Gość: T@T IP: *.chello.pl 03.01.09, 11:17 A ja myślę, że tak dobrze Dudkowi, jak jest Mu w Realu, to nigdzie juz nie będzie. Dopóki Go nie będą się chcieli pozbyć, to będzie tam, niezależnie od tego ile będzie grał, czy "ławę grzał". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marqin Re: Getafe i Bolton chcą Dudka IP: *.magma-net.pl 03.01.09, 11:41 Dudek od ponad trzech lat grzeje ławę- najpierw w Liverpoolu, teraz w Realu. Gdyby naprawdę chciał jeszcze grać w piłkę, to dawno zmieniłby klub, odchodząc z Liverpoolu w trakcie lub po sezonie 2005/06. I przede wszystkim nie przechodziłby do Realu wiedząc jaka rola jest mu tam przypisana. Gdyby Dudek chciał jeszcze grać to bez wahania przeszedłby do Getafe, jeśli zostanie w Realu to będzie to tylko bramkarska emerytura, niezależnie od tego, czy uda mu się w sezonie zagrać w 2 czy w 3 meczach. Mimo wszystko szkoda, że Dudek tak skończył... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Znowu sie zaczyna.. IP: *.nrth.cable.ntl.com 03.01.09, 11:47 kto chce Dudka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Getafe i Bolton chcą Dudka IP: *.portall.net.pl 03.01.09, 11:48 spokojnie on jeszzcze sobie pogra, tosz to bramkarz a nie napastnik, dobrze sie trzyma, kluby dobrze wiedza ze umiejetnosci ma wiec ja jeszcze bym go nie skreslal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrzask Getafe i Bolton chcą Dudka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 14:17 hehe, nikt w tym wieku o zdrowych zmysłach by się z Realu w takiej sytuacji nie wynosił. Odpowiedz Link Zgłoś
forumajd Getafe i Bolton chcą Dudka 03.01.09, 19:41 Dudek powinien grać w Atletico. Szkoda że w polskiej Ekstraklasie nie ma trzeciej drużyny ze stolicy. Odpowiedz Link Zgłoś