Gość: Jerry IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 27.01.09, 03:40 Viva la CZARNI Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lamora Urban i Trzeciak mają jakiś fetysz tego Zimbabwe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 10:28 Ja rozumiem, że Dickson Choto to jeden z najlepszych obrońców Legii w ostatniej dekadzie, a Chinyama strzela sporo bramek (marnując przy tym trzy razy tyle sytuacji), ale szukanie na siłę zawodników w Zimbabwe tylko dlatego, że dwóch przyzwoitych się trafiło, przypomina mi trochę szał na Brazylijczyków za kadencji Dariusza W. Najpierw byli Roger i Edson, a potem poszło z górki. Ktoś jeszcze pamięta, czy Elton wsławił się czymś oprócz jeżdżenia po pijaku po Al. KEN? A Hugo Alcantara? Junior, zwany "Pomyłką z DVD"? Nie wiem, czy to jest specyfika polskiego futbolu, ale pan dyrektor Trzeciak zamiast ściągać zawodników z Afryki, czy głębokiej brazylijskiej prowincji, powinien uważniej rozglądać się po krajowym podwórku. Przykład Roberta Lewandowskiego jest aż nadto wymowny, a podejrzewam, że w Pruszkowie, Grodzisku i samej Warszawie można znaleźć parę piłkarskich diamentów. Tyle, że trzeba się schylić, a nie patrzeć w horyzont ku Afryce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blow kasa IP: *.acn.waw.pl 27.01.09, 11:11 szukanie na krajowym podworku czesto oznacza wydanie na porownywalnego gracza zdecydowanie wyzszej kwoty. kasa, misiu, kasa... Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Czy przyjedzie Chikwaikwai? 27.01.09, 10:29 Jesli jest taki dobry to czemu nim nie interesowaly sie takie kluby jak Chelsea,Liverpool,ManUtd itp.Moze jest królem strzelców w jakiejs lidze amatorskiej,u nas tez by znalazl takich napastników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHOODINI Czy przyjedzie Chikwaikwai? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 11:22 TO JEST NOWE IMIĘ I NAZWISKO RODNEIA OSEI - KOLEJNY SUKCES MIROSŁAWA TRZECIAKA - JEST GDZIE TAM DOBRY BRAMKOSTRZELNY NAPASTNK TO MIREK GO SCIĄGA TYLKO ZE SA PROBLEMY Z PODRÓŻĄ. PIĘKNA PIOSENKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autobus Szalone liczby w CV IP: *.cku.wroc.pl 27.01.09, 14:33 Sprawdziłem dokonania Chiuauy na znanym europejskim portalu piłkarskim - kickball.com, rzeczywiście robią wrażenie: sezon 2006/2007 - 63 gole w 19 meczach, sezon 2007/2008 - 87 goli w 34 meczach, jesień 2008 - 14 goli w 2 meczach. Ale moja Legunia będzie miała napadziora, ho ho! Mirosław Trzeciak na sprowadzenie tego gracza powiedział: "Kręciła mnie taka moc w nim..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wildcatApollo Wirtualny pilkarz IP: *.pool.einsundeins.de 27.01.09, 16:16 Wg mojej wiedzy nie ma takiego gracza w reprezentacji Zimbabwe, tzn. nie gral w biezacych rozgrywkach, ani w Racingu nie byl na zadnych testach. Wydaje mi sie, ze to taki klasowy pilkarz jak ten nieistniejacy 16-letni talent z Macedonii. Pozdrowienia z okolic Strasbourga. Odpowiedz Link Zgłoś