Gość: joint2us IP: *.mia.three.co.uk 27.06.08, 21:00 "Ekstraklasa bez kibicow" dobry zart! 2 liga 500 osob, Ekstraklasa 15000 bez 200 debili!te argumenty nawet do mnie przemawiaja ale sa okazje ktorych nie mozna przegapic i to jest taka! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: size Re: Negocjacje trwają IP: *.chello.pl 27.06.08, 21:17 święta racja. Ja będę chodził na mecze z lechem, pajace niech się ekscytują barlinkiem. żałość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: size no matter Re: Negocjacje trwają IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.08, 11:13 a kupiłeś sobie już plastikową trąbkę? U Drzymały to obowiązkowy gadżet kibica. I mam nadzieję, że tę orkiestrę strażacką z Grodziska też przywiezie. Ale będą widowiska. Ale będziecie mieli ekstraklasę. Przez rok, nie dłużej. Ja będę chodzić na sportowo walczącą Pogoń, nieważne w której lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic obiektywny Negocjacje trwają IP: 80.55.145.* 27.06.08, 21:19 Pytam się dlaczego kilku kibiców, którzy najlepiej umieją rozrabiać i ustawki umawaić decyduje za innych, za całe rodziny i prawdziwych kibiców w Szczecinie. Forma jaką obrali czyli groźby na murach świadczy o ich postępowaniu. Dzięki ich działaniu ostatnio na meczach Pogoni było niespełna tysiąć kibiców, gdzie pozostałe 16 tysięcy? Panowie z Nowej odpowiedzcie na to sobie pytanie i wasze postepowanie. Nie jestem całkowicie przeciwny waszym argumentom.Też się obawiam ale pytam: Jak nie Drzymała to kto? Pan Chlasta? A kto to jest? Gość z Gryfina i najlepiej niech buduje sobie Energetyk, a nie wchodzi w butach do miasta Szczecin. Skoro wypomina to Drzymale że nie stąd, to niech zostawi nas Szczecinian w spokoju bo my mamy swoje prawa! Podpisywanie oświadczeń anonimowo to też świadczy o poziomie. Pytam się czy nie sporządził tych wszystkich oświadczeń jeden Pan? Odpowiedzcie sobie wszyscy na to. Lech Legia czy inni to tak naprawdę dzisiaj inne kluby niżeli kiedyś. Też powstały po przemianach. Kto da gwarancje awansu za 2 lata do OE? Jeśli usłyszę to z ust nieanonimowej osoby to jestem za opcją Nowej. Jeśli nie to zróbmy coś razem i bądźmy z zespołem na dore i na złe. Pozdrawiam tych za i przeciw. Ps. Jestem ciekaw czy zamieścicie ten komentarz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Negocjacje trwają IP: *.devs.futuro.pl 27.06.08, 21:33 Wydaje mi się, ze pan redaktorek ( nie widze podpisu) winien zachować choc udawany obiektywizm-rzetelnośc w tym co robi ( prawo prasowe sie kłania). Jeżeli coś się chce przekazać społeczeństwo to nalezy to robic sumiennie, a nie manipulować. a wystarczyło napisac neutralnie. Kazdy czytelnik i tak sam podejmie decyzje, kto jest za , kto przeciw. Prsote, a tak skomplikowane dla pana redaktorka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Negocjacje trwają IP: *.chello.pl 27.06.08, 22:43 Śląsk pozdrawia prawdziwych kibiców Pogoni. A sezonowcy i kibice sukcesu niech sobie jeżdza go Grodziska na mecze albo za Odre . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiibic33 Negocjacje trwają IP: *.chello.pl 27.06.08, 22:57 Żałosne ,tendencyjne , bez podpisu imieniem i nazwiskiem ( jak ośiwadczenia bandy przy......Chlasty), czy będzie fuzja czy nie i tak już dobrze nie będzie , gdby doszło do fuzji , banda łysych gó..arzy będzie chciała terroryzwoać stadion ( CHYBA ŻE REAGOWAC BĘDĄ ODPIWENIE SŁUŻBY W CO NIE WIERZĘ) Jesli fuzji nie będzie , kłopoty finansowe i szukanie kogoś kto da kasę zacznie sie po 3-4 msc. rundy .Kałuża i Smolny kasy juz nie mają i dlatego chcą fuzji, w tej lidze wyjazdy dalsze i droższe , kontarkty trzeba płacić zawodnikom wyższe i trzeba mieć też lepszych niż teraz - ZNOWU KASA- , a z biletó nie będzie bo 500-800 osób na trybunach kasy nie da CHYBA ŻE JAK SMOLNY W WYWIADZIE MÓWIŁ , KTO KOCHA KLUB TEN PŁACI WIĘC ZROBIĄ BILETY PO 30 - 40 PLN CZYLI 800 x 30 = 24 00 - troche mało jak na zysk z biletów . Pod warunkiem że będą płacic Ci którzy przyjdą , czyli aktualnie przeciwnicy fuzji , ALE CZY sTOWARZYSZENIA MAJĄ TYLU CZŁONKÓW , KTÓRZY BĘDA PŁACIĆ ZA BILETY A NIE TAK JAK TERAZ WCHODZIĆ "PO ZNAJMOŚCI" ZA DARMO TAK TO MOIM ZDANIEM NIESTETY WYGLĄDA .....CZYLI ŻEBY MIAŁO BYĆ OK TO CHYBA NIEZBYT NIEZALEŻNIE OD ROZWIĄZANIA. A tendencyjny zawodnik ,kótry pisał ten tekścik jest sprzedajny , a panie i panowie któzy się sprzedają określane sa z reguły jednym słowem........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario123 Negocjacje trwają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 23:26 Robert J z całym szacunkiem nie masz racji -znamy się od małolata i wiem że ci zależy ale tym raem jest więcej plusów niż minusów... z tą kasą którą mają gastronomicy daleko klub nie zajdzie -i tak będą chcieli się go pozbyć przy byle okazji to już lepiej niech to będzie drzymała... pozdro od byłego sąsiada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ofensywa Re: Negocjacje trwają IP: *.szczecin.mm.pl 28.06.08, 00:06 Artur K. od tak nie pozbędzie się Pogoni. Bo ma ją w sercu. Wyjście z obecnej sytuacji jest bardzo ciężkie. Ale zadam Wam jedno pytanie: dlaczego Śląsk odmówił Drzymale? Dlaczego nie chcieli jego milionów , doświadczenia, bazy trenersko-zawodniczej,pucharu UEFA? powinni na klęczkach całować ze szczęścia księżyc w du.pe że trafił im się zbawca!!!! A jednak tego nie zrobili!!! Coś jest na rzeczy i należy to sprawdzić a nie tak jak w poprzednich latach zachłystywać się tymi nowymi inwestorami. Bo nie wszystko złoto co się świeci!!! A wypowiedzi palantów że na ekstraklasę będzie chodzić po 15 tyś ludzi to należy między bajki wsadzić!!!! Nigdy poza Legią i Lechem (szacun dla hools) nie chodziło więcej ludzi. U nas jest 7-10 tyś zapaleńców reszta to pikniki i klub 80 minuty czyli ci co wyłażą ze stadionu żeby zdążyć na tramwaj. DRAMAT a nie kibice!!!!! Ja chodzę na POGOŃ od 89 roku. I chodzę na Pogoń a nie na ekstraklasę, 1 czy 2 ligę. Dynda mi z kim gramy. Jak chcę obejrzeć futbol to oglądam LM lub bundesligę. U nas z całym szacunkiem dla piłkarzy jest kopanina. A do tego dochodzą wałki sędziów pzpn-u, inne układy (śląskie). Dlatego uważam że pan Drzymała jak chce to proszę bardzo. Ale zapraszamy do 2 ligi. Jeśli nie to dziękujemy. Bo to my będziemy jeżdzić po kraju i wysłuchiwać obelg w stylu ptakovia,piotrcovia szczecin,brasiliana itp,itd.a nie wy pikniki co przychodzą tylko jak jest ładna pogoda,renomowany przeciwnik a na stadionie jesteście do 80 minuty tylko jak wygrywamy. Ch.W.w D!!!!! Dla Was powinien być wjazd na stadion za darmo i jeszcze słonecznik k..wa gratis. Skoro nic nie zrobiliście dla szczecina i Pogoni to się teraz nie wpier..lajcie!!! Chcecie sobie kupować ekstraklasę co 3 lata i budować wszystko od nowa? to se weżcie stal albo arkonie. Od Pogoni wara!!!!!! Pozdro dla wszystkich co POGOŃ mają w sercu a nie na plakacie. CHWDP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FERAN Re: Negocjacje trwają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.08, 00:36 OGARNIJ SIE CZLOWIEKU !!!!I POSLIJ PARE H...TAK JAK TO ROBICIE NA MECZACH.....ZE DZIECI NIE MOGA Z RODZICAMI POJSC BO W LEB BUTELKA IDZIE DOSTAC A OD EPITETOW USZY WIEDNA...SZOK I POOGLADAJ DOBRZE JAK POKAZUJA LIGE MISTRZOW WLASNIE ...SA CALE RODZINY STARCY MLODZIERZ MATKI Z DZIECMI I ROZNI A W SZCZECINIE.....SAM NAPISALES KTO MA WJAZD!!!!!!!!!!!ZENUJACY JESTES ZE MASAKRA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Negocjacje trwają IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.08, 11:15 po twoim wpisie widać, że musiałeś kiedyś dostać butelką w łeb (choć niekoniecznie na meczach Pogoni) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ofensywa Re: Negocjacje trwają IP: *.chello.pl 28.06.08, 11:51 FERAN - sam jesteś żenujący. Mogę posłać parę Ch..... a nie h.......! Jesteś równie ubogi w wyobrażnię jak twoja ortografia. A jak oglądam w telewizji to widzę całe rodziny,starców i matki z dziećmi którzy kupili karnety na cały sezon za kilkaset euro. Tam nie robią afery że bilety podrożeją o 5 zł!!!! Tam mają przystosowane stadiony z pełną infrastrukturą, tam mają stabilne kluby z historią i odpowiednią marką, tam nie kupują sobie wyższych klas rozgrywkowych bo jest to nie do pomyślenia. Byłbym rad gdyby podobnie było w Polsce ale od czegoś trzeba zacząć i powiedzieć pseudo sponsorom STOP. Ale do tego potrzeba wyobrażni i myślenia długoterminowego , którego tak bardzo tak wielu brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KONGOY KIBOL Re: Negocjacje trwają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.08, 00:38 MASZ RACJE MARIO...JESTES OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIRYTOWANY Negocjacje trwają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.08, 00:28 A CO TO ZA SPRZECIW W CZYIM IMIENIU Z KIM NIE ROZMAWIALEM KAZDY JEST ZA FUZJA!!!!!NIE PRZESADZAJCIE KTO PRZYCHODZI TERAZ NA MECZE?CO TO ZA PGON TEN FACET CHCE DOBREGO ROZWIAZANIA!!!!UCZEPILI SIE TEJ POGONI EMERYCI STARA KLIKA!!!!WLASNIE NIECH WEJDZIE DZYMALA I POPROWADZI TO WSZYSTKO W DOBRYM KIERUNKU I ZBUDUJE STADIONY POSTAWI NA MLODZIEZ ...A NIE JAK JEST TERAZ!!!!!BOJA SIE POZADKU W SZCZECINSKIEJ POGONI......TAK JESTEM ZA FUZJA!!!!TO SUPER ROZWIAZANIE...JAK NIE DRZYMALA TO NIKT INNY NIE PRZYJDZIE ..BO KTO???JAK CIAGLE KLODY I KLODY W SZCZECINIE...WIEC NIEPRZESADZAJCIE JUZ ,,,ACHA KIBICE POGONI TO NIE TYLKO CI FANTYCY LECZ I NORMALNI LUDZIE CHCACY DOBREJ PILY W SZCZECINIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMEL Re: Negocjacje trwają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.08, 00:30 TAK JEST RACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZA FUZJA!!!!!PRECZ ZE STARA KLIKA I UKLADAMI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POPIERAM Re: Negocjacje trwają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.08, 00:37 POPIERAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ofensywa Re: Negocjacje trwają IP: *.szczecin.mm.pl 28.06.08, 01:07 Nie wszyscy mnie dobrze zrozumieli. Nie jestem szowinistą. Każdy ma prawo przyjść na mecz i wyjść kiedy mu się to żywnie podoba. OK. Ale Ci ludzie którzy są jak turyści (wejść zobaczyć i spadać)niech nie podnoszą larum bo nie maja moralnego prawa decydować za tych którzy coś dla tego klubu zrobili. Nie jestem za bluzganiem, awanturami i jakąkolwiek agresją na stadionie. Niech to się dzieje poza. Ale powiedzcie mi z których sektorów lecą piersiówki na murawę? słoneczniki jak sprzedawali całe? spod zegara? sporadycznie. a więc bandyci i chuligani są też na innych grzecznych i rodzinnych sektorach? ojej jakie to polskie wrzucić wszystkich do jednego wora i całe zło to ci ogoleni i pod zegarem!!! a ja jestem łysy bo mi tak wygodnie, jak trzeba to dam w ryja ale nie bluzgam i nie rzucam butelkami.ale chcę jednego!!!! Nie zapominajcie jak było : bekdas,gondor, ptak- zawsze te same śpiewki, te same obietnice, te same stanowiska miasta, te same podziały kibiców a historia kołem się toczy. A my gdzie teraz jesteśmy? w czarnej du.pie! bo gdyby nie gastronomicy to byśmy nic już nie mięli. Nie jestem ich 100% entuzjastom - ale szacun za to co zrobili. A pan Drzymała za rok czy dwa jak już się pobuduje na ukrainie znowu będzie miał kaprys na przenosiny? Co wtedy? Znów będą protesty manifestacje? To nic nie da. Czas leci i nie da się go cofnąć aby naprawić błedy. Ale można wyciągnąć wnioski aby ich nie popełnić!!!! Nie bądżcie ślepo zapatrzeni w fascynację do nowego SPONSORA - bankrutującego? MĄDRY POLAK PO SZKODZIE!!!!!!!!! Możesz mnie nie zrozumieć ale proszę nie zrozum mnie żle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Negocjacje trwają IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.08, 11:17 ile jeszcze nicków sobie wymyślisz? I wyłącz capsloka , bo po oczach wali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Attorney Matlak grabarzem Pogoni IP: *.nwrk.east.verizon.net 28.06.08, 05:04 Wcale sie nie dziwie ze walczy zeby Drzymala nie wszedl do Pogoni przeciez on walczy o swoje udzialy a nie o Dume Pomorza. Lechito zostaw Pogon w spokoju i wracaj do Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bednarz Negocjacje trwają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 09:29 Grajcie dalej w 2 lidze. Szybko nie powąchacie ekstraklasy!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasa Re: Negocjacje trwają IP: 77.88.177.* 29.06.08, 12:09 Znowu ten idiotyczny podział na "prawdziwych" i "pikniki". Ilu jest tych "prawdziwych"? 300? "Prawdziwi" to może i w większości porządni ludzie ale to spośród was wywodzą się wszelkie klubowe półgłówki, które grafitują np. miasteczka regionu. Kogo te stwoarzyszenia reprezentują? Na pewno nie "pikniki", których jest kilka, kilkanaście tysięcy. Jestem za fuzją i eliminacją matołków z 12 sektora. Niech 12ka chodzi na drugą ligę. Te głupawe przyśpiewki przeszkadzają tylko w oglądaniu meczy. Doping spontaniczny pikników jest o wiele lepszy, chociaż nie stały to prawdziwy. Doping 12 zawsze ten sam, bez względu na to co się dzieje na boisku. "Prawdziwi" to porażka a właściwie zrozumiała dziecinada. Odpowiedz Link Zgłoś