Dodaj do ulubionych

strona internetowa urzędu

24.01.07, 10:01
No, no.... przestańmy narzekać, chyba coś się zmienia na lepsze. Zobaczcie
teraz: www.ugdobre.pl tzn., że nasze marudzenie wyszło na dobre. Nowa strona
jest w przygotowaniu. I oby tak dalej. Niech głos ludu zostanie wysłuchany.
Obserwuj wątek
    • ka-wa3 Re: strona internetowa urzędu 24.01.07, 14:31
      to nie głos ludu, ale obowiązek Urzędu. Czy Urząd Gminy nie ma pracownika ,
      który kompetentnie i odpowiedzialnie zajmie sie stroną internetową? Mam
      nadzieję, ze nie bedzie w przygotowaniu do następnych wyborów, a informacje będą
      nas bieżąco jak w innych gminach.
      • sauber1 Re: strona internetowa urzędu 25.01.07, 01:12
        ka-wa3 napisała:

> to nie głos ludu, ale obowiązek Urzędu.

Hej co taka(i) jesteś buńczuczna (y), daj ludziom trochę czasu, myślisz że to
        takie proste, po tylu latach betonu ale co do obowiązku to nasz rację, a
        najlepszym narzędziem przeciwko korupcji jest jawność i nie można budować nowej
        rzeczywistości starymi narzędziami, a marzenia to niczym nie zmącona rozkosz, a
        oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie. Fajnie ze tu piszesz, a co tak
        trzeba, ruszać bo zardzewieje to towarzystwo.
        Pozdrawiam
        • misiek4321 Re: strona internetowa urzędu 25.01.07, 18:15
          Ciekawe co wyjdzie z tego projektu bo jak coś w podobie tamtego to odrazu
          mozecie zapomnieć o gminie!!
          Liczymy na to ze za strone bedzie odpowiedzalny jaka komisja która bedzie te
          dane auktalizowac w internecie!!
          LICZYMY NA WASZ SUKCES
    • krystyna.depta Re: strona internetowa urzędu 09.02.07, 13:57
      Niestety nie mamy powodów aby zachwycać się zmodernizowaną stroną internetową
      UG. Toż to żenada! Biedniutka i siermiężna, poza zdjęciem nowego budynku, mapką
      i paroma artykulami, niewiele tam można znaleźć. Polecam sięgnąć do stron
      ościennych gmin. Wyczerpujące informacje nie tylko najnowsze ale i z lat
      poprzednich, od początku dzialalności gmin. Zdarza się, że i tam coś nie
      zadziala ale to są drobnostki. Nic tylko pogratulować autorom. A co zaś tyczy
      twórców naszej strony, mam nadzieję, że w końcu zaczną dzialać i poprawią swój
      wizerunek.
      • ka-wa3 Re: strona internetowa urzędu 01.04.07, 17:10
        no i jest wreszcie co pochwalić, strona w porządku.
        • krystyna.depta Re: strona internetowa urzędu 03.04.07, 08:47
          Wreszcie coś drgnęlo na stronie, ale do pochwal to jeszcze daleko. Kategorii i
          hasel owszem przybylo lecz nic poza tym. Wchodzę w strategię rozwoju, czy plan
          zagospodarowania lub oferty pracy, i co? I nico... Pusto! Takich kwiatków jest
          więcej. Nie myślcie, że się czepiam, ja też chcę pochwalić, ale niestety na
          dzień dzisiejszy nie ma czego. Pozdrawiam.
          • pele42 Re: strona internetowa urzędu 03.04.07, 09:50
            pani Krystyno niech pani nie narzeka jest lepiej niż było pani napisze co by
            chciała to może coś zrobią
            • krystyna.depta Re: strona internetowa urzędu 05.04.07, 11:39
              Chyba wyraziłam się bardzo jasno z czym chciałabym zapoznać się wchodząc na
              stronę UG. Priorytetem winna być strategia rozwoju gminy, chyba, że nasi
              przedstawiciele jeszcze o tym nie pomyśleli. No cóż, dopiero V sesja a pracy
              nawał...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka