camaretto Re: Szeptucha Rjada 05.06.21, 06:57 Może Dagom to teraz Djaus i Uszas? Ktoś miał sygnały o onomatopeya i coś tam? Bo mnie zmieszała z błotem jako wróżbitę, nie wiedząc co czyni... I czy to np. nie wróżka Vitalissa znudzona że już klientów brak a teraz w Tarota nie wierzy nawet ... Hak się robi, bo efekt placebo nie nastąpi na innych osobach, a zaniedbane "związki miłosne " leżą. Za to "wróżki" robią się"znane w środowisku" i wywołują strachy na Lachy i Ruski- nieprawuski juz któryś rok, nieznanym rytuałem zdaje się... To nie wróżki, a ostatnio to nawet nie magicy, tylko albo sugestopedia czy hipnoza pod kontrolą albo - co jest jeszcze bardziej prawdopodobne - obichłajstry, "szczycące się"później "efektami " np. spętania, czyli albo przy braku laku czegoś w rodzaju testów dla "polityków opozycji na koronawirusa". NO, please. Mi wystarcza jedno uprowadzenie pani z pieskiem na miesionc...i to znanej z internetu,na forum. Kotek notabene najął się do ścigania w środku nocy jak sąsiadka z psem - małym,też czarnym wychodzi. Wymiękliśmy jako zainteresowani przy gurudeva kaczynskie.... Odpowiedz Link