12.02.07, 18:56
Czy ktos moze juz probowal tego urządzenia? Zastanawiam sie nad kupnem. Mozna
go kupic w tv markecie co mnie zniecheca bo nie mam zaufania do takiego
rodzaju zakupow, szczegolnie takich zakupow. Prosze o info. Pozdr
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: Leg Magic IP: *.172.103-84.rev.gaoland.net 13.02.07, 12:14
      Tyle pieniędzy na ćwiczenie (?) tylko samych przywodzicieli (bo wbrew temu co
      twierdzi tele market w zasadzie tyle tylko to może zrobić)??? Policz, ile byś za
      to miała miesięcznych karnetów na w pełni wyposażoną siłownię. Zresztą, te same
      mięśnie możesz spokojnie ćwiczyć w domu bez żadnych "cudów" (przyda się
      ewentualnie taśma i obciążnik na kostkę) - i z pewnością skuteczniej.
      • Gość: Gość Re: Leg Magic IP: *.toya.net.pl 19.02.07, 17:58
        a ja sie właśnie skusiłam, bo poza tymi partei ciała u mnie wszytko jest ok, a
        nie jest to cena wygórowana, a na siłownie jednak trzeba mnieć czas pójśc,
        chodziałam na aerobic i zadnych efektów pozdrawiam
        • scept89 masc 'Latawiec' 20.02.07, 00:02
          Gość napisał(a):

> a ja sie właśnie skusiłam, bo poza tymi partei ciała u mnie wszytko jest ok, a
          > nie jest to cena wygórowana, a na siłownie jednak trzeba mnieć czas pójśc,
          > chodziałam na aerobic i zadnych efektów

A ja machalem dwoma piorkami aby wniesc sie w powietrze. Nic to qrcze nie dalo
          dlatego zakupilem tube masci lewitacyjnej LATAWIEC. Tanio bylo, okazja wprost
          fantastyczna. O wynikach lewitacj napisze za 3 miesiace. Za to wolam juz dzis do
          wszystkich: KUPUJCJE LATAWCA!

Wszyscy wszedzie trabia od lat ze niczego sie nie da odchudzic lokalnie/latac po
          posmarowaniu zadka mascia ale skoro PAN PRODUCENT napisal to widac musi byc
          prawda. Powalajace.
          • Gość: mk Re: masc 'Latawiec' IP: 88.156.63.* 24.02.07, 08:11
            no właśnie też jestem Ciekawa jak to dizała. Wydaje się interesujące, tylko czy
            na pewno daje takie efekty...
            Właścicieli prosimy o odpowiedzi :)
        • Gość: mati Re: Leg Magic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 08:38
          www.buylegmagic.com/?cid=284052 na tej stronie znajduje sie krotki
          filmik i jest tam mowa o płycie dołaczonej do leg magic chciałabym sie
          dowiedziec czy owa płyta jest rzeczywiscie dołaczana przez tv market do sprzetu
          • Gość: materunia Re: Leg Magic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 20:59
            płyta jest tyle że w wersji angielksiej. ale ćwiczeń się nie sucha tylko
            wykonuje. polecam, ja jestem zadowolona.
            • Gość: materunia Re: Leg Magic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 21:00
              ćwiczeń się nie słucha (napisałam sucha, sorki)
          • Gość: tylkoja Re: Leg Magic IP: *.bielskpodlaski.mm.pl 26.12.07, 19:08
            Tak Leg magic naprawde działa na początku tez myślałam że to takie
            łatwa -niemęczące ale już po kilku sekundach poczółam ból ;) tak Leg
            Magic naprawde działa!Płyta jest dołączona do zestawu a trening na
            niej jest MORDERCZY w ciągu 20 minut robiłam 3 ptrzerwy bo tak było
            cięzko. No wiec cóż mogę napisać POLECAM
            • Gość: ewqa Re: Leg Magic NIE działa IP: 194.42.118.* 11.06.08, 01:23
              jak ja żałuję, że nie trafiłam wcześniej tutaj tylko na forum gdzie
              sprzedawcy sami reklamowali to badziewie..

TO NIE DZIAŁA TO JEST OSZUSTWO!!!

ćwiczyłam systematycznie ponad 4 miesiące i co? no co może być po w
              sumie 25-30 minutowych ćwiczeniach dziennie? trochę się po 4
              miesiącach uda poprawiły ale to nie ma nic wspólnego z parszywą
              kłamliwą reklamą!

dziewczyny! takie efekty są po 2 tygodzniach ćwiczeń na siłowni!

pełno ludzi sprzedaje to gó.. na Allegro i sami pewnie te
              pozytywne opinie piszą! TO NIE DZIAŁA
              czy leg magic działa?
              NIE - LEGMAGIC TO OSZUSTWO nie działa! każdy inny wysiłek jest chyba
              lepszy!!
              • Gość: lola dzala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.09, 15:33
                hejka czytam to co piszecie i zgadza sie . to DZAŁA TYLKO CZEBA
                CIWICZYCI i dietka
                rowerek staconarny
                bieganie
                steper
                sauna vibraton pas
                dzala tylko ze 70 razy to za malo ja 9ysiecy robie
                no i ciwicze
              • Gość: lola26 mmmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.09, 15:36
                hmmmm
                sam nie wiem kupilam to
                i na pocztku plakalm ze to kupilam na alegro
                plyta po angielsku
                stwal i wogule ta plytka
                a te ciwiczenia to bes tego morzna robici
                ......
          • Gość: m.. Re: Leg Magic IP: 217.98.31.* 17.03.09, 18:20
            płyta wraz z zestawem ćwiczeń jest dołączona do leg magic.nadmieniam
            jednak , że jest to płyta w wersji angielskiej, nie stanowi to
            jednak znacznego problemu:)
      • Gość: Handy Re: Leg Magic IP: *.core.lanet.net.pl 31.05.07, 14:41
        MOja malzonka go kupila, sprobowalo go kilka razy i juz go nie chce!
        jeszcze jedno, radzilbym wszystkim "zrobcie sobie dieta i pobiegajcie 350 m
        dzienny" effekt pewny po 45dni!
        • Gość: tami Re: Leg Magic IP: *.icpnet.pl 28.07.07, 18:01
          To może chetnie by sprzedała ?? najlepiej jest spróbować i przekonac sie na
          własnej skórze :))). Gdyby tak chciała sprzedac to prosze o kontakt na adres:
          ta.mara@interia.pl
      • Gość: aluna Re: Leg Magic IP: *.77.classcom.pl 30.05.09, 21:15
        Swietny sprzet. Cwicze kilka razy dziennie po 3-5 min i widze rewelacyjne
        rezultaty. Nogi chudna i staja sie naprawde zgrabne. Nie znam innego przyrzadu
        na którym w tak krótkim czasie mozna by tak wiele osiągnąc.
    • liliana17 Re: Leg Magic 19.02.07, 23:15
      lupilas Leg Magic?? a powiedzm i jak Ci sie cwiczy i jakei efekty...bo sama
      jestem zainteresowana tym sprzetem.....moze warto?? czytalam o funkcjach tego
      urzadzenia na strobie internetowej i podobam isie..tylko czy to rzeczywiscie
      daje takei efekty jak na reklamie?? czy to strata pieniadzy??prosze o odpis:)
      • Gość: kolanko Re: Leg Magic IP: *.energis.pl 09.03.07, 11:54
        wyciagam watek. Sama chcialam zapytac o ten sprzet. To chyba jedyny sprzet
        fitness, ktory mnie zainteresowal. O chodzeniu na silownie nie ma mowy, szukam
        jakiegos urzadzenia do cwiczen, bo sam motylek mi nie wystarcza.

Jak ktos uzywa, prosze napiszcie
        • Gość: bujhiyiu Re: Leg Magic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 11:49
          boze ludzie, tego nie ma jeszcze w Polsce,do polowy kwietnia przynajmniej.
          W#iec narazie nikt nic nie zaopiniuje
          • Gość: kolanko Re: Leg Magic IP: *.energis.pl 15.03.07, 13:50
            Jesli tego nie ma w Polsce, to czemu to non stop reklamuja i na stronie www
            niema informacji, ze na towar trzeba czekac?! Szokuje mnie oplata za wysylke-
            trzy dychy, to bez mala 400 stowy.

• neela1 Re: Leg Magic 14.04.08, 14:35
            nie wiem skąd ty masz takie informacje, otym ,że jeszcze nie ma w Polsce leg magic .Ja mam go już 4 m-ce i zamawiałam przez TV Market.Urządzenie oceniam dobrze można się solidnie spocić.
            • Gość: ..... fit leg magic IP: *.lanet.net.pl 16.04.08, 21:31
              leg nmagic jest swietny skutki ciwczen sa rewelacyjne.... troszke jeszcze
              popisalam na fitforum.pl i dostosowalam diete do cwiczen ..forum rewelacja,
              swietne rady sie tam znajdzie....
    • scept89 Re: Leg Magic -> kolejna bzdura 15.03.07, 14:31
      Za www.buylegmagic.com/?page=testimonials01

"Leg Magic is the scientifically tested leg slimming system that will help shape
      your legs with simple sixty second gliding workouts, and a simple workout
      routine that can deliver extraordinary results!"

Jest to kolejny odpowiednik masci LATAK. Jesli sprzedawca twierdzi iz cos jest
      "scientifically tested" nie podajac chocby ogryzka linku do owych testow to
      smierdzi to na mile.

Bzdur bijacych po oczach jest wiecej:
      1) "Even better, you can accomplish all this in just a 60 second workout, a few
      times a day."

Wcierac masc lewtacyjna, wcierac...

2) przywodziciele ud sa mniejsze od czworoglowcow oraz miesni posladkowych. Za
      cholere nie da sie spalic poprzez przywodzenie nog tyle samo kalorii co na
      prostym rowerze.

3) zalozmy ze nie sypiajaca po nocach tylko ogladajaca nocne reklamowki istota X
      zakupi owa maszyne oraz poswieci sie rozwieraniu i zwieraniu nog np 30 min
      dziennie. Efekt -> prawdopodobne przeciazenie stawow biodrowych.

Szokujaca nie jest cena tylko osli wrecz ped do poszukiwania Super Sprzetu ktory
      w 60s kilka razy dziennie z dwoch otluszczonych klocow wyrzezbi nogi Hantuchovej:

en.wikipedia.org/wiki/Image:Daniela_Hantuchova_Zurich_Open_2006.jpg
      • kradam Re: Leg Magic -> kolejna bzdura 15.03.07, 14:54
        > Efekt -> prawdopodobne przeciazenie stawow biodrowych.
        Prawdopodobny jest również ból "kolanka" ;-).
        Patrz pomarańczowy (?) obszar:
        www.webmanmed.com/painrefer_files/addulong.html
        Dzięki za chwile śmiechu podczas oglądania filmu na podanej stronie :-)
        • Gość: mati Re: Leg Magic -> kolejna bzdura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 08:22
          Re: Leg Magic -> kolejna bzdura
          do Autora: kradam z dnia
          Data: 15.03.07, 14:54

skad wiesz ze przeciazenie?? ćwiczełeś/aś?? czy to tylko twoje spekulacje.....
          SZczerze to troche mi traci konkurencja!! zgadzam sie z jedna z opini ze to
          jedyny interesujacy sprzet fitness
          • kradam Re: Leg Magic -> kolejna bzdura 03.04.07, 09:14
            > skad wiesz ze przeciazenie?? ćwiczełeś/aś?? czy to tylko twoje spekulacje.....
            O przeciążeniu to akurat napisał scept89.
            Ja dodałem, że przeciążenie mm przywodzicieli może spowodować ból odczuwany w
            okolicy kolana.
            Co nie znaczy, że się ze sceptem nie zgadzam.
            Biorą pod uwagę, że przyłożenie oporu jest poniżej stawów kolanowych to bardzo
            szybko może nastąpić przeciążenie także więzadeł pobocznych przyśrodkowych stawu
            kolanowego.
            To są spekulacje zwane przez niektórych biomechaniką (w uproszczeniu).
      • Gość: kolanko Re: Leg Magic -> kolejna bzdura IP: *.energis.pl 15.03.07, 19:10
        Wiadomo, ze warto przemyslec taki zakup, bo najbardziej bym sie obawiala przy
        zakupie tego sprzetu, ze moze on wyrzadzic mi jakas krzywde. Ja tez nie wierze w
        60 sekundowe cwiczenia, ktore spowoduja szybkie spalanie tluszczu i na pewno nie
        jest to takie proste, latwe i przyjemne. Tam w dalszej czesci reklamowki,
        zachwalajacy sprzet wyszli na ulice i (podstawieni?!) ludzie probowali ten
        przyrzad. I juz nie mieli tak cudownych min podczas cwiczenia, jak panie
        zachwalajace to urzadzenie.

Szczerze przyznam, ze nie pale sie do zakupu, ale nie ukrywam, ze zaintrygowal
        mnie na tyle, zeby poczytac o nim w necie.
        • Gość: szybko!! Re: Leg Magic -> kolejna bzdura IP: 80.51.55.* 24.09.07, 12:34
          prosze powiedzcie mi jedno.... bo tylko na tym mi zależy czy leg master(magic)
          jest w stanie ujędrnić i wyrzeźbić moją pupe ??? z góry thx:)
          • Gość: Wiki Re: Leg Magic -> jedrna pupa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.07, 18:48
            oczywiscie ze jest w stanie,,,
      • Gość: dus Re: Leg Magic -> kolejna bzdura IP: *.gdynia.mm.pl 22.03.07, 10:42
        Na rowerze też mozna sobie "rozwalić" kolana jak się nieumiejętnie i za dużo
        ćwiczy. Tutaj nie chodzi o łatwy sposób osiągniecia idealnego wyglądu (choć ta
        reklama chce nam to wmówić ale jeśli ktoś myśli to sie nie da naciągnąć).
        Trzeba oglądać uważnie reklamy... "podstawiona" kobieta która "próbowała"
        powiedziała ze uda jej "płoną" i ze to nie takie łatwe jak sie wydaje wiec
        wysiłek tam trzeba włożyć, bo chyba głupi myślał że nie. Dla mnie jest
        najważniejsze zaoszczędzenie czasu i urządzenie zajmujące mało miejsca. Nie
        chodzi tu o magiczne 60 sek dziennie i super wygląd ale o to że nie muszę latać
        na siłownie na co nie mam czasu. Mogę szybko i bez problemu wyciągnąć
        urządzenie które napewno zajmuje mniej miejsca niż rower treningowy nad którym
        się zastanawiałam. I dlatego poważnie rozważam kandydaturę Leg Magic.
        Bo trzeba ćwiczyc systematycznie!!;)
        • scept89 latajacy dywan 24.03.07, 17:31
          dus napisał(a):

> Na rowerze też mozna sobie "rozwalić" kolana jak się nieumiejętnie i za dużo
          > ćwiczy.

Z tego ze woda wypita w ilosci 10L jest zgonotworcza nie wynika ze arszenik tez
          mozna jesc. Znaj proporcje. Na rowerach jezdza miliony i trudno spotkac osobe
          ktora na rowerze nie jezdzila. Wiekszosc z nich zachowala kolana.

>Dla mnie jest
          > najważniejsze zaoszczędzenie czasu i urządzenie zajmujące mało miejsca.

Dlatego do podrozy powuetrznych zamiast samolotu kupisz latajacy dywan -> po
          zwinieciu zmiecsci sie pod lozkiem. Skutecznosc latania jest oczywiscie
          drugoplanowa.

> Bo trzeba ćwiczyc systematycznie!!;)

Po pierwsze trzeba cwiczyc z sensem. Albo LM jest cwiczeniem kardio i wtedy za
          cholere nie spalisz na nim porownywalnej ilosci kalorii jak na rowerze (patrz
          rozmiary miesni przywodzicieli vs czworoglowych uda) albo jest zabawka do
          cwiczen silowych a wtedy pierwsza wizyta w silowni i obejrzenie sobie maszyny
          cwiczacej przywodziciele (zawsze i wszedzie sciskasz _udami_ poduchy znajdujace
          sie powyzej kolan a nie ponizej).

> Trzeba oglądać uważnie reklamy... "podstawiona" kobieta która "próbowała"
          > powiedziała ze uda jej "płoną" i ze to nie takie łatwe jak sie wydaje wiec
          > wysiłek tam trzeba włożyć, bo chyba głupi myślał że nie.

Yep. Ja tez mysle ze ludziska wystepujacy w reklamach to nie sa nijak
          podstawieni krewni i znajomi krolika tylko rzetelni, obiektywni obywatele co to
          Twoje dobro maja na mysli. Nie splamil by sie takowy wzieciem $$$ za wygloszenie
          bzduractw bo uczciwosc ma wytatuowana na czole podobnie jak niektorzy IQ.

Chcesz palenia w udach? Prosze bardzo, zrob to przez 60s:
          www.yogajournal.com/poses/749_1.cfm

• scept89 Re: latajacy dywan 24.03.07, 17:40
            Winno byc:
            a wtedy pierwsza wizyta w silowni i obejrzenie sobie maszyny
            cwiczacej przywodziciele (zawsze i wszedzie sciskasz _udami_ poduchy znajdujace
            sie powyzej kolan a nie ponizej) pokaze jak nonsensowne jest LM.

• Gość: agnieszka_27 Re: Leg Magic -> kolejna bzdura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.08, 07:56
          wiec, tak, cwiczylam na tym w salonie sportowym za granicą, myśle,
          ze to urzadzenie jest warte zachodu. Jesli chodzi o samo cwiczenie
          na urzadzeniu, to rzeczywiscie prawie od razu jest uczucie jakby
          mrowienia, cos w rodzaj pieczenia, nie jest to uczucie negatywne,
          poprostu chyba wychodza zakwasy :), po zejsciu z urzadzenia
          ewidentnie czuc prace nog, mozna by powiedziec ze "nogi sie
          uginaja". Dlatego polecam, sama czekam na przesyłke.Oczywiscie, nie
          czarujmy sie kochane kobiety, trzeba cwiczyc systematycznie, wtedy
          beda efekty.
    • Gość: ewa Re: Leg Magic IP: *.lns2.syd7.internode.on.net 13.05.07, 08:15
      ja korzystam z leg magic od 6 miesiecy i jestem super zadowolona, cwicze
      codziennie 10-15 minut oprocz weekendow. moje problematyczne miejsca czyli
      tluszczyk na udach biodrach zniknal a nogi uzyskaly ladny ksztalt. w australii
      gdzie mieszkam leg magic stoi w fitness clubach. pzdrawiam ewa
    • Gość: krasnal Re: Leg Magic IP: 217.96.67.* 16.05.07, 18:01
      i za to jedno zdanie juz Cie fofam...to poezja dla moich uszatek...wlasnie mam
      zamiar zamowic to ustrojstwo a o efektach powiadomie za czas
      jakis...pozdrawiam, niezbyt grube udziatko
    • Gość: mati Re: Leg Magic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 17:22
      czesc to znowu jaa!! chciałam was dziewczynki zapytac czy pomogło wam tez to na
      brzuszek??

Moze i ja sobie kupie Leg Magic!! zastANawiam sie jeszcze Pozdrawiam Mati:)
      • Gość: tami Re: Leg Magic IP: *.icpnet.pl 28.07.07, 18:05
        Cześ Mati :))
        Myslę, że aby sie przekonać o zaletach lub wadach tego urządzonka musisz sama
        spróbować. Ja tak właśnie zamierzam zrobić :))) Pozdrawiam Tami :))
        • Gość: ola Re: Leg Magic IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.07.07, 22:39
          masz całkowita racje zeby przekonac sie o efektach cwiczenia na leg magic musi
          kazdy sam indywidualnie spróbowac. Ja jestem zadowolona z wynikow ale coz to
          wyniki mojej systematycznej pracy:)
          pozdrawiam
          • Gość: Kasia Re: Leg Magic IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.08.07, 18:05
            super 2 kg w dwa tyg to chyba dobry wynik..oby tak dalej:)))
            • Gość: julka Re: Leg Magic IP: 80.51.182.* 28.08.07, 14:23
              ludzie weszłam tu bo chcę to kupić. Mam problemy na "tych miejscach" i nadal nie
              wiem CZY JEST TO SKUTECZNE?? Stosujecie do tego jakaś dietę bo na mnie żadna nie
              działa:(
              • Gość: Kasia Re: Leg Magic IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.08.07, 23:12
                ja zrzucilam 2kg w ok 2 tyg. cwicze sytmatycznie do 5 min dziennie. nie stosuje
                przy tym rygorystycznie zadnej diety wiec warto :)
                • Gość: Aga Ludzie, cuda w tej budzie! IP: *.16.100-84.rev.gaoland.net 31.08.07, 04:55
                  Załóżmy, że na tym czymś się spala 400 kcal/godzinę (optymistyczne założenie). W
                  ciągu 5 minut da to niecałe 35 kcal. Żeby stracić kilogram tłuszczu trzeba
                  deficytu kalorycznego na poziomie 7500 kcal, czyli 1125 minut na tym "cudzie".
                  Czyli gdybyś chudła od tego, to ćwicząc po 5 minut dziennie na zrzucenie 1 kg
                  potrzebowałabyś 225 dni. Więc powyższy post jest bzdurą bądź celowym kłamstwem.
                  Quod erat demonstrandum
                  • Gość: Wiki Re: Ludzie, cuda w tej budzie! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.09.07, 09:23
                    no jak mozesz takie bzdury pisac. Tego sie matematycznie nie da
                    wyliczyc. Wszytsko zalezy od intensywnosci cwiczen , diety,
                    wlasciwosci kazdego organizmu. skoro komus pomaga schydnac 2 kg to
                    jak najbardziej jest to mozliwe....
                    • Gość: Aga Re: Ludzie, cuda w tej budzie! IP: *.16.100-84.rev.gaoland.net 05.09.07, 20:47
                      Aha... czyli jak się używa leg magica o prawa fizyki i matematyka przestają
                      nagle działać?
                      "Intensywność" ćwiczeń została przez przedmówczynię przedstawiona, dieta także
                      (a raczej brak diety). Ja tylko udowodniłam, że w takim wypadku opisana utrata
                      wagi jest niemożliwa - jeśli do niej doszło, to dzięki innym, nie wziętym pod
                      uwagę, czynnikom a nie machaniu nogami przez 5 minut dziennie.
                  • Gość: DemonKM Re: Ludzie, cuda w tej budzie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.07, 18:13
                    Z tego co ja wiem dzienne wahania wagi to ok 2-3 kg. Prosta kalkulacja zważcie
                    się rano zjedzcie coś zróbcie kupkę :) pochodźcie cały dzień znowu coś zjedzcie,
                    normalny dzień i jak to jest że od rana do wieczora ważę 1,5 kg więcej. Wiem to
                    :)To tak jak to że rano jesteście ok 2 cm wyżsi bo na wieczór po całym dniu
                    stawy się ściskają od przyciągania ziemskiego. Rano stawy odpoczęte i luźne.

Sam chciałem kupić mojej dziewczynie to cacko ale pierdziele to, sam już sobie
                    wyrobiłem opinię na ten temat. Byłem dzisiaj w galerii krakowskiej i rozmawiałem
                    z gościem o orbitreku za 1500. I chłop bez ogródek mi powiedzieł a widział ze
                    jestem podkręcony na kupnie żebym się nie czarował że poświczę 3 minuty dziennie
                    i schudnę ja albo moja kobieta. Prze pierwsze 30 minut spala się białko a potem
                    tłuszcz. To musi byćciężka praca sprzęt jest dobry ale nawet za 1500 zł cudów
                    nie ma. Powiedział też o l-karniktynie do ćwiczeń ale nie do normalnego jedzenia
                    jak niektórzy że jedzą 3 razy dziennie i się dziwią ze nie chudną. Przekonało
                    mnie to o czym już wiedziałem że pierwsze 30 minut to rozgrzewka potem zaczynamy
                    spalać zasoby tłuszczu. A to niby ma być 60 sek dziennie nawet 15 minut moim
                    zdaniem do bzdura jeśli chodzi o spalanie tłuszczu.

Wiecie co, to do was wszystkie super babeczki chcące fajnej dupeczki

jak to jest że każda z was może godzinami siedzieć przed lustrem, stroić się
                    godzinami a żadna nie popracuje nad sobą regularnie normalnymi ćwiczeniami, i
                    wszystko na skróty po 60 sek dziennie. Lenie i zero mobilizacji. Nie żebym był
                    inny ale przynajmniej szczery i chudy :8. A tv i inni od marketingu wiedzą o tym
                    że ludzie od zawsze kombinują na skróty i wiedzą jak zbić na tym kaskę,
                    jesteście frajerki riszcie swoje grube dupki i do pracy, Tv leg magic, sam się
                    dziwię że chciałem to swojej kupić. Przekonało mnie to o kolanach i biodrach,
                    jestem na mechanicznym polibudy w Krakowie i wiem że ten chłop co mówił o
                    kolanach i ten drugi o biodrach nie kłamią. No a teraz złapcie magiczny pociąg
                    do ćwiczeń grubaski.

DemonKm
                    • Gość: werka Re: Ludzie, cuda w tej budzie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 18:22
                      Moje dzienne wahanie wagi to najwyżej 1 kg.
        • Gość: fit Re: Leg Magic IP: *.lanet.net.pl 31.03.08, 20:40
          fajne forum na fitmarket.pl
    • Gość: mati:) Re: Leg Magic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 16:07
      TO znowu ja!! Polecono mi aby (jesli sie skusze na kupno) stosowac leg magic
      jednoczesnie z "neoprenowy pas odchudzajacy" (na allegro jakies 23-30 zł)
      podobno efekt 3razy wiekszy. pozdro:P piszcie dalej całujre MAti:)
      • Gość: a. Re: Leg Magic IP: 212.182.88.* 03.08.07, 17:22
        Tak, 3 razy większy odpływ kasy i 3 razu większa naiwność kupujących. Powodzenia.
        • Gość: EWA 44 Re: Leg Magic IP: *.170.rev.vline.pl 03.08.07, 18:39
          MAM TAKIE PASY I TO PRAWDA ZE W TRAKCIE CWICZEN PRZYSPIESZANJA SPALANIE TKANKI
          TLUSZCZOWEJ BO ROZGRZEWAJA I POPROSTU SZYBCIEJ SIE POCISZ A NAPEWNO BO JE SAMA
          ZAKLADAM CWICZAC I NIE TYLKO NA LEG MEGIC ALE JEZDZE TEZ NA ORBITREKU DLACZEGO
          CZLOWIEKU ODBIERASZ WIARE W CWICZENIA POCO TU WCHODZISZ NA TO FORUM JAK TO SA
          DLA CIEBIE BZDURY !!!
          • Gość: ewa Re: Leg Magic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 21:11
            kupiłm ten sprzęt 2 miesiące temu . Lubię na nim ćwiczyć , sama
            nawet wymyślam kombinacje by nie było monotonnie jak to ktoś
            powiedział . Ale cudów nie obiecujcie sobie po tym !!!!. Może to
            dobry sposób by się trochę poruszać . Nie wierzę w to by ćwiczyć
            kilkanaście minut dziennie i by to zdziałało cuda z nogami czy
            biodrami . Ja w zasadzie nie żałuję tego zakupu , nigdy do końca nie
            ufam reklamom . Trochę hałasuje w czasie ćwiczeń ale da się
            wytrzymać . Można ćwiczyć silną wolę i charakter .Pozdrawiam
            • Gość: ola Re: Leg Magic IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.08.07, 21:15
              dla mnie rewelka. Są efekty wiec jestem zadowolona,Pa
      • Gość: EWA 44 Re: Leg Magic IP: *.170.rev.vline.pl 03.08.07, 23:25
        MATI NAJLEPSZE BEDA SPODENKI A NIE PAS BO JEDNOCZESNIE MODELUJA PAS ,BIODRA I UDA
        NIESTETY SA DROZSZE NA ALEGRO PO 54 ZL A PAS 23-29 ALE JA MAM SPODENKI I SA
        SUPERR!!POLECAM
        • Gość: A. Re: Leg Magic IP: 212.182.88.* 04.08.07, 00:52
          Takie pasy czy spodenki co najwyżej powodują efekt sauny i pomagają wypocić
          wodę. Tłuszczu z ciała nie wytopisz.
          A co do wchodzenia na forum: to jest forum o sporcie i każdy ma prawo się
          wypowiedzieć nawet - a może zwłaszcza - o takich magic-bzdurach.
        • Gość: cyrka Re: Leg Magic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 20:36
          Również potwierdzam, że spodenki są rewelka. W trakcie ćwiczeń nawet się nie
          czuje jak bardzo jest się spoconym. Efekty widać dopiero jak się te spodenki
          ściągnie- moja bielizna jest jak wyciagnięta z pralki:))
          • aniela40 Re: Leg Magic 26.07.08, 19:26
            własne sie zastanawiam nad kupnem i po przeczytaniu forum zdurniałam !!
            • aniela40 Re: Leg Magic 11.08.08, 19:26
              jednak kupiłam i jestem bardzo zadowolona :)
              jest bardzo ciężko,miesnie bolą ale to właśnie o to chodzi,pozdrawiam
    • kiniamum Re: Leg Magic 05.08.07, 22:54
      dopisuje sie do wątku,właśnie kupiłam-
      zaczynam pod koniec tygodnia :P
      • Gość: bartula Re: Leg Magic IP: *.icpnet.pl 16.08.07, 22:45
        ja tez wlasnie kupilam. efektow oczywiscie nie widac, ale czuje ze
        miesnie pracuja.za jakis czas bede mogla powiedziec cos wiecej.
        a co do tych wszystkich pesymistow to jak ktos nie lubi ruszac tylka
        z kanapy to nawet najlepszy sprzet mu nie pomoze. niestety, trzeba
        troche potu wylac zeby byly efekty.
        • Gość: Aga Re: Leg Magic IP: *.16.100-84.rev.gaoland.net 18.08.07, 00:55
          Moim skromnym zdaniem to właśnie takie leg magiki kupują osoby, które uważają,
          że "kilka razy dziennie po minucie" zdziała cuda i tylko na tyle są w stanie się
          ruszyć z kanapy. Nie wiem, czy to są pesymiści czy optymiści, ale na pewno nie
          są to realiści.
          • Gość: e... Re: Leg Magic IP: *.ovh.net 24.08.07, 06:23
            ja tam ćwiczę kilka minut dziennie i jestem zadowolona z efektów bo 2 kg mniej w
            ciągu 2 tyg to chyba w miarę ok:) pozdrawiam
            • Gość: A. Żeby się nie powtarzać IP: *.16.100-84.rev.gaoland.net 31.08.07, 22:29
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=342&w=57209100&a=68292853
              • Gość: Agata Re: Żeby się nie powtarzać IP: *.dsl.dynamic.simnet.is 01.10.07, 21:42
                I ja zakupiłam ten sprzęt!!! co prawda nie zaczęłam na nim ćwiczyć
                systematycznie! Jednak po paru ćwiczeniach odczuwałam mięśnie nóg i pośladków.
                Wydaje mi sie że faktycznie dzięki niemu można popracować nad tymi partiami ciała.
                • Gość: Olithegoalie Re: Żeby się nie powtarzać IP: *.uznam.net.pl 02.10.07, 10:30
                  Poproscie dziewczyny swoich facetow zeby zrobili wam to.Gwarantuje efekty.
                  www.timberwoof.com/hockey/ontheice/slideboard.html?q=infernosoft/community/hockey/ontheice/slideboard.html
                  • Gość: Wiki Re: Żeby się nie powtarzać IP: *.kruk-inkaso.com.pl 04.10.07, 09:10
                    ciekawe:) ja jednak zostane przy leg magic:) jakos juz mi jest z tym
                    sprzetem dobrez wiec nie zmienie go na nic innego:)
                    • Gość: rutkoszczanka dzięki za to forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 11:07
                      TONĄCY BRZYTWY SIĘ CHWYTA

chciałam kupic leg magic a jednak po przeczytaniu wszystkich postów doszłam do
                      wniosku że nie warto. że to moje lenistwo sprawiło że przybyło mi 3cm w każdym
                      udku :/ dieta na mnie nie działa wiec patrząc na to urządzonko miałam nadzieje
                      że mi pomoże. teraz uważam że skoro LM wymaga systematyczności to za te mniejsze
                      pieniądze mogę chodzić na basen lub ćwiczyć równie systematycznie w domu. od
                      dziś NIE OD JUTRA zaczynam ćwiczenia czworogłowych i przywodzicieli na tej samej
                      zasadzie co leg magic a dodatkowo z obciążnikami. jeśli ma ktoś ochotę
                      przyłączyć się do "wspólnych" ćwiczeń <a raczej wzmacniania ducha walki>
                      ZAPRASZAM!! ;) Kasia
                      • Gość: wiki Re: dzięki za to forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 22:59
                        wszytko wymaga systematycznosci ale LM jest swietny bo cwiczy sie krocej niz
                        bedziesz na basenia i mysle ze efekty beda lepsze na LM niz na basenie. A jesli
                        nie masz cechy systematycznosci to uwierz latiwej bedzie ci wskoczyc na LM na 5
                        min niz isc chocby raz w tyg na basen.
                        • Gość: Aga Re: dzięki za to forum IP: *.net195-132-159.noos.fr 29.10.07, 19:50
                          Gość portalu: wiki napisał(a):
                          >LM jest swietny bo cwiczy sie krocej niz bedziesz na basenia i mysle >ze efekty
                          beda lepsze na LM niz na basenie.

A świstak siedzi i zawija w sreberka...
                          • Gość: Wiki Re: dzięki za to forum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.11.07, 15:50
                            to idz z niego i nie mieszaj, nie uzywasz a sie wypowiadasz...ponownie pisze..
                            widac ze tylko Ty mowisz tu Ago prawde reszta klamie!!!! dowidzenia
                          • Gość: Wiki I Swistak juz nie zawija... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.11.07, 15:51
                            no i swistak juz nie zawija:)
                            • Gość: Aga Re: I Swistak juz nie zawija... IP: *.net195-132-159.noos.fr 02.11.07, 22:53
                              Znaczy, świstak zmądrzał? To kiedy kolej na użytkowników LM??
                              • Gość: Wiki Re: I Swistak juz nie zawija... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.11.07, 11:50
                                no właśnie kiedy zmądrzejesz?!
                                • Gość: iga77 Re: I Swistak juz nie zawija... IP: *.adsl.xs4all.nl 04.11.07, 20:02
                                  LM jest ok. Trafilam tez w necia
                                  na nowy sklepik zwiazany z fitnes.
                                  Podobnbno najtanszy podaje
                                  adresik stores.ebay.pl/Sklep-Bellezza22
                                  • Gość: Wiki tanszy sklep... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.11.07, 11:35
                                    porównaj ceny z fitmarketem!!!
                                    • sofaspud Re: tanszy sklep... 23.11.07, 13:16
                                      Ano właśnie, www.fitmarket.pl przynajmniej niczego nie udaje, a to po
                                      prostu ktoś z TV Mango sobie dorabia
                                      • Gość: wiki Re: tanszy sklep... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.07, 15:12
                                        no sklep chyba ok...przynajmniej tak sie mi wydaje...pozdrawiam
                                      • Gość: leg magic Re: tanszy sklep... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 16:40
                                        kupiłam na allegro za 180zł.daje niezly wycisk! jestem bardzo
                                        zadowolona 15min dziennie cwicze i jest efekt .dobrze ze jest
                                        dolaczona dieta oraz plyta dvd .polecammm
                                        • Gość: tanszy nie oznacza Re: tanszy sklep...nie oznacza lepszy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.02.08, 07:59
                                          moze i tanszy ale czy trwalszy?!
            • Gość: kluseczka Re: Leg Magic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.07, 15:26
              mam pytanie do tych dziewczyn co zakupiły leg magic ? czy to coś
              daje bo chciała bym stracic w brzuchu tylko 5 cm do lata..... prosze
              o odpowiedz
              • Gość: Wroc Re: Leg Magic IP: *.lanet.net.pl 08.01.08, 22:17
                jasne ze daje...kilkanascie minut cwiczone i efekt murowany:) ale sprobuj sama
                to sie przekonasz....
                • Gość: jackk3 Re: Leg Magic IP: *.ptr.terago.ca 08.01.08, 22:49
                  Absolutny szmelc. Szkoda kasy.
                  • Gość: wroc Re: Leg Magic IP: *.lanet.net.pl 17.01.08, 18:51
                    swietny sprzet, skuteczny, swietne wyniki ...polecam...
                    • Gość: pg Re: Leg Magic IP: *.chello.pl 15.06.08, 00:12
                      Blablabla. Aż żal się robi, ile wam zapłacili?
          • kiniamum droga Ago! 11.11.07, 21:13
            otoz zaskocze Cie jednym-mam leg agic od 3 miesiecy i znajomi nadziwic sie nie
            moga skad taka sylwetka (odpowiednia dieta plus determinacja).
            nie wiem skad wzial sie termin 5 minut bo zeby wykonac pelny plan treningowy Leg
            Magic (dostepny na plycie dvd) potrzeba KONKRETNYCH i bardzo intensywnych 30
            minut z przerwami! (ktoe nie polegaja tylko i wylacznie na ruszaniu
            nogami.........).
            ...i wybacz ale przy malutkim dziecku i samotnym rodzicielstwie stac (akurat
            mnie) tylko na tyle! I skoro uwazasz ze nie jestem realistka-zapraszam obejrzyj
            efekty a potem oceniaj!
            • Gość: ... Re: droga Ago! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.07, 00:11
              ale codziennie dzien w dzien 5 minut wystarcza...
              • Gość: z chorym kolanem Re: droga Ago! IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.07, 15:56
                Żałuję że przed zakupem nie trafiłam na to forum. Czytałam jedynie
                same pozytywne opinie na forum Kafeterii.
                • Gość: Aga Re: droga Ago! IP: *.net195-132-159.noos.fr 04.12.07, 22:22
                  Na Kafe dziala grupa intensywnej sprzedazy…
                  • Gość: :) Re: droga Ago! IP: *.lanet.net.pl 15.12.07, 20:37
                    nie kumam...tyle pozytywnych opini nie tylko tu... a jedna osoba mowi ze mam
                    problem i od razu cale to urzadzenie jest do bani... ja cwicze od bardzo dawna
                    zero problemow z kolanami i z czym kolwiek innym, widze same pozytywne wyniki
                    zakupu Leg Magic. Jest skuteczny dla mnie to najwazniejze...
    • Gość: z chorym kolanem Re: Leg Magic IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.07, 15:53
      Tydzien temu skusiłam sie na LM. Uwiodła mnie reklama. Nie chodziło
      mi o przyrząd do cwiczen na 5 minut dziennie, ale o przyrząd, który
      ujędrni wewnętrzną, przednią i tylną częśc uda oraz pośladki. Cwiczę
      codziennie, moje spostrzeżenia po pierwszej próbie: tak jak piszą
      osoby, które negują zasadnosc cwiczeń na tym urządzeniu, LG cwiczy
      tylko i wyłącznie przywodziciele ud. Cwicząc ze zwykłą "agrafką" czy
      jak to inaczej nazywają "motylkiem" uaktywniamy więcej mięśni.
      Agrafka kosztuje 20 złotych , jest lekka i zajmuje zdecydowanie
      mniej miejsca. Jestem zawiedziona, LM bardzo mocno obciąża kolana i
      powoduje ich ból. Kupiłam go bo po rocznym cwiczeniu na stepperze
      zaczełam miec problemy z kolanami, szukałam innego sposobu by
      ujędrniac uda i posladki bez obciążania kolan. Niestety większosc
      cwiczen na nogi i pupę jest w oparciu o powtarzające sie przysiady i
      wykroki, ja tych cwiczen nie mogę wykonywac ze względu na ból.
      Szczerze odradzam zakup tego sprzętu.
    • Gość: gość Re: Leg Magic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 11:29
      Koleżnka z pracy ma to urządzenie ma od miesiąca. Mówi, że cały czas je jak
      poprzednio, słodycze też io nie przybiera na wadze, natomiast już mięśnie nóg
      robią jej się twarde, po wewnętrznej stronie ud jescze nie, twardniej jej
      brzuch, tzn. napina się. Zaczynała o d kilku wymachów dziennie, teraz bez
      wysiłkju robi ok 60. Mówi, że działa
      • Gość: ...... Re: Leg Magic IP: *.lanet.net.pl 25.03.08, 19:02
        pewnie ze działa...
    • Gość: oliwka500 Re: Leg Magic IP: *.crowley.pl 12.04.08, 14:53
      Kupiłam.Używam od ponad miesiąca, systematycznie i z determinacją.
      Zero efektu, chyba jednak szkoda kasy:-(
    • Gość: orbitrek Re: Leg Magic IP: *.elsat.net.pl 13.04.08, 20:11
      orbitrek.org/forum/index.php
      świetne forum na temat orbitreków,
      wiele cennych porad!
      forum dopiero się rozkręca i jest w całości poświęcone orbitrekom, pomóżcie je
      rozkręcić, a w zamian dostaniecie wspaniałe wsparcie od pozostałych
      orbitrekowców oraz wiele cennych porad.
      Nie zastanawiaj się, dołącz do Nas!!

• Gość: Tina Re: Leg Magic IP: *.zgh.net.pl 23.04.08, 12:36
      Dużo taniej jest na allegro
      • Gość: aaaa Re: Leg Magic IP: *.lanet.net.pl 17.05.08, 15:41
        i duzo gorzej, tam sa buble na tym allegro...
    • Gość: agnieszka_27 Re: Leg Magic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.08, 08:01
      wiec, tak, cwiczylam na tym w salonie sportowym za granicą, myśle,
      ze to urzadzenie jest warte zachodu. Jesli chodzi o samo cwiczenie
      na urzadzeniu, to rzeczywiscie prawie od razu jest uczucie jakby
      mrowienia, cos w rodzaj pieczenia, nie jest to uczucie negatywne,
      poprostu chyba wychodza zakwasy :), po zejsciu z urzadzenia
      ewidentnie czuc prace nog, mozna by powiedziec ze "nogi sie
      uginaja". Dlatego polecam, sama czekam na przesyłke.Oczywiscie, nie
      czarujmy sie kochane kobiety, trzeba cwiczyc systematycznie, wtedy
      beda efekty.
    • Gość: właścicielka Leg M Re: Leg Magic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 00:16
      TO JEST REWELACYJNE !!! Polecam w 100% !!!
      • Gość: ewka Re: Leg Magic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.08, 17:28
        mam leg megic od tygodnia, ćwicze kilka minut dziennie czuje miesnie
        ud i posladków ale innych rezultatów nie widze. Mam nadzieje ze to
        cos pomoże :) za jakiś czas znowu napisze. pozdrawiam i 3mam za nas
        kciuki :)
        • Gość: ewa Re: Leg Magic IP: 194.42.118.* 11.06.08, 01:22
          jak ja żałuję, że nie trafiłam wcześniej tutaj tylko na forum gdzie
          sprzedawcy sami reklamowali to badziewie..

ćwiczyłam systematycznie ponad 4 miesiące i co? no co może być po w
          sumie 25-30 minutowych ćwiczeniach dziennie? trochę się po 4
          miesiącach uda poprawiły ale to nie ma nic wspólnego z parszywą
          kłamliwą reklamą!

dziewczyny! takie efekty są po 2 tygodzniach ćwiczeń na siłowni!

pełno ludzi sprzedaje to gó.. na Allegro i sami pewnie te
          pozytywne opinie piszą! TO NIE DZIAŁA
          czy leg magic działa?
          NIE - LEGMAGIC TO OSZUSTWO nie działa! każdy inny wysiłek jest chyba
          lepszy!!
          • jagoda79beauty Re: Leg Magic 27.06.08, 15:31
            DZIALA!!!!
            Ewcia, to jak Ty kobieto cwiczylas, skoro ja po 2ch tygodniach z tym
            cudenkiem mam o niebo lepsze nogi?? Ludzie, to naprawde dziala, ale
            trzeba rzeczywiscie cwiczyc, a nie zeby stalo i sie kurzylo;]

• Gość: bąbel Re: Leg Magic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 16:34
              No, ja też kupiłam, po użyciu (dosłownie kilka razy) od razu zauważyłam
              postępy. Uda zrobiły się bardziej twardsze, bardziej jakby wyrzeźbione.
              Ćwiczę codziennie po 15 minut i to wystarcza. Naprawdę są efekty, ale dodatkowo
              mam swoją dietę o nazwie MŻ - mniej żreć :)!!!
              Pozdrawiam
              • Gość: AK Re: Leg Magic IP: *.fbx.proxad.net 14.07.08, 02:32
                Tak się zastanawiam: osoby piszące z uwielbieniem o orbitreku "mają" super rezultaty po ledwie kilku parunastominutowych próbach. Jeśli to prawda, to powinny się one biegusiem zgłosić do kadry olimpijskiej. Na Pekin co prawda nie zdążą, ale jak z takimi predyspozycjami poćwiczą przez 15 minut dziennie przez 4 lata, to połowę medali z igrzysk w Londynie mamy w kieszeni. Takie proste rozwiązanie! - a tu naiwni inwestują kupę czasu i kasy w jakieś Otylie czy inne Pyrki...
                A już strach się bać co by było jakby tak ze 30 minut dziennie taka "sportsmenka" machała - normalnie, sylwetka Miss Olympia gwarantowana...
                • Gość: xxx Re: Leg Magic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 08:36
                  cwicze ,raczej systematycznie,ale co do rezultatów to jestem pewna.. niewiele
                  daje.. (3 mies)
                  • idelfixone Re: Gdzie kupic Leg Magic ? 26.07.08, 15:40
                    Najtanszy bo od importera Leg Magic jak z TV MARKET lub Mango cena
                    99,99 zł w sklepie fitness

www.subasta.pl/active_auctions.php?us er_id=20334
                    • idelfixone Re: Gdzie kupic Leg Magic ? 26.07.08, 15:44
                      www.swistak.pl/uzytkownicy_aukcje/Idelfix.html
                    • Gość: kursnakurs.pl Re: Gdzie kupic Leg Magic ? IP: *.centertel.pl 11.08.08, 21:59
                      Zrobiles blad w adresie. A jaka jest gwarancja, ze to sie po dwoch majtniechach
                      nogami nie rozleci?
                    • Gość: Aneta_33 Re: Gdzie kupic Leg Magic ? IP: *.centertel.pl 01.10.08, 14:16
                      Uważajcie na tanie podróbki, można się przejechać!!!
                      Ja swój Leg Magic kupiłam na fitness24.com.pl
                      Mają doskonały sprzęt i atrakcyjną cenę. Polecam wszystkim
                  • Gość: monia Re: Leg Magic IP: *.san.airbites.pl 01.10.08, 12:17
                    od wczoraj mam leg magic nie wiem jeszcze jakie będą efekty moich ćwiczeń ale
                    mam już 1 istotną wadę tego urządzenia za głośno pracuje
                • Gość: kursnakurs.pl Re: Leg Magic IP: *.centertel.pl 11.08.08, 22:00
                  hehehe
            • Gość: Diana Re: Leg Magic IP: 80.50.161.* 10.09.09, 08:52
              Mam to cacko od tygodnia i jestem zadowolona.Płyta która jest dołączona jest
              świetna, ćwiczenia odpowiednio dobrane i konkretne.Ja zapłaciłam 95 zł bez
              kosztów przesyłki , kupiłam na Allegro i uważam że warto było.Efekty już widać
              gdyż czuję się znakomicie i taka zrelaksowana, może moje mięśnie wzmocnią się po
              paru tygodniach ale warto poczekać .POLECAM!!!!!
    • Gość: Aneta_33 Re: Leg Magic IP: *.centertel.pl 01.10.08, 14:11
      Witam
      Leg Magic to dobre urządzenie, też sceptycznie na początku podchodziłam do
      takich zakupów. Jednak zdecydowałam się i jestem bardzo zadowolona. Zakupu
      dokonałam w sklepie internetowym fitness24.com.pl
      Mają tani sprzęt i czas realizacji jest bardzo krótki. Następnego dnia miałam
      Leg Magic u siebie. Polecam wszystkim
    • Gość: gosia Re: Leg Magic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.08, 19:59
      ja kupiłam i jestem zadowolona to 3 tygodniach ćwiczeń widzę już różnice na
      skórze. kupiłam na allegro za 99 zł. tylko trzeba naprawdę chcieć ćwiczyć a na
      pewno sie uda. pozdrawiam
    • Gość: Ktoś nieznany Re: Leg Magic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.08, 20:27
      Nie zgadzam się z waszymi opiniami. ja na tym urządzeniu BEZ DIETY schudłam 5 kg
      w miesiąc. Warze teraz tyle ile powinnam , a moja waga się utrzymuje i nie mam
      żadnego efektu jojo.
      Pozdrawiam
    • Gość: Ewela Re: Leg Magic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.08, 08:45
      padam... każdy głupi wie że aby spalać tłuszcz i cwiczyc sylwetke
      nie wystarczy zakupić sprzet i sie na niego patrzyć albo ćwiczyć
      conajmniej 5 min dziennie.. to że jedni chudną 2kg w 2 tyg.a inni za
      kija nie mogą to zależy od tego czy oprócz intensywnych i
      regularnych ćwiczeń mają diete i nie obżeraja się fast-foodami!!!
      Pozatym może się obudzicie ale każdy ma inny organizm i inaczej
      spala tłuszcze, jednym zajmuje to mniej czasu a innym więcej!!!
      Nawet zasrane skakanie na skakance 30 min dziennie da efekty i
      robienie wieczorami po 50 brzuszków jeżeli będziesz do tego trzymać
      diete. A najlepsza "dietka" to ograniczenie mieska i nie podjadanie
      po 18. Tak, że weźcie się laski ruszcie jeżeli chcecie jakieś efekty
      widzieć, bo zamiast ćwiczyć i stosować dietki to będziecie
      rozkminiać i wypisywać swoje żale że nie mogę schudnąć- skoro nic z
      tym nie robicie...buziaki i życze powodzenia oraz wytrwałości Ewela
      • Gość: Monika Re: Leg Magic IP: *.adsl.inetia.pl 05.09.09, 20:46
        Ja porzyczylam to cudenko dzis od kolezanki. Myslalam, ze sie latwo cwiczy, ale
        padlam po pierwszych 5 minutach. Zaje... trudne cwiczenia. Trzeba miec bardzo
        silne nogi. Wierze, ze mi sie takie po czasie zrobia.
    • Gość: maskotka Re: Leg Magic IP: *.chello.pl 23.03.09, 18:05
      Witaj,piszę do wszystkich którzy chcą zakupic w tv market leg magic.Chciałam
      ostrzec zamówiłam miesiąc temu to urządzenie do cwiczen i TV MARKET wysłał mi
      szybko ale bez trzech częsci,brakowało mi trzech częsci bardzo ważnych bez tego
      LEG MAGIC leżał mi miesiąc w szafie bezużyteczny.Prosiłam dzwoniłam to działu
      reklamacji i bez skutku,robili sobje zemnie jaja,kłamali że już wysłali ,a ja
      czekałam i mijały dni potem tygodnie.Oszusci to mało powiedziane była to
      pierwsza i ostatnia rzecz jaką zakupiłam TV.Nie dajcie się nabrac,bardziej
      poleciłabym TV Mango mają taniej i pod nazwą TV master.UWAGA TV MARKET TO
      ZŁODZIEJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: renia171@autograf Re: Leg Magic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.09, 11:59
      Urządzenie jest świetnie. Wspaniale potrafi rozruszać, rozciągnąć i
      wyeksponować mięśnie nóg, ud, całych bioder, pośladków, aż pod biust. Mam go od
      dwóch lat i jestem bardzo z niego zadowolona. A dzienne ćwiczenia razem z płytą
      trwają tylko 17 minut. Pozdrawiam. Renata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka