26.02.07, 13:09
Co myślicie na temat duszpasterza parafii Dobre
Obserwuj wątek
    • kung_lao Re: Duchowni 26.02.07, 17:04
      Mnie on tam zbytnio nie interesuje ale z plotek słyszałem, że i do koperty na kolędzie potrafi zajrzeć. Uczciwy człowiek...
      • domena18 Re: Duchowni 06.03.07, 13:24
        dajcie więcej na tace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • numico Re: Duchowni 08.03.07, 22:36
          Szczerze, to nie znosze go- jak mam iś i go słuchac to jestem chory - wiec
          jeżdzę do Byczyny do koscioła - ten przynajmniej nie robi z siebie nie wiadomo
          kogo.
          • ghijk55 Re: Duchowni 19.03.07, 10:55
            Ja też często jeżdżę do Byczyny. Tamtejszy ksiądz mówi piękne kazania.Śpiewa
            pięknie. I ogólnie jest w porządku.
    • iga119 Re: Duchowni 17.03.07, 18:01
      DUSZPASTERZ NASZEJ PARAFI JEST W PORZADKU MYSLE ZE PSZESADZACIE ZNAM O WIELE
      GORSZYCH .POGADA POZARTUJE Z DZIECMI CZEGO WIECEJ CHCIEC . NIKT NIE JEST JDEAłEM
      MYSLE.NO MOZE TROSZKE DłUGO ODPRAWIA NABOZENSTWO.
      • babciafrania Re: Duchowni 18.03.07, 22:26
        I na mszy świętej jak zbiera tace to małym dzieciom zaciąga czapki na oczy i
        dostają przesto zeza .
        • sauber1 Re: Duchowni 19.03.07, 00:20
          babciafrania napisała:

> I na mszy świętej jak zbiera tace to małym dzieciom zaciąga czapki na oczy i
          > dostają przesto zeza .

Nie ma co? to złoty interes, ludzie z potrzeby ducha, a czasem by się tylko
          pokazać, sami przyjdą, przyniosą, dadzą - pobożni i bardzo dobrze........ tak
          trzymać!!!
      • blondyn30 Re: Duchowni 04.05.07, 12:00
        iga119 napisała:

> DUSZPASTERZ NASZEJ PARAFI JEST W PORZADKU MYSLE ZE PSZESADZACIE ZNAM O WIELE
        > GORSZYCH .POGADA POZARTUJE Z DZIECMI CZEGO WIECEJ CHCIEC . NIKT NIE JEST JDEAłE
        > M
        > MYSLE.NO MOZE TROSZKE DłUGO ODPRAWIA NABOZENSTWO.
        Matko!Gdzie Ty uczyłaś się pisać??!!
    • miniulek3 Re: Duchowni 19.03.07, 15:17
      jakoś nie czuję do niego symapatii
      • licealista7 Re: Duchowni 23.03.07, 14:22
        Ksiądz jak ksiądz!!! Moze jest troche dziwny czasami i pare razy tez mnie
        zdenerwowal, ale nie mozemy narzekac. Dla mnie moze byc. I pogada i sie
        posmieje. I dla Kościoła duzo zrobil. Ogolnie to spoko!!!
        • pd15 Re: Duchowni 30.04.07, 13:56
          Mnie też parę razy zdenerwowal, szczególnie wczorajszym kazaniem. Mówil o min.
          naukowcach, profesorach i o ludziach, którzy dla kariery wspólpracowali z SB i
          donosili. Zaiste, godne to potępienia, lecz czy nie należy jedną miarą mierzyć
          występków świeckich i kościelnych? Przykladów na wspólpracę i donosicielstwo
          wśród księży i biskupów nie brakuje...
          • duchgierka Re: Duchowni 02.05.07, 14:57
            Proszę, proszę. Dobrze, że zajżałem do Dobrego. Co widze? Rdzenny mieszkaniec-
            a ja myślałem,,, że towarzysz "rdzenny" to rdzenny radziejowianin, a tu się
            okazuje że on rdzenny i w Dobrem. Jaki to uniwersalny nick. gdzie wejdzie na
            forum , to on jest z tąd, Problem rdzennego, jest jednak inny. On ma tylko
            jedno w głowie Jeden jedyny temat- kościół i albo to jest ksiądz z bożej łaski,
            albo mój towarzysz partyjny. Skłaniam się ku temu drugiemu Na koniec. Wszędzie
            obok tego towarzysza kręci sie taki marny pd15? czy jakoś. Nie wiem czy to
            giermek, czy przydupas, ale on i na kazaniach i w Dobrem i w Radziejowie.
            Uważaj gościu, oby żywcem do nieba aniołowie cię nie zanieśli. Swoją drogą
            znałem w dawnych czasach faceta, co chodził jedynie na kazania, ale z
            magnetofonem. Taśmy zaś przesyłał do SB!!
            • pd15 Re: Duchowni 09.05.07, 13:58
              No cóż... skończyl się "Wersal"... Jak brak argumentów to zaczyna się obrażanie
              oponentów. Jakież to malomiasteczkowe, tym bardziej, że czyni to elokwentny i
              ponadprzeciętny duchgierka.
              PS. Doglębniej analizuj wypowiedzi bo wyciągasz zgola blędne wnioski.
              • ter-ro Re: Duchowni 12.11.07, 11:59
                Nasz Proboszcz bardzo się stara dla naszej Parafii.Jeżeli my
                pomożemy Księdzu to Dom Boży będzie utrzymany w dobrym stanie. Dobry
                gospodarz.
                • sauber1 Re: Duchowni 24.11.07, 20:03
                  No i co tak tu mało duchem wielkich ludzi, przed wyborami to tak się wszystko
                  mądrowało i co cisza wielka nastała???
            • sauber1 Re: Duchowni 24.11.07, 20:07
              duchgierka napisał:

> ... Swoją drogą
              > znałem w dawnych czasach faceta, co chodził jedynie na kazania, ale z
              > magnetofonem. Taśmy zaś przesyłał do SB!!

Widzisz duchu, historia ma to do siebie, że często lubi sie powtarzać, szkoda że
              wtedy kamer takich malutkich nie było, jak dziś się montuje w biurach, a żyć
              zawsze z czegoś trzeba, ale dzięki temu dziś maja co poniektórzy wielkie
              uznanie, nie wątpliwie nie mniejsza to dla kraju zasługa niż zaszczytna służba w
              szeregach ZOMO ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka