Forum Sport Tenis
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dawaj Roger!

03.06.11, 17:56
    Nie przepraszam, że zakłóciłam swoją obecnością okraszoną kibolską zaśpiewką humor Prawdziwym Znawcom Tenisa gdyż wisi mi czy PZT przykra jest moja obecność na tym forum. Oczywiście w tym konkretnym przypadku, kiedy Roger gra z Djoko. W żadnym innym przypadku by mi się nie chciało tu zakrzyknąć, nawet gdyby był finał marzeń Woźniacka - Radwańska.

zakrzyknęłam a teraz proszę o porcję obelg pod moim adresem

fik i znik na meczyk palce lizać
    Obserwuj wątek
      • ex.mila Re: Dawaj Roger! 03.06.11, 18:03
        Salma Hayek na trybunach

ciekawe kogo jeszcze operatorzy wyłowią

no i przy okazji przełamanie dla Rogera:-)
      • jan_stereo Re: Dawaj Roger! 03.06.11, 18:14
        Tu nie ma zadnych znawcow tenisa, sa jedynie mniej lub bardziej zajadli, skomputeryzowani kibice tego sportu...

ps. wszystko jedno kto tu wygra(dla mnie) i tak zadnego z nich nie chcialbym widziec w roli mistrza na RG...chociaz na chwile obecna Roger gra jakby znacznie swobodniej od Novaka...
        • ex.mila Re: Dawaj Roger! 03.06.11, 18:19
          jan_stereo napisał:
          >
          > ps. wszystko jedno kto tu wygra(dla mnie) i tak zadnego z nich nie chcialbym wi
          > dziec w roli mistrza na RG...chociaz na chwile obecna Roger gra jakby znacznie
          > swobodniej od Novaka...

To nie chodzi o styl (jak to ktoś określił jazdę figurowa na korcie) tylko o holiłódzkie story. Stary mistrz wraca i spuszcza łomot swojemu aroganckiemu niby - następcy. Taki Rocky 3:-)

Ładnie to Nadal określił - najlepszy tenisista w historii vs. najlepszy obecnie - czyli po mojemu - uzurpator:-)
          • jan_stereo Re: Dawaj Roger! 03.06.11, 18:30
            ex.mila napisała:

> To nie chodzi o styl (jak to ktoś określił jazdę figurowa na korcie) tylko o ho
            > liłódzkie story. Stary mistrz wraca i spuszcza łomot swojemu aroganckiemu niby
            > - następcy. Taki Rocky 3:-)

Nastepca Rogera jest nadal Nadal nie Djokovic ;'))

> Ładnie to Nadal określił - najlepszy tenisista w historii vs. najlepszy obecnie
            > - czyli po mojemu - uzurpator:-)

To byl Murray (ta wypowiedz) ;'))

• ex.mila Re: Dawaj Roger! 03.06.11, 18:40

>
              > To byl Murray (ta wypowiedz) ;'))
              >

Nadal przed pół godziny tak powiedział bo wygranej z Murrayem. aż taka pijana nie jestem:-))
              • jan_stereo Re: Dawaj Roger! 03.06.11, 18:47
                ex.mila napisała:

> Nadal przed pół godziny tak powiedział bo wygranej z Murrayem. aż taka pijana n
                > ie jestem:-))

To widac powtorzyl za Murrayem, bo ja te wypowiedz czytalem juz dwa dni temu, wlasnie z podpisem Szkota ;')) Nawet na trzezwo mozna pasc ofiara bledu informacyjnego ;'))
                • ex.mila Re: Dawaj Roger! 03.06.11, 19:03

>
                  > To widac powtorzyl za Murrayem, bo ja te wypowiedz czytalem juz dwa dni temu, w
                  > lasnie z podpisem Szkota ;')) Nawet na trzezwo mozna pasc ofiara bledu informac
                  > yjnego ;'))

Ale nie dali sobie buziaka pomeczowego całe szczęście:-)) Był taki mecz w pierwszej rundzie - jakiś Włoch rzucił się na Rumuna pomeczowo i zaczął go obcałowywać. Wszyscy na trybunach plus komentator zamarli z przerażenia. Ale Rumun był wniebowzięty:-) nie było kamerki w szatni niestety:-)

Ależ piłka!!!!!!

• ex.mila A kogo chcałbyś widzieć w roli mistrza RG? 03.06.11, 18:21

Guga na trybunach!!!!!! Mój ukochany Guga!!!!!
          • jan_stereo Re: A kogo chcałbyś widzieć w roli mistrza RG? 03.06.11, 18:31
            Ty sie skup na grajacych a nie kibicujacych ;'))

ps. Nadal jeszcze mi sie nie przejadl jak wygrywajacy RG, ze tak to ujme.
            • jan_stereo Re: A kogo chcałbyś widzieć w roli mistrza RG? 03.06.11, 18:34
              Niestety Hiszpan, mimo ze odzyskuje pewnosc siebie i dyspozycje z kazdym spotkaniem nie gra niestety najlepiej, wciaz brak mu precyzji(koncentracja), a wpierwszej kolejnosci chec wygrywania gdzies oslabla, taki psychiczny dolek mu sie trafil (jak to rzekl, mam 25 lat a czuje sie jakbym gral w tenisa od 100,..czy ja musze koniecznie wygrac RG ? Nie musze..).
              • ex.mila Re: A kogo chcałbyś widzieć w roli mistrza RG? 03.06.11, 18:45
                czy ja
                > musze koniecznie wygrac RG ? Nie musze..).

Musi, bo jeszcze cztery Wielkie Szlemy a prześcignie Samprasa, pięć - wyrówna z Federerem, sześć będzie najlepszy w historii:-)
                • jan_stereo Re: A kogo chcałbyś widzieć w roli mistrza RG? 03.06.11, 18:48
                  ex.mila napisała:

> Musi, bo jeszcze cztery Wielkie Szlemy a prześcignie Samprasa, pięć - wyrówna z
                  > Federerem, sześć będzie najlepszy w historii:-)

Alez by sie Federer zmotywowal do gry i wygrywania wowczas, gralby do 40-ki jak nic ;'))
                  • ex.mila Re: A kogo chcałbyś widzieć w roli mistrza RG? 03.06.11, 18:58

> Alez by sie Federer zmotywowal do gry i wygrywania wowczas, gralby do 40-ki jak
                    > nic ;'))

Jak mu Mirka wcześniej nie powie - mam już na waciki. A teraz do pieluch.
            • ex.mila Re: A kogo chcałbyś widzieć w roli mistrza RG? 03.06.11, 18:43
              jan_stereo napisał:

> Ty sie skup na grajacych a nie kibicujacych ;'))

Mam podzielność uwagi:-))

>
              > ps. Nadal jeszcze mi sie nie przejadl jak wygrywajacy RG, ze tak to ujme.

Zajebiście się cieszę, że wygrał z Murreyem. Ale tak jak teraz jestem przeciwko MACIEJOWI który kibicuje Djoko, tak w finale będę przeciwko Nadalowi (chociaż z bardzo ciężkim sercem). Kocham takie rozterki i radosne kibicowanie bez nadęcia:-))

Jesli to kibolstwo jestem 100% kibolką.
              • jan_stereo Re: A kogo chcałbyś widzieć w roli mistrza RG? 03.06.11, 18:51
                ex.mila napisała:

> Mam podzielność uwagi:-))

Co dwie uwagii to nie jedna, nie ;'))

> Zajebiście się cieszę, że wygrał z Murreyem. Ale tak jak teraz jestem przeciwko
                > MACIEJOWI który kibicuje Djoko, tak w finale będę przeciwko Nadalowi (chociaż
                > z bardzo ciężkim sercem). Kocham takie rozterki i radosne kibicowanie bez nadęc
                > ia:-))

To bedziesz przeciwko nadalowi bez wzgledu na wynik Fed vs Novak ?

> Jesli to kibolstwo jestem 100% kibolką.

Kazdy posiadajacy w domu toalete jest 100% kibolem/kibolka ;'))

• ex.mila Re: A kogo chcałbyś widzieć w roli mistrza RG? 03.06.11, 19:07
                  jan_stereo napisał:

> ex.mila napisała:
                  >
                  > > Mam podzielność uwagi:-))
                  >
                  > Co dwie uwagii to nie jedna, nie ;'))

Jeszcze psa kąpię w międzyczasie bo w jakiejś padlinie się wytarzał.

>

>
                  > To bedziesz przeciwko nadalowi bez wzgledu na wynik Fed vs Novak ?

Ejże! Nie żartuj! Jak wygra Djokovic będę tak zaangażowana w kibicowanie Nadalowi, ze nie będę miała czasu zrobić sobie nawet jednego fikołka:-))

>
                  > > Jesli to kibolstwo jestem 100% kibolką.
                  >
                  > Kazdy posiadajacy w domu toalete jest 100% kibolem/kibolka ;'))
                  >

Zaczyna mi coraz bardziej pasować to okreslenie.
      • ex.mila Dalej tak rób Djoko 03.06.11, 18:53

Niech publiczność cię znienawidzi. A ta publiczność ma wyjątkowe predyspozycje:D
      • ex.mila Jeeee!!!!!!! 03.06.11, 19:09
        pierwszy set dla Rogera!!!!!!!!
        • jan_stereo Re: Jeeee!!!!!!! 03.06.11, 19:14
          Niezly klasyk sie zapowiada w finale.
          • ex.mila Re: Jeeee!!!!!!! 03.06.11, 19:16
            jan_stereo napisał:

> Niezly klasyk sie zapowiada w finale.

Domański mnie osłabił, powiedział, że panowie na pewno dzisiaj nie skończą. Taki klasyk rozdarty w połowie? To ja już wolę te znienawidzone przez PZT sesje wieczorne na US.

Jak można taki mecz rozedrzeć na pół??? qrva
            • Gość: MACIEJ Jesli bedzie wiecej niz 3 sety IP: *.nycmny.east.verizon.net 03.06.11, 19:22
              to dzisiaj nie skoncza a jutro Novak wygra.
              • ex.mila Re: Jesli bedzie wiecej niz 3 sety 03.06.11, 19:30
                Gość portalu: MACIEJ napisał(a):

> to dzisiaj nie skoncza a jutro Novak wygra.

Czesc MACIEJ:-) Myślę, ze niestety możesz mieć rację, dlatego trzymam kciuki za trzy sety bez okładu;-)
              • jan_stereo Re: Jesli bedzie wiecej niz 3 sety 03.06.11, 19:34
                Gość portalu: MACIEJ napisał(a):

> to dzisiaj nie skoncza a jutro Novak wygra.

a dlaczego mialby wygrac dopiero jutro, a dzisaj juz nie ???
                • ex.mila Re: Jesli bedzie wiecej niz 3 sety 03.06.11, 19:40
                  jan_stereo napisał:

> Gość portalu: MACIEJ napisał(a):
                  >
                  > > to dzisiaj nie skoncza a jutro Novak wygra.
                  >
                  > a dlaczego mialby wygrac dopiero jutro, a dzisaj juz nie ???

Bo nie da się wygrać pięciosetówki wygrywając jednego seta?:-)

ain't no sunshine when Roger's gone..:-)
      • ex.mila Przeczytane w ostatniim tygodniku Forum 03.06.11, 19:29

cytat z jakiegoś trenera koszykówki NBA (bardzo znany trener, ale nie będę przeklepywać nazwiska z gazety, bo wyszłoby na to, ze udaję, ze na koszykówce też się znam).

Sport nie buduje charakteru, on go ujawnia.

ładne, co?
      • ex.mila spalił nam się Djoko.. 03.06.11, 19:34
        aż tak to nie chciałam. Chciałam, żeby Federer wygrał w pięciu setach. Dzisiaj!
      • ex.mila Ośmiesza Djokovica w takim samym stylu 03.06.11, 19:44
        w jakim Hantuchova ośmieszyła Woźniacką.
        • ex.mila Djoko już chciał zgłaszać pretensje 03.06.11, 19:55
          że serwis RF na out, ale rozejrzał się po buczących trybunach i zaniechał prowokacji.
      • ex.mila Djokovic nie da rady 03.06.11, 20:01
        wygrać nawet jednego seta w tym meczu.

No chyba, ze usłużnie pójdą mu na rękę i przeniosą kolejnego seta na jutro - po tym, wygranym prezez niego.

A Federer już myśli o swojej boskiej Mirce i kolacji którą mu zrobi. Tradycyjnie. Masa błędów. Ten set będzie dla Djokovica.
      • jan_stereo Dawaj, dawaj i nie oddawaj!!! n/t 03.06.11, 20:15
        • ex.mila Re: Dawaj, dawaj i nie oddawaj!!! n/t 03.06.11, 20:19
          Rogerowi już się znudziło wygrywanie setów jeden po drugim. Odpłynął myślami do domowych pieleszy. Po raz który już to...po raz który już tak...
          • jan_stereo Re: Dawaj, dawaj i nie oddawaj!!! n/t 03.06.11, 20:23
            Martwi go to, ze robi sie juz pozno a on obiecal wrocic na chate wczesniej aby nie trzeba bylo specjalnie dla niego odgrzewac kolacji...a tak to sie wyspi, wypocznie, a jutro z ranca skonczy odbijanie.

Tylko ta niedziela nieszczesna jeszcze zostala....
            • ex.mila Re: Dawaj, dawaj i nie oddawaj!!! n/t 03.06.11, 20:31
              jan_stereo napisał:

> Martwi go to, ze robi sie juz pozno a on obiecal wrocic na chate wczesniej aby
              > nie trzeba bylo specjalnie dla niego odgrzewac kolacji...a tak to sie wyspi, wy
              > pocznie, a jutro z ranca skonczy odbijanie.

:-))) otóż to
              >
              > Tylko ta niedziela nieszczesna jeszcze zostala....

W niedzielę wygra dwa sety z Nadalem, odda dwa kolejne (z w.w. przez ciebie powodów) a potem zrobi się ciemno, osttaniego seta przełoza na poniedziałek, a poniedziałek będzie dla młodszego, nie obarczonego małżonką, której na czole rysuje się kredytowa zmarszczka.
        • ex.mila oczywiście kibicujesz Rogerowi 03.06.11, 20:24
          bo ma mniejsze szanse wygrania finału z Nadalem niż Djokovic:-)

fajne to kibicowskie szacher macher:-)
          • jan_stereo Re: oczywiście kibicujesz Rogerowi 03.06.11, 20:31
            Z Federerem Nadal sie psychicznie nie blokuje, a z Diokovicem juz niestety tak i to nawet z nim nie grajac. Z drugiej strony Fed wydaje sie byc kompletnie wolny (gra zwyczajnie swoje) od takich mentalnych zapasci z serbskim tenisita, to jest dopiero ciekawostka ;'))
      • ex.mila Jeśli djokovic wygra ten mecz 03.06.11, 21:12
        to już nigdy nie będę kibicowała Federerowi. Macie moją deklarację w pikselach.
        • jan_stereo Re: Jeśli djokovic wygra ten mecz 03.06.11, 21:17
          Chodzil mis chodzil i wreszcie wychodzil...
          • ex.mila Re: Jeśli djokovic wygra ten mecz 03.06.11, 21:19
            jan_stereo napisał:

> Chodzil mis chodzil i wreszcie wychodzil...

To nie miś, tylko serbska wańka-wstańka.
            • jan_stereo Re: Jeśli djokovic wygra ten mecz 03.06.11, 21:22
              Mialem na mysli szwajcarskiego misia.
              • ex.mila Re: Jeśli djokovic wygra ten mecz 03.06.11, 21:24
                jan_stereo napisał:

> Mialem na mysli szwajcarskiego misia.

aa, tego misia:-)))

dzięki, ze ze mną oglądałeś ten mecz, wielkie dzięki
                • jan_stereo Re: Jeśli djokovic wygra ten mecz 03.06.11, 21:25
                  i mis zepsul pierwsza pilke w obecnym secie po serwie Novaka bo sobie kuszulki nie dopial, ale juz ma guziczek na miejscu i gra ;'))
                  • ex.mila Re: Jeśli djokovic wygra ten mecz 03.06.11, 21:32
                    jan_stereo napisał:

> i mis zepsul pierwsza pilke w obecnym secie po serwie Novaka bo sobie kuszulki
                    > nie dopial, ale juz ma guziczek na miejscu i gra ;'))

Zapamietam z tego meczu jak Djokovic po raz dwudziesty w tym meczu rozkłada bezradnie ręce i wznosi zasmucone oczęta do nieba. Niezaleznie od tego, który wygra.
                    • jan_stereo Re: Jeśli djokovic wygra ten mecz 03.06.11, 21:37
                      Wygra Fedek bo lepiej serwuje, ale Novak to raczej mial tutaj gesty uznania i nawet gdyby wygral tojest juz jego pewnosc siebie zlamana..
                      • ex.mila Re: Jeśli djokovic wygra ten mecz 03.06.11, 21:46
                        jan_stereo napisał:

> Wygra Fedek bo lepiej serwuje, ale Novak to raczej mial tutaj gesty uznania i n
                        > awet gdyby wygral tojest juz jego pewnosc siebie zlamana..

Cudownie, że to akurat Federer przełamał serię zwycięstw Djoko. Jak w Modzie na Sukces. Kazdy z kazdym to robi a i tak na końcu Riczi Ricz okazuje się ojcem wszystkich niueślubnych dzieci nawet swoich sióstr i braci;DD
      • ex.mila 5:5 w czwartym secie! 03.06.11, 21:17

• ex.mila Jeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.11, 21:38
        urraaaaaaQ!!!

To pisałam ja- Staruchowa:-))))))))
      • jan_stereo Fedek, szczere gratulacje, ale.... 03.06.11, 21:41
        ...te brudne zagrywki przed finalem czyli gadanie po francuskiemu pod publiczkie to juz lekko przeginasz ;'))
        • ex.mila Re: Fedek, szczere gratulacje, ale.... 03.06.11, 21:48
          jan_stereo napisał:

> ...te brudne zagrywki przed finalem czyli gadanie po francuskiemu pod publiczki
          > e to juz lekko przeginasz ;'))

Wie co robi...Nadal 10 lat uczy się intensywnie angielskiego i w tym języku nadal najladniej się uśmiecha ; P

wojna? myslałam, ze dopiero w niedzielę się pokłocimy:-))
        • ex.mila Jestem rozdarta. 03.06.11, 21:55
          dla mnie finał marzenie.

Nie wiem, któremu kibicować.

Według wszystkich holiłódzkich reguł obydwaj powinni zwyciężyć., a potem pokłócić się o Mirkę.

Jak Nadal przegra będę go żałować, jak Federer przegra będę go żałować.

Beznadzieja. Jakbym zasiadała na żylecie okrakiem.
          • Gość: ps Re: Jestem rozdarta. IP: *.dynamic.chello.pl 03.06.11, 23:28
            Czapki z głów przed Szwajcarem-zagrał po prostu pięknie. Nie jest to mój ulubieniec, ale cieszy mnie, że ktoś powstrzymał Novaka, bo już mu sodóweczka uderzała do głowy. Serb też zagrał bardzo dobrze, jednak tym razem znalazł kogoś, kto najważniejsze piłki zagrał od niego dużo lepiej. Bardzo pomógł Rogerowi świetny serwis, Ważne było również wygranie pierwszego seta, co dodało Federerowi skrzydeł, a Djoković zaczął się denerwować, widać było, że bardzo boi się porażki.
            Nie wciskałbym jednak żadnemu finaliście pucharu do ręki. Nadal niby gra pasywnie, niby nie ma serwisu, ale... Hiszpan jest zmotywowany, walczy do końca, naprawdę mu zależy. Federer, jeśli chce ograć Nadala, musi być konsekwentny, wykorzystywać szanse (dzisiaj zamienił na przełamanie tylko 4 na 25 szans). Dobry serwis mile widziany i broń Boże, nie robić głupich błędów, bo Hiszpan potrafi to wykorzystać. Poza tym Rafa ma nad Federerem przewagę psychologiczną, nie boi się go, jak to było w przypadku potyczek z Serbem. No i pytanie, czy Roger jest w stanie zagrać drugi, tak samo dobry mecz. Bo o tym, że wygra szybko, łatwo i przyjemnie, to może zapomnieć. Rafa da z siebie wszystko, by wygrać w Paryżu i zachować nr 1 jeszcze jakiś czas. Dla mnie mecz, w którym szanse są 50-50.
            • ex.mila Re: Jestem rozdarta. 03.06.11, 23:57
              :-) To do niedzieli. Byleby chłopakom zdrowie dopisywało a będzie bajka.
              • maksimum Re: Jestem rozdarta. 04.06.11, 00:37
                W pierwszym rzedzie bedzie siedzial Borg.
                • ex.mila Re: Jestem rozdarta. 04.06.11, 00:44
                  maksimum napisał:

> W pierwszym rzedzie bedzie siedzial Borg.

A w drugim Guga. szkoda, że już nigdy nie zagra. Nawet w pokazówce bym go chętnie obejrzała. Wstyd mi, że nie załapalam się na Borga.
                • ex.mila a mecz z najwyższej półki 04.06.11, 00:48
                  Twój Djoko też był świetny, ale przegrana przed finałem dobrze mu zrobi. Jak to ps napisał - sodówka uderzyła mu do głowy. Dobrze mu zrobi taki zimny prysznic.
      • ex.mila Oczy mi sie spociły 05.06.11, 15:05
        ze wzruszenia, a trzeźwa jestem jak drut:-) Jednak trzymam za Fedexa.
        • jan_stereo Re: Oczy mi sie spociły 05.06.11, 15:26
          Kibicowac przeciwko slabszemu, to nie moje pryncypia ;'))

Dalej Nadal!!
          • ex.mila Re: Oczy mi sie spociły 05.06.11, 15:30
            jan_stereo napisał:

> Kibicowac przeciwko slabszemu, to nie moje pryncypia ;'))
            >
            > Dalej Nadal!!

No ja przecież kibicuję słabszemu!!

3:0 dla Fedexa! Tfu, tfu na psa urok, zeby nie zapeszyć:-)

• jan_stereo Re: Oczy mi sie spociły 05.06.11, 15:28
          Przewaga mentalna i gry u fedka jest teraz przeogromna, nadal jakis bez swoje zajadlosci, bez precyzji, koncentracji, ztego nie bedzie wielkiego widowiska, jedynie gra dwoch wielkich, ale to nie to samo...
          • ex.mila Re: Oczy mi sie spociły 05.06.11, 15:31
            jan_stereo napisał:

> Przewaga mentalna i gry u fedka jest teraz przeogromna, nadal jakis bez swoje z
            > ajadlosci, bez precyzji, koncentracji, ztego nie bedzie wielkiego widowiska, je
            > dynie gra dwoch wielkich, ale to nie to samo...

Nie kracz!
            • jan_stereo Re: Oczy mi sie spociły 05.06.11, 15:37
              Troszke pokrakac trzeba, to jak z zaklinaniem deszczu.
              • ex.mila Re: Oczy mi sie spociły 05.06.11, 15:39
                jan_stereo napisał:

> Troszke pokrakac trzeba, to jak z zaklinaniem deszczu.

:-)))

Czyli też życzysz sobie, zeby panowie pobili rekord Isnera z Mahudem? Ile tam było? 11 godzin z okładem chyba:-)
                • ex.mila Re: Oczy mi sie spociły 05.06.11, 15:45
                  ex.mila napisała:

>
                  > Czyli też życzysz sobie, zeby panowie pobili rekord Isnera z Mahudem? Ile tam b
                  > yło? 11 godzin z okładem chyba:-)

Oglądałam ten mecz przez bite trzy dni w małym okienku na kompie. Zasiadłam na chwilę pierwszego dnia, żeby zobaczyć początek, a potem miałam coś pilnego załatwić. Przez kolejne dwa dni niczego pożytecznego nie zrobiłam. To nie tylko było najdłuższe widowisko w powojennej historii tenisa, ale tam każdy gem był pasjonujący, na przewagi. Oni od początku kolanami po korcie szorowali. Sewrowali tak, że im głowy urywało. Ani razu nie pomyślałam sobie, że się umówili, żeby ten rekord pobić. I te tłumy widzów trzeciego dnia, na drzewach, latarniach, wepchnięci w wolną każdą dziurę. Coś niesamowitego.

Zresztą mało brakowało a Isner teraz by grałw finale z Federerem:-)
                • jan_stereo Re: Oczy mi sie spociły 05.06.11, 15:47
                  Pamietam tamten slawetny mecz, bylem wowczas w Turcji..tutaj jednak zycze sobie aby panowie padli na korcie, zabrano ich do szpitala i tam wreczono im ex-aequo nastepujace nagrody, Federerowi puchar, a Nadalowi zaliczyli kolejnego RG do swej puli ;'))

ps. po zdjeciach stopu Nadali (wlanie mi mignelo, to chyba jego zabiora wczesniej)...
                  • ex.mila Re: Oczy mi sie spociły 05.06.11, 15:55
                    jan_stereo napisał:

> Pamietam tamten slawetny mecz, bylem wowczas w Turcji..tutaj jednak zycze sobie
                    > aby panowie padli na korcie, zabrano ich do szpitala i tam wreczono im ex-aequ
                    > o nastepujace nagrody, Federerowi puchar, a Nadalowi zaliczyli kolejnego RG do
                    > swej puli ;'))

Podpisuję się pod tym!!! Gdzie mam postawić parafkę?:-)))

>
                    > ps. po zdjeciach stopu Nadali (wlanie mi mignelo, to chyba jego zabiora wczesni
                    > ej)..

Strasznie mi przykro, że nie jest w pełni sprawny..to w ogóle zmienia obraz widowiska.
      • jan_stereo Roger... 05.06.11, 15:54
        No nie robi praktycznie zadnych bledow, taka mala manufaktura, za to Nadal zajal sie ich masowa produkcja..
        • ex.mila Re: Roger... 05.06.11, 15:58
          jan_stereo napisał:

> No nie robi praktycznie zadnych bledow, taka mala manufaktura, za to Nadal zaja
          > l sie ich masowa produkcja..

Ale jak uda mu się minąć Rogera to bajka po prostu.
          • jan_stereo Re: Roger... 05.06.11, 16:06
            ex.mila napisała:

> Ale jak uda mu się minąć Rogera to bajka po prostu.

O tak, jak teraz ;')))
            • jan_stereo Re: Roger... 05.06.11, 16:07
              i raz jeszcze na 30:0 ;'))
      • jan_stereo Zmiana planow 05.06.11, 16:09
        Nie bede kibicowal przeciwko Rogerowi, tylko na pohybel Mirce ;'))
        • ex.mila Re: Zmiana planow 05.06.11, 16:15
          jan_stereo napisał:

> Nie bede kibicowal przeciwko Rogerowi, tylko na pohybel Mirce ;'))

Tez mnie wnerwia ta paniusia, ale pomyśl sobie o Federerze jako o ofierze przemocy rodzinnej (pewnie trzyma go mocno pod pantoflem i traktuje jak popychadło, albo maszynkę do zarabiania pieniędzy;))- ale sie zaraz na nas gromy posypią, moraliści będa nas chcieli otoczyć korfdonem sanitarnym jak Kluzikowa prezesa:-))) i od razu serce ci zmięknie.

A poważnie - Jak Nadal wykaraskał sie ze stanu 2:5 to Szwajcar nie ma szans w tym meczu.
          • jan_stereo Re: Zmiana planow 05.06.11, 16:29
            ex.mila napisała:

> Tez mnie wnerwia ta paniusia, ale pomyśl sobie o Federerze jako o ofierze przem
            > ocy rodzinnej (pewnie trzyma go mocno pod pantoflem i traktuje jak popychadło,
            > albo maszynkę do zarabiania pieniędzy;))

A jak bylo u Samprasa, tak go w lozku meczyla ta domina-pantera, ze potem nie mial sily po korcie biegac, to pod koniec swej kariery ;'))

> A poważnie - Jak Nadal wykaraskał sie ze stanu 2:5 to Szwajcar nie ma szans w t
            > ym meczu.

Wiesz co sie zmienilo, Nadal sie wreszcie odnalazl, zlapal rytm i koncentracje, a to o dziwo zawsze deprymowalo Federera, zamiast robic swoje (jak na starcie) to widac ze teraz przezuwa i koncentruje sie na nieustepliwosci Nadala, czyli za duzo mysli
            • ex.mila aż przykro patrzeć 05.06.11, 16:39
              zachowuje się, jakby zaraz miał poddać mecz..
              • jan_stereo Re: aż przykro patrzeć 05.06.11, 16:42
                ja to nazywam faza 'dziadkowania' u niego, i te smutnawe oczy..nie tak mialo byc, i nie dostane tej roboty w zaklinaniu...
                • ex.mila Re: aż przykro patrzeć 05.06.11, 16:54
                  jan_stereo napisał:

> ja to nazywam faza 'dziadkowania' u niego, i te smutnawe oczy..nie tak mialo by
                  > c, i nie dostane tej roboty w zaklinaniu...

Poszłam pozmywać w międzyczasie. I jak widzę nic nie straciłam.
                  • ex.mila W końcu jakiś piękny punkt 05.06.11, 16:56
                    wydany przez Rogera. Ale jedna wiosna, wiadomo.
                    • ex.mila Re: W końcu jakiś piękny punkt 05.06.11, 16:58
                      ,ex.mila napisała:

> wydany przez Rogera. Ale jedna wiosna, wiadomo.

Tfu, jaskółka rzecz jasna!
                    • jan_stereo Re: W końcu jakiś piękny punkt 05.06.11, 17:02
                      Czuje sie zmanipulowany, ja tu przeciez kibicuje Nadalowi nie Fedkowi, a sie tak tym ostatnim przejalem ze mi Rafala przelamal,niecny Szwajcar.
                      • jan_stereo Re: W końcu jakiś piękny punkt 05.06.11, 17:05
                        jan_stereo napisał:

> Czuje sie zmanipulowany, ja tu przeciez kibicuje Nadalowi nie Fedkowi, a sie ta
                        > k tym ostatnim przejalem ze mi Rafala przelamal,niecny Szwajcar.

Dziekuje za uznania mojej reklamacji ;'))
                        • ex.mila Re: W końcu jakiś piękny punkt 05.06.11, 17:09
                          jan_stereo napisał:

>
                          > Dziekuje za uznania mojej reklamacji ;'))

Uznałam coś? czy w niezbyt subtelny sposób uznanie próbujesz mnie wymusić?:-) Nie przypominam sobie, żebym coś uznawała na piśmie, czyli jednak złośliwość. Uznaję twoje prawo do czynienia złośliwości pod moim adresem:-))
                          • jan_stereo Re: W końcu jakiś piękny punkt 05.06.11, 17:15
                            W ramach reklamacji Fedek oddal Rafie gema przy swoim serwie, tak to widze ;'))

ps. a uszczypliwosci to ja chetnie zaraz jakies sklece ;'))
                        • ex.mila No i pogoda zaraz wszystkich pogodzi 05.06.11, 17:10
                          a Nadal powiedział, ze po mokrym to on biegać nie zamierza.
                      • ex.mila Re: W końcu jakiś piękny punkt 05.06.11, 17:06
                        jan_stereo napisał:

> Czuje sie zmanipulowany, ja tu przeciez kibicuje Nadalowi nie Fedkowi, a sie ta
                        > k tym ostatnim przejalem ze mi Rafala przelamal,niecny Szwajcar.

Umówmy się, ze na razie kibicujemy temu, żeby było pięć setów. A potem każdy podąży swoją drogą:-))
      • jan_stereo Alez sie zrobil tenis! 05.06.11, 16:13
        Warto bylo zaklinac, chyba sie najme zawodowo przy Grand Slamach ;'))
        • ex.mila Re: Alez sie zrobil tenis! 05.06.11, 16:17
          jan_stereo napisał:

> Warto bylo zaklinac, chyba sie najme zawodowo przy Grand Slamach ;'))

To chyba inną końcówkę oglądamy..Roger zgasł zupełnie. Ale to miłe z jego strony, ze nie chciał zbyt mocno uderzyć kolegi piłką.
          • jan_stereo Re: Alez sie zrobil tenis! 05.06.11, 16:38
            No kompletna zamiana, Fed przypomina Nadala z poczatku pierwszego seta i vice versa, zwlaszcza w masowej produkcji srednio wymuszonych bledasow...
      • jan_stereo Deszcze niespokojne, potargaly... 05.06.11, 17:11
        i co tu teraz robic ;'))

Chyba wyskocze na zakupy.
        • ex.mila Re: Deszcze niespokojne, potargaly... 05.06.11, 17:17
          jan_stereo napisał:

> i co tu teraz robic ;'))
          >
          > Chyba wyskocze na zakupy.

To ja pójdę poszukac truskawek:-)
          • Gość: Pitou Re: Deszcze niespokojne, potargaly... IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.11, 17:34
            co ten Roger wyrabia? blad za bledem.
            • ex.mila Re: Deszcze niespokojne, potargaly... 05.06.11, 17:41
              Gość portalu: Pitou napisał(a):

> co ten Roger wyrabia? blad za bledem.

Po meczu.
          • jan_stereo Re: Deszcze niespokojne, potargaly... 05.06.11, 18:19
            ex.mila napisała:

> To ja pójdę poszukac truskawek:-)

Wracamy do meczu, Roger tez chyba wrocil na chwile, choc truskawek sam bym zjadl, mam jednak marchewki ;'))
            • ex.mila Re: Deszcze niespokojne, potargaly... 05.06.11, 18:30
              jan_stereo napisał:

>
              > Wracamy do meczu, Roger tez chyba wrocil na chwile, choc truskawek sam bym zjad
              > l, mam jednak marchewki ;'))

wrócili rodzice (chaty im pilnowałam przez trzy dni), i nie mogę oglądać, bo cały czas mi czymś d. zawracają

wrrrr

kocham ich, ale mogli przyjechać za jakieś trzy godziny dopiero
              • jan_stereo Re: Deszcze niespokojne, potargaly... 05.06.11, 18:34
                Bede ogladal wiec za Ciebie. Pozdrow rodzicow ;'))
                • ex.mila Re: Deszcze niespokojne, potargaly... 05.06.11, 21:43
                  jan_stereo napisał:

> Bede ogladal wiec za Ciebie.

Przeprosiłabym cię, ze tego czwartego seta musiałeś oglądać za dwoje, gdyby nie to, ze wygrał Nadal: P

Najlepszy mecz RG 2011poza oczywistym - półfinałem Rogera z Djokovicem to dwa pierwsze sety Guasqueta ze Stepankiem.

A żeby wybrać kobiecy musiałabym zajrzec do drabinki. Były ze dwa/trzy na naprawdę wysokim poziomie. Ale nie pamiętam czyje.
                  • ex.mila przejrzałam kobiecą drabinkę 05.06.11, 21:50
                    i chociaz widziałam jak przypuszczam do ćwierćfinałów 1/3 meczów, a potem już całość to wszystkie wyleciały mi z głowy - oczywiście poza tymi gdzie moje "ulubienice" dostawały baty. Jednak wiem, że obiektywnie taki mecz nie spełnia kryteriów dobrego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka