Dodaj do ulubionych

Górnika gra z Odrą

• Gość: on Górnika gra z Odrą IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.09, 21:45
      świńsko grypa, świńsko grypa, KaeSGie!
    • Gość: cracus Górnik wygrał. Kasperczak: Kibice nam pomogli IP: *.chello.pl 16.05.09, 21:55
      zabrze śmiećn u siebie Cracovia z każdym wygra to wiesniakami zabrudzonymi
      węglem tez
      • Gość: Kamil93trsl Re: Górnik wygrał. Kasperczak: Kibice nam pomogli IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.09, 21:58
        ty ku... h...u twoja stara smic daje dupy za kelnia zupy gorole jebane JEBAC ŚMIERDZIELI
        T R S L
        • Gość: mordka Re: Górnik wygrał. Kasperczak: Kibice nam pomogli IP: *.nycmny.east.verizon.net 16.05.09, 22:03
          w Zabrzu zupe je sie kielniami :) w sumie to niemoge wycziac w jaki sposob no ale pozostawmy to ich slodka tajemnica.

Szkoda ze Odra nie dobila tego Gornika, ale spodziewalem sie ze tak moze byc, ze cos moze bylo pod stolem ulozone, choc ogladajac mecz i widzac w jaki sposob padly bramki - ciezko sie tutaj doszukac czegos ;/
          No nic Cracovia musi za tydzien wygrac I spuscic te zabole do I ligi. Tam ich miejsce, moze tam wykorzystaja ta kase i te mozliwosci ktore maja, moze sie naucza, mam nadzieje.
          I nie walcie smetow ze Gornik ma wielka historie, ze tyle tytulow Mistrza Polski, bo nie sama historia sie zyje!
          Trzeba umiec grac
    • Gość: Kamil93trsl Górnika gra z Odrą IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.09, 22:00
      cracovia 1 liga hej hej
      ŚMIERĆ GOROLOM
    • fanscarlett A jednak piłkarze Górnika się nie przestraszyli... 16.05.09, 22:29
      ...słów swoich kibiców na treningu przed meczem. A wielu tak właśnie
      sądziło.
      • Gość: wsz Re: A jednak piłkarze Górnika się nie przestraszy IP: *.broker.com.pl 16.05.09, 23:05
        haha przestraszyli ciekawe ile Odra wzieła za ten mecz pozdrawiam :)
    • Gość: bix Kasperczak na konferencji: koszulki były fajne IP: *.bater.net.pl 16.05.09, 23:05
      www.mmsilesia.pl/5513/2009/5/16/kibice-zmotywowali-zabrzan-gornik--odra--foto--wideo?category=sport
    • Gość: sk do Max i dziennikarzy GW IP: *.pzeask.3s.pl 16.05.09, 23:34
      Do Max:
      "Głupiś boś młody"
      Kiedyś może zrozumiesz o co w tym wszystkim chodzi.

Do dziennikarzy GW:
      Ciekawe co napiszecie teraz, po jasnej wypowiedzi Kasperczaka na
      temat roli kibiców Górnika w ostatnim treningu.
      Tylko nie zamilknijcie przypadkiem ,bo chętnie poczytam o waszym
      oburzeniu :))))))))))))))))))))
    • Gość: blue Górnik wygrał. Kasperczak: Kibice nam pomogli IP: *.dip.t-dialin.net 17.05.09, 00:17
      ... i pieniadze allianzu. wroclaw czeka
      • Gość: DonPedro Odra wom to podarowala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 01:36
        Jakie szczewa to sa prymitywy,cos sie im wydaje, ze ta ich potega roznosi
        wszystko i wszedzie. Oderka puscila im szpil ze wzgledu na koneksje
        dzialaczo-trenersko-zawodnicze. Taki to klub, ze pomoze druzynom z regionu w
        biedzie: udostepni stadionu za przyzwoita oplata, odpusci mecz, kupi/odsprzeda
        zawodnika. O Gorniku tego sie nie da powiedziec...nie odwdzieczy sie bo chca byc
        jedyni ze Slaska.Na Cracovii szpil prawdy.Moze sie im udo. Pozdrowienia z
        Niebieskiego Rybnika
    • Gość: ss Re: Górnika gra z Odrą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 07:25
      sdla mnie osobiście jest to jakimś hard corem, nie może być tak że "kibice"
      terroryzują zawodników, dzięki mojej empati poczułem się jak oni, nie wierzę w
      to żeby i m się ni e chciało, terror jaki im zapewnili "kibic3e " jest czymś
      niezrozumiałym, poczułem się przez chwilę jak taki gość, ja osobiście bym takiej
      bluzki poprostu nie włożył, tak nie może być !!!
      • Gość: sk Re: Górnika gra z Odrą IP: *.pzeask.3s.pl 17.05.09, 08:25
        Gość portalu: ss napisał(a):
        , ja osobiście bym takie
        > j
        > bluzki poprostu nie włożył, tak nie może być !!!

Oj włożyłbyś, włożył i to pierwszy - uwierz mi :)
    • Gość: dzekson2 Górnika gra z Odrą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 08:09
      górnik choć mi go szkoda i tak spadnie i tak spadnie z cracovią i arką
      s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376
    • Gość: kibic, nie kibol łyse dresy następnym razem ich pobiją:) IP: 79.110.195.* 17.05.09, 08:51
      skoro postraszenie pomaga, to łysy debil w swym poustym łbie
      wykombinuje, ze w przyszłym sezonie trza wpeird..ol przed kazdym
      meczem spuścić i Górnik będzie mistrzem

durne łyse dresy są proste... działanie przyniosło skutek, to trza
      kontynuować

:)

a wszystko przy aprobacie prezesa... zawodnicy powinni podać klub
      do sądu za narażenie zdrowia itp..

kibic, nie kibol
      • Gość: gość Re: łyse dresy następnym razem ich pobiją:) IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.09, 09:26
        Bardzo dobrze skomentował Milcarski:

aprobata prezesa dla takich poczynań może spowodować, że po kolejnej
        porażce zabrzańskie karki wejdą do jego gabinetu i jemu każą włożyć
        koszulkę

ja bym jeszcze to uzupełnił:

zauważalna także aprobata zabrskich pikników dla takich poczynań
        może spowodować że to im karki każą włożyć koszulki z
        jakimś "ospowiednim" napisem.

Ciekawe czy wtedy też będą chwalić taką "motywację"
    • raskol Hanyska koalicja 17.05.09, 09:14
      To śmierdzi pod prokurature, ustawianie wyników meczów. Chodzi o to by zespoły z
      3miasta wyrzucić z e-ligi. Wyniki były do przewidzenia, ostatnie 4 kolejki
      powinny być rozgrywane o tej samej godzinie !
      Pie...ne hanysy ustawiły mecze by arke i lechie zesłać do 1 ligi , każdy o tym
      wie tylko siedzi cicho !
      • Gość: gff Re: Hanyska koalicja IP: 80.54.10.* 17.05.09, 11:19
        Z pierwszą częścią postu się nie zgadzam. Ale fakt - zespoły z
        3miasta mają swój dom w I lidze, a nie w Ekstraklasie. Niech tam
        wracają.
      • Gość: soldat Re: Hanyska koalicja IP: *.xnet.org.pl 18.05.09, 11:46
        macie Euro...po co wam e-liga??? stadion wam przez może z Norwegii podeślą bo
        jak bylem tydzień temu to pod" baltic arena" ogródki działkowe
        stoją...parodia....premier tez wam wyszedł...z wermachtu.....
    • Gość: Antek Re: Górnika gra z Odrą IP: *.chello.pl 17.05.09, 09:25
      Całej tej naszej żałosnej lidze powinni kibice dac takie koszulki.Żeby te
      śmiedzace lenie któe robią wszystko oprocz grania w pilke robią.Goscie ktorzy
      maja tone zelu na głowie ,albo wygląd jak jakaś ciota a nie facet.Brawa dla
      kibiców Górnika za tą akcje.Reszta Polski też powinna tak "Zdopingować " swoich
      "piłkarzy"
    • Gość: WH skoro szalikowcy są tak dobrmi motywatorami IP: *.acn.waw.pl 17.05.09, 10:01
      to po cholerę Górnikowi Henryk?
    • miro1973 Górnika gra z Odrą 17.05.09, 10:43
      Fajnie,że KSG wygrał...cieszy mnie to, jako Ślązaka i wielbiciela tego klubu...Czytając forum (zwłaszcza wpisy fanów Cracovi) chciałem zauważyć, że wygrana Górnika z Odrą jest niczym wobec wygranej Cracovii z Polonią Wa-wa....tak się działo....A idąc dalej w teorii spiskowej - ile dostał piłkarz KSG za samobójczą bramkę z Lechem przy wygrywanym meczu? Dajcie se luz, to tylko sport...Mam żal do KSG,że potrafi grać na maksa z najlepszymi (i stawia im wygórowane warunki) a ze średniakami dostaje baty...

