Dodaj do ulubionych

Kup pan "żyletę"

• Gość: pingu Kup pan "żyletę" IP: 205.210.132.* 17.11.08, 19:02
      @Jacek
      "Na moim osiedlu kibole Legii zdemolowali za to przystanek autobusowy. Może on też był przeznaczony do rozbiórki?"

nie "demolowali" ale "pomagali w remoncie" ;)
    • Gość: KKS LECH POZNAŃ Kup pan "żyletę" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 19:20
      Wandalizm Warszawski, to tylko na to stać kibiców Ległej, aby pokazać gupizne przed cał Polska, a co do klubu to sie nie dziwie, pewnie dyrektor znowu nie chce mieć tortu na twarzy. Stadion Warszawski to totalne dno a zachowanie kibiców jest karygodne, jedyna rzecz któa mnie dziwi w Polskiej pilce , to iż Legia jest faworyzowana przez dzienikarzy, ponieważą sie oni stracic pracę....
    • Gość: KKS LECH POZNAN Kup pan "żyletę" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 19:22
      tYCH KIBICÓW stać tylko na to aby niszczyc cos panstwowego na co ida nasze podatki
    • Gość: autor Kup pan "żyletę" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 19:33
      Gó... was to obchodzi, jesli klub sie na to zgadza to ok. Nie wiece co dla takiego kibica znaczy zyleta, to cos jak kawalek trawy z wembley. Nie nie jestem kibicem legii, powiem wiecej nie nawidze jej ale nie rozumiem niektorych.
      @ jack - a ty masz z chlopakami z krakowa tyle wspolnego co ja z legia.
    • kesikowa Kup pan "żyletę" 17.11.08, 20:00
      Dla mnie to akt wandalizmu. Krzesełka które były mogly trafic za darmo do jakiegos klubu ktory jak wiadomo kasy nie koniecznie musi mieć. Chołota i nic więcej
    • Gość: Gość Kup pan "żyletę" IP: *.chello.pl 17.11.08, 20:07
      Teraz wystarczy wszystkich sprzedajacych krzesla zamknac i problem kiboli zostanie rozwiazany.
    • Gość: GieKSiarz Kup pan "żyletę" IP: *.silesialan.pl 17.11.08, 20:21
      Kupie sobie jedno takie i bede na nie codziennie sra...;) albo nasr*m i wystawie ponownie:) mysle ze ja na tym wiekszy interes zrobie... jak uwazacie panowie legionisci? pozdrawiam
    • Gość: autor Kup pan "żyletę" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 20:26
      gieksiarz, jak bedziesz codziennie na nie sral to bedziesz mial osrane spodnie i bedzie ci smierdziec w mieszkaniu. Prowokujesz ludzi i czekasz na reakcje w postaci bluzgów. Po raz kolejny mowie, nie nawidze legii ale jeszcze bardziej internetowych napinaczy. Pozdrawiam
    • Gość: GieKSiarz Kup pan "żyletę" IP: *.silesialan.pl 17.11.08, 20:29
      tu nie ma zadnego internetowego napinania napinanie jest wszedzie takie samo jedni sie napinaja inni poprostu mowia w Twoich ustach pewne slowa sa napinaniem....
    • Gość: kibic Kup pan "żyletę" IP: *.aster.pl 17.11.08, 20:32
      Ja tam wspomnień z tymi plastykowymi szkaradami za wielu nie mam. O drewniane ławki na żylecie, śniegu pół metra na meczu ze Śląskiem w pierwszej wiosennej kolejce, Wdowczyk - Kubicki najlepszy duet bocznych obrońców w Polsce - to były czasy.
    • Gość: tomek Kup pan "żyletę" IP: *.ntlworld.ie 17.11.08, 20:56
      do panow redaktorow i innych dumperow: 'Żyleta'to nazwa wlasna i piszemy z duzej bukwy.
    • Gość: DK Kup pan "żyletę" IP: *.chello.pl 17.11.08, 21:16
      Czytam te Wasze wypociny i czytam.... i smiac mi sie chce... Zakazy, sprzedaze, sranie, demolka, wandalizm..... Ehhhhh dla prawdziwych kibicow Zyleta to ludzie i atmosfera, a krzeselka to wielkie gowno.... Dla starych kibicow licza sie wspomnienia i ludzie i atmosfera, a nie kawalek czegos z plastiku badz drewna (jak kiedys laweczki)...
      Napinajcie sie dalej :)))
    • Gość: autor Kup pan "żyletę" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 21:50
      Nie wiem czy 2 ostatnie posty byly kierowane rowniez do mnie, ale dopowiem. Nie pisze zyleta z malej litery z powodu braku szacunku, ale z czystej wygody. Ba, mogloby mnie to gó... obchodzic, poniewaz jestem kibicem wrogiej druzyny (sobie pozostawie jakiej) liczacej sie kibicowsko. Mimo wszystko zdenerwowal mnie tytul artykulu i podejscie do sprawy gw, oraz niektorych pieniaczy w komentarzach. A ze mam do kibicow L i zylety swego rodzaju szacunek postanowilem sie wypowiedziec. Tyle
    • Gość: viva Kup pan "żyletę" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 22:12
      ale bydło, na wsi nie ma krzesełek czy co...?:P)))))
    • Gość: Matt Kup pan "żyletę" IP: *.aster.pl 17.11.08, 22:17
      czytam to i az wierzyc mi sie nie chce... nie jestem zadnym debilem co biega z bejsbolem i okrada ludzi, bylem na tym meczu, widzialem jak ludzie wyrywali krzesla, sam zabralem jedno do domu... i zdradze wam w tajemnicy ze byla tam suuuper zabawa. Absolutne 0 agresji, a to ze tyle krzeselek poszlo to byl spontan. Sam nie planowalem tego ale widzac jak inni biora sobie takie pamiatki postanowilem sie przylaczyc. I jeszcze jednym was zaskocze, gdy wracalem autobusem do domu to obok mnie bylo pelno NORMALNYCH osob trzymajacych w rekach krzeselka tj. nie zadne karki, dresy itd. tylko takie normalne ludki. wiec przestancie sie napinac ze banda oszolomow rozpieprzyla swoj stadion. A co do allegro, aukcjie sa 2 na chwile obecna bo sprawdzalem... a krzeselek rozmontowano kilka tysiecy, wiec przestancie pisac ze ludzie chcieli zarobic !!!
    • Gość: Gość Kup pan "żyletę" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 22:58
      www.elwico.pl/~vitorrianin/foty/0809/bks/9.jpg sport.pl = wyborcza= żydzi
    • liq88 Kup pan "żyletę" 17.11.08, 22:58
      allegro nie jest jedynym miejscem, gdzie prowadzi się handel ;)
    • Gość: gosc Kup pan "żyletę" IP: *.who.vectranet.pl 17.11.08, 23:06
      jednak legia jest liderem w napince na necie ;p
    • Gość: hgfh Kup pan "żyletę" IP: *.range86-157.btcentralplus.com 17.11.08, 23:10
      matt te same wrazenia są po pierwszej zadymie tez stoisz i nie wiesz co sie dzieje a jak wszyscy zaczynaja ciskac kamieniami to tez sie przyłączasz i stwierdzasz ze to fajna zabawa w grupie bo nic ci sie nie moze stac a wyzyc sie mozesz bez konsekwencji z innymi normalnymi ludkami,a ze przy okazji ktos dostanie wpie...( czy biedny a klasowy klubik nie dostanie krzesełek) to juz tylko efekt uboczny i cie nie dotyczy
    • Gość: Gość Kup pan "żyletę" IP: *.chello.pl 17.11.08, 23:28
      te krzeselka gdyby ich nie wyrwano zostalbyby zniszczone przez ekipe budowlana ;] i nieprawda ze te wyrywanie krzeselek to przejaw bandytyzmu i chuliganstwa. jezeli ktorykolwiek z was bylby na tym i innym meczach sprzed protestu, czul te swietna i wyjatkowa atmosfere to wiadome byloby dla was czemu ludzie wyrywali te glupie, niby nic nie znaczace plastikowe krzeselka. kazdy kibic chcial miec pamiatke po tylu latach wspanialej historii zylety, to normalne. wiedzac ze nikomu tym nie szkodze ja rowniez wzialem sobie krzeselko do domu i ma ono dla mnie symboliczny charakter. podobnie jak ok. 2-3 tysiecy osob. i zdarzaja sie debile ktorzy robili to ogarnieci tylko checia zysku, jak zawsze. mysle ze bede mogl byc dumny pokazujac to krzeselko w przyszlosci swojemu synowi wspominajac te czasy wspanialej atmosfery i najlepszego wowczas dopingu w polsce. :) i to nie jest deprawacja ze wyrwalem sobie to krzeselko, naprawde ;D jestem uczniem jednego z lepszych warszawskich liceow i nie czuje sie zdemoralizowany, ani nie jestem przestepca i zlodziejem, a swoja pamiatke mam. nie myslmy stereotypami kibica - wandala przynajmniej w tym wypadku
    • Gość: Gość Kup pan "żyletę" IP: *.chello.pl 18.11.08, 00:55
      Teraz wyrwali bo wyjątkowa okazja: ostatni moment starych krzesełek. Na nowej trybunie będzie znów wyjątkowa okoliczność: debiut nowych krzesełek. Będzie można wyrwać z tej okazji. Ot taka kibolska tradycja. Zawsze znajdzie się okazja by zrobić demolkę :)
    • Gość: do KKS Lech - czy Kup pan "żyletę" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 01:56
      a co to jest "gupizna"? Jakiś dialekt wielkopolski? :)
    • Gość: lolo Kup pan "żyletę" IP: *.chello.pl 18.11.08, 07:32
      straszne prostaki w tej wawie w krakowie nikt krzeselek nie wyrywal ,jak ktos chcial krzeselko to kupil od klubu a pieniadze przeznaczono na cele charytatywne
    • bad_moherfvcker Kup pan "żyletę" 18.11.08, 07:44
      Trzeba ich było dać do rozbiórki starego stadionu x-Lecia ;)
    • Gość: hahaha Kup pan "żyletę" IP: *.kana.com.pl 18.11.08, 08:41
      A w Krakowie nikt krzesełek nie wyrywał... sweet.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka