a74-7 20.06.23, 09:51 www.plotek.pl/plotek/7,154063,29886944,wojciech-major-suchodolski-nie-zyje-informacja-o-smierci.html#s=BoxOpImg10 Niedawno nam opowiadales o jednym z nich ... Ja nie znam ,pozniej poczytam wiecej w temacie kto zacz... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czy juz czytales? 20.06.23, 10:03 O Kononie mówiłem. tak Ci dopowiem: alkohol alkoholem ale "major" ze względu na urodę zwany w sieci też strusiem - uwielbiał nocne wycieczki do lasu zaopatrzony w torebkę foliową i produkty nitro. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czy juz czytales? 20.06.23, 10:59 A co jeszcze doczytałaś? Bo ja wielce nie śledzę. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czy juz czytales? 20.06.23, 11:23 Powinni go pochować w tym jego ruskim mundurze i dać flaszkę do trumny, na ostatnią drogę.... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czy juz czytales? 20.06.23, 11:35 Flaszkę nitro z foliówką oczywiście. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czy juz czytales? 20.06.23, 11:43 Co ja czytam...."był legendą" dla kogo.... facet - alkoholik rzyga na czarno, bo wątroba już się rozpuściła z nadmiaru % a tu rzewne - "będzie go brakowało" do flaszki?! kto ogląda takich patusów, to powinno być na czarnej liście... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czy juz czytales? 20.06.23, 12:08 Był legendą Szkolnej 5 (bodajże) - czyli domku Konona. Bo ten to ma przydomki też w stylu mleczny człowiek/potwór. to jest jego ulubiony napój. Jakoś nie widziałem u nich na chacie wódeczki, to w końcu jeden z punków sławetnego programu wyborczego Konona: nie będzie pijaństwa. I majora też za nitro gonił - stąd mowa o lesie. Major się rozpił jak ktoś mu wmówił, że ma zostawić Konona i przejść pod jego opiekę... A co do patoli, to w sumie są gorsze a popularne: Daniel Magical mówi coś? Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czy juz czytales? 20.06.23, 12:26 gdzieś tu coś już o tym było... muszę odświeżyć wiad :) Odpowiedz Link
a74-7 Re: Czy juz czytales? 20.06.23, 12:45 zajrzalam na yt. Nie da sie tego ogladac . A juz samo granie takim wrakiem - zochydza grajacego. Koniec tematu jak dla mnie. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czy juz czytales? 20.06.23, 12:56 Jeśli mówisz o majorze, to tak nie do końca. Był jaki był, z Kononem mu w sumie nieźle było; potem już krańcowo z niego robili idiotę, bo przeżarty nitro mózg już pewnie niewiele kojarzył. Ale wcześniej aż tak głupi nie był - jak to mówią - nawet najgłupszy ma swoją opowieść i może czegoś nauczyć. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czy juz czytales? 21.06.23, 10:13 Pewnie, że nieźle mu było, bo Krzysio mało rozgarnięty, a tam o wiele cwańszy, to umiał się ustawić.... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czy juz czytales? 21.06.23, 10:24 Weź... ja nie wiem jaki się Struś urodził, na ile mu nitro wyżarło łeb - ale rozgarnięty to on wielce nie był. Jego do Konona wsadzili dla podbijania oglądalności. I to raczej z nich 2 on ma resztki mózgu. Wnioski: Struś bez Konona by nie zaistniał, odwrotnie tak. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czy juz czytales? 23.06.23, 18:17 Braking news! Prokuratura rejonowa w Jędrzejowie potwierdziła poprzez rzecznika kieleckiej prokuratury, że prowadzone jest śledztwo z art. 155: nieumyślne spowodowanie śmierci. Możliwe zatem, że w istocie ktoś przyczynił się do śmierci Suchodolskiego. rozrywka.spidersweb.pl/major-suchodolski-smierc-nie-zyje-przyczyny-zabojstwo-przesluchanie-prokuratura Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czy juz czytales? 23.06.23, 18:23 A Ziobro miał ukręcić bat na patostreamerów... No i ukręcił, czy można dalej upodlać ludzi o czerpać z tego korzyści... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czy juz czytales? 23.06.23, 18:25 Ta, ileż batów on nie ukręcił. W TVP oczywiście... Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czy juz czytales? 23.06.23, 18:33 Pytam tak tylko...bo coś się dzieje, to są deklaracje...i ciiiszaaaa Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czy juz czytales? 23.06.23, 18:37 A czego się spodziewasz po politykach pokroju zera? Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czy juz czytales? 23.06.23, 18:42 Niewiele...po wszystkich. Tak mi jakoś zaufanie zdechło :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czy juz czytales? 23.06.23, 18:50 A to taka prasówka w temacie właśnie. www.rmf24.pl/polityka/news-tak-licznego-rzadu-jeszcze-nie-bylo-11-ministrow-bez-teki,nId,6856920#crp_state=1 Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czy juz czytales? 27.06.23, 09:35 Awantura na pogrzebie Wojciecha Majora Suchodolskiego l Niezapomniani Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czy juz czytales? 27.06.23, 09:45 hieny nie potrafią niczego uszanować. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czy juz czytales? 27.06.23, 09:53 Ostatnia droga lepsza, niż życie na tym łez padole. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czy juz czytales? 27.06.23, 10:13 Każdy w swoim życiu dokonuje wyboru... Żył, jak chciał.... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czy juz czytales? 27.06.23, 10:36 Nie wiem czy chciał? Powtórzę się - nie wiem jaki z urodzenia był. Robił co robił. I nikogo nie zabijał raczej. Więc CICHO nad tą trumną. Ale hieny nie przepuszczą okazji. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czy juz czytales? 27.06.23, 10:50 Lubił wypić, za to jeszcze jakieś grosze wpadały. Łatwy sposób na byle jakie życie. Marny koniec. Krótki żywot. Odpowiedz Link