zlotko9m 12.11.02, 19:57 nie spotkalam sie z nimi w Polsce lecz w kraju gdzie mieszkam. Jestem ciekawa czy sa warte wyprobowania :) Glw. interesuja mnie podklady bo maja fajne oddcienie:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewka Re: Kosmetyki kolorowe NIVEA IP: *.bredband.skanova.com 13.11.02, 09:57 moge sie wypowiedziec tylko w sprawie jednego z nich.All day aqua-o ile sobie dobrze przypominam.Uzywalam go okolo rok temu.Przez caly dzien(doslownie)czuje sie ,ze nawilza.Ladnie sie rozprowadzal,bardzo naturalne odcienie.Dobrze sie stapial ze skora.Ale nie matowil mojej skory,moze to wina mojej tlustej cery.Polecalabym raczej dla skory normalnej ,suchej i mieszanej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlotko9m Re: Kosmetyki kolorowe NIVEA IP: *.80-202-238.nextgentel.com 13.11.02, 11:35 dzieki, tez mam tlusta cere a pilnie potrzebuje jakiegos podkladu silnie kryjacego. Tutaj glw. jest Maybelline, MaxFactor i Nivea... wlasnie ide na wiekszego cenrtum handlowego w poszukiwaniu jakis innych :) Odpowiedz Link Zgłoś