brun_on_ten 10.07.25, 12:06 Jedna nawet za chwilę może skończyć się zgonem. Niespodziewana śpiączka po "banalnym" zabiegu operacyjnym. Od tygodnia. Nie, nie będę pisał o szczegółach tej i innych spraw. To akurat mi radio gra: Kombi - Black and white Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borsuczyca.klusek Re: Potrebuję oderwania od 3 spraw rodzinnych 10.07.25, 12:51 Jeszcze pytanie jakbyś chciał się oderwać... Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Potrebuję oderwania od 3 spraw rodzinnych 10.07.25, 12:56 Musk się dzisiaj pochwalił, że nowy Grok 4 jest najbardziej zaawansowanym modelem AI, zdolnym do rozwiązywania problemów matematycznych. Nie wiem czy już działa, ale trzeba będzie wypróbować czy da radę wygenerować borsuka, który nie wygląda jak hybryda szopa 🙄 Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Potrebuję oderwania od 3 spraw rodzinnych 10.07.25, 12:58 Jednak i tak "najśmieszniejsza" była akcja ze zdjęciem cenzury i wyzywaniem każdego jak leci... Nie to, że się jakoś szczególnie boję, ale gdzieś tak czuję w kościach, że nasz świat się kończy. Przynajmniej ten, który znamy. Odpowiedz Link
leziox Re: Potrebuję oderwania od 3 spraw rodzinnych 10.07.25, 13:21 Dlatego nie wpuszczam na melynę żadnych sztuczniaków. Każdy, kto nie jest nayebany, jest podejrzany o bycie sztuczną yntelygencją. A takim mówimy stanowcze paszoł won! Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Potrebuję oderwania od 3 spraw rodzinnych 10.07.25, 14:02 Ale fajnie byłoby samemu zaprojektować takiego bota 😃 Chociaż szczerze mówiąc to niektórzy sami zachowują się jak boty (bez nazwisk) Odpowiedz Link
leziox Re: Potrebuję oderwania od 3 spraw rodzinnych 10.07.25, 14:08 To sobie projektujcie. A ja zastanowię się nad możliwościami walki z terminatorami, które kiedyś po Was i tak przyjdą. Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Potrebuję oderwania od 3 spraw rodzinnych 10.07.25, 14:41 Po mnie nie przyjdą, bo zawsze jestem uprzejma, mówię dzień dobry i dziękuję 🙄 Odpowiedz Link
e-zybi Re: Potrebuję oderwania od 3 spraw rodzinnych 10.07.25, 17:54 "Kiedy przyjdą podpalić dom, ten, w którym mieszkasz - Polskę, kiedy rzucą przed siebie grom, kiedy runą żelaznym wojskiem i pod drzwiami staną, i nocą kolbami w drzwi załomocą - ty, ze snu podnosząc skroń, stań u drzwi. Bagnet na broń! Trzeba krwi!" W. Broniewski Odpowiedz Link
leziox Re: Potrebuję oderwania od 3 spraw rodzinnych 10.07.25, 18:08 Pod drzwiami staną i nocą prąciami w drzwi załomocą... Odpowiedz Link
e-zybi Re: Potrebuję oderwania od 3 spraw rodzinnych 10.07.25, 18:06 Jeden... Metallica: One (Official Music Video) Odpowiedz Link