Pozdrawiam kibiców ze Śląska - niezależnie od klubu - może być Piast, GKS, Ruch, etc....
    • Gość: man Górnik wygrał. Kasperczak: Kibice nam pomogli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 10:58
      jak ten wynik nie był ustawiony to ja jestem papież, korupcja w
      polskiej piłce osiągneła zenit ... Panie Lato Panu już dziękujemy
    • Gość: Gra Pozorów Heniek Kasperczak - miłośnik wszystkich dresów. IP: *.ryb.airbites.pl 17.05.09, 11:34
      Witamy stu nowych łysych asystentów trenera Kasperczaka. Allianz zapłaci, bo w
      sumie skuteczni są przecież...
      Dopóki polskim futbolem rządzić będą przekrętasy i bandyci, nigdy nie będzie
      normalnie. Nigdy!
    • Gość: Lech Jednak Kasperczak to kretyn. IP: *.chello.pl 17.05.09, 12:26
      Uważałem go za dobrego trenera i światowca. Tym stwierdzeniem
      otworzył furtkę kibolom do tego, aby ci go regularnie napierd....
      gdy tylko jego druzyna słabiej zagra.
    • Gość: soldat Górnika gra z Odrą IP: *.xnet.org.pl 18.05.09, 11:36
      Sugeruję wszystkim , którym tak na sercu leży " dobro" polskiej piłki nożnej,
      żeby zamiast wypisywać pierdoły na forach i stronach GW, ruszyli się zza biurka
      i przyszli na " patologiczny" stadion Górnika w Zabrzu...pomówimy wtedy co kto i
      dla kogo jest patologią....jeżeli natomiast chodzi o "kiboli" to sugeruję
      poszukać ich we własnej familii
      .Pana Płatka za teorie spiskowe dotyczące klubu z Zabrza serdecznie
      pozdrawiam....na łamach forum choć wolałbym osobiście...Zrobiłby sobie ze mną
      zdjęcie i mógł mówić o patologii:D
    • Gość: soldat Górnika gra z Odrą IP: *.xnet.org.pl 18.05.09, 11:43
      tak abstrahując od wszystkiego...to Panowie...."przekrętasy" chodzą w
      garniturach.....no i Pana Płatka jeszcze raz pozdrawiam serdecznie twórczość
      tego Pana powoduje, że aż chce się poranną prasę przeczytać.....i zapraszam Pana
      na "patologiczny stadion" w "patologicznym" mieście gdzie jest co drugi tydzień
      13-15 tys. "kiboli"...proszę zabrać własny dres:)może być z "adasia"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka