2ekspert 20.03.09, 09:18 Sebuś jak ja czekam na taki twój meczyk że ustawiasz piłę w odległości 25 metrów i pięknym strzałem nad murem zdobywasz gola kolejki a my cenne 3 punkty. Może teraz z Polonią? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jan Sebastian Bach Sebastian Mila: Przyrowskiemu strzelę dwie IP: *.wroclaw.mm.pl 20.03.09, 13:06 Ehh... To jest to! Dawno nie było tak wspaniałej atmosfery w Śląsku i wokół Niego. Mamy wspaniałego trenera, który na dodatek był wspaniałym piłkarzem Śląska. Drużyna stanowi monolit. Pozycja w tabeli też niczego sobie. No aż chce się iść na każdy kolejny mecz. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzelika Re: Sebastian Mila: Przyrowskiemu strzelę dwie IP: 77.79.192.* 20.03.09, 15:42 S. Mila przestan sie kompromitowac!!!!!!!!!!!!! Bedziecie sie bronic az miło. A Przyrowski bedzie mógł klaskac z nudow no chyba, ze na rozgrzewka cos tam zlapie niegroznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Re: Sebastian Mila: Przyrowskiemu strzelę dwie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.09, 15:53 kobieto twoich bredni juz sie nie da czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocek Sebastian Mila: Przyrowskiemu strzelę dwie IP: *.chello.pl 20.03.09, 16:10 To nie jest kobieta tylko lubiński przebieraniec i niech się martwi o swoje Zagłębie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocek Sebastian Mila: Przyrowskiemu strzelę dwie IP: *.chello.pl 20.03.09, 16:17 A naszemu Sebusiowi zycze jak najbardziej tych dwóch bramek.Sląsk do pucharów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzelika Sebastian Mila: Przyrowskiemu strzelę dwie IP: 77.79.192.* 20.03.09, 16:32 A skad masz pewnosc, ze jestem miłym lubińskim chlopcem??? Zgaduj zgadula! Ale bardzo mi przykro pudło. A swoja droga to Zagłebie Lubin za kilka lat bedzie mistrzem Polski o czym WKS Slask moze sobie tylko pomarzyc. A Puchary! BUHHAHAHAHAHAHAHAHA. Czary mary!!! Odpowiedz Link Zgłoś
etruskw-w Sebastian Mila: Przyrowskiemu strzelę dwie 21.03.09, 23:49 Coś przedobrzył Sebuś, nie strzelił nawet jednej , na drugi raz lepiej nie kłapać za wiele przed meczem Odpowiedz Link Zgłoś