Gość: buahaha Wqrwiacie mnie!!! IP: *.jmdi.pl 05.06.08, 22:38 Piszecie te swoje posty, jak by Blaszczykowski byl w stanie wygrac samodzielnie wszystkie trzy mecze. Niech do Was dotrze ze byl kontuzjowany, i po: 1. nie zagralby calego meczu z Niencami 2. wiedzac ze jest polkontuzjowany mogliby to wykorzystac, a co za tym idzie tracimy jedna opcje zmiany 3. to tylko jeden pilkarz. mamy 22 innych, ktorzy razem dadza rade wiec przestancie smecic... Jasne ze go szkoda... ale taki lajf!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabaku.no.gaara Re: Wqrwiacie mnie!!! IP: *.as.kn.pl 05.06.08, 22:46 en.euro2008.uefa.com/news/kind=1/newsid=706482.html#poland+lose+b%C5%82aszczykowski+euro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awanturnik Błaszczykowski do domu - Polska miastrzem Europy ! IP: *.globalconnect.pl 05.06.08, 22:46 hehe czytałem kilka dni temu o jakiejś wróżce która przepowiedziała że Euro2008 wygra drużyna, w której kluczowy zawodnik odniesie kontuzję i nie wystąpi. Wszyscy trąbili o Włochach, ale jak tylko zobaczyłem tego newsa to od razu wiem, że chodziło jej o Polaków. Tak więc moi drodzy, nie ma co załamywać rąk - mimo kontuzji Błaszczykowskiego, Polska będzie mistrzem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qrka Błaszczykowski do domu, Beenhakker ściąga Piszczka IP: *.chello.pl 05.06.08, 22:52 Ciężka sprawa, ale i tak damy radę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dg Błaszczykowski do domu, Beenhakker ściąga Piszczk IP: *.3s.pl 05.06.08, 22:53 a tak dobrze zarlo i zdechlo:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x jak mozna bylo wysylac kube na takie jezioro!!!!! IP: *.crowley.pl 05.06.08, 22:54 jak mozna bylo wysylac kube na takie jezioro!!!!! Przeciez kazde poslizgniecie a o to na takim jeziorze nie bylo trudno to kontuzja. sztab zawalil!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 11.pl Wywiad z Piszczkiem IP: *.76.classcom.pl 05.06.08, 23:03 Opublikowaliśmy rozmowę z Piszczkiem przeprowadzoną po powołaniu: www.11.pl/aktualnosci/piszczek_zupelne_zaskoczenie/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca10 Błaszczykowski do domu, Beenhakker ściąga Piszczk IP: *.dabkowskiego.trustnet.pl 05.06.08, 23:08 To spisek Media Markt, oni nie chcą oddac kasy za telewizory. Niemiecka firma to mają jakieś układy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Błaszczykowski do domu, Beenhakker ściąga Piszczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 23:18 Jeżeli to prawda to przegraliśmy z niemcami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosiak Błaszczykowski do domu, Beenhakker ściąga Piszczk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.08, 23:24 dół :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bitkamil nasz szkielet stracił prawą rękę IP: *.olsztyn.mm.pl 05.06.08, 23:39 Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! nasz szkielet stracił prawą rękę Odpowiedz Link Zgłoś
pgwozdz Karwan, Gorawski, Błaszczyk. - historia sie powtar 05.06.08, 23:47 Coś prześladuje naszych prawoskrzydłowych. Proszę zwrócic uwagę: Mundial 2002 - w ostatniej chwili z kadry wypada Bartosz Karwan, Mundial 2006 - w ostatniej chwili wypada Damian Gorawski, Euro 2008 - w ostatniej chwili wypada kuba Błaszczykowski. Co ich łączy? Każdy był przewidziany jako głowny kadydat na prawe skrzydło. Fatum jakieś czy co? Odpowiedz Link Zgłoś