Gość: pieczarka IP: *.icpnet.pl 14.07.08, 16:18 lamus urbański, nie dość że PiSior, to jeszcze warszawiak. polityka firmy tvp- kup prawa do transmisji meczu, ktory jest w czwartek wieczór i pokaż go w piatek o 12.30.git. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kuba Lech przed P. UEFA: kontuzja Murawskiego, Smuda... IP: *.hlrn.qwest.net 14.07.08, 16:20 Oj, Gazeto, Gazeto.... staczacie sie do poziomu onetow i innych interii... Burza w szklance wody, Smuda mowi po prostu o tym ze jezeli Murawskiego nie bedzie bolala noga do wylotu na mecz to go zabierze, a Wy robicie z tego niewiadomo jaki skandal.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abrams Re: Lech przed P. UEFA: kontuzja Murawskiego, Smu IP: 91.198.118.* 14.07.08, 16:28 Dlaczego nie wiadomo czy będzie transmitowany ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lkjhgf bo kuchenkowi nikogo nie interesują IP: *.blutmagie.de 14.07.08, 16:31 j.w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieczarka Re: Lech przed P. UEFA: kontuzja Murawskiego, Smu IP: *.icpnet.pl 14.07.08, 16:34 bedzie transmisja na tvp sport w piatek o 12.30, chyba ze jakos dzis czy jutro zmienia zdanie lamusy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaz Re: Lech przed P. UEFA: kontuzja Murawskiego, Smu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 17:01 a za abonament płacisz? Oczywiście żartuję, na pohybel TVP!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czyli.kon.karne ponieważ 14.07.08, 19:05 nikt tych kelnerów nawet za darmo nie chce oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morbid Re: ponieważ IP: 83.18.132.* 14.07.08, 19:09 a zapewniam że więcej ludzi pragnie oglądać Lecha niż np legię, choć tak naprawdę nie o to chodzi, tylko o fakt, że płacę abonament, a nic za niego nie dostaję w zamian. Albo transmitujemy mecze oba albo wogóle dajmy spokój. A tak na marginesie kto jest kelnerem to się okaże w czwartek hehe o ile Legia będzie mogła dokończyć mecz (kibole). Odpowiedz Link Zgłoś
czyli.kon.karne Re: ponieważ 14.07.08, 19:27 już to raz pisałem, ale chętnie powtórzę - po wycieczce za kaukaz, będzie o nich się pisało: ləch Odpowiedz Link Zgłoś
czyli.kon.karne Re: ponieważ 14.07.08, 19:38 Təj, jeszcze coś. Kiedyś na oficjalce tego klubiku było coś takiego, jak LəchTV. Zróbta se tam transmisję i po ptokach. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: ponieważ 14.07.08, 19:53 @kon.karne rozumiem, że jako kibic legły wszawa cierpisz na kompleks Lecha. I nic dziwnego. Z ostatnich pięciu meczów z Lechem legia przegrała 4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruno Re: ponieważ IP: *.class147.petrotel.pl 15.07.08, 09:57 Białoruska milicja ma wprawe w palowaniu (trenuja podczas protestow opozycji), wiec kibole moga sie zdziwic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robak azerskie ogórki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 16:28 Kolejorz rozwali tych brudasów jak gnój na polu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Lech przed P. UEFA: kontuzja Murawskiego, Smuda.. IP: 82.160.150.* 14.07.08, 16:40 Wybór tych cieniasów z Kuby nie był najlepszy. Grali cholernie ostro i tak dobrze że sie na 1 kontuzji skończyło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JO Lech przed P. UEFA: kontuzja Murawskiego, Smuda.. IP: *.mmpnet205.tnp.pl 14.07.08, 17:02 tak zbaczajac z tematu to musze przyznac ze niezla ekipa sie w Poznaniu tworzy :) Tego Stilicia to nie znam ale Peszko to ciekawy zawodnik, Arboleda tez dobry no i ten lewandowski to wydaje mi sie ze moze byc odkrycie. Do tego Ressik, stary wyjadacz, twardy Rengifo, doswiadczony Bosacki no no no fajnie. Moze byc ciekawa walka w lidze i bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pira Lech przed P. UEFA: kontuzja Murawskiego, Smuda.. IP: *.hsd1.ma.comcast.net 14.07.08, 17:40 Smuda to bandyta,powinni go zamknac jesli w Polsce egzekwuje sie prawo.,,,Za bezmyslne podanie byle do przodu Smuda wymierza kary.W niedziele rozniosl na strzepy reprezentacje Kuby..Napisz mi GAZETO ilu dokladnie Kubanczykow zginelo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tepiciel czubków Re: Lech przed P. UEFA: kontuzja Murawskiego, Smu IP: *.echostar.pl 14.07.08, 19:53 czterech, reszta uciekła na pontonach do USA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niesmak "brawo" Smuda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 17:42 Kiedyś już jednego piłkarza tak stawiałeś na nogi. Marek Citko, bo o nim piszę, przez długi czas leczył później kontuzję, a jak się już wykurował to nigdy nie wrócił do formy jaką prezentował. Co gorsza nie rozwinął się. A wiadomo przecież że kto nie idzie do przodu ten się cofa! Smuda, nie wyręczaj lekarzy! Na trenerce może się znasz,ale na leczeniu na pewno nie więc nie niszcz kolejnego chłopaka! PROSZĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: "brawo" Smuda... IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.08, 18:24 Chlopie, o co ci chodzi? Przeciez powiedzial, ze wezmie go ze soba tylko jezeli Murawski bedzie sie czuc na silach. Poza tym to, ze go wezmie nie musi koniecznie oznaczac, ze wpusci go na boisko. Zapewne ustala to godzine przed meczem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DARBOGA Lech przed P. UEFA: kontuzja Murawskiego, Smuda.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 17:57 legie to by transmitowali,nawet z czukotki live!!!Pieprzyc zlodziei z warszawy,damy rade,a od Smudy wara!!!Wie co robi tepi krawaciarze z warszawy,bo to my na was pracujemy w Wielkopolsce,to u nas jest etos pracy czego u was nie bylo nigdy,nawet w fotbolu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szacun Lech przed P. UEFA: kontuzja Murawskiego, Smuda... IP: *.echostar.pl 14.07.08, 18:20 Kontakt telefoniczny z TVP: tel. (0048) (0-22) 547 44 50 – Zespół ds. Kontaktów z Widzami lub tel. (0048) (0-22) 547 80 00 (centrala) Dzwoniłem i domagałem się transmisji - POLECAM LOBBING Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eure Nawrot wara od Smudy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.08, 18:30 Nie ma się czego czepiać to sensacje wymyśla! Co to w ogóle za tytuł? Jaka burza? Człowieku jeśli nie możesz przeżyć tego, że Smuda świetnie prowadzi ten zespół to w ogóle nie pisze odnośnie Lecha artykulików. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: Nawrot wara od Smudy! 14.07.08, 19:25 Nawrot jeśli to twój tytuł, to ktoś ci w końcu mordę obije. Nie musisz być Lechitą, ale bądź choć Poznaniakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech!!! Re: Lech przed P. UEFA: kontuzja Murawskiego, Smu IP: *.icpnet.pl 14.07.08, 19:01 ja tez dzwonilem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henry Re: Lech przed P. UEFA: kontuzja Murawskiego, Smu IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.07.08, 19:22 Przecież Smuda musi cos zrobić, może w tym dwumeczu uda sie chociaż coś strzelić... z karnego...i odpaść z honorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niekumaty jest planowany... IP: *.man.poznan.pl 15.07.08, 13:35 Dzięki za numer, dzwoniłem przed chwilą. Uprzejma Pani poinformowała mnie, że transmisja meczu jest w planach, a na pewno będzie wiadomo dziś wieczorem. Niestety nie udało mi się dowiedzieć od czego jest ta transmisja uzależniona... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Lech przed P. UEFA: kontuzja Murawskiego, Smuda.. 14.07.08, 19:27 widzowie@tvp.pl - piszemy na ten adres, że chcemy transmisji - zatkajmy im skrzynki mailowe Odpowiedz Link Zgłoś
czyli.kon.karne Re: Lech przed P. UEFA: kontuzja Murawskiego, Smu 14.07.08, 19:35 dzięki za adres, już do nich napisałem, co sądzę o transmisji meczu kuchenkorza :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Lech przed P. UEFA: kontuzja Murawskiego, Smuda.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 19:43 tvp to szambo, ogromne koryto z wieloma tysiacami niepotrzebnych darmozjadów i pasozytów, trzeba by to zaorać i posiać brukiew ...ale z drugiej strony kto by chciał oglądac taki denny mecz??? w tym czasie mozna pojsc na 4 ligę i bedzie fajniej, ..a najfajniej bedzie jak ten cały hałaśliwy lech dostanie bęcki :) ja obstawiam 4-1 w plecy na wyjezdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz45 Re: Lech przed P. UEFA: kontuzja Murawskiego, Smu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.08, 20:06 Ludzie! TVP ma w dupie to, czy płacicie abonament, czy nie. Tak samo w dupie ma kibiców i Puchar UEFA. Możecie do nich wydzwaniać, zaklinać, grozić i diabli wiedzą co jeszcze robić, a oni i tak palcem nie kiwną, bo mają to w DUPIE! Z drugiej jednak strony jaka to atrakcja oglądać tak żenujące spektakle? Cóż z tego, że Lech wygrywa w sparingach, skoro swój udział, tak jak wszystkie polskie drużyny zresztą, zakończy na rundach wstępnych. W sierpniu już będzie po pucharach, więc nie ma co płakać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kashpir_pl Re: Lech przed P. UEFA: kontuzja Murawskiego, Smu IP: *.aster.pl 14.07.08, 23:35 Z jednej strony to nie ma co się podniecać rundą wstępną, ale potem zrozumiałem o co chodzi tym co tak lobbują: przy obecnym poziomie prezentowanym przez polskie kluby to jedyna okazja żeby zobaczyć je w tym sezonie w pucharach. Pokażcie mecz Lecha ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: Lech przed P. UEFA: kontuzja Murawskiego, Smu IP: *.chello.pl 15.07.08, 00:23 a powiem szczerze że kiedyś zadzwoniłem żeby jakiś program puścili w terminie dostępnym dla ludzi pracujących i o dziwo puścili. Ale wg większości tutaj na forum to dla tego że jestem z Warszawy itd. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corcey Re: Lech przed P. UEFA: kontuzja Murawskiego, Smu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 10:13 Nie rozumiem ludzi którzy bez przerwy narzekają i twierdzą, że wiedzą lepiej od Pana Boga na której rundzie Lech zakończy swój występ w pucharze UEFA. Prawdą jest, że do tej pory polskim klubom zazwyczaj se to nie udawało, ale chociażby przykład Wisły Kraków parę lat temu pokazuje, że od czasu do czasu stać je na pokazanie piłki na przyzwoitym europejskim poziomie. Kiedyś lepsze czasy muszą przyjść, więc apeluje jeszcze raz - NIE GRZEBCIE LECHA ZA ŻYCIA! ;) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawa Lech przed P. UEFA: kontuzja Murawskiego, Smuda.. IP: *.aster.pl 14.07.08, 22:04 jeszcze twor o nazwie amilech powronki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommy Re: Lech przed P. UEFA: kontuzja Murawskiego, Smu IP: *.icpnet.pl 14.07.08, 22:52 Lepszy jest ITILegia Warszawa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty dyzma Smuda Smuda - zniszczyles Citke wiec wylyzuj IP: 217.153.171.* 15.07.08, 00:31 Ten rzeznik, ktory kaze grac ludziom na blokadzie pwinien miec dozywtni zakaz wykonywania zawodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: areq Legia wyleci... IP: *.171.65.147.crowley.pl 15.07.08, 06:42 Wyleci jak Cracovia.Takie czasy,Białoruskie drużyny pomału stają się dla nas za silne.W tym przypadku akurat nie będe płakał.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznanraus poznańskie słowiki dostaniecie łomot IP: *.gprs.plus.pl 15.07.08, 10:17 ten pseudoklubik zbudowany na przekrętach i kasie za dragi i dziwki musi odpaść!!! pyryyyyyyyyyyyyy won!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: poznańskie słowiki dostaniecie łomot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 11:24 Co wy chcecie od Lecha przypomniec wam warszawiakom jak wasza ELKA przegrała 6:1 z FC Basel i znamiod 4 meczow wygrac nie mozecie. Zobaczymy jak wasz smieszny klubik pokaze sie w pucharach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ATOM Lech przed P. UEFA: kontuzja Murawskiego, Smuda.. IP: 217.97.0.* 15.07.08, 16:00 widzowie@tvp.pl Ciekawe jak TVP zareaguje na tysiące maili w sprawie transmisji tego meczu ... ja już wysłałem ... Odpowiedz Link Zgłoś