kulawekolano 03.06.25, 00:13 zamknięty Kasowanie postów bez śladu jest be. Jeśli administratorka kasuje, to powinna podać powód kasowania. Link Obserwuj wątek
chocolate_dog123 Re: Kasowanie postów 03.06.25, 00:22 zamknięty Kasowany powinien być ten spam zagraniczny. Nikt tego nie kontroluje. Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Kasowanie postów 03.06.25, 00:36 zamknięty Który spam zagraniczny? Odpowiedz Link
chocolate_dog123 Re: Kasowanie postów 03.06.25, 00:38 zamknięty Najnowsze wątki/ posty na forum. Pełno tam zagranicznego dziadostwa. Odpowiedz Link
chocolate_dog123 Re: Kasowanie postów 03.06.25, 00:39 zamknięty forum.gazeta.pl/forum/0,165432,23767313.html Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Kasowanie postów 03.06.25, 01:04 zamknięty O kurde widzę, że gazecie brakuje rąk do pracy by to usuwać 😲 Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Kasowanie postów 03.06.25, 00:35 zamknięty Kasowane będą wszystkie posty obrażające lub jawnie prowokujące innych uczestników forum. Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Kasowanie postów 03.06.25, 07:12 zamknięty borsuczyca.klusek napisała: > Kasowane będą wszystkie posty obrażające lub jawnie prowokujące innych uczestni > ków forum. > Tak, na pewno. Ostatnie przykłady: Tego rodzaju chamskie odzywki, oraz wszystkie Twoje idiotyczne komentarze wsadź sobie w dupę. To, że jesteś jeszcze na tym, czy innym forum tolerowany i tylko tolerowany, nic nie oznacza. forum.gazeta.pl/forum/w,276296,178537072,178537072,Borsucza_nora_zaprasza_na_ciacho.html?p=179008697 Wal się na ryj, palancie skończony. Jakakolwiek dyskusja z takimi prymitywnymi fajfusami, jak Ty, jest obrażaniem słowa zwanego inteligencją. HCWD. forum.gazeta.pl/forum/w,276296,178537072,178537072,Borsucza_nora_zaprasza_na_ciacho.html?p=179008729 Zaczyna się tu robić jak na forum emama. Nielubiani są kasowani i banowani a lubiani mogą pisać co chcą. Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Kasowanie postów 03.06.25, 08:29 zamknięty xstefciax napisała: > Paskudne odzywki! No to sobie teraz pomyśl co zostało wykasowane i kto zaczął Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Kasowanie postów 03.06.25, 08:52 zamknięty borsuczyca.klusek napisała: > No to sobie teraz pomyśl co zostało wykasowane i kto zaczął > Nieważne kto zaczął. A te posty nie łamią zasad netykiety i regulaminu? Ja na emamie dostawałem bany za samo odpowiadanie na nieregulaminowe posty. Oczywiście posty zostawały a ja byłem karany. Jeszcze się musisz dużo nauczyć :D Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Kasowanie postów 03.06.25, 09:15 zamknięty kulawekolano napisał: > Nieważne kto zaczął. Owszem ważne, nawet w szkole pytają o to kto zaczął 🙄 Ale pytanie podstawowe jest takie dlaczego się tak zachowujesz i czy w ogóle chcesz tu być Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Kasowanie postów 03.06.25, 09:58 zamknięty borsuczyca.klusek napisała: > Owszem ważne, nawet w szkole pytają o to kto zaczął 🙄 > > Ale pytanie podstawowe jest takie dlaczego się tak zachowujesz i czy w ogóle ch > cesz tu być Czyli jak Jaś uderzy Stasia, to jest karany. No i OK. Ale jak uderzony Staś kopnie Jasia w ramach działań odwetowych, to nie jest karany. To nie jest OK. Łamanie regulaminu, to łamanie regulaminu i nie ma tłumaczenia: Bo plosę pani on pierwsy zaczął! Nie chcę nigdzie być ale się uzależniłem i muszę :D Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Kasowanie postów 03.06.25, 10:11 zamknięty kulawekolano napisał: > Czyli jak Jaś uderzy Stasia, to jest karany. No i OK. Jaś nie tylko uderzył, ale też wielokrotnie prowokował i dokuczał,. więc czego się spodziewał? Pogłaskania po głowie? > Łamanie regulaminu, to łamanie regulaminu i nie ma tłumaczenia: Bo plosę pani o > n pierwsy zaczął! To jest forum prywatne proszę pana 🙄 > Nie chcę nigdzie być ale się uzależniłem i muszę :D No to jak musisz to się zachowuj! Nie prowokuj, nie dokuczaj i nie wyzywaj. Dasz radę to zrobić? Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Kasowanie postów 03.06.25, 10:25 zamknięty borsuczyca.klusek napisała: > To jest forum prywatne proszę pana 🙄 Informuję szanowną panią, że regulamin obowiązuje na wszystkich forach portalu gazeta.pl. Proszę o zapoznanie się z paragrafem 10 Regulaminu "§ 10 Postanowienia dodatkowe i szczególne dotyczące Serwisu Forum.gazeta.pl oraz komentarzy pod artykułami" - Regulamin obowiązuje na wszystkich forach. forum.gazeta.pl/forum/w,654,178914524,178914524,Dlaczego_znikaja_watki_z_tego_forum_.html?p=178917220 Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Kasowanie postów 03.06.25, 08:30 zamknięty A może by tak się zachowywać, żeby być w gronie lubianych a nie rzucać w ludzi błotem i się dziwić, że się nie uśmiechają? Odpowiedz Link
leziox Re: Kasowanie postów 03.06.25, 10:06 zamknięty Sam zacząłeś, każąc Mysiulkowi spierdalać. Zebrałeś to co zasiałeś. Chyba nie myślisz, że ktoś tutaj będzie dla Ciebie nadstawiać drugi policzek. Na ulicy dostałbyś po prostu w mordę. A tutaj możesz szczekać, kundelku. Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Kasowanie postów 03.06.25, 10:19 zamknięty leziox napisał: > Sam zacząłeś, każąc Mysiulkowi spierdalać. > Zebrałeś to co zasiałeś. > Chyba nie myślisz, że ktoś tutaj będzie dla Ciebie nadstawiać drugi policzek. > Na ulicy dostałbyś po prostu w mordę. > A tutaj możesz szczekać, kundelku. Nawet nie umiesz się podpiąć do drzewka. Na emamie taki post moderacja by skasowała i zgłosiła cię do administracjii a ta by cię zbanowała. Gdybyś zapytał za co, to byś się dowiedział, że za łamanie regulaminu, wszczynanie kłótni i atak personalny na forumowicza. I jeszcze by dodała, że w przypadku kontynuowania takiej działalności, konto zostanie trwale zablokowane. Odpowiedz Link
leziox Re: Kasowanie postów 03.06.25, 10:28 zamknięty Nigdzie nie zamierzałem się podpinać. Dyskutować z Tobą też nie zamierzam. Na jakimkolwiek forum byś nie był, prędzej, czy później, pokazujesz swoje prawdziwe oblicze. Więc odpowiem Ci tak samo, co powiedziałeś do mnie: Wal się, cieciu. Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Kasowanie postów 03.06.25, 10:34 zamknięty Ja powiedziałam wszystko co chciałam w temacie i zamykam wątek, celem uniknięcia dalszej eskalacji. Jeżeli ktoś nie będzie potrafił się zastosować do przedstawionego stanowiska to się niestety pożegnamy Odpowiedz Link