Dodaj do ulubionych

Tyle trzeba płacić za Netfliksa

22.09.24, 19:20
Pakiet Standard będzie kosztować 49 złotych miesięcznie. Za wyższą cenę można oglądać filmy i seriale na dwóch urządzeniach jednocześnie w jakości HD. Chętni na treści Premium muszą liczyć się z wydatkiem 67 zł co miesiąc. To wzrost aż o 7 złotych za subskrypcję Netfliksa. Jeśli dopłacimy 13 złotych, to będzie można dodać dodatkowo osobę, która skorzysta z konta - jednego w pakiecie Standard, a dwóch w Premium. Czyli jakiś pozytyw. Netflix wysyła e-maile do wszystkich subskrybentów platformy na miesiąc przed wejściem w życie podwyżek. "Dzięki tej zmianie będziemy mogli oferować Ci jeszcze więcej filmów, seriali, programów, wydarzeń na żywo i produkcji dostępnych tylko u nas. Już w przyszłym miesiącu w naszym serwisie będzie miała miejsce premiera 50 filmów, seriali i programów.
Obserwuj wątek
    • dziewczynaengina Re: Tyle trzeba płacić za Netfliksa 23.09.24, 07:56
      teraz na netflixie bedzie drugi sezon squid game i kolejny sezon czarnego lustra. na takich rozkoszach nie ma co oszczedzac :P zrezygnowac zawsze mozna
      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Tyle trzeba płacić za Netfliksa 23.09.24, 08:19
        Myśmy zrezygnowali gdy zaczęli wprowadzać coraz bardziej restrykcyjne blokady różnego rodzaju współdzielenia konta. Nie wiem jak jest teraz, być może jakbyśmy się chcieli dzielić uwagami, wskazaniami z dziećmi, które każde mieszka osobno - to byśmy musieli kupić 3 abonamenty? No to mamy inne platformy.
        • borsuczyca.klusek Re: Tyle trzeba płacić za Netfliksa 23.09.24, 08:25
          Ja mam teraz Maxa i Netflixa i uważam, że ten pierwszy jest lepszy. Oryginalne produkcje N są ledwo oglądane
          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Tyle trzeba płacić za Netfliksa 23.09.24, 08:28
            borsuczyca.klusek napisała:

> Ja mam teraz Maxa i Netflixa i uważam, że ten pierwszy jest lepszy. Oryginalne
            > produkcje N są ledwo oglądane
            >

My NF wzięliśmy dla The Crown. Świetne było.
            Maxa mamy, Borsi też. To już można pogadać.
            • borsuczyca.klusek Re: Tyle trzeba płacić za Netfliksa 23.09.24, 08:31
              Crown zaczęłam i nie zmogłam. Odpadłam po jakichś czterech może pięciu odcinkach
              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Tyle trzeba płacić za Netfliksa 23.09.24, 08:41

> Crown zaczęłam i nie zmogłam. Odpadłam po jakichś czterech może pięciu odcinkac
                > h

Moja żona uwielbia takie tematy. Jak masz jakieś pytania odnośnie korony nie tylko brytyjskiej - to mogę zapytać :) Mnie to nie interesuje, ale sam serial mi się podobał.
                • borsuczyca.klusek Re: Tyle trzeba płacić za Netfliksa 23.09.24, 08:43
                  Też lubię, oglądałam kilka filmów dokumentalnych, ale ten serial mnie jakoś nie porwał. Chyba tempo miał jak dla mnie za wolne
                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Tyle trzeba płacić za Netfliksa 23.09.24, 09:03

> Też lubię, oglądałam kilka filmów dokumentalnych, ale ten serial mnie jakoś nie
                    > porwał. Chyba tempo miał jak dla mnie za wolne
                    >

I wszystko jasne - to nie jest dokument. To opowieść o uprzywilejowanej społecznie dziewczynce, co w sumie była daleeeeeko w kolejce do tronu. Radosne życie gwarantowane. Najpierw jej wujek abdykuje, ojciec zostaje królem. Bang - to ona staje się następczynią tronu i zaczyna się odpowiednia edukacja. Wkrótce niestety drugi bang - ojciec umiera. I staje się w młodym wieku Królową całego Imperium. No niefajnie - miało wyjść inaczej...
                    Ale uniosła ciężar zadania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka