Gość: vupi IP: 193.218.152.* 05.09.08, 09:26 Na łaskę kładę laskę - masz rację Irku:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: muka! Re: Jeleń: Powołanie dostałem tylko dlatego, żeby IP: *.aster.pl 05.09.08, 09:40 No właśnie, łaski nie robi - jak się wymawia od kadry bólem pleców a potem dwa dni później gra w meczu ligowym to trudno się dziwić, że go nie powołują. Poza tym wszystkim wielbicielom Jelenia proponuję poczytać co tak naprawdę piłkarsko zdziałał ten kopacz w poprzednim sezonie. Bo bez takiej wiedzy to sobie możecie dyskutować że "przecież świetnie gra w Auxerre a zły trener go nie powołuje". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis ^^^^^^^^^^Siwemu capowi chodzi o kasę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 09:48 Po co promować Jelenia i Wichniarka? Oni już zostali sprzedani. Najlepiej pokazać tych, których menedżerem jest kolega. Gdy zagrają dobry mecz (mecze) to sprzeda się ich do II ligi holenderskiej i ogarnie kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Elvis, bedziesz odpowiadal przed sadem... IP: *.253-198-204.VIC.netspace.net.au 05.09.08, 11:06 uwazaj, co mowisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziennikarz Benhauer bzyka tlumaczke i wali kase w PL IP: *.bredband.comhem.se 05.09.08, 11:29 nigdzie by tyle nie zarobil...w Trynidadzie....nie ma takiego rynku reklam...w Polsce na samych reklamach zarobil z 3-5 miljonów przez te dwa lata, po Trynidaddzie czekalaby go chyba Górna Volta lub Uzbekistan.. benhakker byl na aucie.... a teraz ta swinia smie narzekac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Benhauer bzyka tlumaczke i wali kase w PL IP: 24.42.121.* 07.09.08, 05:50 Meksyk mu niedawno proponowal prace za 2x to co zarabia w Polsce. Awans sportowy i finansowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Jeleń: Powołanie dostałem tylko dlatego, żeby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 13:52 Jeleń stracił pół poprzedniego sezonu przez kontuzje więc mu nie zarzucaj symulowania. Odpowiedz Link Zgłoś
stasio_paluch Niepotrzebnie tak jęczy. 05.09.08, 09:43 Przebojowy grajek, repra z nim na pewno byłaby silniejsza. Leo popełnia błąd nie wykorzystując Jelenia. A ten z kolei wylewając żale publicznie definitywnie zraża do siebie selekcjonera. Rozegrałby jeszcze ze 3-4 świetne mecze w Auxerre i Leo nie mógłby nie wrzucić go do repry. Błądzą obaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Jelen nie jest w typie Leosia. IP: *.253-198-204.VIC.netspace.net.au 05.09.08, 10:51 Gdyby byl przystojniejszy , mialby wieksze szanse.W ATAKU LICZY SIE URODA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el sredni grajek z pretensjami IP: *.adsl.inetia.pl 05.09.08, 09:49 do tego ciagle kontuzje, himeryczne spadki formy i cieniutka - jak na napatnika - skutecznosc - to chyba nie sa argumenty, zeby na "najszybciejszego" Irka stawiac:) ja wiem, ze jako jeden z nielicznych wyroznial sie podczas mundialu w Niemczech, ale od tego czasu minelo juz sporo czasu, a Irek zadnego postepu nie uczynil i lepszy juz raczej nie bedzie. moim zdaniem lepiej stawiac na np. lewandowskiego - mlody, zdolny, przebojowy, bez kompleksow - oby tylko nie rozmienil talentu na drobne(czytaj: na glebsze;)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga obiecaj mi ze to byl Twoj ostatni post, prosze. IP: *.pke.pl 05.09.08, 10:24 "Himeryczne" to jest chyba u Ciebie otwieranie oczu na rzeczywistosc i proba obiektywizmu. Jak czytam te dyrdymaly to jestem przekonany ze nigdy nie ogladales meczu z jego udzialem. Po prostu Twoja wypowiedz to jeden wielki belkot. Szybkosc + drybling + sila + uderzenie. To sa slowa ktore charakteryzuja Jelenia. Znajdz mi drugiego takiego napastnika w kadrze lub w ogole w Polsce ktory sie "czyms takim" wyroznia. Byloby Ci strasznie ciezko, bo po prostu drugiego takiego nie ma. Nie poczynil postepow od mundialu? No w sumie racja. 10 goli w bardzo wymagajacej lidze francuskiej w swym debiutanckim sezonie to ewidentnie cofniecie sie w rozwoju. A zeszly sezon to pasmo kontuzji choc i tak udalo mu sie 5 goli uszczknac mimo wszystko. teraz wreszcie nic mu nie dolega to pokazuje znowu swoja prawdziwa wartosc. Juz ma dwa trafienia na starcie ligi. Takze nie pitol czlowieku bo ewidentnie chodzi tu naszemu LEo, ktory coraz bardziej mnie juz irytuje swoja "nietykalnoscia" i dziwnymi decyzjami, o cos powazniejszego niz o tzw. forme pilkarska, tylko nie chce powiedziec otwarcie o co. Uwazam ze jest to zenujace bo nie mozna zawodnika ktory moglby mu biegac na conajmniej 3 pozycjach w kadrze okreslic mianem "niepasujacego do koncepcji". Smiech na sali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Re: obiecaj mi ze to byl Twoj ostatni post, prosz IP: *.aster.pl 05.09.08, 10:43 Może nie pasować do koncepcji. Może na przykład być tak mało lotny intelektualnie jak niektórzy jego zaślepieni fani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha LEO nie ma koncepcji!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 11:22 Więc jak Jeleń może mu nie pasować? Zahorski jakoś pasuje Leosiowi... Swoją niekonsekwencją przy powołaniach Beenhakker się ośmiesza, a wszystko zwala na "koncepcję" której nie raczył wytłumaczyć, więc najprawdopodobniej jej nie ma. Niepowoływanie Brożka, Jelenia i Wichniarka jest kompromitacją tego, pożal się Boże, trenera (chyba dziennikarzy, bo to wychodzi mu najlepiej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: treber RASIAK musi wrócic...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.bredband.comhem.se 05.09.08, 11:26 koniecznie, to silny atletyczny srodkowy napastnik, a ze szybko nie buega i nie ma dryblingu nie szkodzi, Ebi bedzie mu dogrywac pilki, Rasiak umie wejsc ostro w pole karne walnac lokciem i z kolana w plecy przy wyskoku..hehe, po paru takich akcjach stoperzy sie podlamuja...albo jeszcze bardzie wsciekaja i juz w 2-3 atakuja Rasiaka a wtedy Smolarek czy inny Sagan ma wiecej miejsca i moze strzelic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vyga Re: obiecaj mi ze to byl Twoj ostatni post, prosz IP: *.dslgb.com 05.09.08, 12:36 sam jestes smiech na sali. zakochales sie w Jeleniu czy co? Zrobiles z niego gwiazde swiatowej rangi. Przestan chlac gorzale jak piszesz posty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Jeleń: Powołanie/NędznyLeo/AKCJA Wrocław IP: *.pools.arcor-ip.net 05.09.08, 09:58 Wszystkie relacje - Zewłakowa (wywiad), Jelenia, asystenta Ulatowskiego (wywiad) potwierdzają - mamy do czynienia z aroganckim dywersantem!!! ...... we Wrocławiu, wszyscy wstają i śpiewają: Leo go home, Leo go home, Leo, Leo, Leo go home....... !!!!!! ...silni Słoweńcy już się postarają, aby była ku temu atmosfera!!! Listkiewicz z każdym dniem sterowania (wraz z Leo sportowo odnośnie narodowej "11") kieruje polską piłkę w przepaść, nad którą już wisi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Jeleń: Powołanie/NędznyLeo/AKCJA Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.08, 10:05 a potem jeszcze niech Ci wszyscy sobie wzajemnie nasraja na glowe, bo to tak juz bedzie zupelnie po polsku. krwa co za ludzie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybuś Jeleń IP: *.era.pl 05.09.08, 09:58 Jeleń to piłkarz siłowy, z nim piłka nożna wygląda jak jazda konna na koniu pociągowym bez obrazy dla tego ostatniego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojtaktak Jeleń? Mamy lepszych! IP: *.chello.pl 05.09.08, 10:02 On ze swoimi predyspozycjami może grać w systemie 1-4-2-3-1 jedynie na prawym skrzydle, a na tej pozycji zdecydowanie lepsi są Błaszczykowski, Smolarek, a nawet Łobodziński czy też Boguski. Jeleń jest dobry w ofensywie, ale ma braki w defensywie, a z Wichniarkiem łączy go duża ilośc strat piłki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Jeleń? Mamy lepszych! IP: *.dclient.hispeed.ch 05.09.08, 11:25 Przypomij sobie co zrobila slabiutka Wisla Plock z jednym swietnym napastnikiem na szpicy (nazywal sie I. Jelen): 5 i 4 czwarte miejsce w lidze, puchar i super puchar. Po jego odejsciu wiedzimy gdzie jest wspomiany klub. Nie wykorzystujemy IRKA JELENIA w kadrze, bo Slepy Leon jest slabym trenerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Jeleń 100% poparcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 11:31 Oglądałeś chociaż jeden mecz z jego udziałem w lidze francuskiej, że wydajesz takie opinie? Z polskich graczy ofensywnych ewentualnie Brożek i Błaszczykowski są na jego poziomie. Jeleń może grać na skrzydłach i w ataku (w systemie z jednym i dwoma napastnikami)... Leo mówiąc o koncepcji nie mówi nic, to tylko wymówka żeby nie powoływać charakternych i świetnych graczy. Kadra musi się składać z zawodników, którzy coś zawdzięczają Leo, Holender stworzył państwo w państwie. BTW, jakoś Janas potrafił wpasować Jelenia do swojej "koncepcji", gdy ten miał świetną wiosnę i przebojem wszedł do wykrystalizowanego już składu kadry. Leo przez dwa lata ani nie stworzył trzonu zespołu, ani nie potrafi wykorzystać zawodników którzy są w świetnej formie. Ot trener Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vyga Re: Jeleń 100% poparcia IP: *.dslgb.com 05.09.08, 12:48 "Oglądałeś chociaż jeden mecz z jego udziałem w lidze francuskiej, że wydajesz takie opinie?" Myslisz, ze masz wylacznosc na ogladanie meczow??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha masz coś więcej do powiedzenia?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 12:58 czy tylko się czepiasz słów?! Potrafisz odnieść się do argumentów? Brak Jelenia w kadrze to dywersja, za którą Beenhakker prędzej czy później zapłaci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczka Kuszczak, Jeleń, Wichniarek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.09.08, 13:46 czy mamy zdecydowanie lepszych zawodników na tych pozycjach? Czy to źle, że oni są ambitni i chcą grać. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Jeleń: Powołanie dostałem tylko dlatego, żeby 05.09.08, 10:07 dlaczego redattore "wylewaniem żalów" nazywa konkretną komunikację Jelenia jest zagadką - wolicie wszystkiego dowiadywać się z ust Benka?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
brentford oh jeleń(ie) 05.09.08, 10:13 widać że trwa ogólnonarodowo-prasowa nagonka na Leo. nie ważne kim jesteś , co umiesz, grunt że chcesz obsmarować Leo. jeżeli odniosłeś wrażenie że jesteś kadrze niepotrzebny to podwiń ogon i do budy. sieć w klubie jak ci dobrze. nie takich jak ty nie powoływały prawdziwe reprezentacje a oni pokazywali w klubach jak się gra i strzela ale o reprezentacji mogli zapomnieć i nie żalili sie gdzie tylko się da bo mieli trochę godności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Jeleniowi zależy na Polsce! Leo nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 11:37 Taka jest prawda - Jeleń to prawdziwy polski patriota, Beenhkaer znalazł się tutaj przypadkiem a ostatnio robi wszystko by osłabić drużynę, aby szybciej wylecieć, zgarnąć odprawę i jak on to ostatnio powiedział "f*ck it, bye, bye" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brzoska Panie Jelen dziw pan sie dalej IP: *.lodz.dialog.net.pl 05.09.08, 10:35 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta Re: Panie Jelen dziw pan sie dalej IP: 193.200.184.* 05.09.08, 11:25 Masz racje, Brzoska :) Zwiezle i na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brzoska Pani Jelen dziw pan sie dalej IP: *.lodz.dialog.net.pl 05.09.08, 10:37 Widac ze zaczynasz pan byc taka sama gwiazda we wlasnym umysle jak Matugol, ten juz skonczyl. Idz pan w jego slady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzioX Jeleń: Powołanie dostałem tylko dlatego, żeby w.. IP: 83.136.224.* 05.09.08, 10:46 Irek jest potrzebny kadrze. Mało mamy szybkich a do tego ogranych zawodników. Powinien jechać na Euro. Ale Leo woli postawić na kontuzjowanego Żurawia, cianiutkiego Zahorskiego czy co tu dużo ukrywać (przykre) siedzącego na trybunach Krzynówka. Myslę, że ta kadra zbyt wiele nie osiagnie. Obym się mylił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit_44 Jeleń: Powołanie dostałem tylko dlatego, żeby w.. IP: *.chello.pl 05.09.08, 10:56 Irek, zgłoś się do psychologa, bo zachowujesz się jak dorastająca panienka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Jeleń: Powołanie dostałem tylko dlatego, żeby w... IP: *.aster.pl 05.09.08, 10:56 dwulicowy,pazerny na kase,nie wolny od prywaty,bardzo przeciętny trener. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proste zmien agenta na de Zeeuwa..to dostaniesz powolania IP: *.bredband.comhem.se 05.09.08, 11:23 gdybys mial holendra to bys gral, de Zeeuw nie pozwoli zeby jakis Jelen zajmowal miejsce w kadrze, holendrzy musza sie nachapac kasiory bo to ich ostatnia szansa, Benhaker nie dostanie juz zadnej reprezentacji z krajów UE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Jeleń: Powołanie dostałem tylko dlatego, żeby w.. IP: *.dclient.hispeed.ch 05.09.08, 11:29 Tylko glupi trenerzyna rezygnuje z najlepszych napastnikow... Odpowiedz Link Zgłoś
bnew Jeleń: Powołanie dostałem tylko dlatego, żeby w.. 05.09.08, 11:30 przestań wreszcie płakać gwiazdorze, dla mnie siedzenie na ławie w reprezentacji byłoby zaszczytem. Jak ja nie lubie takich ciot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benhauer wont wole RASIAK.... twardy profesjonalista IP: *.bredband.comhem.se 05.09.08, 11:32 gral ze zlamana reka nawet... w Watfordzie go podziwiaja za charakter koniecznie, to silny atletyczny srodkowy napastnik, a ze szybko nie buega i nie ma dryblingu nie szkodzi, Ebi bedzie mu dogrywac pilki, Rasiak umie wejsc ostro w pole karne walnac lokciem i z kolana w plecy przy wyskoku..hehe, po paru takich akcjach stoperzy sie podlamuja...albo jeszcze bardzie wsciekaja i juz w 2-3 atakuja Rasiaka a wtedy Smolarek czy inny Sagan ma wiecej miejsca i moze strzelic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desantos Re: Jeleń: Powołanie dostałem tylko dlatego, żeby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.08, 11:49 ... Wylewanie żali, etc ... Nad czym się tu zastanawiać Panie Jeleń ... Benhakker nie toleruje gwiazdorstwa (czyt. Wichniarek) ... Widocznie w tym momencie nie pasuje Pan Panie Jeleń do koncepcji i tyle ... Będzie potrzeba powołania Pana to trener o tym zdecyduje ... Trochę pokory i szacunku polskie piłkarzyki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasa benahuer to dziad, cala druzyna do wymiany IP: *.bredband.comhem.se 05.09.08, 11:54 nie zbudowal druzyny, ani internatiooanl level.... ten kopacz Wichniarek lepszy od Zurawia ,powinien dostac szanse, a jelen jest bardzo szybki, chyba najszybciej biegajacy i ma zelazne pluca, taki zawodnik to zloto, nawet gdyby mial wejsc tylko na 20-30 minut i zabiegac na smierc obronców... dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre Jeleń: Powołanie dostałem tylko dlatego, żeby w... IP: *.chello.pl 05.09.08, 12:00 Brawo dla dziennikarza za obiektywizm! "(...) wylewa żale piłkarz (...)" "(...) krnąbrny piłkarz (...)" Co to są do ciężkiej cholery za wtręty? Widać, że rzeczowa krytyka debilnej selekcji Beenhakkera przerasta wątłe możliwości intelektualne zakompleksionego Polaczka-dziennikarzyny i ucieka się on do inwektyw. Oczywiście nigdy nie zada on żadnego trudniejszego pytania Leo (trudniejszego? chyba raczej oczywistego - "co to znaczy nie pasuje do koncepcji? do jakiej koncepcji? do koncepcji powoływania napastników niestrzelających bramek w silnych ligach?") bo boi się, że dostanie burę od naszego Mistrza Jasnej Strony Miesiąca. Na koniec mam tylko dwa słowa: Henryk Kasperczak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikol Kolejny rozżalony ,,gwiazdor''. Żenada... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 12:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desantos Re: Kolejny rozżalony ,,gwiazdor''. Żenada... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.08, 12:09 Dokładnie tak ... I teraz kolejne pytanie ... Dlaczego większość z komentujących tutaj atakuje Benhakkera i staje murem za piłkarzykami ... Och ta nasza mentalność ... Tu nawet Benhauer nie pomoże ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Jeleń ma rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 12:55 bo Beenhakker nie potrafi wytłumaczyć o jaką koncepcję mu chodzi tylko miota jakimiś śmiesznymi tekstami "krok po kroku", "jasna strona księżyca"... Chaotyczne powołania (ktoś zaprzeczy?!), niejasna wizja na przyszłość, Holender traci resztki szacunku jaki do niego miałem nawet po Euro... Trzeba być niespełna rozumu, aby w ubogiej w klasowych zawodników Polsce nie powoływać Jelenia, Wichniarka czy Brożka (jeszcze niedawno tez nie pasował do koncepcji), a na ich miejsce brać graczy znacznie odstających umiejętnościami i skutecznością Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: Kolejny rozżalony ,,gwiazdor''. Żenada... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.09.08, 13:49 a Leo się nie żali co chwile? Odpowiedz Link Zgłoś
rowerzysta.3 Jeleń: Powołanie dostałem tylko dlatego, żeby w.. 05.09.08, 12:10 Styl gry Jelenia przypomina trochę legendarnego Erica Cantonę: 4-5 razy w meczu dochodzi do piłki. I tu podobieństwa się kończą, bo Eric strzelał 2-3 bramki, a Jeleń strzela 4-5 razy panu bogu w okno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Jeleń: Powołanie dostałem tylko dlatego, żeby w... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 12:10 prawda jest taka, ze po wypromowaniu sie takze dzieki kadrze JELENIA, a takze WICHNIARA- beenhakker i hock i reszta holenderskiej zgrai nic by nie miala.... a beenhakker nie ma za grosz honoru- powinien sostac sam, ewe 1 holender do pomocy, a nie 6!!!!! po mundialu to powinien zostac Pan Engel!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic17 jaka nagonka, ocena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.08, 12:55 ocena niedostateczna niestety. Jest coraz goprzej. Hiolender się miota od ściany do ściany. A Ty Irku daj sobie spokój. Leo ocenił Cię jak niewolnika albo konia na rynku i stwierdził, że nie zarobi na Tobie, więc nie tracił nawet czasu na powiedzenie słowa "dowidzenia". Znasz to ? "Why Leo ? For many..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt fuck it, bye bye IP: 212.76.37.* 05.09.08, 14:14 - jak mawia nasz wielki gentleman z H Odpowiedz Link Zgłoś
lampa2 Jeleń: Powołanie dostałem tylko dlatego, żeby w... 05.09.08, 14:13 I dobrze. Teraz kiedy reprezentacji nie idzie to każda gwiazda, której sie nie układa lub nie układało chce sie wyżalić. Nie ma co płakać zarówno Wichniarek jak i Jeleń w reprezentacji nigdy nie błyszczeli, ich decyzje tylko zamkną usta dziennikarzom, którzy na siłe chcą zostać trenerem reprezentacji!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Jeleń: Powołanie dostałem tylko dlatego, żeby w... IP: *.dyn.optonline.net 05.09.08, 14:36 Powolania dostales na poczatku kwalifikacji do ME i co plecy Cie bolaly! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bRS Jeleń: Powołanie dostałem tylko dlatego, żeby w... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.08, 15:04 Wichniarek i Jeleń grają w klubach raczej z dolnej połowy tabeli w swoich ligach. Ich kluby nastawione są na kontry i w tym Jeleń oraz Wichniarek są dobrzy. Benhakker chce wpoić polskim grajkom grę atakiem pozycyjnym. Do tego potrzeba rasowego napastnika, o doskonałym starcie do piłki i dryblingu, potrafiącym przedrzeć się przez obrońców. To nie takie proste znaleść takiego napastnika w kraju gdzie 9 na 10 klubów używa kontry jako jedynego sposobu na atakowanie przeciwnika. Taki napastnik określany jest mianem "rasowy". Dlatego Benhakker powoływał młodego jeszcze Zahorskiego czy ostatnio Lewandowskiego (zważywszy na styl gry Lecha) bo jest nadzieja, że tacy napastnicy będą jeszcze w stanie poczynić pewne kroki, rozwinąć się i stać się tymi rasowymi napastnikami... Szczerze w to wątpie. Ale mając tak słaby wybór wśród napastników jedyną opcją jest granie systemem 1-4-5-1 i wykorzystywanie pomocników do gry ofensywnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesio Jeleń czasami w lidze francuskiej strzeli bramkę, IP: *.speed.planet.nl 05.09.08, 15:18 często jednak grzeje ławę w przeciętnym klubie. W meczach kadry niczego nie pokazuje, więc o co chodzi, do kogo ma pretensje ? Chyba tylko do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś