiego Ebiego , swietny zawodnik , a do tego doświadczony :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Czy Żewłakow powstrzyma Chelsea? Trwają mecze IP: *.gprs.plus.pl 23.03.08, 10:19 Więc podaj mi nazwiska tych którzy pojada wg ciebie na euro sa młodzi i doświadczeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pierog Re: Czy Żewłakow powstrzyma Chelsea? Trwają mecze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.08, 22:07 Ja nigdzie nie napisałem , że pojadą młodzi :P Tak się składa , że Leo wypowiedział się i podobno nawet Krzynówek nie pojedzie na Euro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Czy Żewłakow powstrzyma Chelsea? Trwają mecze IP: *.gprs.plus.pl 24.03.08, 19:04 a dlaczego krzynówek nie pojedzie? przecież on jest dobry i doświadczony!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pierog Re: Czy Żewłakow powstrzyma Chelsea? Trwają mecze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.08, 20:54 Leo w wywiadzie coś wspominał , że jeśli zawodnik nie potrafi wywalczyć sobie miejsca w podstawowej 11 to nie zagra w kadrze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Czy Żewłakow powstrzyma Chelsea? Trwają mecze IP: *.gprs.plus.pl 24.03.08, 21:09 No to by było niesprawiedliwe co do Krzynówka, bo to nasz najlepszy piłkarz tzn jeden z najlepszych. I bede mocno zdziwiona jak nie pojedzie na euro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pierog Re: Czy Żewłakow powstrzyma Chelsea? Trwają mecze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.08, 21:38 dla trenera w takim stopniu jak dla nas kibiców nie liczy się to co zrobił , lecz to co może dać ;) Czyli podsumowując jeśli piłkarz jest nie w pełni formy , nie pojedzie - to logiczne i sprawiedliwe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Czy Żewłakow powstrzyma Chelsea? Trwają mecze IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 25.03.08, 14:58 Dlaczego w takim razie Jeleń nie dostał powołania na mecz z USA???? Jest w świetnej formie i uważam ,że dużo wniósłby na boisko.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kici Re: Czy Żewłakow powstrzyma Chelsea? Trwają mecze IP: *.gprs.plus.pl 25.03.08, 21:01 Jeleń kiedys zawiodł Leo bEEnhakera...tym że go okłamał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pierog Re: Czy Żewłakow powstrzyma Chelsea? Trwają mecze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.08, 21:36 Pierwsze słyszę , wiesz coś więcej na ten temat ? Może podasz źródło tych informacji , chyba że są one wyzsane z palca ? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adolf Re: Czy Żewłakow powstrzyma Chelsea? Trwają mecze IP: *.gprs.plus.pl 26.03.08, 10:01 kici skąd masz takie informacje ja tez jestem ciekaw, bo jakos nie przypominam sobie takiej sytuacji.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pieorgi Re: Czy Żewłakow powstrzyma Chelsea? Trwają mecze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 20:10 Dokładnie ja tak samo , zresztą napisałem to wcześniej ;) Może sprostuj swoja wypowiedź wtedy wszyscy będziemy wiedzieli o co Ci chodzi ! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaf Re: Czy Żewłakow powstrzyma Chelsea? Trwają mecze IP: *.gprs.plus.pl 27.03.08, 11:01 "Stało sie trudno a robinho w magazynie futbol tak chwalił Real- widac na wyrost . AntyKrólewscy odpadli...i bardzo dobrze sie stało..Chelsea pokonała Olympiakos 3:0 a Żewłakow juz grac nie potrafi..." jacy antykrólewscy? Real gra na światowym poziomie jakbyś nie zauważył miki! Żewłakow w Olympiakosie jest gwiazdą i z meczu na mecz coraz bardziej sie rozkręca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pierog Re: Czy Żewłakow powstrzyma Chelsea? Trwają mecze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.08, 19:02 Co do Żewłakowa to prawda , coraz lepiej zaczna się prezentować ;) Ale Real nie gra już na tak światowym poziomie jak przeszło 5 lat temu :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kici Re: Czy Żewłakow powstrzyma Chelsea? Trwają mecze IP: *.gprs.plus.pl 28.03.08, 19:35 5 lat temu odeszły najwieksze gwiazdy a zarząd obiecywał wielkie transfery które nie wypaliły...i na forme Realu ma tez wpływ zmiana trenera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pierozek Re: Czy Żewłakow powstrzyma Chelsea? Trwają mecze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 20:34 Co do trenera to się nie zgadzam , ponieważ ciągle wszystkim powtarzam , że Schuster to bardzo dobry trener tylko dajmy mu troche czasu ! Zobaczysz , że jeszcze nie jednego zaskoczy i Ci co go skreślali będą odmawiać pokutę ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Czy Żewłakow powstrzyma Chelsea? Trwają mecze IP: *.gprs.plus.pl 29.03.08, 21:31 wszystko rozstrzygnie sie z meczem z Sevilla jeśli...przegrają to i polegna w meczu z Barceloną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaś Re: Czy Żewłakow powstrzyma Chelsea? Trwają mecze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 22:51 Mecz z barceloną zawsze był emocjonujący i rządził się swoimi prawami tak wiec nic przed meczem nie jest wyznacznikiem :P Wszystko może się zdarzyć tak naprawdę ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Czy Żewłakow powstrzyma Chelsea? Trwają mecze IP: *.gprs.plus.pl 30.03.08, 11:21 Barcelona teraz przegrała więc meczu o wszystko nie będzie - szkoda. Ale spotkanie na pewno będzie ciekawe bo to dwoe najsilniejsze druzyny, ale jesli Real jutro przegra to zwyciestwo będzie sie należało Villarealowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pierog Re: Czy Żewłakow powstrzyma Chelsea? Trwają mecze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 18:45 Bardzo mnie ciekawi czy villarreal ma szansę na tytuł , ale jakby dobrze przekalkulować wszystkie czynniki to szanse ma :D Były by wielkie jaja , gdy dwie drużyny biją się o tytuł a trzecia go zdobywa :PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Czy Żewłakow powstrzyma Chelsea? Trwają mecze IP: *.gprs.plus.pl 31.03.08, 09:28 Real wczoraj pokonał Seville 3:1... Szkoda że Robinho nie zagrał, uważam ,że to najlepszy zawodnik Realu (nie uważam tak bynajmniej przez Magazyn Futbol, żeby nie było ,że jestem podj ego wpływem. Przypomina mi się mecz z Sevillą gdzie zagrał Robinho i mogliśmy oglądać jego świetne pojedynki Danielem Alvesem. Wtedy Real wygrał 3:2. Zobaczymy jak dalej będą wyglądały mecze bo jeszce wszystko sie może zmienić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pierog Re: Czy Żewłakow powstrzyma Chelsea? Trwają mecze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 22:24 Uważam troszeczkę , że Robinho w magazynie futbol przekoloryzował odrobinkę . Może i jest tak jak on mówi , ale nie chce mi się w to wierzyć :P Co do meczu to jestem szczęśliwy , że Real zainkasował 3 punkty ! Odpowiedz Link Zgłoś