Gość: Bartek Postawa Mariusza Pawełka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.08, 20:14 Moim zdaniem w najtrudniejszych chwilach zawodnika powinni byś z nim nie tylko koledzy z drużyny ale także kibice. Jeżeli zawodnikowi wyraźnie nie idzie to dla niego najważniejsze w takiej chwili jest wsparcie. Jestem przekonany, że Mariusz jest doskonałym bramkarzem i takie błędy mogą zdarzyć się każdemu. Ja osobiście również jestem piłkarzem i takie rzeczy dzieją się na porządku dziennym. Przypomnijmy sobie nawet fatalne kiksy Petra Cecha. Czy on również powinien być obrażany??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matyss94 Lech zafundował Wiśle horror IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.08, 22:18 poprostu LECH jest najlepszy i zagra w Pucharze UFA a wisła nie da rady LECH!LECH!KOLEJORZ! Odpowiedz Link Zgłoś
raf12341 ale piszecie BUJDY !!!!!! 16.09.08, 17:37 żadnych gwizdów nie było pajacyki z redakcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slayer kłamstwo, kłamstwo, kłamstwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.08, 18:52 Kiedy pożegnały piłkarzy Wisły gwizdy?! W którym momencie? Pan redaktor chyba był na innym meczu. Pewnie nie puścicie tego komentarza, ale niechże to do Was trafi, bo od wymyślania bzdur i kłamstw mamy już dwie gazety, więc Wy dajcie sobie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I love my oven Lech zafundował Wiśle horror IP: 77.99.235.* 16.09.08, 21:15 A ja tam zawsze wierzylem w Amice. Wiara, Amica, Pyra, Amica, Godnosc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I love my oven Lech zafundował Wiśle horror IP: 77.99.235.* 16.09.08, 21:15 A ja tam zawsze wierzylem w Amice. Wiara, Amica, Pyra, Amica, Godnosc!!! Odpowiedz Link Zgłoś