Gość: PRZEMEK Re: Siatkarze wyrzuceni z kadry za picie alkoholu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 11:53 znów okazało się , że w Polskich sportowcach brak profesjonalizmu.Trochę za wcześnie uwierzyli , że są wielcy i niezastąpieni.Może decyzje trenera Lozano pokarzą że reprezentant kraju który nosi orła na piersi powinien być wzorem dla innych. Jak woli drinkować to musi liczyć sie z takimi konsekwencjami. Wielu sportowców dało by sobie j... ogolić żeby ktoś dał im choć raz możliwość założenia koszulki z orłem na piersi.Inni trenerzy powinni wziąść przykład z LOZANO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziara Re: Siatkarze wyrzuceni z kadry za picie alkoholu IP: 195.136.92.* 16.08.05, 12:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Siatkarze wyrzuceni z kadry za picie alkoholu IP: 195.136.92.* 16.08.05, 12:02 moim zdaniem w d.... sie im poprzewracało ! Zgadzam sie z PRZEMKIEM ze wiele osób chciało by miec choc raz na sobie koszulke z orłem na piersi . To jest brak szacunku dla kibiców, trenera i co najgorsze POLSKI . Przeciez oni reprezetuja nasz kraj . Taki wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na temat Przynaleznosc do reprezentacji Polski jest IP: *.fbx.proxad.net 16.08.05, 13:07 powaznym argumentem podczas negocjacji przez zawodnika wynagrodzenia jak i ewentualnego transferu! Uczestnictwo w miedzynarodowych zawodach i perspektywa medali jest wizytowka zawodnikow dzieki ktorej moga oczekiwac "ciekawych" propozycji! Nasi trenerzy zamiast wykorzystywac ten elemnt "paktuja" z zawodnikami dla doraznych chwilowych rezultatow. Stad slabosc naszego sportu: wazniejsze jest tu i teraz niz zdrowa perpektywa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Przynaleznosc do reprezentacji Polski jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 13:32 w siatkówce nie ma transferów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I tak ma być! Re: Siatkarze wyrzuceni z kadry za picie alkoholu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 11:57 Cieszę się, że Raul Lozano postąpił akurat tak. NIe może pozwolić przecież wchodzić sobie na głowę. Dyscyplina musi być. Bogiem a prawdą, ani Stelmacha, ani Kadziewicza, ani tym bardziej Ignaczaka, który, moim zdaniem, całkowicie zawalił ostatnie mecze z Chinami i Holandią, nie jest mi żal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beka Re: Siatkarze wyrzuceni z kadry za picie alkoholu IP: 195.136.92.* 16.08.05, 11:59 WIELKA SZKODA TEGO DOBREGO ZAWODNIKA ALE NALEZAŁO MU SIE (MOWIE TU O KADZIEWICZU ) . IGNACZAKA PRZEBOLEJE. STELMACH MOIM ZDANIEMSUPER ZAWODNIKIEM NIE JEST ALE NIE POWINIEN GO WYRZUCAC Z KADRY TRENER , PONIEWAŻ BYŁ MNIEJ WINNY NIZ CI DWAJ . SZKODA KADZIEWICZA !!!!!!!!!!!!!!!! ALE TYLKO SZKODA GO JAKO ZAWODNIKA !!! ZA TAKI CZYN OD RAZU BYM WYRZUCIŁA PODOBNIE JAK TRENER LOZANO . BRAWO DLA NIEGO . JEDNAKŻE CIESZE SIE ZE RESZTA EKIPY NIE DAŁA SIE PONIESC POKUSIE NOCNEJ IMPREZKI I POPIJAWIE. WIELKIE BRAWO DLA NICH ZA DYSCYPLINE :* A TAK NA MARGINESIE TO UWIELBIAM ŚWIDRA :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaku Ignaczak z Kadziewiczem na piwie ?? IP: *.lowicz.mediaclub.pl 16.08.05, 12:16 Jesli sie prawie pobili na treningu to dziwne ze poszli razem na piwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dekar Re: Siatkarze wyrzuceni z kadry za picie alkoholu IP: *.it-net.pl 16.08.05, 12:19 Brawo Lozano. Wreszcie trener nie obawiający się podjąć trudnych decyzji. Czas pozbyć się ludzi nieodpowiedzialnych i nieprofesjonalnych, dla których reprezentowanie kraju nie ma żadnej wartości. Ktoś, kto nie stosuje się do obowiązujących reguł i lekceważy reprezentację niwecząc wysiłek całego zespołu nie jest godny reprezentować kraju. Ignaczak z taką skutecznością przyjęcia zawalił macz z Holandią i nie powinien grać w reprezentacji. Kolejny taki wybryk może przecież przydażyć się przed ważnym meczem na ME lub MŚ. Kadziewicz od dłuższego czasu był jednym z najsłabszych punktów zespołu i awans Plińskiego jest jak najbardziej zasłużony. Z kolei Stelmach ma już najlepsze lata za sobą i najwyższy czas na zastąpienie go młodym i bardziej rozwojowym zawodnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarro Re: Siatkarze wyrzuceni z kadry za picie alkoholu IP: *.ae.krakow.pl 16.08.05, 12:29 Zgadzam się ze wszystkim i naprawdę żal mi tych wszystkich kibiców którzy uwielbiają tak bardzo siatkarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alien Re: Siatkarze wyrzuceni z kadry za picie alkoholu IP: 193.109.212.* 16.08.05, 12:33 Ha ha! W koncu bratnia dusza!! :) Tez mi zal tych wszystkich ludzi, co za kazdym razem wierza, ze bedzie lepiej. Polacy nigdy nic nie osiagna poza 4-tym miejscem. Po prostu... My wygrywamy czasami "na styk", a grac trzeba tak, zeby nawet, kiedy jest slabszy dzien wygrywac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Siatkarze wyrzuceni z kadry za picie alkoholu IP: *.chello.pl 16.08.05, 13:47 Nie musi Ci być mnie żal.Jestem dumna z tego,że kibicuję Polakom,niezależnie od tego,czy wygrywają,czy przegrywają.Tak się akurat składa,że siatkarze to jedyna reprezentacja naszego kraju,która cały czas utrzymuje się w światowej czołówce.Mam nadzieję,że jeszcze będę miała okazję cieszyć się,że na "jakichś" mistrzostwach piłkarze albo koszykarze zajmują "tylko" czwarte miejsce...W każdym razie zapewniam Cię,że kibicowanie to jednak przyjemność.A to,że każdy kibic wierzy w swoją drużynę,to chyba oczywistość.Pozdrawiam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: Siatkarze wyrzuceni z kadry za picie alkoholu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 12:38 Nie mówmy Kraj, ani Ojczyzna, ani Bóg, ani Honor ani nic podobnego.Zastanówmy sie czy nie tak powinien postąpic nie tylko trener ale i każdy inny Pracodawca, którego pracownik jest pijany albo skacowany,, kiedy powinien być w jak najlepszej dyspozycji. Nie zgadzam sie z tym, że Stelmach jest mniej winny niż pozostali dwaj i nie obchodzi mnie czy mediował miedzy nimi przy wódce. Panie Trenerze, nie mnie chodzić Pana stroną ulicy, pokazał Pan wielką klasę. A reszcie kadry życzę powodzenia i mam nadzieję, że pokaże klasę grając i żyjac na miare swojego talentu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gromax Re: Siatkarze wyrzuceni z kadry za picie alkoholu IP: 213.186.77.* 16.08.05, 14:14 Jak dla mnie, to własnie porównanie jest o tyle dobre, co wnioski chybione. Bo z tego co wynika z artykułu, to wódeczka była PO pracy. Wyobraź sobie sytuację, że wychodzisz wieczorem z roboty i masz ochotę na piwko czy mała wódeczkę. Guzik pracodawcy do tego, bylebyś rano nie przyszedł do roboty na kacu. A co do meritum, to dla mnie kluczowym jest czy zachowanie miało miejsce PO czy W TRAKCIE. Aczkolwiek to jest sport który sie dzieli na zgrupowania, a na zgrupowaniu jest się przez 24h/dobe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Siatkarze wyrzuceni z kadry za picie alkoholu IP: *.chello.pl 16.08.05, 15:44 No pewnie,że PO pracy,haha.Chyba nie myślisz,że pili w trakcie meczu,jak to sobie wyobrazasz?Swoją drogą byłoby to zabawne;-)Tyle,że następnego dnia mieli kolejny mecz.To jednak sport,a oni byli na zawodach.Niech sobie piją kiedy chcą,ale wtedy,gdy nie są na zgrupowaniu...Bądź co bądź,reprezentacja nie gra tak często,żeby nie mogli się powstrzymać przez parę dni,a jeśli naprawdę nie mogą,to mają problem...Tyle,że Lozano jest trenerem,a nie terapeutą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POKi szkoda Ignaczaka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 12:40 na kare zasłużył, bez dwóch zdań, ale szkoda go bo w ostatnich meczach reprezentacji pokazywał naprawdę wielką klasę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dekar Re: szkoda Ignaczaka... IP: *.it-net.pl 16.08.05, 12:45 Tak najwyższą klasę pokazał w meczu z Holandią :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: szkoda Ignaczaka... IP: 80.51.233.* 16.08.05, 15:21 Ostatnio jakos tej klasy nie bylo wlasnie widac. Ciekawe ile pilek widzial na meczach po nocnych eskapadach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POKi Re: szkoda Ignaczaka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 12:28 no fakt, moj błąd bo bralem pod uwage mecze LŚ i el. ME, a ostatnich meczy nieogladalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Prawie sie kiedys pobili a teraz na piwo ?? IP: *.lowicz.mediaclub.pl 16.08.05, 12:49 Dziwne..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: Siatkarze wyrzuceni z kadry za picie alkoholu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 13:34 Jestem za! W polskim sporcie jest zbyt wiele pobłażania dla wybryków naszych idoli. Patrz komentarz w tej sprawie Stelmacha. Sport wyczynowy wymaga żelaznej dyscypliny i pracy,pracy,pracy..., a nie chlania wódy po nocach przed meczami. Z tego biorą się te przegrane, których nikt wcześniej się nie spodziewał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylfir Re: Siatkarze wyrzuceni z kadry za picie alkoholu IP: *.promax.media.pl 16.08.05, 13:47 No i bardzo dobrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: christa Re: Siatkarze wyrzuceni z kadry za picie alkoholu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 14:04 Kiedy widze takie teksty, ze Kadziewicz jest dobrym siatkarzem to widac, ze nie masz pojecia o czym mowisz. Kadziewicz to zalosny gracz, ktory potrafi robic tylko glupie miny; chlopak musi sie jeszcze duzo uczyc.Tyle bledow ile on popelnia starczyloby na caly zespol przeciwniika. No ale w Rosji juz sie na nim poznali i po roku podziekowali mu za gre. Co do Ignaczaka to zskoda go, mysle ze bez niego bedzie ciezko na ME, ale obym sie mylil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poler Lozano zachowuje się jak przedszkolanka...... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 16.08.05, 14:25 ......a tu nie jest przedszkole tylko kilkunastu doroslych chłopów. Nie wyobrażam sobie takiego postępowania w kadrze USA czy Brazylii. Trener nie jest zadną gwiazdą tylkko najemnym pracownikiem za calkiem niezle pieniążki. Chodzi o to by kara była adekwatna do przekroczenia, a w tym wypadku nie jest, a Lozano kreuje się na "Boga" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IoN Re: Lozano zachowuje się jak przedszkolanka...... IP: *.net 16.08.05, 14:30 Bardzo dobrze zrobił. Tam ma byc porzadek, a nie chlanie po nocach. Tak trzymac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poler Re: Lozano zachowuje się jak przedszkolanka...... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 16.08.05, 14:46 .......jasne - piwka wypić (po meczu) nie można, jeszcze trzeba by im pod kołdrami kamerki zamontować co by się ptaszkami "po nocach" nie bawili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Re: Lozano zachowuje się jak przedszkolanka...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 15:56 Te osiołki znały zasady bycia w kadrze. I nie wiem czemu ich bronisz. jak chca niech chlają ale nie będąc w kadrze, utrzymywanej pośrednio z moich pieniędzy. Lozano to gość, podobnie zresztą jak Kuttin co to pogonił opoja Rutkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Lozano zachowuje się jak przedszkolanka...... IP: *.chello.pl 16.08.05, 15:54 Którzy zachowują się jak przedszkolaki...więc zostali odpowiednio potraktowani.Wiedzieli,jaka jest kara za picie.Sami wybrali.gdyby Lozano im darował,wkrótce cała drużyna grałaby na kacu.Kadra USA to chyba nie jest dobry przykład,może rzeczywiście nie ma u nich dyscypliny i dlatego też nie ma sukcesów.Nigdy nie widziałam,żeby jakiś Brazylijczyk grał na kacu,może sami umieją się kontrolować i dlatego tworzą doskonałą drużynę.Jesli Polacy nie potrafią,to trzeba im pomóc...Brawa dla Lozano,że sobie nie daje na głowę wejść... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Re: Lozano zachowuje się jak przedszkolanka...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 21:38 Doprawdy?A gdzie ta "kara" bo jak na razie to wiadomo ,że "tylko" nie pojadą na mistrzostwa Europy.A to nie jest zbyt wiele.Karę to otrzymają od PZPS bo związek juz zapowiedział ,że zajmię się "nocnymi wyczynami" naszych Andrzejów,Krzysiów i Łukaszków.Tym panom to owszem trzeba zajrzeć ale do kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: Siatkarze wyrzuceni z kadry za picie alkoholu IP: 80.51.233.* 16.08.05, 15:04 Bez Ignaczaka i Kadziewicza trudno nam bedzie w ME, choc "Igla" ostatnio sie nie popisal... Jednakze kadrowicze musza sobie zdawac sprawe z tego, ze to jest ich praca, musza trzymac sie zasad oraz zobowiazan, jakich sie podjeli - sa podobno profesjonalistami, wiec ow profesjonalizm powinien byc widoczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Brawo! Gwiazdorki - won! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.08.05, 15:07 Nareszcie człowiek bez układów przyszedł i robi porządek z polską mentalnością i charakterem polskich zawodników. Bo u nas zawsze tak jest - wygramy z kelnerami to piweczko, potem drugie, potem przyjdą panienki i się robi 3 w nocy. A ze jutro mecz, kogo to obchodzi, jakos to będzie... A teraz właśnie obchodzi! Brawo Panie Loznano, aby tak dalej a moze do czegoś dojdziemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cullen Re: Siatkarze wyrzuceni z kadry za picie alkoholu IP: *.111.inds.pl 16.08.05, 15:12 nie jestem w pelni przekonana co do decyzji lozano...z jednej strony dobrze ze ich ukaral,ale moze lepiej nie tak drastycznie. chodzi mi przede wszystkim o ignaczaka,ktory nie raz sie spisal rewelacyjnie.(chociaz jego gra w meczu z holandią...brak słów)z drugiej strony co by bylo gdyby podobny incydent zdazyl sie podczas wazniejszej imprezy.ale moze wtedy nie zachowywaliby sie tak...trudno 'gdybac' bo nie znam ich na tyle zeby to stwierdzic.wiem tylko tyle ze wykazali sie brakiem profesjonalizmu,bo chociaz byl to turniej mniejszej rangi to jednak nie powinni sobie popuścic zwlaszcza ze wszyscy czekali na 1 miejsce.czyżby nie wiedzieli ze calonocne popijawy koncza sie kacem;)?!sami sa sobie winni.od zawodowców trzeba wymagać pelnego zaangazowania.wstyd! zaiedliscie wielu kibicow:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leandrao Re: Siatkarze wyrzuceni z kadry za picie alkoholu IP: 80.51.57.* 16.08.05, 15:33 Doskonala decyzja signore Lozano! Po pierwsze: - Gacek przyjmuje serwis duzo lepiej od Ignaczaka, ktory fruwa po boisku i efekciarsko broni pilki, ktorych jego koledzy nie koncza, wiec nic z tego nie wynika dla zespolu, a Ignaczak przyjmujac pilke "w buraki" powoduje, ze piorunem tracimy kilka punktow w jednym ustawieniu. W krotkim czasie Gacek bedzie najlepszym polskim libero, a o Ignaczaku nikt nie bedzie mowil w kontekscie gry w reprezentacji - Daniel Plinski jest regularniejszy od Kadziewicza, ma wspanialy blok, a mistrzostwa Europy nie wygrywa sie w ataku, gdzie na srodku mamy skutecznego Gołasia z Grzybem, ale wlasnie blokiem, a tu Pliński jest niezastąpiony - Łukasz Żygadło w krótkim czasie powinien być godnym zastępcą Pawła Zagumnego, a przy dobrych wiatrach może go z powodzeniem zastąpić. Lepiej na turniej zabrać młodego rozgrywającego niż Stelmacha, któremu bliżej do zakończenia kariery niż jej kontynuowania. Poza tym Żygadło, w przeciwieństwie do Stelmacha, jeszcze może zmienić styl rozegrania, Stelmach niczego nowego już się nie nauczy. W Pekinie w 2008 r. (Igrzyska Olimpijskie) Zagumny będzie miał 31 lat - optymalnie dla rozgrywającego, Żygadło - 30, a Stelmach mniej więcej 37. Nikt rozsądny nie powierzy roli rogrywającego tak wiekowemu zawodnikowi, po prostu dlatego, że turniej to nie mecz grany co tydzień, tam trzeba być w wielkiej formie co dwa dni. Tak czy owak, same plusy decyzji Raula Lozano. Ja w pełni popieram jego ruch. Nie ma mowy o niesubordynacji, czerwone światło dla wszelkich wyskoków, dyscyplina ponad wszystko.Jeśli ktoś prowadząc samochód, siada za kółko pijany policja zabiera mu prawo jazdy, analogicznie, jeśli nie umiesz dostosować sie do reguł obowiązujących w kadrze Lozano - wylatujesz z niej. Tym bardziej, że treneiro na samym początku wszystkich uprzedził, czego wymaga, co wolno, a czego nie. Wiedzieli czym ryzykują, mimo tego nie dostosowali się do panujących reguł - "w nagrodę" mistrzostwa Europy, wierzę, że medalowe dla Polski zobaczą w telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chips8 Re: Siatkarze wyrzuceni z kadry za picie alkoholu IP: *.mm.msk.pl 16.08.05, 16:09 piszecie, że każdy by wyleciał za picie w pracy.Otóż nie.Właśnie przeczytałam w Wyborczej że sąd uniewinnił lekarza pełniącego dyżur nocny na oddziale kardiochirurgii Dziecięcej u którego stwierdzono 2 promile.Wywód sądu był następujący :"Dyżur przebiegał spokojnie więc trudno mówić o zagrożeniu życia i zdrowia pacjentów".Gdyby tylko Lozano miał całą armię braci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OlkaKK Re: Siatkarze wyrzuceni z kadry za picie alkoholu IP: *.robisoft.com.pl 16.08.05, 15:57 powiem jedynie hahahhhaah ktos sie wreszcie wział za dyscypline bo umiejetnosci nasi panowie mieli . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos sie obraził i teraz za pięć 12 przemeblowanko IP: *.pwn.com.pl 16.08.05, 16:35 Wszyscy twierdzą dyscyplina itd. Ale po tym jak Lozano sie obraził dalej ma rozpierduche przed najważniejszą imprezą w roku. Śmiem wątpić że niedoświadczony Gacek będzie lepszy niż Ignaczak bez formy - na tej pozycji trzeba wiele meczy rozegrać by sie ograć - Gacek już czasu nie ma. Fakt że ostatnio nie spisywał sie rewelacyjnie ale w odwodzie przynajmniej by można go pozostawić. Kadziewicz przez dłuższy czas był najlepszym naszym środkowym. Jesli ktoś nawiązuje do jego baloników - fakt że nie jest w tym specjalnie mocny ale myśle że mimo wszystko skuteczniejszy od Gołasia - gdzie 80-90% jego serwów (w ostatnich meczach minimalnie skuteczniejszy) lądowało na siatce lub poza boiskiem. Lepiej było poszturchać ich troche dowalić kary pieniężne + ostry trening (karne pompki itd itp ) i wywalać ich w ostateczności. Koniec końców to nie ci siatkarze lecz trener będzie odpowiadał za wynik w ME. Niestety przy takiej luce w środku pola i obecności Gacka na tej pozycji może sie okazać że będziemy mieć problem z jakimkolwiek odebraniem i na nic zdadzą sie nam dobry blok, atak, (zagrywka :d ) bo jak sie piłki nie odbierze to trudno będzie atakować ;) Niestety ostatnio wyniki naszych siatkarzy zjeżdżają coraz niżej - może sie zdarzyć kolejna passa naszych wspaniałych meczów przgranych 2-3 jak ostatnio i z trudem wywalczymy nie miejsce w pierwszej 4 ale w 8. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coś Re: sie obraził i teraz za pięć 12 przemeblowanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 21:47 Lepszy trzeźwy Gacek niż "zawiany" Ignaczak.A kadrę to właśnie rozwaliło tych trzech "speców" i to oni powinni za to "beknąć".Spieprzyli tyle miesięcy przygotowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rutorek Re: Siatkarze wyrzuceni z kadry za picie alkoholu IP: *.ols.vectranet.pl 17.08.05, 22:38 Ja jakbym przyszedł na drugi dzień do pracy i byłoby widać że nie bardzo sie nadaję to odrazu szef by mnie wywalił z roboty, z zarabiam 850zł na rękę. Za tyle co oni zarabiaja to 2 miesiące bez uchlanai się bym wytrzymał (nie mówie o 1 czy 2 piwkach wieczorem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prom No i wreszcie porządek. Czas na ustawkę pismaków IP: *.UNUSED.EPIX.NET 16.08.05, 16:42 Niestety dyscyplina jest fundamentem. Burdel ogarnął kraj pomiatany najeźcami, a wiele Forumowiczów woli ten "stary porządek". Gdyby tak jeszcze zabrać się za szkolenie naszych surowych pismaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artist Re: Siatkarze wyrzuceni z kadry za picie alkoholu IP: *.jmdi.pl 16.08.05, 16:54 stukniety argentynczyk, ktory nie zna poslkich realiów. turniej sie skonczyl, to poszli swietować. ciekawe kto mu bedzie teraz grał? niech caly zespół wrzuci, to sam straci robote. moze w argentynie to sie praktukuje, ale nie tu. mówię, wam, nirdługo go mogą wywalić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Siatkarze wyrzuceni z kadry za picie alkoholu IP: *.chello.pl 16.08.05, 17:55 TO NIE BYŁO PO TURNIEJU!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blabla Re: Siatkarze wyrzuceni z kadry za picie alkoholu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 21:50 Ktoś tu się urwał z choinki?? W trakcie turnieju!! w trakcie! przed meczem z holandią. co pokazali nasi chłopcy - wszyscy widzieli:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gluck Re: Siatkarze wyrzuceni z kadry za picie alkoholu IP: *.bremultibank.com.pl 16.08.05, 17:15 Byłem świadkiem zachowania paru wtedy 17-letnich "gwiazd" na Mistrzostwach Polski w siatkówce. Półfinal na drugi dzień, a tu imprezka do 4.30 rano, 3 gości z 1. składu naprutych. Ręce opadają, bo bardzo chciałem wtedy awansować do finału. Dobra decyzja Lozano z punktu widzenia wychowawczego jednak sportowo niezbyt, bo Ignaczak pomimo jego nagrań "dyszlem" piłek sytuacyjnych, zamiast palcami. jest naprawdę skuteczny w obronie i przyjęciu. (Możliwe, że w ostatnich meczach był trochę "przemęczony") Kadziewicz wyglądał ostatnio na zniechęconego do gry, więc Pliński, głodny gry, powinien być jego dobrym zastępcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: januszekb1 Re: Siatkarze wyrzuceni z kadry za picie alkoholu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 17:16 Odpowiedz Link Zgłoś
januszekb1 Re: Siatkarze wyrzuceni z kadry za picie alkoholu 16.08.05, 17:23 Porządek musi być, może wreszcie nasi "sportowcy" pójdą po rozum do głowy ,że za nasze publiczne pieniądze wymaga sie od nich pełnego profesjonalizmu,a nie chlania po nocach.Występ naszego libero w meczu z Holandią zastanawiał mnie dlaczego popełnia tyle błędów.Teraz wiem balowaniem w nocy zniweczył wysiłek całego zespołu.Brawo Lozano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BECIA Re: Siatkarze wyrzuceni z kadry za picie alkoholu IP: *.elsat.net.pl 16.08.05, 17:40 dla mnie to troch zbyt pochopna i surowa decyzja zgadzam się powinni zostać ukarani ale nie w ten sposób Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Siatkarze wyrzuceni z kadry za picie alkoholu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 19:36 Bardzo dobrze.Dyscyplina to dyscyplina,a nie że będą sonie robić co chcą.Choć szkoda bo są dobrzy,ale sami są sobie winni.Sama byłam w kadrze (tylko że inna dyscyplina)i wiem,że to jest na porządku dziennym-ŻENADA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi I dobrze IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 16.08.05, 18:08 Wczoraj nie znalem przyczyn wyrzucenia Ignaczaka i Kadziewicza...dzis wszystko wydaje sie jasne!Bravo lozano!W profesjonalnym zespole nie ma miejsca na fajerwerki polskich gwiazdeczek!!!!panowie siatkarze najpierw cos osiagnijcie.....a potem mozecie pogadac z trenerem o luzniejszym traktowaniu!!! PS Mam nadzieje ze Lozano uda sie tez wyszkolic naszych orlow mentalnie! jak tylko pomysle o zeszlorocznej Olimpiadzie i usmiechach Gruszki i luzie Ignaczaka po beznadziejnych zagraniach w meczu z Brazylia noz mi sie w kieszeni otwiera!!!!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: I dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 19:56 szkoda jedynie Igły, choć ostatnio w memoriale Wagnera rzeczywiście grał słabiej> Wydaje sie jednak, że to na tyle doświadczony gracz, że na Mistrzostwa by sie zmobilizował, oczywiście prowadząc spotowy tryb życia :-) Nie mam nic do Piotrka Gacka, to bardzo sympatyczny i ambitny chłopak, jednak uważam, że jest trochę słabszy od Igły, zwłaszcza na przyjęciu (choć Igła też wielkim mistrzem w tym elemencie nie jest). Kadziewicz moim zdaniem to żadem siatkarz, szczerze dziwiłem sie trenerowi Lozano, że tak konsekwentnie na niego stawiał. Jego idiotyczne uśmiechy doprowadzały mnie do szału, powinien wyjść na wybieg dla modeli a nie na boisko siatkarskie. Widać, że to głupek i tyle. A tak poza tym, to w pełni popieram decyzję trenera Lozano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werka Re: Siatkarze wyrzuceni z kadry za picie alkoholu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 19:57 po pierwsze myślałam że reporterzy sportowi to eksperci w swoim fachu, ale myliłam sie, bo Lozano jest włochem nie argentyńczykiem. Uważam również, że trener postapił słusznie. Od lat trenuje siatkówkę i doskonale wiem jak ważna jest dyscyplina, a picie alkoholu przed meczem to skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Siatkarze wyrzuceni z kadry za picie alkoholu IP: 80.51.57.* 16.08.05, 20:56 Trener Lozano urodził sie w Argentynie, jest także posiadaczem włoskiego obywatelstwa. To tyle w kwestii formalnej :] Wszystkim trenerom, życze takiej konsekwencji w podejmowaniu decyzji !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamo Re: Siatkarze wyrzuceni z kadry za picie alkoholu IP: *.tele2.pl 16.08.05, 21:10 Bravo Trenerze!!! Chopaki muszą trochę okrzepnąć - to juz nie pierwszy wybryk - spotkalem ich na zgrupowaniu w Cetniewie 2 lata temu - Cooler Beach Club - tam najczęściej trenowali "formę" :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BECIA Re: Siatkarze wyrzuceni z kadry za picie alkoholu IP: *.elsat.net.pl 16.08.05, 21:33 a dla mnie to za szybko została decyzja podjęta bo nie twierdze że Gacek jest złym libero ale popatrzcie jak on grał na LŚ?! a Kadziu też jest dobry no i Stelmach ...... eh chłocy...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konstanty Re: Siatkarze wyrzuceni z kadry za picie alkoholu IP: *.adm.uni.wroc.pl 17.08.05, 09:41 Miła Beciu, stuknij się w główkę: Lozano wyrzucił tych głuptaków nie za grę, tylko za picie na zgrupowaniu. Capisco? Cała dyskusja na forum o ich umiejętnościach siatkarskich jest BEZPRZEDMIOTOWA - tu nie o to chodzi. Wyrazy najwyższego szacunku dla pana Lozano. Odpowiedz Link Zgłoś