Dodaj do ulubionych

Bany i banici

24.05.24, 18:04
Zbanowano użytkowniczkę. Dlaczego? Sądy kapturowe nigdy nie tłumaczą swoich decyzji. A już na pewno nie ci, którzy jak lwy walczą o wolność słowa i prawo głoszenia poglądów.

Dawniej system automatycznie wysyłał ostrzeżenie, gdy liczba skasowanych postów osiągnęła jakąś wielkość. Można było być zbanowanym za to, że ktoś czyszcząc forum skasował stare wątki. Dlatego tak się awanturuję gdzie się tylko da, bo lecą głównie wątki w których biorę udział, a bezpośrednio moje tylko sporadycznie. Dlatego nie udzielałem się na forach, których moderatorzy wywalali całe wątki, bo taki mieli kaprys.

Wiecie czy ten system nadal działa czy administrator z triumfalnym uśmiechem banuje własnoręcznie?
Obserwuj wątek
    • borsuczyca.klusek Re: Bany i banici 24.05.24, 18:16
      Napisałam gdzie się dało i zobaczymy czy w ogóle ktoś mi raczy odpowiedzieć.

Dla mnie najbardziej wkurzające jak wywalają wątek, który wisiał już kilka dni. Ale wyrzucenie wątku trzytygodniowego to chyba rekord 🙄
      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Bany i banici 24.05.24, 18:34
        Jeśli odpiszą to to, że odpowiadają wyłącznie zbanowanemu.
        • hrasier_2 Re: Bany i banici 24.05.24, 18:44
          asdzxcvfsrggxdfsd napisał:

> Jeśli odpiszą to to, że odpowiadają wyłącznie zbanowanemu.
          Oczywiście. Nie pierwszy mój ban na tym portalu. Tak samo chłopaki z auto Moto łapali. Ja jestem za tym, by fora prywatne były zamknięte. A kto chce pisać to niech się zaloguje i poprosi o dodanie.
          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Bany i banici 24.05.24, 19:33
            hrasier_2 napisał:

> Ja jestem za tym, by fora prywatne były zamknięte.

W kontekście zawodowych to niczego nie zmienia - nawet na ukrytym sobie mogą buszować.

> A kto chce pisać to
            > niech się zaloguje i poprosi o dodanie.

Dodani też mogą dać się czemuś ponieść i zacząć "łamać netykietę".
      • hrasier_2 Re: Bany i banici 24.05.24, 18:38
        borsuczyca.klusek napisała:

> Napisałam gdzie się dało i zobaczymy czy w ogóle ktoś mi raczy odpowiedzieć.
        >
        > Dla mnie najbardziej wkurzające jak wywalają wątek, który wisiał już kilka dni.
        > Ale wyrzucenie wątku trzytygodniowego to chyba rekord 🙄
        >
        Dzisiaj nie ma sensu. Trzeba czekać do poniedziałku i wtedy się odnieś jak Kaśka odpowie . Na pewno nie moderator strony to zrobił. Bo nie ma takich uprawnień, zresztą to spoko gościu. Każde forum otwarte ma oczy i ludzi co to śledzi. Po prostu poszedł donos. Fornita może pisać na pewnym forum i oczywiście jak nosa poza nim nie wychyli na ten czas. I zapytanie do kiedy ma.
        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Bany i banici 24.05.24, 18:46
          Jej już odpowiedzieli, miesiąc ma. Chcesz powiedzieć, że mimo bana można pisać na ukrytych?
          • hrasier_2 Re: Bany i banici 24.05.24, 18:53
            Może pisać. Tam gdzie dzisiaj dostała zaproszenie. Tylko nie pod tym nickiem. Miesiąc wytrzyma. Ja miałem ostatnio trzy miechy . I nie dało się tego zniwelować.
            • ruda.replay Re: Bany i banici 24.05.24, 19:16
              Jakim cudem może pisać? Założenie nowego nicka nic nie daje.
              • oby.watel Re: Bany i banici 24.05.24, 20:49
                ruda.replay napisała:

> Jakim cudem może pisać? Założenie nowego nicka nic nie daje.

Niech spróbuje przez serwer proxy.
                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Bany i banici 24.05.24, 20:53
                  Właśnie w innym wątku pytałem hRaisera czy nic nie kombinował z IP - ale nie odpowiedział jeszcze.
                • ruda.replay Re: Bany i banici 24.05.24, 20:58
                  Może i jest sposób, będzie chciała, to pewnie spróbuje...to łebska dziewczyna :)
                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Bany i banici 24.05.24, 21:31
                    No ba.
    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Bany i banici 24.05.24, 18:29
      oby.watel napisał:

> Dawniej system automatycznie wysyłał ostrzeżenie, gdy liczba skasowanych postów
      > osiągnęła jakąś wielkość. Można było być zbanowanym za to, że ktoś czyszcząc f
      > orum skasował stare wątki.

Na forach "prywatnych" admin "prywatny" może ciąć do woli i to najwyraźniej nie wchodzi do statystki banowania.
      Dopiero jak wejdzie tam zawodowy i co wytnie - było takie coś w zeszłym roku i wystarczyło wywalenie połowy wątka by poleciały bany.
      • ruda.replay Re: Bany i banici 24.05.24, 18:33
        Trzeba napisać do nich, wtedy dopiero info za co i do kiedy...
        Ładnie cytują posty łamiące regulamin...
        • hrasier_2 Re: Bany i banici 24.05.24, 18:49
          Z forum otwartych na poczcie każdy admin ci odpowie. Nie miałem problemów z tym. Poczciwina z forum motoryzacyjnego nie jest skory do usuwania postów. Zresztą to forum męskie by nie można było sobie po przeklinać, bez obrażania innych.
          • oby.watel Re: Bany i banici 24.05.24, 18:54
            hrasier_2 napisał:

> Z forum otwartych na poczcie każdy admin ci odpowie. Nie miałem problemów z tym
            > . Poczciwina z forum motoryzacyjnego nie jest skory do usuwania postów. Zresztą
            > to forum męskie by nie można było sobie po przeklinać, bez obrażania innych.

Za publiczne przeklinanie można dostać przekaz na 1500 zł do zapłacenia.
            • ruda.replay Re: Bany i banici 24.05.24, 20:04
              Czyli trzeba na forum wstawiać kropki ;)
              Lub piii, piii i wtedy trudniej udowodnić winę ;)
              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Bany i banici 24.05.24, 20:08
                Nie do końca, bo każdy sąd Ci powie, że liczy się intencja czynu.
                Za to z pewnością wystarczy ochłonąć i wrzucić delikwenta na listę "nieprzyjaciół" na tym forum.
                • ruda.replay Re: Bany i banici 24.05.24, 20:14
                  E, to nie przynosi ulgi...
                  Za to rzucenie soczystego sp.....
                  Ależ owszem, ależ tak ;)
                  • ruda.replay Re: Bany i banici 24.05.24, 20:16
                    I żeby zakończyć wywód powiem tak..
                    Żaden facet z auto moto nie doniósł na Fornitke...
                    To musiał być jakiś babsztyl.
                    Koniec wywodu :))))
                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Bany i banici 24.05.24, 20:17
                    No i właśnie w zeszłym roku rzuciłem nawet bardziej soczystego uja i się porobiło i to paradoksalnie i całkiem niesprawiedliwie miałem najkrótszego bana.

https://pbs.twimg.com/media/FVOzMphWQAEvn1T.jpg
                    • ruda.replay Re: Bany i banici 24.05.24, 20:21
                      Pamiętamy! :D
                      Ale nie noszę w sobie żalu :D :D
                      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Bany i banici 24.05.24, 20:26
                        Bo ty dobra kobieta jesteś.

Ale ponieważ wracamy do tego w obecnej nowej sytuacji to niejako przy okazji doświetlam zagadnienie tym, którzy nie mogą pamiętać - bo ich wtedy tu nie było.

• ruda.replay Re: Bany i banici 24.05.24, 20:35

> Bo ty dobra kobieta jesteś.

WyCuwam ironię :))))

>
                          > Ale ponieważ wracamy do tego w obecnej nowej sytuacji to niejako przy okazji do
                          > świetlam zagadnienie tym, którzy nie mogą pamiętać - bo ich wtedy tu nie było.
                          >

W rzeczy samej, nie było :)
                          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Bany i banici 24.05.24, 20:40
                            Wrong mamusiu - taka parafraza:

• oby.watel Re: Bany i banici 24.05.24, 20:52
                              Podsumowując bezwzględnie egzekwują netykietę i prawo ci, którzy przyłapani na przeklinaniu przekonują, że to nie ich osoba przeklinała.
                              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Bany i banici 24.05.24, 20:53
                                oby.watel napisał:

> Podsumowując bezwzględnie egzekwują netykietę i prawo ci, którzy przyłapani na
                                > przeklinaniu przekonują, że to nie ich osoba przeklinała.

Ke?!
                                • oby.watel Re: Bany i banici 24.05.24, 20:59

> Ke?!

Jezus Maria, a Tobie co się stało? Naprawdę nie da się pojąć tego, co napisałem? Pomocy! Help! Hilfe!
                                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Bany i banici 24.05.24, 21:09
                                    No jest piąteczek łikendu począteczek. Pomóż przyjacielu bo sam wiesz czego jest sporo w moim krwioobiegu!!!

Nie rozumiem jacy ci-przyłapani egzekwują .
                                    Czy to jest żaluzja do konkretnych przypadków, nie wiem: pan S. czy ogólna uwaga i w jakim kontekście?
                                    • oby.watel Re: Bany i banici 24.05.24, 21:17

> Nie rozumiem jacy ci-przyłapani egzekwują .
                                      > Czy to jest żaluzja do konkretnych przypadków, nie wiem: pan S. czy ogólna uwag
                                      > a i w jakim kontekście?

To jest uwaga tak ogólna, jak tylko można. Pamiętasz pewnego marszałka Sejmu, który sobie przykląkł i mikrofony to wychwyciły? Pamiętasz pewnego pilota, który w godzinę śmierci swojej nie krzyczał matko boska tylko wołał syna z nieprawego łoża? Być może jest kilku sędziów, którzy nigdy nie używają słów wulgarnych, ale nie wierzę, że dziennikarze są święci. A oni zawsze najbardziej trzęsą się z oburzenia.
                                      • oby.watel Re: Bany i banici 24.05.24, 21:21
                                        PS.
                                        Jeśli przymierzałeś się do wzięcia aluzji do siebie, to poluzuj majty. Nie myślę tylko o Tobie gdy coś piszę lub robię. Czasem dopiero po napisaniu łapię się za głowę, że zaraz ktoś weźmie do siebie i trzeba się będzie gęsto tłumaczyć.
                                        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Bany i banici 24.05.24, 21:25
                                          Coś mi się wydaiii, że specjalnie wspomniałem pana S. by było widać, że nie biorę do siebie.

Co mają jacyś marszałkowie czy tam piloci do aktualnego tematu odnośnie tego portalu? "Dziennikarze" to się trzęsą na wierszówkę chyba tylko.
    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Bany i banici 24.05.24, 18:36
      oby.watel napisał:

> Dlatego tak się awanturuję gdzie się tylko da,

A dlatego ja się awanturuję o trzymanie kultury w dyskusji by nie dać zawodowym pretekstu do cięć.
      • borsuczyca.klusek Re: Bany i banici 24.05.24, 18:52
        Ja się ledwo powtrzymałam, żeby wiązanki nie puścić 🙄
        • oby.watel Re: Bany i banici 24.05.24, 18:59

> Ja się ledwo powtrzymałam, żeby wiązanki nie puścić 🙄

Prześlesz mi jedną? Chętnie uzupełnię swoje.
      • oby.watel Re: Bany i banici 24.05.24, 18:58

> A dlatego ja się awanturuję o trzymanie kultury w dyskusji by nie dać zawodowym
        > pretekstu do cięć.

Zawodowi mają poważne problemy z rozumieniem czytanego tekstu. Wiele razy wywali nie te posty, które łamały regulamin, lecz reakcje na nie. Więc choćbyś stawał na głowie to nie ustrzeżesz się przed ingerencją gdy komuś coś się ubzdura. Jeśli zapytanie "czy jest pan żonaty": jest atakiem na żonę, to naprawdę wierzysz, że się ustrzeżesz?
        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Bany i banici 24.05.24, 19:08
          Nie ma możłiwości ustrzeżenia, warto minimalizować szanse.
          Tam była jeszcze inna sytuacja - ktoś wyciął jednym kliknięciem cały powdątek na kilkadziesiąt postów. I sypnęło się kilka banów, nawet dla pewnej osoby co apelowała o uspokojenie właśnie.
          I tu niespodzianka - wielokrotnie już ludzie się FoF czy też FoM o to awanturowali - odpowiedź jest ustawiczna - nie angażuj się w żadne pyskówki. Nie wiem, czy gdzieś tego sobie w regulaminach itp nie zapisali. Ale to nieważne - ważne, że tak jest.
          • hrasier_2 Re: Bany i banici 24.05.24, 19:15
            Jakieś pierdolety gadasz. Myślisz że Twojego forum nikt tu nie patroluje. Cały czas te same standardy. A zmienił się pracodawca. Oglądam siatkówkę, później jest żużel, no i inne fora. Niech przyjdzie tam gdzie pisałem i po sprawie. Dość tego płaczu.
            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Bany i banici 24.05.24, 19:38
              Skup się :D Myślę, że "mojego" forum nikt nie patroluje i DLATEGO proszę o nie wszczynanie awantur by nie dawać pretekstów do cięcia przez zawodowych?
              Coś tu się nie spina chyba :D
              • leziox Re: Bany i banici 24.05.24, 19:55
                W czasach, kiedy cały świat jest sfilmowany, obfotografowany, służby "pilnujące demokracji" mogą być wszędzie. Mniemanie, iż jakieś tam forum na jakiejś gazetce, niezależnie od tego, czy jest prywatne, ogólne, czy zamknięte, nie jest "patrolowane", jest tylko pobożnym życzeniem, które tylko takim może zostać.
                Trzeba uważać na słowa, na wszystko co się pisze, bo wszędzie grożą konsekwencje. Niestety, ciężko dzisiaj być political uncorrect.
                  • xstefciax Re: Bany i banici 24.05.24, 20:38
                    Admini mają wgląd na prywatne fora, nawet zamknięte.
                    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Bany i banici 24.05.24, 20:44
                      A nawet na ukryte - gdzieś też o tym pisałem. I chyba słusznie, żeby na ich infrastrukturze nie powstała jakaś komórka pedomiłośnicza
                      • ruda.replay Re: Bany i banici 24.05.24, 20:48
                        Przecież są takie fora...po to są ukryte, by grupa ludzi mogła swobodnie pisać
                        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Bany i banici 24.05.24, 20:55
                          ruda.replay napisała:

> Przecież są takie fora...po to są ukryte, by grupa ludzi mogła swobodnie pisać

One są ukryte przed innymi indywidualnymi użytkownikami - ale nie przed administracją zawodową. Jak to sobie wyobrażasz? Oddajesz komuś do użytku fragment ogrodu i nie możesz zajrzeć, czy jakiegoś ekhm szczególnego zioła na Twoim gruncie nie hoduje?
                          • oby.watel Re: Bany i banici 24.05.24, 20:57

> One są ukryte przed innymi indywidualnymi użytkownikami - ale nie przed adminis
                            > tracją zawodową. Jak to sobie wyobrażasz? Oddajesz komuś do użytku fragment ogr
                            > odu i nie możesz zajrzeć, czy jakiegoś ekhm szczególnego zioła na Twoim gruncie
                            > nie hoduje?

Do takich for uczciwi ludzie nie mają dostępu.
                            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Bany i banici 24.05.24, 21:16
                              Mam testowe forum ukryte dla celów kinoteatru, jak je zakładałem to najwyraźniej właściciel portalu w żaden sposób nie sprawdził mojej uczciwości i nie sprawdzał nikogo dopisanego, czy przypadkiem nie jet pedomiłośnikiem.
                              Zaufanie jest dobre - ale kontrola właścicielska lepsza. Bo coś mi się wydaje, że internetowe fora nie podlegają ustawie o ochronie praw lokatorskich czy jako ona tam się zwie - i WŁAŚCICIEL portalu nie musi się z "najemcą" umawiać na wizytę kontrolną.
                          • ruda.replay Re: Bany i banici 24.05.24, 22:08
                            Tłumaczysz mi coś, o czym wiem....
                            I wytłumacz koleżance, że na zamknięte, to każdy, kto chce ma wgląd....
                            po latach forumowania warto wiedzę przyswoic.
                    • hrasier_2 Re: Bany i banici 25.05.24, 02:33
                      xstefciax napisała:

> Admini mają wgląd na prywatne fora, nawet zamknięte.
                      Komu by się chciało wchodzić i po co. Chyba desperatom.
                      • oby.watel Re: Bany i banici 25.05.24, 09:19
                        hrasier_2 napisał:

> xstefciax napisała:
                        >
                        > > Admini mają wgląd na prywatne fora, nawet zamknięte.
                        > Komu by się chciało wchodzić i po co. Chyba desperatom.

Są tacy, którym się chce. Chciałoby Ci się zakładać podsłuch sąsiadom i słuchać ich rozmów i kłótni? A gumowe ucho lubi.
                        • hrasier_2 Re: Bany i banici 25.05.24, 10:25
                          oby.watel napisał:

> hrasier_2 napisał:
                          >
                          > > xstefciax napisała:
                          > >
                          > > > Admini mają wgląd na prywatne fora, nawet zamknięte.
                          > > Komu by się chciało wchodzić i po co. Chyba desperatom.
                          >
                          > Są tacy, którym się chce. Chciałoby Ci się zakładać podsłuch sąsiadom i słuchać
                          > ich rozmów i kłótni? A gumowe ucho lubi.
                          >
                          Ano są. Nie jest tajemnicą że Fornita miała wrogów i ktoś się przyłożył. Dziw tylko bierze że po takim czasie. A drugie wulgaryzmy na forum motoryzacyjnym nie wzbudzały żadnych emocji. Były i są, tylko zależy jakie odniesienia i do kogo.
                          • oby.watel Re: Bany i banici 25.05.24, 10:29
                            hrasier_2 napisał:

> Ano są. Nie jest tajemnicą że Fornita miała wrogów i ktoś się przyłożył. Dziw t
                            > ylko bierze że po takim czasie. A drugie wulgaryzmy na forum motoryzacyjnym nie
                            > wzbudzały żadnych emocji. Były i są, tylko zależy jakie odniesienia i do kogo.

Ona mogła oberwać zupełnie przypadkiem. Mnie też banowano, bo idiota potrafił wywalać watki mające po kilkadziesiąt wpisów.
                            • xstefciax Re: Bany i banici 25.05.24, 22:10
                              Ja też kiedyś miałam bana tylko dlatego, że pisałam w tym wątku, który wyleciał. Może podobnie jest z Fornittą?
                              • hrasier_2 Re: Bany i banici 25.05.24, 22:36
                                xstefciax napisała:

> Ja też kiedyś miałam bana tylko dlatego, że pisałam w tym wątku, który wyleciał
                                > . Może podobnie jest z Fornittą?
                                Na pewno nie. I nie jest to dyskusja na tym forum.
                                • oby.watel Re: Bany i banici 26.05.24, 00:19
                                  hrasier_2 napisał:

> xstefciax napisała:
                                  >
                                  > > Ja też kiedyś miałam bana tylko dlatego, że pisałam w tym wątku, który wy
                                  > leciał
                                  > > . Może podobnie jest z Fornittą?
                                  > Na pewno nie. I nie jest to dyskusja na tym forum.

I dlatego od tych, którzy kasują posty, bo tak, bo im się znudziło, bo mają taki kaprys należy trzymać się z daleka.
                • hrasier_2 Re: Bany i banici 25.05.24, 02:37
                  leziox napisał:

> W czasach, kiedy cały świat jest sfilmowany, obfotografowany, służby "pilnujące
                  > demokracji" mogą być wszędzie. Mniemanie, iż jakieś tam forum na jakiejś gazet
                  > ce, niezależnie od tego, czy jest prywatne, ogólne, czy zamknięte, nie jest "pa
                  > trolowane", jest tylko pobożnym życzeniem, które tylko takim może zostać.
                  > Trzeba uważać na słowa, na wszystko co się pisze, bo wszędzie grożą konsekwencj
                  > e. Niestety, ciężko dzisiaj być political uncorrect.
                  To ostatnie to racja. Początkowe to nie do końca. Po co komuś ułatwiać życie. Jak można utrudnić.
          • oby.watel Re: Bany i banici 24.05.24, 20:57

> Nie ma możłiwości ustrzeżenia, warto minimalizować szanse.
            > Tam była jeszcze inna sytuacja - ktoś wyciął jednym kliknięciem cały powdątek n
            > a kilkadziesiąt postów. I sypnęło się kilka banów, nawet dla pewnej osoby co ap
            > elowała o uspokojenie właśnie.
            > I tu niespodzianka - wielokrotnie już ludzie się FoF czy też FoM o to awanturow
            > ali - odpowiedź jest ustawiczna - nie angażuj się w żadne pyskówki. Nie wiem, c
            > zy gdzieś tego sobie w regulaminach itp nie zapisali. Ale to nieważne - ważne,
            > że tak jest.

I to potwierdza tylko powszechnie znana prawdę, z którą zawzięcie polemizujesz, że Cygan zawinił kowala wieszają.
            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Bany i banici 24.05.24, 21:19
              Nie wiem kto z czym polemizuje. W zeszłym roku w opisywanej sytuacji było dokładnie tak:

To ja byłem "Cyganem", którego powinni powiesić - nawet może dożywotnim banem za to jak bardzo mi się w 2 postach ulało, Owszem, mnie powiesili na 24h a kilku kowali i kowalek - na dłużej.
              Gdzie tu widzisz polemikę to ja nie wiem.
              • oby.watel Re: Bany i banici 24.05.24, 21:24

> To ja byłem "Cyganem", którego powinni powiesić - nawet może dożywotnim banem z
                > a to jak bardzo mi się w 2 postach ulało, Owszem, mnie powiesili na 24h a kilku
                > kowali i kowalek - na dłużej.
                > Gdzie tu widzisz polemikę to ja nie wiem.

Wybacz, ale naprawdę szkoda mi czasu na tłumaczenie Ci. Odsyłam do naszej zażartej dyskusji na blogu, którą zakończyliśmy tutaj. O tutaj. Nie wiem czy wspominałem, że nie lubię rozmów, w których rozmówcy pływają jak im wygodnie — od szczegółu do ogółu i z powrotem.
                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Bany i banici 24.05.24, 21:28
                  oby.watel napisał:

> Nie wiem czy wspominałem, że nie lubię rozmów, w których
                  > rozmówcy pływają jak im wygodnie — od szczegółu do ogółu i z powrotem.

Wujek Dobra Rada mówi - więc nie gadaj ze mną.
                  • oby.watel Re: Bany i banici 24.05.24, 22:34

> Wujek Dobra Rada mówi - więc nie gadaj ze mną.

Najpierw należy ustalić kto gada z kim.
    • borsuczyca.klusek Re: Bany i banici 25.05.24, 19:30
      W sprawie naszej forumowej banitki dowiedziałam się tylko, że nie odpisują osobom trzecim. Musiałaby napisać sama i negocjować warunki zwolnienia.

Ciekawe czy można by było na taką okoliczność wynająć adwokata 🙄
      • hrasier_2 Re: Bany i banici 25.05.24, 22:52
        Przecież nie piszesz na tym forum krótko i wiesz że odpisują tylko zainteresowanym. W poniedziałek też dostaniesz taką informację. U góry Kaśka wbiła informacje z nowym linkiem gdzie pisać. Tyle lat, a nic się nie zmieniło. Ktoś się na nią uparł . Tyle czasu wątek wisiał i był fajny. Brak słów. Odpocznie i wróci. Nie ona pierwsza i ostatnia.
      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Bany i banici 26.05.24, 07:57

> Ciekawe czy można by było na taką okoliczność wynająć adwokata 🙄
        >

Idziesz do kancelarii, składasz pełnomocnictwo i gotowe. Zapraszają od razu do kasy :D
        • ruda.replay Re: Bany i banici 26.05.24, 08:17
          Po ile się zrzucamy? :>
          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Bany i banici 26.05.24, 08:23
            Po...nic - bo dokładnie tyle by to dało.
            Co prawda chyba ostatnio powchodziły jakieś przepisy o konieczności zapewnienia trybu dowołania, ale przecież formalnie tutaj jest. No i założę się, że Agorę stać na lepszych prawników, niż nas...
            • hrasier_2 Re: Bany i banici 26.05.24, 08:50
              Pomijając wszystkie pierdolety tu napisane. Widocznie znaleźli haka na nią. Nie pierwsza to blokada. Specjalnie na forum motoryzacyjnym nikt nie zauważył zniknięcia Fornity. Jak wróci powinna sobie założyć swój własny blog, gdzie będzie promować zdrowe odżywianie i ćwiczenia. Tam będzie panią i władcą. Nie piszę tego złośliwie. Tylko takie są realia i życie. A tak to można klepać bez sensu i się użalać. Amen.

• asdzxcvfsrggxdfsd Re: Bany i banici 26.05.24, 08:54
                Zara pierdolety - zajrzyj na Osła, wisi cały wątek - ale kilka wypowiedzi Forni jest indywidualnie usunięte. Więc jeśli coś tam faktycznie łamało netykietę - to mają oficjalną podkładkę.
                A blogi też są pod kontrolą właścicieli platformy i zawsze ktoś może nakablować.
                • oby.watel Re: Bany i banici 26.05.24, 09:29

> Zara pierdolety - zajrzyj na Osła, wisi cały wątek - ale kilka wypowiedzi Forni
                  > jest indywidualnie usunięte. Więc jeśli coś tam faktycznie łamało netykietę -
                  > to mają oficjalną podkładkę.
                  > A blogi też są pod kontrolą właścicieli platformy i zawsze ktoś może nakablować.

Kabel to dobro narodowe.
            • borsuczyca.klusek Re: Bany i banici 26.05.24, 09:47

> Po...nic

Pan Cebula się odezwał. Od razu wiadomo, że z Poznania 😉
              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Bany i banici 26.05.24, 09:51
                Odezwała się optymistka, co myśli, zę wygra z działem prawnym sporej korpo.
                Jak już miałbym się zrzucać, to na jakiś maksymalnie niezależny serwer i informatyka, który by nam zrobił takie opcje wyglądu itp - jakie chcemy.
                • borsuczyca.klusek Re: Bany i banici 26.05.24, 09:58
                  Czasem jeszcze mam przebłyski nadziei, że świat da się chociaż trochę naprawić 🙄
                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Bany i banici 26.05.24, 10:09
                    Ja uważam, że owszem da się - ale ten swój najbliższy.
                  • oby.watel Re: Bany i banici 26.05.24, 10:21

> Czasem jeszcze mam przebłyski nadziei, że świat da się chociaż trochę naprawić
                    > 🙄

O, bratnia dusza. Ta nadzieja (choć oczywiście nie tylko) każe mi się bulwersować na blogu. Coś udało mi się osiągnąć, ale ponieważ nie ma dowodu, że to moja zasługa a nie przypadek, więc sam sobie skromnie brawo biję bo nie palę i nie piję.
                    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Bany i banici 26.05.24, 10:28
                      oby.watel napisał:

> Coś udało mi się osiągnąć, ale ponieważ nie ma dowodu, że to moja
                      > zasługa a nie przypadek, więc sam sobie skromnie brawo biję bo nie palę i nie p
                      > iję.

Ale pochwal się dla naszego zainteresowania - choć bez dowodów. Nikt o to nie pyta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka