Gość: zet IP: *.chello.pl 14.03.08, 14:03 nie zgadzam się z teorią o słabszym imprezowaniu - ja zamierzam tak imprezować, żeby o 5:30 w niedzielę jeszcze nie spać! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ida Re: Zaplanuj weekend ze Z czuba IP: 212.106.28.* 14.03.08, 14:49 popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john Zaplanuj weekend ze Z czuba IP: *.net.autocom.pl 14.03.08, 18:56 podoba mi sie stwierdzenie , ze Wiselka gra kolejny sparing :) ale dobrze, niech próbują, ćwicza i się dogrywają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robter do redakcji IP: *.tktelekom.pl 15.03.08, 10:23 Oj pseudo-fachowcy zróbcie coś profesjonalnie i napiszcie o wszystkich ważnych imprezach sportowych w kraju, mianowicie Międzynarodowe Zawody Jeździeckie na Torwarze Toyota Sygnity World Cup. Jesteście na swoich stołkach po to by popularyzować każdy sport a nie tylko ten który jest najbardziej popularny. Trochę Profesjonalizmu Panowie to jedna z największych imprez w tej części Europy. Dobrze że jest telewizja. Życzę dalszych sukcesów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: do redakcji IP: *.chello.pl 15.03.08, 12:14 ahahahahahahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahhahahahahaha! co proszę? międzynarodowe zawody jeździeckie? hahhahahhaahhahhahaha! sorry, ale nie mogę się powstrzymać najbardziej zczuba wpis na forum od dobrych paru miesięcy :D za chwilę ktoś będzie oburzony, że zczubaki nie napisały o zawodach w szydełkowaniu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: do redakcji IP: *.chello.pl 15.03.08, 12:15 poza tym jacy fachowcy? to jest serwis zczuba! ta nazwa zobowiązuje :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam zgadzam się z przedmówcą IP: *.tktelekom.pl 15.03.08, 10:58 Zareklamowali za to gwiazdy tańczą na lodzie hahaha!!!! Odpowiedz Link Zgłoś