Gość: Admix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 11:27 Z gowna bata nie ukrecisz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
albinozz Orest Lenczyk nowym trenerem Cracovii 12.08.09, 11:32 << DZIAŁAJ FAIR PLAY I ZAWSZE ZWYCIĘŻAJ >> Jak zobaczyłem ten slogan na stronie Sracovii, to mnie pusty śmiech ogarnął. Nie mam nic do Pana Lenczyka, szanuję go, ale miejsce tego złodziejskiego klubu jest w I lidze. Wszak to sobie sportowo wywalczyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WG Re: Orest Lenczyk nowym trenerem Cracovii IP: *.ghnet.pl 12.08.09, 11:43 no juz nie płaczcie...i poprawce ten kurnik, który nazywacie stadionem, bo na razie nie ma z czym do ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaxKolanko łodzianin sie odezwał, g* z nieba leci ... IP: *.echostar.pl 12.08.09, 15:10 łodzianie bez honoru, dzida wam w oko prostaki. teraz będą latam i przekręcać prawdę o tym, ze spadliście za korupcje i burdel w klubie ! sami łamali prawo, a teraz chcą traktowania w zgodzie z literą prawą odczytaną wg waszego punktu widzenia. co wy tacy kombinatorzy jesteście? i łks i widzew .... żal mi was, jestescie śmieszni, przestańcie nastawać na Cracovię i Koronę, bo to jest pożałowania godne odwracanie kota ogonem. To nie ich wina, ze kupowaliście mecze i macie wieloletni bałagan w klubie. Oprzytomnijcie i weźcie się za robotę, bo nawet jak uda się awansować za rok, to znowu będziecie biedakami ligi. Uczcie się od Piasta i Bytomia jak powoli budować swój klub. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sini Filipiak zawodników do gry trzeba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.09, 11:33 co trener zrobi z kołków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Orest Lenczyk nowym trenerem Cracovii IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 12.08.09, 11:33 TAAA... KORONA SILNY PRZECIWNIK.. DOSTALA 5-0 U SIEBIE Z PRZECIETNA AMICA.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Orest Lenczyk nowym trenerem Cracovii IP: 195.182.52.* 12.08.09, 11:35 Po meczu z Lechią rozmawiałem dwa razy telefonicznie z profesorem Filipiakiem. Nic mi nie wiadomo, żebym miał odejść - mówił po feralnym spotkaniu Płatek. No to już Cię trochę z'update'owali :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gajga Działaj Fair Play i Zawsze Zwyciężaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.09, 12:33 Sracovia ma fajny tekst na swojej "Pseudo-stronie" Działaj Fair Play i Zawsze zwyciężaj czy coś takiego...oni działają fair??? Niezłe jaja. Nawet dobry trener z pni zawodników nie zrobi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niesmak Orest Lenczyk nowym trenerem Cracovii IP: 212.160.234.* 12.08.09, 11:51 Pff... To na pewno była wina Płatka! Lenczyk może pomoże a może nie. Ale na pewno pan Filipiak nie jest poważnym człowiekiem. Zostali w ekstraklasie tylko i wyłącznie dzięki PZPN... mam nadzieje że w tym sezonie wylądują na ostatnim miejscu i już nie będzie problemu z określeniem ich miejsca w szyku! Co najwyżej 1. liga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neutral Re: Orest Lenczyk nowym trenerem Cracovii IP: *.chello.pl 12.08.09, 11:51 zamiast odpraw dla zwalnianych trenerów lepiej chyba kupic dobrego bramkarza, bo ten Cabaj, Caban czy jak mu tam to chyba najsłabszy punkt drużyny. Obejrzałem ich ostatni mecz i co ten bramkarz wyprawia to jedna kpina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Orest Lenczyk nowym trenerem Cracovii IP: 80.50.133.* 12.08.09, 11:54 Cabaj jest lepszy niż Pawełek... A wszędzie piszą i rozpływają się nad polską szkołą bramkarzy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PogromcaFarmazonów Re: Orest Lenczyk nowym trenerem Cracovii IP: 212.91.26.* 12.08.09, 12:21 no cabaj lepszy niż Pawełek wcale nie jest... ale fakt Pawełek ostatnio popełnia dużo prostych błędów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Orest Lenczyk nowym trenerem Cracovii IP: *.centertel.pl 12.08.09, 11:53 Panowie, czy was w koszernej pokręciło na dobre?! To, że jakiegoś Płatka zastąpił Sratek, zasługuje na czerwony pasek? Marna drużyna, marni trenerzy, beznadziejna liga i tak samo denna reprezentacja. Już lepiej poczytać jak jurny Kazimierz zabawia się z Izabel... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Orest Lenczyk nowym trenerem Cracovii IP: 80.50.133.* 12.08.09, 11:55 To czytaj sobie na zdrowie i się podniecaj !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: australijczyk Orest Lenczyk nowym trenerem Cracovii IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 12.08.09, 12:12 Oj panowie ten starszy pan Lenczyk to najlepszy trener w polskim futbolu.A dla Platka mam oferte jedz chlopie do AFRYKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Orest Lenczyk nowym trenerem Cracovii IP: 80.50.133.* 12.08.09, 12:23 To że jest nestorem to się zgodzę, ale że najlepszy??? Śmiem wątpić, zobaczymy czy uda mu się coś osiągnąć (vide utrzymać Cracovię, bo chyba o to w tym sezonie będzie ta drużyna grała). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Orest Lenczyk nowym trenerem Cracovii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 12:24 Smuda do Polonii, Lenczyk do Cracovii, dwóch trenerów po dwóch kolejkach. No nie wiadomo ja z tym Grembockim ale to już chyba przesądzone,że Franz będzie trenerem czarnych koszul. Ciekawe kto następny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Orest Lenczyk nowym trenerem Cracovii IP: 80.50.133.* 12.08.09, 12:34 Moim zdaniem za bardzo nerwowe są to roszady ... Idąc tym tropem asystent Leo może mieć "gorąco", bo jak na razie zdobył jeden punkt, później w kolejce są Andrzej Lesiak, Rycho Wieczorek, Marek Chojnacki i Dariusz Fornalak ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jax nie ukręcisz? IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.09, 12:29 są jednak tacy co to umieją zrobić: kiedyś w GKS Bełchatów, a niedawno w KGHM Zagłębie Lubin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puchatek Orest Lenczyk nowym trenerem Cracovii IP: 84.241.248.* 12.08.09, 12:32 jezu, bogu dzieki... Orest, ratuj nasza Krakowie... dziekujemy panie Platek, obysmy sie nigdy nie spotkali!!! Beztalencie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. A dlaczego Cracovia kopie w tzw. Ekstraklasie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.09, 13:06 Zwycięzca "Ekstraklasy" z udziałem I-ligowej Cracovii nie będzie żadnym mistrzem Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Duze L Pasy to jest klub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 13:23 Pozdro dla Cracovii od Czarnych Koszul! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: Pasy to jest klub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.09, 13:33 Jakich znowu czarnych koszul, skoro Polonia Warszawa (I liga) to Grochklin i Dyskboli Grodzisk Wielkopolski... A skorumpowany Lech Poznań to Amigo Wronki... Fajna ta nasza "Ekstraklasa"! Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Szkoda nerwow 12.08.09, 15:13 Poziom komentarzy wiekszosci "siatkarzy" jest nizszy od poziomu wyszkolenia zawodnikow Cracovi. Uwazam,ze profesor Filipiak wreszcie po rozum do glowy doszedl i zatrudnil Fachowca. Zawodnicy tak do konca nie sa nieudacznikami.Nieudacznikami byli trenerzy po Wojciechu Stawowym. Przekonany jestem,ze z trenerem Lenczykiem Cracovia zamiesza powaznie w extraklasie i wiecie co? Urban Jan gdy dowiedzial sie kto jest trenerem "Pasow" dostal energicznej sraczki i treningi i odprawe przedmeczowa prowadzil bedzie przez naglosnienie stadionowe ze sraczyka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petersen wreszcie prawdziwy trener IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 15:11 wreszcie Filipiak poszedłpo rozum do głowy! Odpowiedz Link Zgłoś