Dodaj do ulubionych

Potrebuję oderwania od 3 spraw rodzinnych

10.07.25, 12:06
Jedna nawet za chwilę może skończyć się zgonem. Niespodziewana śpiączka po "banalnym" zabiegu operacyjnym. Od tygodnia.
Nie, nie będę pisał o szczegółach tej i innych spraw.

To akurat mi radio gra:

Obserwuj wątek
    • borsuczyca.klusek Re: Potrebuję oderwania od 3 spraw rodzinnych 10.07.25, 12:51
      Jeszcze pytanie jakbyś chciał się oderwać...
      • borsuczyca.klusek Re: Potrebuję oderwania od 3 spraw rodzinnych 10.07.25, 12:56
        Musk się dzisiaj pochwalił, że nowy Grok 4 jest najbardziej zaawansowanym modelem AI, zdolnym do rozwiązywania problemów matematycznych. Nie wiem czy już działa, ale trzeba będzie wypróbować czy da radę wygenerować borsuka, który nie wygląda jak hybryda szopa 🙄
        • borsuczyca.klusek Re: Potrebuję oderwania od 3 spraw rodzinnych 10.07.25, 12:58
          Jednak i tak "najśmieszniejsza" była akcja ze zdjęciem cenzury i wyzywaniem każdego jak leci...

Nie to, że się jakoś szczególnie boję, ale gdzieś tak czuję w kościach, że nasz świat się kończy. Przynajmniej ten, który znamy.
          • leziox Re: Potrebuję oderwania od 3 spraw rodzinnych 10.07.25, 13:21
            Dlatego nie wpuszczam na melynę żadnych sztuczniaków.
            Każdy, kto nie jest nayebany, jest podejrzany o bycie sztuczną yntelygencją.
            A takim mówimy stanowcze paszoł won!
            • borsuczyca.klusek Re: Potrebuję oderwania od 3 spraw rodzinnych 10.07.25, 14:02
              Ale fajnie byłoby samemu zaprojektować takiego bota 😃

Chociaż szczerze mówiąc to niektórzy sami zachowują się jak boty (bez nazwisk)
              • leziox Re: Potrebuję oderwania od 3 spraw rodzinnych 10.07.25, 14:08
                To sobie projektujcie.
                A ja zastanowię się nad możliwościami walki z terminatorami, które kiedyś po Was i tak przyjdą.
                • borsuczyca.klusek Re: Potrebuję oderwania od 3 spraw rodzinnych 10.07.25, 14:41
                  Po mnie nie przyjdą, bo zawsze jestem uprzejma, mówię dzień dobry i dziękuję 🙄
                • e-zybi Re: Potrebuję oderwania od 3 spraw rodzinnych 10.07.25, 17:54
                  "Kiedy przyjdą podpalić dom, ten, w którym mieszkasz - Polskę, kiedy rzucą przed siebie grom, kiedy runą żelaznym wojskiem i pod drzwiami staną, i nocą kolbami w drzwi załomocą - ty, ze snu podnosząc skroń, stań u drzwi. Bagnet na broń! Trzeba krwi!"

W. Broniewski
                  • leziox Re: Potrebuję oderwania od 3 spraw rodzinnych 10.07.25, 18:08
                    Pod drzwiami staną i nocą prąciami w drzwi załomocą...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka