Gość: taro35 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 12:09 To z tego entuzjazmu myślę że Lech dziś zmłuci Pogoń Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudestus0700 Re: Euro 2012 w Polsce!!!! 18.04.07, 12:13 Hurra!!! Niestety Davidienko się podniósł i wygrał 2 seta. Mam złe przeczucia... Odpowiedz Link Zgłoś
jovi78 Re: Euro 2012 w Polsce!!!! 18.04.07, 12:35 mamy jajko... oby okazało się ono złotym jajkiem a nie zbukiem. Strasznie się cieszę ale tez i obawiam czy POlska podoła... oby :) wczoraj ładnie mi poszło i wieczorem i w nocy Kupon stworzony Wt 17/04/07 08:47 stawka : 8.00 PLN wygrany 29.44 PLN Kupon stworzony Wt 17/04/07 22:02 stawka : 25.00 PLN wygrany 106.75 PLN Dziś da radę Lazio wygrać z Chievo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Euro 2012 w Polsce!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 13:11 ja mysle ze da rade i wierze w to gleboko bo na nich postawilem:P a co do EURO - ciesze sie ze wreszcie beda stadiony i moze drogi jakies lepsze:) bo jak znam zycie to za 5 lat EURO zobacze w TV, zamiast na stadionie(o ile korzeniowski uzna ze warto puscic EURO w TV) :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taro35 moje typy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 13:29 Arka Gdynia - Odra Wodzisław 2(3,30) Arka już o nic nie walczy po decyzji PZPN i z tego powodu myślę że Odra ma dziś wielkie szanse na zwycięstwo. Takie stanowisko mogą potwierdzać ostatnie porażki z Legią i Lechem. Można powiedzieć, że to silniejsze dużo drużyny,więc jak zinterpretować wygraną Odry z GKS-em i Wisłą K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: moje typy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 14:05 odra gra calkiem niezle tylko czy ona ma kim strzelac bramki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taro35 Re: moje typy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 14:19 To jeszcze postawię na: Liverpool FC - Middlesbrough FC 1(1,35) Chyba w tym przypadku nie trzeba dużo wyjaśniać i sądze że Liverpool nie potraktuje zbyt ulgowo tego meczu mimo że gra w Lidze Mistrzów. Na wyspach nie odpuszcza się meczów. Lech Poznań - Pogoń Szczecin 1 (1,35) W tym meczu jestem pewien że dziś na stadionie przyszłego EURO 2012 entuzjazmu nie zabraknie poznaniakom by wygrać z rozbitą pogonią. Tym bardziej że po decyzji PZPN Pogoń ma większe szanse na zostanie w pierwszej lidze. Lazio - AC Chievo 1 (1,45) Po ostatnim remisie z Ascoli uważam że piłkarze Lazio sami schodzili z boiska zdziwieni, a atut własnego nie pozwoli na drugą wpadkę z rzędu. Raczej o sensację w tym meczu będzie trudno. FC Aarau - BSC Yang Boys Beren 2 (2,15) Na pewno nie będzie to spacerek bo jedna drużyna walczy o utrzymanie w lidze a druga o puchary, tym bardziej że ostatnio w meczu tych drużyn padł remis na stadionie w Beren. Ostatnie dwa mecze tych drużyn u siebie Aarau przegrało.To premjuje wygraną Yang Boys. Puściłem sobie za 1 pln taki kuponik "Włoskie Kamikadze".Nie będę go komentował:) Ascoli-Milan 1 (do przerwy) FC Empoli - Atlanta(0:1) X (Handicap) Inter- AS Roma (0:1) X (Handicap) Ale pojechałem:))))) CO WY NA TO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: moje typy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 15:20 pioerwszy kupom gdyby nie boys to musi wejsc ale z tym ascoli to przesadziles ostro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: moje typy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 15:31 mysle ze mozna dorzucic mecz siena - torino 02 dlatego ze w siena nie zagra jeden z podstawowych napastnikow , wiec kto tam ma strzelac bramki?a mozna nawet zaryzykowac wygrana torino - kurs 4,4 :) mysle tez ze blackurn - watford 1 - blackburn ma szanse jeszcze na puchary natomiast watford nie gra juz o nic bo na bank spada Odpowiedz Link Zgłoś
rudestus0700 Re: moje typy 18.04.07, 16:47 Tu bym uważał. Wiadomo, że Blackburn przebiegali w niedzielę 120 minut w półfinale pucharu. Poza tym te spadające już drużyny zawsze komuś tam po drodze punkty odbierają. Może być 0:0. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: moje typy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 18:39 najgorsze ze lazio ukarane czerwienia, na szcescie chievo tez ale w 10 moze im sie nie chciec strzelac:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: moje typy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 18:50 jesli lazio zawiedzie mnie drugi raz w ciagu 4 dni to piernicze ich! juz nie bede na nich stawial!wygrywaja elegancko z solidnymi zespolami a z ciotami jak ascoli czy chievo nie moga:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: moje typy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 19:13 pier....dole juz to lazio!!!!!!! cale szczescie ze empoli i milan pieknie zagrali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: moje typy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 19:27 wisla przegrywa, haha ale akcja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: typer Re: moje typy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 19:44 a co powiecie dzis na Fiorentine i Chelsea??? POLSKA Bialo-Czerwoni!!!!! kurde to jeszcze 5 lat:(ALE MAMY JE MAMY!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: moje typy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 19:53 mysle ze wejdzie luzem, cale szczescie wisla sie odkula i wygrala!! ufff nie jestem stratny a anwet jestem do przodu bo procz pseudo pewnego lazio slicznie weszlo mi empoli milan a nawet livorno !! i kurcze prosze jak ladnie roma zagrala:) typer powiedz mi co myslisz o meczach: zaragoza - celta 1 mallorca - gimnastic 1 gimnastic gra bez podstawowego obroncy a mallorca calkiem calkiem u siebie, natomiast celta to cienias w zasadzie mimo ostatniego powodzenia a zaragoza u sibie cwaniaki ograli barce:) powiedz co myslisz o tych typach bo wyjezdzam na weekend i nie wiem czy zagrac czy nie a potem bedzie za pozno .jutro moge zagrac najpozniej:) a wiesz, Twoja opinia jest istotna znasz sie na rzeczy:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: moje typy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 21:37 No, no Celta to nie żaden cienias. Mam do niej jakiś sentyment. Odpowiedz Link Zgłoś
rudestus0700 Re: moje typy 18.04.07, 21:39 Ostatnio na nich postawiłem, bo był to pierwszy mecz na ławce trenerskiej Christo Stoichkova. A wiadomo, że gdy przychodzi nowy trener potrafi być różnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: typer Re: moje typy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 21:50 jak masz przeczucie to graj. Ja lubie Celte i jakos nie gralbym przeciwko jej.Ale troche czytalem i wszytko przemawia jednak za Sargossa.O drugim meczu nigdzie nic nie przeczytalem wiec nie wiem.Ale lubie Mallorce wiec chlopaki pewnie wejda:)Trzymam za nich kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: moje typy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 21:41 piter:))) Taka literówka "pioerwszy kupom" :))) No to kupom mości. Damy radę, ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: moje typy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 21:45 :)))) mowilem za blackburn gladko wejdzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: typer Re: moje typy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 21:56 mi dzis chyba sie nie uda....az czlowiek sie denerwuje gdy widzi tyle meczy na ktore chial postawic a w koncu nei wiadom dlaczego sie wstrzymal.... Lech,Zaglebie,Polonia,Ruch Chorzow,Wszystkie z wysokimi przeliczniikami i co i wybralem najgorszy wariant Fiorentine i Chelsea.....Chelsea daje rade ale Fiora juz nie wygra...chociaz do konca trezba wierzyc ale 70 minuta i jest w plecy 1:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taro35 Re: moje typy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 21:59 No to tym razem to mnie zadziwiło to Lazio, no i Yong Boys nie wszedł, ale z Odrą poszło pomyślnie.Lazio chyba się zmęczyło tymi kilkoma zwycięstwami. Jak wygra Vfb Stuttgart to i tak będę do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś