Dodaj do ulubionych

Asanguis - oszust

04.06.21, 16:54
ASANGUIS OSZUST i ZŁODZIEJ. Przestrzegam przed tą osobą. Wyłudza od zdesperowanych ludzi pieniądze i nie odprawia żadnych rytuałów. Co jakiś czas zakłada nowe konta.

Oferuje kilkutygodniowy zazwyczaj rytuał miłosny, który oczywiście nie działa i później oferuje równie długie wzmocnienie, licząc że przez ten czas zamawiający da już sobie spokój i odpuści. Jeżeli tak nie jest twierdzi, że rytuał się nie powiódł z braku wiary zamawiającego, jak było w moim przypadku. Na różnych kontach posługuje się tymi samymi formułkami i opisami rytuałów. Pozytywne opinie na jego temat są równie niewiarygodne i prawdopodobnie pisane przez tego oszusta (bardzo podobne lub identyczne w treści) – na jednym adresie IP można stworzyć dziesiątki i setki takich opinii i odpisywać jedną na drugą (zazwyczaj krótkie, jednozdaniowe odpowiedzi).

Ma też stronę, na którą równiez należy uważać!

JESZCZE RAZ WSZYSTKICH PRZESTRZEGAM – ASANGUIS TO OSZUST I ZŁODZIEJ!
Obserwuj wątek
    • gonskakonska Re: Asanguis - oszust 04.06.21, 19:01
      Bardzo dobrze, że w końcu ktoś o tym pisze!
    • kalesonypasibrzucha Re: Asanguis - oszust 04.06.21, 19:58
      Ktoś jeszcze zamawia u niego?
      • dokturhals Re: Asanguis - oszust 04.06.21, 20:47
        Ja zamówiłem, dałem się nabrać, nie wczytałem się w opinie. Czekam już dwa miesiące na efekt. Asanguis nie odpisuje teraz w ogóle na moje wiadomości, z resztą z nim kontakt nigdy nie był dobry.
    • luxkusic Re: Asanguis - oszust 06.06.21, 23:51
      Niestety, to prawda. Facet ma pozakładane parę stron, na każdej ogłasza się jako inna osoba. Adsnguis nie zasługuje na żadną pozytywną opinię, według mnie żadnych rytuałów nie robi.
      • rudylisss Re: Asanguis - oszust 08.06.21, 18:48
        Asanguis i rytualymagiczne.com prowadzi ta sama osoba strony identyczne po przelaniu pieniędzy arogancki i nie miły
        • dokturhals Re: Asanguis - oszust 11.07.21, 15:09
          Zwykły oszust
    • folklorna Re: Asanguis - oszust 11.07.21, 13:47
      Uwaga na tego oszusta, żadnych rytuałów nie wykonuje.
      • dokturhals Re: Asanguis - oszust 11.07.21, 14:58
        To prawda, niestety

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka