Gość: Mati "Szuflą do głowy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 20:27 O ile dobrze pamiętam, to z książki Edmunda Niziurskiego, jedna mówiąca tak ciągle nauczycielka miała przezwisko Szufla :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polski Wilk Roger z orzełkiem na piersi Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 20:48 Wybiórcza... pseudo eksperci... idzcie sami grac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astr2 Co to jest to WATCH? IP: *.icpnet.pl 23.05.08, 20:56 Co ma wspolnego ROGER z WATCH ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Re: Co to jest to WATCH? IP: 193.192.62.* 23.05.08, 21:06 to po angielsku, nie męcz się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stockfish Re: Co to jest to WATCH? IP: *.spray.net.pl 23.05.08, 21:09 Watch to po angielsku zegarek, więc w wolnym tłumaczeniu chcą, żeby Roger zagrał jako stoper :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mattas "Spiele" na dwie sylaby? IP: *.202.207.221.dyn.user.ono.com 23.05.08, 21:01 A to nie tak jest: "spiele" = "spi" + "e" + "le"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pudens Re: "Spiele" na dwie sylaby? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 19:42 czyta się szpi-le. czyli nie wątpliwie dwie sylaby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PK Uwielbiam komentarze z czuba!!!!! IP: *.cable.casema.nl 23.05.08, 21:04 Jestescie zaj.ebisci!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adamus Roger z orzełkiem na piersi Z czuba i na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.08, 21:06 Sposób na Rogera jest taki, Bo wy wiecie jaki... taki owaki. Trzba mu paszport z kieszeni zabrać I na Euro 2008 nie będzie mugł grać. Ja osobiście nie mam nic do Rogera ale tak mi się zrumowało... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Roger z orzełkiem na piersi Z czuba i na żywo 23.05.08, 21:07 "PRZERWA W przerwie kibice rzucili się na Tomasza Kuszczaka. W sensie ścisłym. Bramkarz Man Utd fotografuje się z kobietami, uśmiecha się do dzieci, rzuca słowa otuchy starszym. Klasa" jeszcze go pocałujcie w siusiaka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Kabareciarze - Kołtoń i Borek IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.05.08, 21:07 To co wygadywali ci panowie to gagi jakich mało! A może poprostu oglądałem inny mecz. Rozumiem , że są wśród piłkarzy na co dzień, ale takie bałwochwalstwo jest wręcz niesmaczne. Szczerze powiedziawszy nikłe nazieje , że Leo to wszystko poukłada, a jeśli to WIELKIM TRENEREM JEST! Odpowiedz Link Zgłoś
wrogarsenalu Re: Kabareciarze - Kołtoń i Borek 23.05.08, 21:16 Co dokładnie Ci nie pasowało ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trener Re: Kabareciarze - Kołtoń i Borek IP: *.nwrk.east.verizon.net 23.05.08, 21:23 A co mieli gryzc trawe i ryzykowac kontuzje na dwa tygodnie przed najwazniejszym meczem w roku.? To typowy sparing jak kazdy inny chodzi o to zeby wpadli w rytm meczowy i to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Roger z orzełkiem na piersi Z czuba i na żywo IP: *.3s.pl 24.05.08, 00:08 wyjśc z takiej grupy z taką grą to bedzie cud!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as zasady zasady zasady IP: *.chello.pl 24.05.08, 13:44 nie stawiaj kropek po wg i bedzie w ogole super. pismaczek Odpowiedz Link Zgłoś