Dodaj do ulubionych

Z Czuba Watch: Człowiek, z którego nie będzie p...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.08, 21:14
Spocony John byłby na 10000000000% lepszym trenehrio od jakiegoś tam Leo,
który nawet nigdy bramkarzem nie był.. Poco szukać w Holandii złota skoro leży
pod nogami?
Obserwuj wątek
    • Gość: ssn Z Czuba Watch: Człowiek, z którego nie będzie p.. IP: *.pronet.lublin.pl 01.06.08, 21:54
      Postawa pana Jana powinna byc przestroga by nigdy wiecej nie powstrzymywac
      Anglii na Łemblej... Dla dobra narodu i kibicow.
      • Gość: Maciek Pan Janek "Błazen" Tomaszewski znowu nadaje IP: *.pljtelecom.pl 02.06.08, 09:44
        Nie na darmo mawia się że najbardziej "szurnięci" na boisku są zawsze lewy
        obrońca i bramkarz. Mam wrażenie że u Pana Janka to się z wiekiem pogłębia. Pan
        Janek dał już raz próbkę swojej "intuicji trenerskiej" gdy po przegranym
        debiucie Beenhakkera, bodajże z Danią, chciał go przepędzić na 4 wiatry i
        wychwalał wyższość "polskiej szkoły trenerskiej" nad holenderską. No i gdzie
        teraz jest Dania a gdzie Polska? Może nic nie zwojujemy na Euro ale dla nas
        sukcesem jest sam udział w Mistrzostwach (pierwszy w historii). A Pana Janka
        trzeba traktować z przymrużeniem oka i z szacunkiem za jego dawne dokonania.
        Szkoda tylko, że sam siebie nie szanuje i plecie androny na lewo i prawo.
        Pozdrawiam i do boju Biało-Czerwoni! ;)
        • Gość: bobas Re: Pan Janek "Błazen" Tomaszewski znowu nadaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 13:07
          Człowiek ze sznurówką w głowie znowu się wymądrzył. Zgadzam się z
          tym co napisali. To co mówi Janek należy lekceważyć.
          Pozdrawiam
      • a.k.traper Krytykować może kazdy,dowodzić jeden 02.06.08, 10:52
        Skoro Tomaszewski jest takim ekspertem dlaczego nie podjął się roli
        selskcjonera? I skończmy z tym powstrzymywaniem anglii, to historia,
        raz się udało i to bardzo dawno, w żaden sposób nie powstrzymało to
        angoli od większych sukcesów niz nasze.Żyjmy rzeczywistościa.
        Ogladałem mecz Polska Anglia razem z Angolami i te wstawki z Wembley
        mnie zwyczajnie wku...ały, angole w ogóle na to uwagi nie zwracali,
        jeden tylko spytał po co ta historia skoro niczemu nie służy?
        Odpowiedziałem że Polacy zawsze na wszelki wypadek wolą liczyć na
        cud.Zobaczymy co nasze Orły zagrają i wtedy możemy analizowac czy
        metoda kiepska czy umiejetnosci trenera lub zawodników zawiodły, a
        może wzniosa się wyżej niż myslimy nawet w entuzjaźmie?
    • Gość: Hamsi Z Czuba Watch: Człowiek, z którego nie będzie p.. IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 01.06.08, 23:28
      Wam, Z Czuba, wydaje się , że zawsze macie racje. Jednak w przypadku powołań rację ma Tomaszewski. Leo ma to do siebie, że potrafi sobie podporządkować dziennikarzy, dlatego właśnie w ostatnim roku mój szacunek zyskali Roman Kołtoń i Mateusz Borek, za obiektywną krytykę. Ludzie tacy jak wy nigdy tego szacunku nie będą mieli
      Jedno, co najbardziej irytuje mnie w sprawie naszego trenera, to wydarzenia, które na 100% będą miały miejsce po ME. Uważam, że polegniemy z kretesem, a jestem przekonany, że różne interentowe pacynki vel dziennikarze Beenhakkera winić nie będą. Wtedy winni będą Pazdan, Zahorski i Kokoszka, czyli "wylosowani" według Tomaszewskiego, a naprawdę wypromowani przez asystentów Leo, mających dobre kontakty z menadżerami piłkarskimi. Beenhakker powinien zostać guru jakiejś sekty, do tego nadał by się idealnie.
      PS 1
      Łobodziński równie dobry, co Golański? Haha, każdy ma prawo do swojej opinii
      PS 2
      Nie wiecie kim jest Przemysław Sadowski, może czas oderwać się od monitorów?
      • Gość: Kirkor Re: Z Czuba Watch: Człowiek, z którego nie będzie IP: *.ip.netia.com.pl 02.06.08, 09:22
        Dajcie spokój z tym błaznem. Miał dwa dobre sezony, zawalił mundial w 1978...
      • Gość: Chamsi Re: Z Czuba Watch: Człowiek, z którego nie będzie IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.08, 10:09
        aleś sobie autorytety znalazł:

1) spocony Janek
        2) jakiś aktor z kiepskiego serialu "Magda M. na złe i na dobre"

może dla Ciebie nadszedł czas by oderwać łapy od pilota i przeczytać
        jakąś mądrą książkę?

A akurat tu Tomaszewskli nie ma racji. Robi sobie tylko publicity, a
        ciemny lud (jak Hamsi) wychowany na mydlanych serialach to kupi.

To, że ktoś jest dobry w naszej burakekstraklasie nie oznacza, że
        będzie dobry na mistrzostwach, i odwrotnie.

zapewne jesteś kibicem Wisły i boli Cię to, że Leo "nie zauważył" że
        Zieńczuk i Brożek coś nastrzelali w lidze. Zauważył, zauważył, ale
        zobaczył też, że jednocześnie zmarnowali (zwłaszcza Brożek) 20 razy
        więcej setek. Takich "zawodników" w kadrze nie potrzeba.
        • Gość: Hamsi Re: Z Czuba Watch: Człowiek, z którego nie będzie IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 03.06.08, 07:50
          Seriali nie oglądam i ani Tomaszewski, ani Sadowki nie są moimi autorytetami, sam to sobie wymysliłeś. Kibicem Wisły też nie jestem, sam to sobie wymyśliłeś.
          Ale owszem, pare rzeczy mnie boli: Boli mnie, że zamiast najzdolniejszego polskiego piłkarza na Euro jedzie Brazylijczyk, że ciemny lud wychowany przez GW kupi wszystko, co się mu poda, że Leo przywiązuje się do nazwisk niczym najsłabszy polski trener - P. Janas no i że w kadrze nie mamy dobrego napastnika, chociaż moglibyśmy mieć, gdyby nie starcza demencja trenera
    • Gość: kibic Tomaszewski zamknij już tą tłustą gębe ! IP: *.multimo.gtsenergis.pl 02.06.08, 09:25
      Zlitujcie się nad jego rodzina. Facet zrobił z siebie pawiana na 100
      sposobów i czas najwyższy aby zacząć go ignorować skoro nikt się nie
      podejmuje jego leczenia.
      • Gość: true Na onecie jest wpis pt. kto myślał, że to Tomaszew IP: 80.217.136.* 02.06.08, 09:47
        ski?
        • wt82 akurat tomaszewski ma rację 02.06.08, 10:14
          Choc to pieniacz.

Jeleń-solidny napastnik który strzelał gole w polsce, i nadal to
          robi po wyjezdzie do Francjhi, może garc też jako prawy skrzydłowy

Zienczuk-akurat jest w zyciowej formie, i mysle że większy byłby z
          niego pozytek niz z naturalizowanego ,,Polaka" Rogera, który jest
          przecietnym grajkiem a z polska nic wspólnego nie ma.

Brozek-rozumiem ,ze jak zostal krolem strzelców polskiej ligi to juz
          nic nie znaczy?ale w atkim razie co tam robi np Zahorski?Co robil
          Matusiak?

a Sikora ?Szybki napastnik, dobry technicznie...

Co z Gancarczykiem-jest kapitanem Metalista charków,solidny zawodnik
          lewy obrońca.

Wichniarek,Mięciel,Frankowski-mlodzi nie są ale potrafia strzelac
          bramki i sa dobrzy technicznie, mozna było któremus dac sznase

Rafał Grzelak w Grecji-swietnie sobie radzi jako lewy pomocnik

Łągiewka w rosji-ciągle młody solidny obronca

i można by tak wymieniac jeszcze-nie żebym sie madrzył ale te
          zachwyty nad nieomylnoscią Beenhakera juz sa śmieszne, dostaniemy
          zapewne solidnie od Niemców i Chorwacji i wtedy skoncza się
          zachwyty nad Leo,Rogerem i powołanaimi piłkarzy typu Jop czy
          Matusiak albo Zahorski.
          • Gość: The Hammers Re: akurat tomaszewski ma rację IP: *.lama.net.pl 02.06.08, 10:56
            Oj zczubaki.
            Tendencyjnie odpowiadamy, bardzo tendencyjnie. Zieńczuk ani Jeleń nie grali
            przeciw USA a do Brożka szanowny Leo jest wielce uprzedzony. A czy strzelec 23
            bramek w lidze nie zasługuje choćby na szansę? Bo ciężko połowę meczu z USA
            nazwać szansą. Poza tym jeden ze słabszych na boisku wtedy był Wasilewski, i co?
            I jedzie.
            • Gość: tru Re: akurat tomaszewski ma rację IP: *.sta.vectranet.pl 02.06.08, 11:26
              z Usa kiedy to było!?
          • Gość: tru Re: akurat tomaszewski ma rację IP: *.sta.vectranet.pl 02.06.08, 11:24
            skoro tak to dlaczego Tomaszewski nie jest światowej klasy trenerem tylko
            Beenhakker a ty kim jesteś żeby to oceniać zawsze jakieś problemy
            czemu nie wziął tego tamtego cicho siedzieć debile
            a z tymi co ich wymieniłeś to sobie możesz zagrać na podwórku
          • Gość: aQQ Re: akurat tomaszewski ma rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 11:26
            Dajcie już spokój z tym Brożkiem... te swoje gole nastrzelał grając w Wiśle która w lidze niemal zawsze dominowała na boisku, a Brożek który krążył pod bramką przeciwnika zawsze miał z 5 sytuacji na mecz to zawsze coś mu wpadło. Zahorski strzelił 10 goli ale grając w Górniku, więc może to nawet większy wyczyn.
            Po drugie w kadrze bardziej przydatni są napastnicy którzy sami potrawią cofnąć się po piłkę niż tylko czekać aż reszta drużyny wypracuje mu sytuację, bo Polska kadra to nie Wisła w Orange, nie będzie dominować na boisku i tworzyć jednej sytuccji podbramkowej za drugą.
            • Gość: kibic Właśnie tego oni nie mogą zrozumieć! IP: *.multimo.gtsenergis.pl 02.06.08, 11:34
              A jasiek z Łodzi bije piane z wody opierając się na statystykach
              podwórkowych.
            • Gość: wt82 Re: akurat tomaszewski ma rację IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.08, 11:36
              Naprawdę uwazasz,że Brozek to tylko gra w chodzonego i zbija piłki ?
              grał juz troche i w anszej lidze i w pucharach i pewien poziom
              prezentuje.Swoją droga Leo powoływał wczesniej Rasiaka, ten to
              dopiero boiskowy ,,pracuś" i technik od 7 bolesci....

Heheh Zahorski Zahorskim(Brzęczek przezywa druga młodosc tak w ogóle
              i to dzieki niemu częśc bramek),ale wytłuamcz powołanie do szerokiej
              kadry Matusiaka-on w tej samej wisle w której gra Brożek strzelił
              jedną bramke(sic!!!) dalej uwazasz że o powołaniach decyduje
              skutecznosc?Przydatnosc dla druzyny, Matusiak to tez nie jest typ
              Żurawskiego.

Jak juz to takim własnie pracowitym napastnikiem/ofensywnym
              pomocnikiem jest zawsze pomijany przez Beenhakera Jeleń.
          • Gość: hrb Uszaszowski Jelen z brozka i sikora... IP: *.VIC.netspace.net.au 02.06.08, 13:09
            moze pojechac na Euro prywatnie, tylko zeby nie nabawil sie kontuzji
            ten symulant i leniwiec.
          • Gość: cassius-clay Re: akurat tomaszewski ma rację IP: *.as.kn.pl 02.06.08, 14:05
            "Łągiewka w rosji-ciągle młody solidny obronca" - doprawdy, powalające referencje.
            "Co z Gancarczykiem-jest kapitanem Metalista charków,solidny zawodnik lewy
            obrońca." Metalist Charków? To jakaś czołowa europejska drużyna, żeby sam fakt,
            że jest kapitanem o czymś świadczył?
            Nie bez przyczyny o obu wyżej wspomnianych obrońcach napisałeś "solidny". Bo
            "dobry", "bardzo uzdolniony", '"błyskotliwy", "na europejskim poziomie" jakoś
            jednak nie pasuje, prawda?
            Jeleń, Zieńczuk, Brożek, Sikora, Frankowski (?!, Wichniarek, Mięciel? OK,
            zgoda, niektórzy z nich mają sporo talentu, ale chyba pora zejść na ziemię. Po
            co brać na Euro, a nawet sprawdzać przed Euro, tylu napastników? Nie jedziemy
            tam rozgrywać 34-mecziowy sezon w roli faworyta. Jedziemy przetrwać. Bramki,
            jeśli w ogóle będziemy zdobywać, to pojedyncze. Może z kontry, może po stałym
            fragmencie gry, może strzeli obrońca, może defensywny pomocnik. Nie będziemy
            oblegać bramki Niemców czy Chorwatów i naprawdę lepiej powołać do kadry dwóch
            napastników, którzy na pewno będą pasować do koncepcji (i do sytuacji) niż
            testować każdego, kto wbił parę bramek drużynom z ogona Orange Ekstraklasy.
            Pozdrawiam
    • Gość: biały_rycerz Z Czuba Watch: Człowiek, z którego nie będzie p.. IP: *.olsztyn.mm.pl 02.06.08, 10:25
      no i wszyscy nie rozumieją artykułu. to, że tomaszewski mówi, że
      mamy dwunastkę zawodników i resztę koszulek to już jest pozytyw. do
      tej pory mówił, że mamy bramkarza a reszta to koszulki.
    • Gość: Teddy Z Czuba Watch: Człowiek, z którego nie będzie p.. IP: 212.85.11.* 02.06.08, 10:28
      Mam wrazenie ze Tomaszewski tak narzeka na wszelki wypadek, jezeli
      cos nie pojdzie na Euro to wtedy bedzie mogl powiedziec "a nie
      mowilem", jezeli chlopaki beda dobrze grali nikt nie bedzie pamietal
      ze Tomaszewski znowu narzekal tylko wszyscy beda sie cieszyc. Co za
      typ!
    • Gość: Cypisek Do internautów: odpie...od Leo to nie wy jestescie IP: *.crowley.pl 02.06.08, 10:42
      od ustalania składu polskiej reprezentacji.
      Trenera rozlicza się za wyniki a nie za prowadzenie kółka wzajemnej adoracji.
      Jeśli o mnie chodzi to może sobie powołać całą jedenastkę Huraganu Pobiedziska
      (pozdrowienia dla drużyny), byle by tylko osiągnął dobre wyniki.
      Jak tacy jesteście genialni w trenerce, to proszę: świat piłki nożnej stoi przed
      wami otworem. Możecie jak w waszych menagerach zaczynać od 6 ligi.

Piłka nożna jest grą ZESPOŁOWĄ i na boisku gra drużyna, a nie 11
      indywidualności. To jest układ naczyń połączonych i nie zawsze dobiera sie 11
      teoretycznie najlepszych. 11 Smolarków czy Boruców nie wygra meczu.
      • Gość: disco.relax Re: Do internautów: odpie...od Leo to nie wy jest IP: 195.20.110.* 02.06.08, 10:56
        Haha, juz myslalem ze Janka w tej edycji Reprezentacji juz nie
        uslysze, a tu taka niespodzianka. Moim zdaniem jest on potrzebny
        chocby ze wzgledu na to, ze sie robi zabawnie i napiecie spada przed
        impreza. Hyhy. Dobry kolo
    • Gość: mek Z Czuba Watch: Człowiek, z którego nie będzie p.. IP: *.tpgi.com.au 02.06.08, 11:06
      Szanowny panie Tomaszewski czy pan juz zapomnial jak pan wposcil 3
      bramki niemcom w waraszawie??? bo ja nie !!!! Ciagle placze!
      I swietej pamieci pan redaktor Ciszewski powiedzial jak pan
      domaszweski zagral rog zle to odstawi mikrofon. Jestescie grupa
      palantow zaduchwilych w sobie i nie znacie jak ciezko trzeba
      pracowac na sukces Ty( panie Tomaszewski ja jestem kibicem slaska
      wroclaw i tam sie palancie wychowales)ty zatwardzialo konserwo!
      m
      • Gość: Le'Dwoigne Re: Z Czuba Watch: Człowiek, z którego nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 17:43
        Jasiu Tomaszewski wychował się na Kniaziewicza a piłkarsko - w Gwardii
        Wrocław,skąd przeszedł do Śląska w tym samym czasie co Ćmikiewicz, ten akurat z
        Psiego Pola. Prawdziwy kibic Śląska W. to wie!
    • Gość: tru Z Czuba Watch: Człowiek, z którego nie będzie p.. IP: *.sta.vectranet.pl 02.06.08, 11:19
      Daj spokój człowieku z ciebie jest taki ekspert jak z koziej dupy trąba
      czepiasz sie wszystkiego a sam nic byś nie zrobił więc siedź cicho i sie
      nieodzywań dziadku za twoich czasów może było inaczej ale teraz więc zapomnij bo
      robisz siebie idiotę .
    • Gość: Short Jasiu Tomaszewski IP: *.pool.t-online.hu 02.06.08, 11:46
      za kazdym razem gdy slysze jego wypowiedzi robi mi sie po prostu przykro. Zal
      chlopa, tak jak byl wielkim bramkarzem, tak nie ma zielonego pojecia co mowi.
      Chwitliwe frazesy w stylu "wielblada" i tyle. A po wczorajszym meczu jestem
      optymista. Chyba 1szy raz w zyciu zgadzam sie z Bonkiem;) Leo ma koncepcje i od
      dawna ja wpaja pilkarzom, to przynosi efekty. Wie co robi i jak robi.
      Przypomnijcie sobie Janasa 2 lata temu: roztrzesiony, nerwowy, konfliktowy... on
      nie wiedzial zupelnie co ma robic.
    • Gość: xxx Z Czuba Watch: Człowiek, z którego nie będzie p.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 12:57
      Tomaszewski nie lubi Bońka i z reguły ma inne zdanie niż on...
      ogólnie Tomaszewski mało kogo spoza układu lubi
    • mikolaj.plank Re: Z Czuba Watch: Człowiek, z którego nie będzie 02.06.08, 13:27
      Hahahahahaha, tu się zczubiaki naśmiewają a Staszewski liże ro..a Tomaszewskiemu
      w Dużym Formacie - cóż za koordynacja :)
    • Gość: Schlesier Tomaszewski oczywiście jest najmądrzejszy IP: *.ds.po.opole.pl 02.06.08, 14:16
      tego kolesia wogole nie nalezy sluchac co plecie. sam nigdy niczego ne pokazal
      jako trener czy menedzer a tu bedzie krytykowal najlepszego selekcjonera jakiego
      mamy od wielu lat. szkoda goscia, ale kabaret ktos musi robic...
    • Gość: !!! Tak dla Polonii Bytom w Ekstraklasie! IP: *.crowley.pl 02.06.08, 14:53
      Nie dla Leśnych dziadków z PZPN! Złodzieje oddajcie POLONII
      EKSTRAKLSĘ!!!!
    • Gość: eMTe Re: Z Czuba Watch: Człowiek, z którego nie będzie IP: *.chomiczowka.waw.pl 02.06.08, 15:31
      Ja już tego Tomaszewskiego to nie mogę zdzierżyć. Pełen jakichś wewnętrznych konfliktów, pretensji do nie wiadomo kogo.
    • Gość: Jasiu Z Czuba Watch: Człowiek, z którego nie będzie p.. IP: 80.185.241.* 02.06.08, 15:49
      ten ciagle niezadowolony...
    • nikalaj Z Czuba Watch: Człowiek, z którego nie będzie p.. 02.06.08, 15:55
      "Wprawdzie nazwiska rodziców małego Janka mówią nam niewiele, ale zgadzamy się,
      że to bardzo nieładnie palić przy dziecku."

Bo ja już miałem pytać o kim mowa...
    • Gość: Cthulhu Z pyty watch IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.06.08, 16:32
      Nie jesteście z czuba tylko co najwyżej z pyty watch, Tomaszewski chyba 2
      tygodnie temu się wypowiedział ale musieliście to jeszcze teraz wykorzystać by
      przywalić Brożkowi. Boruc, Smolarek, Krzynówek, Łobodziński, Żurawski,
      Lewandowski i inni grali przeciwko USA a z Niemcami wystapią w 1 składzie także
      takie argumenty to tylko do takich czytaczy jak wy pismaki.
      • Gość: Cthulhu Re: Z pyty watch IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.06.08, 16:36
        Ten artykuł na głównej, Artykuły z d..py to o was, pismaki!
    • Gość: Cthulhu Z pyty watch IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.06.08, 16:34
      No nie, nie dość, że z pyty łocz to jeszcze cenzurują ćwoki, hehe...
      • lisztes Re: Z pyty watch 02.06.08, 17:42
        Zakoncz juz te nudna spiewke gburze ...
        Tomaszewski jest kretynem i wyszydzanie go to dzialanie dla dobra
        polskiej pilki.
        A Brozek do kadry sie nie nadaje i to widac golym okiem.
    • Gość: reyman w czym Brozek jest lepszy od Zahorskiego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.08, 17:13
      To panowie redaktorzy nie wiedzą?
      Brożek w strzelaniu goli jest lepszy. W tym sezonie zdobyl ponad dwa razy wiecej
      goli niz Zahorski i 23 razy wiecej niż powolany przez Leo a teraz odwolany Matusiak.
      A w czyn Zieńczuk jest lepszy od Pazdana i Garguly?
      W strzelaniu goli i w asystach. Jednego i drugiego obaj wybrancy Leo mają w
      sumie (!) mniej niż sam Zieniu.
      A jeśli wspominają panowie mecz Brożka z USA...
      Brożek gral 45 minut i przez cały czas nie dostał ani jednego podania!
      Leo nie wyrzucil z kadry ani jednego pomocnika za to że nie umiał dograć
      napastnikowi pilki tylko wyrzucił Brożka.
      W czasie meczu z Danią sytuacja byla w pewnym sensie odwrotna.
      Oto Polacy dograli pilkę kilka razy dobrze na pole karne Duńczyków ale zaden z
      polskich napastników nie potrafił zamknąć akcji jakimkolwiek strzełem!!! To było
      kuriozalne - pilka przelatywała polskim napastnikom koło nosa a ci robili jakieś
      dziwne piruety i nie potrafili jej nawet dotknąć.
      Zapewne Leo jest swietnym trenerem i motywatorem i zna się na pilce znacznie
      lepiej niż ja (choć ja też trochę się znam bo gralem kilka dobrych lat, co
      prawda w polskiej, ale jednak - ekstraklasie), ale mimo wszystko, w
      przeciwienstwie do panów redaktorów, dziwi mnie, że w kadrze jest Zahorski,
      Pazdan, Garguła lub Saganowski a nie ma Jelenia, Wichniarka, Brożka lub Zienczuka...
      • Gość: hrb Uszaszowski Re: w czym Brozek jest lepszy od Zahorskiego? IP: *.VIC.netspace.net.au 02.06.08, 17:35
        Brozek ma falde na czole,POZA TYM MU NOGI SMIERDZA,MOZE ZROBIC
        CHEMICZNY ATAK.
    • lisztes Wróbel podpisał klazulę antykorupcyjną !!! 02.06.08, 17:39
      www.sport.pl/pilka/1,65029,5269374,Podejrzany_sedzia_podpisal_deklaracje_antykorupcyjna.html
    • Gość: bocy Z Czuba Watch: Człowiek, z którego nie będzie p..i IP: *.szczecin.mm.pl 02.06.08, 17:51
      cłowieka którego powinno niebyć a przynajmniej na antenie lub
      szpaltach gazet-TO JAN TOMASZEWSKI,miałem kiedyś do niego dużo
      szacunku ale teraz On wymaga pilnego leczenia już nie mówiąc że za
      każdym razem co innego to na dodatek zawsze od rzeczy
      plecie.Nawiasem mówiąc mamy w polsce tylu specjalistów od piłki
      nożnej że aż dziw bierze że mamy taką ligę-co jeden to mądrzejszy
      jak np.p.Morozowski spec od DODY .podatku i piłki OBNIBUSY tacy sie
      rodzą tylko w Polsce inni mają jednostronnych speców tylko że
      wszystko im wychodzi od autostrad po wzrost gospodarczy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka